Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Απογευματινή Τετάρτης

Μεγάλωσε η μέρα, αλλάξαμε και την ώρα και η "βραδινή" έγινε "απογευματινή". Μόνο ως προς την εκκίνηση όμως (όπου προλαβαίνουμε λίγο φως). Γιατί λίγο μετά νυχτώνει και μέχρι να γυρίσουμε έχει νυχτώσει για τα καλά!

Ξεκινάμε λοιπόν από το Ble στις 18:30. Πάμε μέχρι Ανάβυσσο / Καταφυγή και επιστρέφουμε. Στο δρόμο ενωνόμαστε με την παρέα της ΠΕΠΑ.

11 σχόλια:

  1. Παίζεται η συμμετοχή μου για λόγους τεχνικούς. Θα προσπαθήσω να είμαι στο αρχικό βαγόνι, γιατί την προηγούμενη τετάρτη με ένα τέταρτο καθυστέρηση σε κάθε σταθμό (μπλε και καβούρι), απλώς δεν πρόλαβα και δε σας είδα ποτέ, εκτός από το φράνκυ, που πήγαινε καθώς γύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράσινος κι εγώ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων (του γραφείου), από την αρχή (δηλ. από τις 18:30 στο Ble) για να μην κατεβαίνω πάλι μόνος μου μέχρι την Ανάβυσσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Κυριακή έχω αγώνα mtb στην Τρίπολη, οπότε λέω να ξεκουραστώ λιγάκι.. Δυστυχώς μαύρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια διορθωση μονο...
    Η παρεα των νυχτερινων εχει ξεκινησει απο την ΠΕΠΑ, και συγκικριμενα απο τον Χαρη, οχι απο το Cyclist-friends

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχεδον 100 χιλιομετρα, πανω απο 20 ποδηλατες με τα φωτακια τους να διασχιζουν την παραλιακη,πολυ καλος ρυθμος..

    Χανουν οσοι δεν ερχονται τα απογευματα της Τεταρτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναί ήταν ωραία.....
    Αλλά το Σάββατο θα είναι ωραιότερα.

    Επειδή δεν ξέρω (η δεν μπορώ) να κάνω νέα ανάρτηση το γράφω εδώ κι ανοίξτε το σαν νέο θέμα.

    Σάββατο 20 Μαρτίου 2010.
    Ο καιρός πολύ καλός.
    Τόπος : 'Σμηνίτης' στο αεροδρόμιο Τατοίου.
    Ώρα : 08:00 (δυστυχώς).
    Διαδρομή : ότι γουστάρουμε......

    Λοιπόν τέρμα τα αστεία.
    Διαδρομή :
    α) Σμηνίτης - Χασιά - Σκούρτα - Άγιος Θωμάς - Αυλώνας - Άγιος Μερκούριος - Κατσιμίδι - Σμηνίτης. Περί τα 100 χλμ με 1400 υψομετρικά, 5 ώρες περίπου. Δύο καλές ανηφόρες α) στην Χασιά β) στον Άγιο Μαρτύριο (θα καταλάβετε γιατί).
    β) Σε περίπτωση αλλαγής καιρού ή ωραρίου ή διαθέσεως ο 'Σμηνίτης' προσφέρεται και γιά ωραία εναλλακτική διαδρομή : Σμηνίτης - Μενίδι - Πάρνηθα - Γύρος Πάρνηθας - επιστροφή. Ωραία ορεινή διαδρομή, γύρω στα 60-65 χλμ, 4 ώρες κλπ.
    γ) Αν βαριόμαστε κάνουμε επί τόπου 4-5 τρίγωνα, ανεβαίνουμε Κατσιμίδι, πάμε μέχρι Άγιο Μερκούριο κει επιστρέφουμε. Μέσα σ' ένα 3ωρο τα έχουμε κάνει όλα από λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα το ανεβασουμε εγω Η ο Φρανκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήταν υπέροχα χθες. Γύρισα σπίτι κουρασμένος αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο. 102 χλμ. με πολύ καλή μ.ω.τ., εξαιρετική παρέα και πειθαρχημένο group.

    Η αλήθεια είναι ότι η ώρα της επιστροφής (~23:00) είναι κάπως προχωρημένη και αυτό είναι το μόνο που με προβληματίζει. Αλλά την παρέα και τη διαδρομή δε θα την άλλαζα με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή