Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Προπόνηση Σαββάτου (06/2)

Να που τελικά είναι καλό να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις! Το podilates.gr είναι υπό συντήρηση και δε θα μπορούμε για κάποιες ώρες να συνεννοηθούμε μέσω αυτού.
Ελπίζω να έχουν όλοι προλάβει να ενημερωθούν για το αυριανό πρόγραμμα. Έστω και τελευταία στιγμή λοιπόν:
Εκκίνηση στις 8:00 από τον Ισθμό Κορίνθου (εκεί που ήταν το 1ο control του brevet της Νεμέας). Κάνουμε συνολικά 100 χλμ. - μάλλον προς Επίδαυρο. Κάνουμε δηλαδή ένα κομμάτι της διαδρομής του 2ου brevet.
Φέρνουμε φαγητό, ζεστά ρούχα και αδιάβροχα! Θα βραχούμε!

1 σχόλιο:

  1. Τελικά ΔΕΝ βραχήκαμε. Τουλάχιστον όχι πολύ! Κάτι ψιχάλες φάγαμε, αλλά μετά τη Χαλκίδα του 2009, αυτά είναι πταίσματα!

    Ήμασταν μόνο τρεις και οι οικογενειακές υποχρεώσεις (κυρίως δικές μου - sorry guys) μας ανάγκασαν να "περικόψουμε" την προπόνηση σε 70 χλμ. αλλά αξίζανε όλα! Γερό πάτημα από τους τρεις "ιδρυτικούς" brevet-ο-λάτρες (PC997, RockaRolla και υπογράφων), οργανωμένο ομαδικό (ΟΚ άλλοτε δεξιόστροφο, άλλοτε αριστερόστροφο - πρέπει να το καθορίζουμε από την αρχή αυτό, αλλά ήταν συστηματικό και ΣΥΝΕΧΕΣ) που βοήθησε ΠΟΛΥ να βγουν τα χιλιόμετρα εύκολα και αβίαστα, υπέροχη διαδρομή (ήταν πρώτη φορά που πέρναγα με ποδήλατο) και "διασκέδαση" με το κοντέρ να γράφει αρκετές φορές 60+ χλμ/ώρα στην επιστροφή (θα έγραφε και παραπάνω αλλά είχε αρκετή υγρασία ο δρόμος σε κάποια σημεία).

    Επιστρέψαμε κατα-ευχαριστημένοι (και προλάβαμε και τα οικογενειακά γεύματα ;-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή