Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

2ο brevet - (300 km) - Οδηγίες προς ναυτιλλομένους

Από την εμπειρία του Έκτωρα, κατ' ευθείαν στο blog μας, για να γνωρίζουμε...

Θα υπάρχουν 4 control:
1o: Ισθμός (αμέσως μετά τη γέφυρα, εκεί που ήταν και το 1ο της Νεμέας) 09:49 - 12:08
2ο: Παράλιο Άστρος (150 km) 12:25 - 18:00
3ο: Λυγουριό (200 km) 13:53 - 21:20
4o: Ισθμός (έξω από τα Goody's) 15:51 - 01:32
Τερματισμός στην Ελευσίνα από 17:00 - 04:00 (κουράγιο)

Από Χιλιομόδι μέχρι Άστρος και μετά μέχρι Ναύπλιο είναι αρκετά επίπεδη η διαδρομή και η συμβουλή είναι: γκρουπαριζόμαστε και το "τσιμπάμε" λίγο, για να κερδίσουμε χρόνο!

Το 2o control είναι στα μισά της διαδρομής. Καλό είναι να μην "χαζέψουμε" μέχρι εκείνο το σημείο. Μια "λογική" ώρα άφιξης εκεί είναι γύρω στις 15:00.

Η δύσκολη ανηφόρα είναι το Αμόνι, κυρίως επειδή είναι η τελευταία, αλλά έχει μπόλικο δρόμο ακόμα μετά από αυτήν. Θέλει αυτοσυγκράτηση.

Τέλος, έχετε υπόψη ότι το μαγαζί στο Αμόνι δεν είναι ό,τι πιο φτηνό έχετε επισκεφτεί (2 € η Coca-Cola). Ίσως να θέλετε να το προσπεράσετε.

Για την ασφάλεια, τα είπαμε και στο προηγούμενο post. Μην ξεχνάτε ότι ο οδηγός του αγροτικού που βγαίνει από το μικρό επαρχιακό χωματόδρομο, δεν συμπάσχει με τις κάμποσες ώρες που έχετε ήδη περάσει πάνω στη σέλα ούτε με τις άλλες τόσες που έχετε σκοπό να περάσετε μέχρι την Ελευσίνα. Έχει το μυαλό του ΑΛΛΟΥ! Φυλαχτείτε!

3 σχόλια:

  1. Κάποιες γρήγορες επισημάνσεις :
    1. Στην προηγούμενη διαδρομή μέχρι Ναύπλιο (από Ισθμό) είχαμε μωτ 26,5 χλμ, χωρίς υπερβολές. Άρα με Μελετάκι και την καθυστέρηση στο κοντρόλ του Ισθμού, ένα στοιχειωδώς οργανωμένο γκρούπ μπορεί να φτάσει στο παράλιο Άστρος σε λιγότερο από 7 ώρες.
    2. Μην υπερβάλλετε με την δυσκολία του Αμονιού.
    3. Η στάση που κάναμε στο Ληγουριό ήταν υπερβολικά μεγάλη.
    4. Κόκα-κόλα ή οτιδήποτε άλλο στα Λουτρά Ελένης, σε σουβλατζίδικο στο αριστερό μας χέρι, απέναντι από την στάση του λεωφορείου, πριν αρχίσει η ανηφόρα. Οι Περικλήδες θα τυο εκτιμήσουν, αν πιάσατε το υποννοούμενο.
    5. Πιθανόν του γκρούπ Μαλούτα να οργανωθεί καλύτερα αυτήν την φορά. Ακολουθείστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα υπαρχει και group brevet-ο-λατρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή