Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Μάλλον το τελευταίο "ανέμελο" Σάββατο (αρχίζουν τα σχολεία των παιδιών από την επόμενη Δευτέρα), οπότε ας μην το αφήσουμε να πάει χαμένο... Προτείνω εκκίνηση στις 8:00 από (πού αλλού) το Ble και προσκύνημα στο Ναό.

Τι λέτε;

6 σχόλια:

  1. Ωραία... Τα λέμε το πρωί λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από 7 (μέγιστο) μέχρι 3 (ελάχιστο) ήμασταν...
    Ανεβαίνουν και κατεβαίνουν σε διάφορα σημεία στο "τρένο". Φτάσαμε μέχρι το Σούνιο, αλλά κάναμε σαμποτάζ λόγω ακρίβειας στον καφέ του Ναού. Αφού "πήραμε δύναμη" από το Ναό, επιστρέψαμε στη γνωστή (σχεδόν ποδηλατική πλέον!) καφετέρια στη Σαρωνίδα. Έχει καλύτερες τιμές, καλό service και δωρεάν WiFi...

    Μια συγγνώμη στον george_orf που τον χάσαμε κάπου στο Θυμάρι. Έμαθα μετά (και παρηγορήθηκα) ότι τον βρήκαν ο Έκτωρ με τον Αλέκο κι έτσι δεν έμεινε μόνος του.

    Είπα να το "πιέσω" λίγο εκεί στα ανηφοράκια μετά την Ανάβυσσο και αποδείχτηκε ότι ήταν ζόρικο για κάποιους (όχι μόνο για τον george_orf ;-)).

    125 χλμ. για μένα, μια καλή προπόνηση και ευκαιρία για μπόλικη κουβεντούλα με τον Πέτρο και το Χρήστο, δυο από τα νέα (σχετικά) μέλη της παρέας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη frankie,συμβαινουν αυτα,απλα δεν μπορουσα να πιεσω πολυ λογο της τενοντιτιδας(σκεφτομουν και την επιστροφη) κ επειδη δεν ηξερα που ηταν το μερος που θα καθομασταν συνεχιζα,συνεχιζα,συνεχιζα μπας κ πετυχω κανεναν...δεν ξερω που μπορει να εφτασα..οταν καταλαβα οτι εχω κανει p@p@ri@ πεθανα στο γελιο...κ αρχισα να γυρναω σιγα σιγα..μετα πετυχα κ τα παιδια,τον Εκτωρα κ τον Αλεκο κ ολα μια χαρα..Ο Εκτωρας μου ελυσε κ καποιες αποριες που ειχα για το πως την παλεψε στη Γαλλια..οποτε ολα κομπλε...ευχαριστω για το ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή