Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστροφή και καλό φθινόπωρο!

Επέστρεψα κι εγώ, έτοιμος για ακόμα περισσότερα ποδηλατικά χιλιόμετρα!

Άμεσα, έχουμε το brevet της Λάρισας. Στη συνέχεια, θα έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα να πούμε και να κάνουμε!

Κατ' αρχήν όμως μια υπενθύμιση προς όλους:

Ό,τι ανακοινώνουμε σε αυτό το blog (τόπος και ώρα συνάντησης για προπόνηση) θα πρέπει να τηρείται. Αν κάτι αλλάξει / ακυρωθεί (άνθρωποι είμαστε...) πρέπει εγκαίρως να ειδοποιούμε (πάλι μέσα από το blog και όχι τηλεφωνικά). Αλλιώς, δημιουργούνται παρεξηγήσεις (που δεν αρέσουν σε κανέναν). Ας μην ξεχνάμε ότι κάποιοι από αυτούς που μας παρακολουθούν / ακολουθούν / διαβάζουν είναι πιο "σιωπηλοί" και εμφανίζονται στα προγραμματισμένα ραντεβού για προπόνηση, χωρίς πριν να έχουν γράψει κάτι στο blog.

Ως administrator του blog (και άνθρωπος των κινητών επικοινωνιών ;-) ), είμαι συνεχώς "συνδεδεμένος" με το blog και έχω τη δυνατότητα να κάνω update ακόμα και "on the move". Άρα δεσμεύομαι να κρατάω (στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού) τα post ενημερωμένα και να κοινοποιώ τις όποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής (ακόμα κι αν πρόκειται για προπόνηση στην οποία δεν μπορώ να συμμετέχω). Κρατάτε με ενήμερο!

Καλό μας ποδηλατικό φθινόπωρο και θα τα πούμε στο δρόμο! 

5 σχόλια:

  1. Welcome back και καλή τύχη στη Λάρισα! Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολύ να είμαι κι εγώ εκεί αλλά πρέπει να χτυπήσω μερικές 100άρες ακόμα και να αλλάξω και καμία σαμπρέλα πριν συμμετάσχω σε brevet. Κάνω target πια τη Νεμέα.
    Στα εντός Αττικής σίγουρα θα σας ακολουθώ έστω τις περισσότερες φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο Φραγκίσκος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει σημερα τεταρτη συναντηση στο μπλε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @dnaexplorer: Αν και λίγο καθυστερημένα... Όχι, δεν κανονίστηκε κάτι για σήμερα... Είμαστε ακόμα σε ανάρρωση από το brevet ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστω πολυ παντως εν αναμονη προπονησεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή