Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Φώτα στο Σούνιο

Αν δεν έχετε σκοπό να βουτήξετε για το Σταυρό, μπορείτε να προτιμήσετε μια καλή ποδηλατική προπόνηση:
Εκκίνηση από το Ble στις 9:00. Καιρού επιτρέποντος, πάμε μέχρι το Σούνιο (με μ.ω.τ. 27-28 km/h) και επιστρέφουμε από τον ίδιο δρόμο. Αν το επιτρέπει ο χρόνος, η διάθεση και η παρέα, θα έχουμε και 30' στάση για καφέ (στο βράχο, ή στην πλατεία της Π. Φώκαιας - για πιο οικονομικά ;-)).

Δηλώστε συμμετοχές, να ξέρουμε ποιους περιμένουμε...

9 σχόλια:

  1. Periklis19,εγω πρασινοι,καφε στον βραχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαυρος,ηρθαμε για λιγες μερες στο νησι,καλα να περασετε και καλη χρονια!
    θα τα πουμε στην επομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράσινος και ο Πέτρος.
    Είμαστε 4 σίγουροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακουσατε κατι για βροχες αυριο...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράσινος κι εγώ - ελπίζω να μην βρέχει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Super βολτα για 7(6) με καφε στο Σουνιο,καταπληκτικος καιρος πολλα ποδηλατα στον δρομο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανονικά η σημερινή βόλτα αξίζει ξεχωριστό post, αλλά θα κάνω μια περίληψη εδώ.

    Η παρέα καταπληκτική, ξεκινήσαμε 7: Περικλής Δ., Περικλής Π., Πέτρος, Αλέκος, Παναγιώτης, Γιάννης Π. και υπογράφων. Οι 6 με τις Ble μπλούζες μας, κάναμε νομίζω ωραία εικόνα στο δρόμο. Ο ρυθμός καλός (27+), ο καιρός καταπληκτικός και η παραλία γεμάτη ποδηλάτες! Είδαμε τους πάντες: Δημήτρη Μ. (admin), Διονύση, Κώστα Τ., Κώστα Μ., και πολλούς άλλους, γνωστούς και μη... Όλοι βγήκαμε στους δρόμους σήμερα, να μαζέψουμε χιλιόμετρα, να κάνουμε την προπόνησή μας, να εκμεταλλευτούμε την καλοσύνη του καιρού...

    Στην Ανάβυσσο ο Παναγιώτης έστριψε για να πάει προς Σχοινιά. Μείναμε 6, αλλά για λίγο, αφού λίγο παρακάτω πετύχαμε τον cosmo ο οποίος παρόλο που είχε ήδη περάσει από το Σούνιο, έκανε αναστροφή και μας τίμησε με την παρέα του! Εφτά και πάλι λοιπόν, σταματήσαμε για τον προγραμματισμένο καφέ στο Βράχο.

    Επιστροφή με τον ίδιο και λίγο καλύτερο ρυθμό, αλλά η ατυχία μας επισκέφτηκε... Κάποιος με μάτιασε και ο πίσω τροχός άρχισε να χάνει αέρα... Φουσκώνω με την τρόμπα στην Ανάβυσσο και συνεχίζουμε μέχρι το πρώτο βενζινάδικο στη Σαρωνίδα. Δεύτερο φούσκωμα εκεί και συνεχίζουμε. Αλλά στη Βάρκιζα η πίεση έχει πέσει πάλι. Τρίτο φούσκωμα και αρχίζω να σκέφτομαι ότι δε θα τη γλιτώσω την αλλαγή σαμπρέλας. Ο ρυθμός μας όμως ήταν πολύ καλός, το group πήγαινε τρένο και δεν ήθελα να χαλάσω το ρυθμό. Και κάπου εκεί ήρθε ο "από μηχανής θεός": Ο καλός μου φίλος Θοδωρής, μου τηλεφωνεί για να συννενοηθούμε τι ώρα θα βρεθούμε στο μεσημεριανό εορταστικό τραπέζι (έχουμε Φωτεινή στην οικογένεια). "Πού είσαι;" μου λέει. "Στο Island" απαντώ. "Α, κι εγώ στο Καβούρι για καφέ!". "Έλα να με φορτώσεις", λέω χωρίς πολύ σκέψη. Είχα ήδη κάνει 105 χλμ, είχα ολοκληρώσει μια καλή προπόνηση και δεν υπήρχε λόγος, ούτε να καθυστερήσω την ομάδα, ούτε να αργήσω στο μεσημεριανό τραπέζι!

    Έτσι, στη Λίμνη της Βουλιαγμένης ολοκλήρωσα τη βόλτα, την οποία ευχαριστήθηκα όσο λίγες και άφησα το υπόλοιπο group να συνεχίσει, (ελπίζω) απερίσπαστο μέχρι το Ble.

    Ο πίσω τροχός μου έχει ένα μικρό κόψιμο στο λάστιχο και είχε μια πολύ μικρή τρυπούλα στη σαμπρέλα. Ελπίζω το λάστιχο να είναι ΟΚ (όχι τίποτα άλλο, είναι καινούριο ;-)). Με την ευκαιρία (της αλλαγής σαμπρέλας) έκανα και ένα γερό καθάρισμα σε σκελετό και αλυσίδα και το Tarmac μου χαμογελάει ευχαριστημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Etape du tour 2011

    Παιδιά καλησπέρα, ως πρελουδιο του Paris - Brest - Paris υπάρχει μήπως κανενας θαρραλέος που θα ακολουθουσε στην Etape du tour 2011?

    Υπάρχουν δύο etapes: Telegraphe - Galibier - Alpe d'Huez ειναι πολύ βουνίσιο αλλα έχει μαζεμενα τρία cols μυθικά, το άλλο είναι πιο βατό sto Massif Central με φανταστικά τοπία στα ηφαίστεια.

    Θελει περίπου 6 μήνες προετοιμασία βουνό αλλα αξίζει. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μιλάμε

    το λινκ ειναι το παρακάτω:

    http://www.letapedutour.com/

    Φιλικά
    Γιάννης Μηλιδάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή