Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Διακρίσεις...


Χθες έγινε η κοπή της πίτας και η βράβευση αθλητών της ΠΕΠΑ. Μια εκδήλωση κατά την οποία βραβεύονται οι αθλητές που πήραν τις ψηλότερες βαθμολογίες στους αγώνες που διοργάνωσε η ΠΕΠΑ κατά το 2010, αλλά και οι αθλητές που διακρίθηκαν στις μη-αγωνιστικές διοργανώσεις που έχουν δώσει το όνομά τους και σε αυτό το εδώ το blog - στα brevet που επίσης διοργανώνει η ΠΕΠΑ, με πολύ μεράκι και με μπόλικη εθελοντική προσφορά!

Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία, είχαμε μια σημαντική τιμητική διάκριση για τον "Πρόεδρο" αυτής εδώ της παρέας (δεν είναι άλλωστε τυχαίο το τιμητικό προσωνύμιο!). Η καθιερωμένη ετήσια βράβευση της ΠΕΠΑ, αφορά τους αθλητές που ολοκλήρωσαν όλα τα brevet της χρονιάς που πέρασε. Για το 2010, αυτό αφορούσε 9 brevet με συνολική απόσταση 2,900 km! Δύο αθλητές (Δ. Συμνιώτης και Χ. Πλέγας) τιμήθηκαν φέτος για την ολοκλήρωση του άθλου!

Εκτός όμως από αυτούς τους δύο, τιμήθηκε και ο δικός μας Περικλής Π. (PC997)! Ολοκλήρωσε 8 από τα 9 brevet, συμπεριλαμβανομένου του 1000αριού (χάνοντας μόνο το 200άρι του Θέρμου, 30 χιλιόμετρα πριν το τέρμα, για λόγους υγείας). Συνολικά 2,700 km! Οι άνθρωποι της ΠΕΠΑ έκριναν πως ο άθλος αυτός χρήζει ειδικής μνείας και βράβευσης!

Είχα τη χαρά (μαζί με τον Αλέκο, τον Παναγιώτη, τον Έκτωρα και πολύ ακόμα κόσμο) να είμαστε εκεί και να χειροκροτήσουμε τον άξιο εκπρόσωπο των Ble! Τα συγχαρητήριά μας Περικλή!

Επίσης χειροκροτήσαμε τον Παναγιώτη και τον Έκτωρα, που επίσης τιμήθηκαν! Θερμά συγχαρητήρια!

3 σχόλια:

  1. Μεγαλα ονοματα με μεγαλες διακρισεις.
    Συγχαρητηρια σε ολους τα αξιζουν με το παραπανω ....αντε και στην Ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους.
    Πάνω από όλα όμως ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΜΠΡΑΒΟ στον Πρόεδρο.
    Βιβα Περικλής ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή