Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΣΚ 26 - 27 Νοεμβρίου

Σήμερα, Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ξεκινήσαμε στις 8:30 από (πού αλλού;), Χρήστος, Δημήτρης (cosmo) και υπογράφων. Στη Γλυφάδα ήρθε και ο Γιάννης. Πήγαμε μέχρι την Ανάβυσσο, "μαζεύοντας" στο δρόμο τον Tim (Voudris) και έναν ακόμα (νέο) φίλο (Νίκος). Στην Ανάβυσσο, Γιάννης, Νίκος και υπογράφων αναστρέψαμε (λόγω περιορισμού χρόνου), ενώ οι άλλοι τρεις συνέχισαν προς Σούνιο και (μάλλον) Πλάκα - Κερατέα...

Ο καιρός ήταν πολύ καλός μαζί μας και περάσαμε πολύ καλά...Είδαμε πολύ κόσμο (ποδηλάτες) στην Παραλιακή. Δυστυχώς, στην επιστροφή, συναντώντας το Σωτήρη (της ομάδας Ποδηλασία για Μεγάλα Παιδιά), μάθαμε ένα πολύ δυσάρεστο νέο...Το Γιάννη δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά, αλλά τον αισθάνομαι πολύ κοντινό μου (έχουμε συχνά ανταλλάξει απόψεις μέσω του Facebook). Είμαι σοκαρισμένος από το γεγονός και ΕΛΠΙΖΩ να είναι όλα γρήγορα περαστικά.

Αύριο (Κυριακή), κατά τα συνήθη, θα είμαι στο Ελληνικό από τις 10:00 μέχρι τις 11:30 για προπόνηση (παράλληλα με την προπόνηση των Ακαδημιών της ΑΕΚ). Αν κάποιος θέλει να κανονίσει βόλτα και θέλει να την ανακοινώσει από εδώ, ας επικοινωνήσει μαζί μου... Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα είστε στον ΠροαCτιακό.

5 σχόλια:

  1. Την Κυριακή είχε υπέροχο καιρό...
    Είχα την τύχη να κάνω κάπου 70 λεπτά προπόνηση στο Ελληνικό, με πολύ καλή παρέα:
    - Ο Δημήτρης που δοκίμαζε το καινούριο του BMC με 11άρα Super Record και Shamal τροχούς (πανέμορφο άτι)
    - Ο Βασίλης με το Dolan του
    - Ο Γιώργος (που είχε γιο και ανιψιά στις Ακαδημίες της ΑΕΚ - μαζί με το γιο μου) με το ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ (6.2 kgr!) Storck 1.1 με SRAM Red το οποίο και δοκίμασα!

    Παιδιά, χάρηκα που σας γνώρισα, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα (είτε Τετάρτη βράδυ, είτε Κυριακή πρωί ;-)).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε σχετικό βίντεο, πρόλαβα να δω τον Πέτρο με τη σύζυγο και το tandem, στον ΠροαCτιακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα... ναι εχθές το πλήρωμα του tandem έδωσε το παρόν στον παραλιακό ΠροαCτιακό, μαζί με πολλούς καλούς φίλους.
    Περίπου 90 χλμ γράψαμε και τα πόδια σήμερα είναι πολύ βαριά....
    Στην επιστροφή, μετά την ανηφορίτσα του Ribas, στο καθιερωμένο σημείο των σπριντ είπαμε να βγούμε με την Αγγέλα και να ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ λες και δεν υπήρχε αύριο.
    Το κοντέρ έδειξε 56,2...... από τελευταίοι βγήκαμε πρώτοι μπροστά και αν η Αγγέλα το κρατούσε για ακόμα 2-3 δευτερόλεπτα δεν θα μας περνούσε κανείς.... (θέλω να πιστεύω...).
    .
    .
    .
    φυσικά μετά είμασταν για να μας κλαίνε οι ρέγγες.... (λιμανάκια)..... αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Το σχόλιο της Αγγέλας όταν κατεβάζαμε το tandem στο υπόγειο: "να ξαναπάμε την επόμενη Κυριακή".
    .
    .
    .
    .
    [μετά ακολούθησαν κάτι βογγητά πόνου....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρακτηριστικον μεγάλου ανδρός:

    Και ο ΓΑΠ με την Αγγέλα tandem κάνει, τωρα ποιός βογγάει μετά την έξοδο στις αγορές είναι άλλο θέμα.

    Παρεπιπτόντως

    Πέτρο για να ξέρεις το tandem εις την Γαλατίαν θεωρείται ως μέτρον επιτροπείας δια τους νεόνυμφους ποδηλάτες και ως μέτρον εξόντωσης του εχθρού δια τους εις πλέον των δέκα ετών συζευγμένους.

    Κάθε σοβαρή ανάβαση (και κατάβαση δότι αμα φύγει η σύζυγος όλως τυχαίως σε κάποια στροφή του Galibier προσγειωνεται στο κοιμητήριο της Modane χωρίς πολλά πολλά διαδικαστικά) των Αλπεων έχει από ένα δύο εκκλησάκια για τις τελευτήσασες ζωή σε λόγου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννη, τα λεγόμενά σου παραμένουν ενδιαφέροντα και ξεχωριστά.
    Αν δεν είναι νωρίς ακόμα, θα ήθελα να γραφτεί κάτι καλό για το σάββατο. Θα ξαναβρώ τρόπο, ελπίζω, να αποκτήσω προσωρινή πρόσβαση για να μάθω αν θα υλοποιηθεί αυτή η προσδοκία, πάντως η προπόνηση με το φίλο μου το χρήστο το σάββατο ήταν όπως την ήθελα.
    Χρήστο, να σε δω ξανά αυτή τη βδομάδα. Και τα άλλα παιδάκια, όπως παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή