Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Βραδινή Τετάρτης (16/2)

Επειδή ξέρω ότι είστε όλοι ερωτευμένα παιδιά και γιορτάζατε χθες, είπα να μη σας ενοχλήσω...

Αλλά σήμερα δεν έχετε πλέον καμία δικαιολογία, οπότε βάλτε φρέσκες μπαταρίες στα φωτάκια σας (για μένα το λέω αυτό), φορέστε τα ανακλαστικά γιλέκα σας και την Τετάρτη να είστε στο Ble στις 19:00, γιατί θα πάμε Ανάβυσσο! Γκρουπαρισμένοι, οργανωμένοι και σβέλτοι (28 - 29 μ.ω.τ.)

Φαίνεται ότι (για μια ακόμα φορά) ο καιρός θα μας κάνει το χατήρι!

12 σχόλια:

  1. Να πάτε, όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει. Εγώ αύριο είμαι μαύρος λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων (ΓΜΤ!!). Βγήκα, όμως, σήμερα και με έφαγε ο αέρας.
    Χρειάζεται μία σεβαστή προπονησούλα αυτό το σαββατοκύριακο, που είναι το τελευταίο πριν το 300άρι. Νομίζω ότι θα εξυπηρετήσει μάλλον η κυριακή (λόγω καιρικών συνθηκών) γι'αυτόν το σκοπό. Επεξεργαστείτε το, παρακαλώ.
    Και καλό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προτασεις Δημητρακη,προτασεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιους να περιμενουμε σημερα...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρ'ό,τι δεν είμαι ο κατάλληλος για τη σύνταξη ορθολογικών προγραμμάτων (έχω ακούσει να με ρωτάνε τί παίρνω - και μ'αρέσει), για την κυριακή προτείνω κάτι για να την ακούσουμε. Δηλαδή, χιλιόμετρα το κοντέρ να μη γράψει λιγότερα από 150, να υπάρχει βουνό, αλλά και να βαρέσουμε για πολλή ώρα με το μεγάλο δίσκο.
    Κλασσική λύση η πάρνηθα και η πίσω πλευρά της, βολική η νοτιοανατολική αττική (με δύο αναβάσεις, η μία κερατοβούνι) και προκλητική πρόταση (αφού δεν την έχουμε δουλέψει) η πεντέλη, με λίμνη μαραθώνα και τον ομώνυμο δρόμο (με την ουσιαστική συνδρομή του raf). Θέλω να ακούσω προτιμήσεις, αφού θα προτιμούσα να μη βγω μόνος μου την κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή τύχη με τον καιρό.. (http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=1&gid=264371&nDate=2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή