Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Εντυπώσεις από το brevet του Πύργου

Ένα ακόμα brevet πέρασε στις ευχάριστες αναμνήσεις του καθενός από μας, αλλά και της παρέας συνολικότερα.

Παρά τις δύσκολες (για μια ακόμα φορά) καιρικές συνθήκες, περάσαμε καλά, το απολαύσαμε και δείξαμε ότι χτίζουμε σιγά - σιγά, φιλίες, εμπειρίες, ομαδικότητα και συντροφικότητα. Οι προσωπικές μου εντυπώσεις είναι καταγεγραμμένες εδώ. Οι φίλοι / αναγνώστες που θα ήθελαν να αποκομίσουν κάτι από τη (μικρή) εμπειρία μου, ας διαβάσουν τουλάχιστον το τελευταίο κομμάτι, με τα διδάγματα (αν βαριούνται να διαβάσουν όλο το κατεβατό μου ;-))

Η διαδρομή μου φάνηκε φέτος ακόμα πιο όμορφη (εναλλαγή υπέροχων τοπίων σε μεγάλο κομμάτι της). Αφού είναι η ίδια κάθε χρόνο, μάλλον φταίει ότι βελτιωνόμαστε ποδηλατικά και μπορούμε να την απολαύσουμε καλύτερα!

Να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές, που για μια ακόμα φορά έκαναν ότι μπορούσαν, δείχνοντας την αγάπη τους και τη φιλοξενία τους. Η ενιαία εμφάνισή μας έκανε καλή εντύπωση!


Να μην ξεχάσουμε να κάνουμε μια αναφορά σε όσους από την παρέα ήταν και τερμάτισαν, αλλά και σε όλους όσους θα ήθελαν, αλλά δεν μπόρεσαν.

Ήταν στον Πύργο (με τυχαία σειρά):
1. Περικλής Δ. 
2. Μάνος
3. Κώστας Ρ.
4. Πέτρος
5. Γιάννης Π.
6. Κώστας Τ.
7. Φραγκίσκος

Δεν ήταν (και μας έλειψαν):
1. Περικλής Π. (αλλά το χέρι είναι ήδη πολύ καλύτερα, και θα επανέλθει σύντομα!)
2. Χρήστος Μ. 
3. Παναγιώτης Κ. 

4. Δημήτρης
5. Αλέκος


Φωτογραφίες και video έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολλά. Μια από αυτές (αυτή με τις χαρούμενες φάτσες μας στο Στάδιο, λίγο πριν την εκκίνηση) την έχω ήδη αναρτήσει στη σελίδα του blog μας με τις φωτογραφίες. 

5 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά. Και μπράβο Φράνκι για τον τρόπο που το βιώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητηρια και απο εμενα εισαστε θηρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σχόλια όλων μας για τη διοργάνωση και για αυτό που με τόσο ενδιαφέρον κάνετε κάθε χρόνο στον Πύργο, διασφαλίζουν ότι θα είμαστε και του χρόνου εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή