Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Προπόνηση Σαββάτου (24/1)

Η διαδρομή θα είναι:
Άλιμος - Ανάβυσσος - Αγ. Κωνσταντίνος - Λαύριο - Πλάκα Θωρικού - Ανάβυσσος - Άλιμος
Περίπου 115 km αν τα έχει μετρήσει σωστά ο cosmo!
Στοχεύουμε σε ρυθμό 26 - 27 km/h μ.ω.τ.

Εκκίνηση από το γνωστό σημείο (Άλιμος - Parking Ble) στις 8:30.

1 σχόλιο:

  1. Με κέφι και όρεξη για χλμ. (όπως πάντα) μαζεύτηκε η παρέα, στις 8:30 στο Ble. PC997, RockaRolla, Periklis19, ggont, giannisscott και ο υπογράφων.

    Ο emfragmatias είχε προγραμματίσει 8:00 - 10:00 προπόνηση, οπότε είχε ήδη ξεκινήσει, πήγε μέχρι τη Βούλα, και γύρισε για να κάνει τα υπόλοιπα χλμ. της προπόνησής του μαζί μας! Με το όμορφο, καινούριο άτι του, λευκό, ελαφρύ και γρήγορο! Με γεια!

    Ο Jakis, μετά από καιρό, και πάλι μαζί μας, αλλά... Φαίνεται ξεκίνησε αγουροξυπνημένος από το σπίτι (με το αυτοκίνητο), δεν είχε πάρει το jacket του μαζί, και βλέποντας τις θερμοκρασίες που επικρατούσαν, αποφάσισε να πάει πίσω να το πάρει, και να βγει αργότερα. Σοφή απόφαση, γιατί θα πάγωνε! Την επόμενη φορά Jakis!

    Φτάσαμε Ανάβυσσο, με κρύο αλλά χωρίς βροχή. Στο δρόμο "μαζέψαμε" και το Βαγγέλη που έμεινε μαζί μας σε όλη την υπόλοιπη βόλτα, και ελπίζουμε να τον ξαναδούμε! Από Ανάβυσσο, το group χωρίστηκε στα δύο. Rockarolla και giannisscott, μαζί με δυο παιδιά που βρήκαμε στην Ανάβυσσο, ξεκίνησαν την επιστροφή.

    Οι υπόλοιποι είχαμε όρεξη για ... πόνο. Στροφή προς Αγ. Κων/νο, ανάβαση (ΥΠΕΡΟΧΟ τοπίο), κάθοδος προς Λαύριο, νέα στροφή (και νέα ανάβαση - πάλι ΥΠΕΡΟΧΟ τοπίο) προς Πλάκα Θωρικού. Μόνο που σε όλο αυτό το κομμάτι, ΕΒΡΕΧΕ για τα καλά! Χιονόνερο, χαμηλές θερμοκρασίες, δύο πολύ μικρές στάσεις (γιατί παγώνεις σε 5 λεπτά!) και την ατάκα της ημέρας την είπε ο Periklis19: "Τι μα&%*ία έκανα που δεν πήγα με το RockaRolla και τους άλλους" :-)

    Δεν το εννοούσε όμως, γιατί το απολαύσαμε όλοι. Ακόμα κι εγώ - που ως πιο βαρύς - ταλαιπωρούμαι στις ανηφόρες!

    Κάθοδος από Κερατέα, Καλύβια, Γαλάζια Ακτή και επιστροφή από την παραλία. Επιτέλους σταμάτησε να βρέχει, έβγαλε κι έναν ψευτοήλιο (με δόντια) και στεγνώσαμε κάπως!

    Η διαδρομή .
    Συνολικά 115 km.

    Ήταν η τελευταία γερή προπόνηση για το brevet. Από δω και πέρα επιτρέπεται μόνο "στροφάρισμα". Όσο για τη βροχή και το κρύο... Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά είμαι προετοιμασμένος (ψυχολογικά - σωματικά θα... δείξει) για παρόμοιες συνθήκες και την επόμενη βδομάδα στην Κορινθία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή