Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Προπόνηση Σάββατο (;)

Αποφάσισα να μην πάω στον αγώνα mountain στο Αμύνταιο (transnatura) (έχουμε και κάποιες "ισορροπίες" να διατηρήσουμε ;-)).

Έτσι, λέω να οργανώσω την πρώτη προπόνηση του φθινοπώρου για την παρέα. Ο καιρός δεν είναι και πολύ με το μέρος μας (προβλέπονται ψιχάλες). Η πρόβλεψη δείχνει να είναι λίγο πιο ευνοϊκή για το Σάββατο το πρωί.

Οπότε η πρόταση είναι:
Αναχώρηση από το Ble στις 8:00. Πάμε μέχρι Σαρωνίδα ή Ανάβυσσο (ανάλογα με τη διάθεση της παρέας και τον καιρό), με ρυθμό 27 - 28 km/h μ.ω.τ. και επιστρέφουμε.

Δηλώστε προθέσεις / συμμετοχές. (Ο υπογράφων πράσινος ανεξαρτήτως καιρού).

8 σχόλια:

  1. Ο "βράχος" φράνκι κάνει καλά να ετοιμάζει το έδαφος για την προετοιμασία για το επόμενο brevet. Κρίμα που εγώ δε θα καβαλήσω το σάββατο. Έκανα τη διαδρομή τετάρτη απόγευμα. Και παρατήρησα ότι νυχτώνει γρήγορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδανική επιλογή: Πρωινή δροσιά (μόνο κατά τις 10:30 - 11:00 αισθάνθηκα λίγο ζέστη), αποφύγαμε τη βροχή (άρχισε να ψιχαλίζει πριν λίγο), είχαμε ωραία παρέα (νέα μέλη στην ομάδα) και ωραία θέα (θαλασσίτσα).

    Δε νομίζω ότι μπορούμε να ζητήσουμε πολλά παραπάνω... Πήγαμε "μπάλα" μέχρι τη Σαρωνίδα (30 μ.ω.τ) και μια και είχαμε χρόνο, ήπιαμε κι ένα ωραίο καφεδάκι πριν ξεκινήσουμε να γυρίσουμε ;-)

    Καλωσορίζω τα νέα μέλη (Κώστας Β./ex-ΑΕΚ, Κώστας Τ. (just married), Γιάννης Π. (aka Aluminenios), Γιάννης Θ./ΒΒ expert). Ήταν παρών και ο Κώστας Μ./triathlon (που είναι πλέον "πολιτογραφημένος" στους "μπλέδες") και τράβηξε το τρένο για την περισσότερη ώρα.

    Thank you all,
    Τα λέμε στην επόμενη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την τεταρτη φανταζομαι θα παιξει προπονηση ???δεν εχω ξαναερθει και δεν νομιζω οτι θα μπορεσω να ακολουθησω το ρυθμο σας????εχει και καποιους που πανε πιο αργα η ερχομαι και σας ακολουθω οσο μπορω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μείνε "συντονισμένος" (σ' αυτό εδώ το blog) για να μάθεις τι θα γίνει την Τετάρτη. Πιθανότατα θα κανονίσουμε κάτι γύρω στις 18:30 - 19:00.

    Επειδή όμως είναι βραδινή προπόνηση, δεν είναι πολύ "φρόνιμο" να μείνεις μόνος σου. Σε κάθε περίπτωση, έχε μαζί σου φωτάκια (μπρος - πίσω) και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ανακλαστικό γιλέκο (παίρνεις από το Praktiker με ~ 2 ευρώ, αν δεν έχεις ήδη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η πρωτη προπονηση με τους brevet-o-λατρες ηταν πολυ καλη!καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φραγκίσκο, εγώ έχω ανακλαστικό γιλέκο. Θα βγουν στην παραλιακή τους οι μπλέδες την τετάρτη 15/09;

    Θα κάνουμε μπανάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή