Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ble Cycling Club...

Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε με την πρώτη, ανεπίσημη, συνάντηση (μερικών εκ) των ιδρυτικών μελών του Ble Cycling Club (ΟΚ, για μας τους γιάπηδες, το ΣΚ αρχίζει την Παρασκευή το βράδυ, με το πού φύγουμε από το γραφείο!). Αρχικά, θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τα ιδρυτικά μέλη που δεν πρόλαβα να ειδοποιήσω εγκαίρως. Υπόσχομαι να έχω έτοιμη την απαραίτητη mailing list, για την επόμενη συνάντηση και επίσης υπόσχομαι ο προγραμματισμός να είναι αρκετές μέρες πριν.
Σε εξαιρετικό κλίμα (και υπό τους ήχους των C-Real live παρακαλώ!), έγινε ανταλλαγή απόψεων, συμφωνήθηκαν αρκετές λεπτομέρειες και σχεδιάστηκαν τα επόμενα βήματα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Ble Cycling Club είναι το πρώτο randonneur club στην Ελλάδα, και σύντομα θα λάβει και επίσημη μορφή! Θα ενημερώνεστε για τις εξελίξεις από αυτό εδώ το site, μέχρι να μεταφερθούμε στο νέο μας σπίτι... (είναι υπό κατασκευή ακόμα, αλλά στα τελειώματα!)
Στην ίδια συνάντηση, συμφωνήθηκε ο χαρακτήρας (και ο τρόπος που θα διατηρηθεί αυτός ο χαρακτήρας) της βόλτας / προπόνησης της Τετάρτης. Ο χαρακτήρας θα παραμείνει ο γνωστός! Με 28 - 30 km/h μ.ω.τ και με ΣΤΑΘΕΡΟ ΡΥΘΜΟ που θα διασφαλίζει ότι το γκρουπ παραμένει ενωμένο και όλοι μπορούν να ακολουθήσουν. Η διαφύλαξη του ρυθμού θα είναι ευθύνη των μελών του club και ο ακριβής τρόπος με τον οποίο θα γίνεται αυτό, συζητήθηκε αναλυτικά και θα εφαρμοστεί από την επόμενη Τετάρτη.


2 σχόλια:

  1. Ήθελα πολύ να βρίσκομαι στην πρώτη συνάντηση άλλα όταν ο Φρανγκι άφηνε τα γραφεία της VODAFONE εγώ έμπαινα στα διπλανά νέα γραφεία της HP όπου και έκατσα μέχρι τις 2200!!! Περιμένω με αγωνία τα πρακτικά της συνάντησης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργουν λίγο γιατι ο Cadel έφυγε στα μισα και τον ψάχνουμε να υπογράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή