Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Χειμωνιάτικο ΣΚ στο Σούνιο

Σάββατο 28/1 και Κυριακή 29/1, καιρού επιτρέποντος, η τελική φάση της "προετοιμασίας" για το brevet της Νεμέας, θα ξεκινήσει στις 8:30 από το Ble. Προορισμός το Σούνιο και τις δυο μέρες.

Αν κάποιος θέλει, μπορεί να δώσει τη βεβαίωση και τα 5€ στο Χρήστο, που θα αναλάβει την έκδοση καρτών.

Σημείωση: Επειδή έχουμε και "καινούριους" στην παρέα, εκμεταλλεύομαι την περίσταση και την ευκαιρία για μια μικρή, ενημερωτική αναφορά επί του θέματος "έκδοση καρτών για brevet".

Το Χάρη τον Πλέγα μάλλον τον γνωρίζετε όλοι,  αφού πολλές φορές έχει οδηγήσει το τραίνο μας Τετάρτη βράδυ, πάντα με εξαιρετικό ρυθμό. Για το ποιος είναι και τι έχει προσφέρει στον ποδηλατοτουρισμό, θα μιλήσω/γράψω κάποια άλλη φορά. Προς το παρόν, αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι ότι:
  • Είναι ο υπεύθυνος της διοργάνωσης των brevet στην Ελλάδα.
  • Έχει ένα κατάστημα (παπούτσια κ.ά.) στο Μοναστηράκι στην οδό Ηφαίστου 25. Το τηλέφωνο (στο μαγαζί του) είναι 210 3222560
  • Εφόσον βεβαιωθείτε (μέσω τηλεφώνου) ότι θα είναι στο μαγαζί κάποια ώρα/μέρα μπορείτε να περάσετε από εκεί (αντί να πάτε στα γραφεία της ΠΕΠΑ) για την έκδοση κάρτας για brevet.
  • Προφανώς, ως μέλη του Ble Cycling Club (ο Χάρης είναι ιδρυτικό μέλος!), θα έχετε φιλική αντιμετώπιση και άμεση εξυπηρέτηση με τη βασική προϋπόθεση ότι θα επιδείξετε τη δέουσα ευγένεια και σεβασμό στο γεγονός ότι (α) ό,τι κάνει για τα brevet το κάνει στον προσωπικό του χρόνο και από κέφι και (β) εκεί (Ηφαίστου 25) είναι η δουλειά του. 
Προφανώς, είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό να βγάζουμε κάρτες σε μικρές ομάδες, εκπροσωπούμενες από έναν από εμάς κάθε φορά (όπως π.χ. θα κάνουμε τις επόμενες μέρες, που ο Χρήστος, ο Πέτρος και ίσως και ο υπογράφων θα περάσουν από την Ηφαίστου με τα χαρτιά αρκετών από εμάς). 
Τέλος, καλό είναι να παρακολουθούμε και το site της ΠΕΠΑ και το αντίστοιχο forum για να ενημερωνόμαστε για σχετικά θέματα. (Αν και τα περισσότερα αναδημοσιεύονται και στο δικό μας site). 

52 σχόλια:

  1. Άσχετο:
    Φίλος έχει το jacket της Gore "Gore-tec packlite shell"
    Έχω βάλει μια φωτό του στη σελίδα με τις φωτογραφίες.
    (Θα την αφήσω για λίγο καιρό και θα την αφαιρέσω μετά).
    Είναι μέγεθος L και είναι αχρησιμοποίητο. Το πουλάει γιατί του έπεσε μικρό (είναι 1.74, κανονικής σωματοδομής και του είναι στενό στο στέρνο).
    Αν κάποιος (μικρόσωμος :-)) από εδώ ενδιαφέρεται, ας μου πει.
    Δεν βάζω τιμές εδώ, γιατί δε θέλω να μετατραπεί το blog μας σε site αγγελιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρασινος για αύριο

    Θα δούμε για την Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/12, 12:23 μ.μ.

    Πρασινος και εγω για αυριο και βλεπουμε για την Κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράσινος για αύριο Σάββατο....
    ΠΡΟΣΟΧΗ, το νου σας... μην περάσουμε απο τίποτα νερά και λερωθεί το εργαλείο...
    .
    .
    .
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.... (αααχχχχχ.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Εμ... βέβαια...
      Και κάτι μου λέει πως θα είσαι και αναβαθμισμένος...

      Διαγραφή
  6. Μέσα για σάββατο στο μπλε.
    Μην πάρει κανείς το θέμα "ντύσιμο" αψήφιστα, γιατί μαζί με τη ζέστη, θα φυσάει κι όλας.. και πού να έρθει και η επόμενη βδομάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να προσθέσω: σεβασμό στο σερ πλέγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατά 99% θα είμαι κι εγώ στις 08.30 (Σάββατο) στο Μπλε. Αν δεν έρθω θα είναι λόγω μιας σκ@το-ίωσης που ταλαιπωρεί τα κουτσούβελα.

    Για Κυριακή δεν παίζω στα σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αύριο θα ξεκινήσω 08:00 για Σούνιο για να κάνω τον Άγιο Κωνσταντίνο , και να γυρίσω απο Ανάβυσσο , οπότε είναι πιθανό να συναντηθούμε Ανάβυσσο στην επιστροφή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα ολοι θα ξεκινησουμε στις 08.30 και εσυ μονος στις 08.00....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιας και θα έκανα την ανηφόρα του Αγίου Κωνσταντίνου, προτιμώ να ξεκινήσω πιο νωρίς μόνος και να γυρίσουμε παρέα , ( εφόσον πάτε Σουνιο) παρά να ξεκινήσουμε μαζι και να γυρίσω μόνος.. Για αυτο το λέω..Εκτός αν πάμε όλοι τον Άγιο Κωνσταντίνο..

      Διαγραφή
  11. TriAlex, γράψε μας τα νέα σου όταν μπορέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12 ξεκινησαμε απο το ble, φτασαμε στο Σουνιο αλλα στην επιστροφη ειχαμε μια πτωση του TriAlex,τελικα επειδη ποναγε στον δικεφαλο πηρε ταξι για την επιστροφη,στα φαναρια της Αμφιθεας που τον ειδα ηταν καλα αλλα ποναγε λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, τόσο μετά το ατύχημα στο δρόμο όσο και αργότερα.
    Πρέπει να ομολογήσω ότι από την αρχή της βόλτας κάτι δεν μου πήγαινε καλά, δεδομένου ότι και σε άλλα δύο σημεία παρουσίασα σημεία αστάθειας (φαίνεται ότι σήμερα δεν ήταν η μέρα μου). Τώρα στο προκείμενο, πριν την πτώση μου ακολουθούσα στο πίσω μέρος της παρέας, όπου κάποια αλλαγή κατεύθυνσης του μπροστινού μου (δεν θυμάμαι ποιος ήταν) με ταυτόχρονη πιθανή επιβράδυνση (δεν πολυκατάλαβα τι έγινε), δηλαδή πράγματα συνηθισμένα μέσα σε ένα peloton, σε συνδιασμό με τη δική μου αφηρημάδα και με το γεγονός ότι τη στιγμή εκείνη κρατούσα το τιμόνι από ψηλά με αποτέλεσμα να είμαι μακριά από τα φρένα και να μην προλάβω να φρενάρω..... με λίγα λόγια όλα συνηγορούσαν ότι σήμερα ήταν η μέρα μου για να φάω την τούμπα.
    Το αποτέλεσμα της πτώσης ήταν μια κάκωση ψηλά στην έξω πλευρά του αριστερού μηρού και μια θλάση του αριστερού δικεφάλου. Πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν σωστή η απόφασή μου να σταματήσω και να πάρω ταξί γιατί αφενός θα επιδείνωνα κατά πολύ την όποια ζημιά έχει γίνει, αφετέρου στο περίπτερο που περίμενα το ταξί βρήκα πάγο και έβαλα στο πόδι μου, ώστε να περιορίσω τη ζημιά όσο είναι δυνατόν.
    Πιο πολύ με απασχολεί η κάκωση στο μηρό γιατί είναι η τρίτη φορά που χτυπάω το ίδιο σημείο και τις προηγούμενες δύο με ανέλαβε ο χειρούργος όπου τραβούσε με παρακέντιση (επί δεκαήμερο) το υγρό που συσσωρευόταν (ας ελπίζω μήπως αυτή τη φορά τη γλυτώσω). Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα αυτά είναι περαστικά και η ζημιά μικρή, δεδομένου ότι ποτέ μια πτώση δεν είναι απλή υπόθεση και ούτε ξέρεις που μπορεί να καταλήξει.
    Τελειώνοντας θεωρώ ότι είναι απίθανη η συμμετοχή μου στο brevet της Νεμέας, που σε τελική ανάλυση αν δεν είμαι τελείως καλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρω. Θα τα λέμε από το blog και εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή ανάρωση Αλέξανδρε! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να σε δούμε στη Νεμέα.

      Διαγραφή
  15. Φίλε TriAlex περαστικά!!! Πράσινος για αύριο Κυριακή! Θα σταματήσουμε για καφέ στην Σαρωνίδα ή λόγω προπόνησης το πάμε σερί??? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για αύριο δυστηχώς είμαι μαύρος.....
    προέκυψε δυσάρεστο κοινωνικό γεγονός.
    οι κάρτες θα παραδοθούν στους δικαιούχους το Σάββατο πριν την έναρξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Trialex περαστικά! Πράγματι σήμερα δεν ήταν η μέρα σου..δεν πειράζει όμως, όλα ειναι στο πρόγραμμα..Κάτσε ξεκουράσου και μην βγεις πριν γίνεις τελείως καλα.. Ούτως η άλλως ο καιρός δεν είναι ο καλύτερος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Περαστικά Αλεξ αυτά συμβαίνουν. Μαύρος για αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλέξανδρε σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.
    Αύριο, εκτός απροόπτου, ξεκινάω με τον Σταύρο 08.00 από Αγία Παρασκευή, με στόχο να σας πιάσω κάπου στην Αγία Μαρίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλεξανδρε περαστικά δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά αλλά αφού δεν εγεινε τίποτα σοβαρό πάλι καλά... για αύριο είμαι μαύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. TriAlex, μακάρι μόνο η ζημιά στο χρώμα του spec να είναι αυτό που θα θυμάσαι από το σημερινό ατύχημα και γρήγορα έξω, μάχιμος ξανά.
    Γιάννη, πού βρίσκεσαι εσύ; Πολλές απουσίες κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αλέξανδρε περαστικά, ελπίζω να σε έχουμε σύντομα κοντά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περαστικα στον TriAlex εαν δεν ειμαι αυριο στην ωρα μου σημαινει οτι ειχα βραδινα πατρικα καθηκτοντα.

    Κατι νεο
    Υστερα απο ενα χρονο αναπτυξης ειμαστε κοντα στην μεταβαση μας στην σελιδα WWW.BLECYCLINGCLUB.GR
    Για εναν ολοκληρο χρονο προσπαθησα απο το μηδεν για το αναπτυξω ωστε να ειναι ευκολο στην χρηση και πως θα λυσουμε τα τεχνικα προβλημaτα που εμφανιζονταν.

    Πριν λιγες μερες μετεφερα ολο το site σε καινουργιο παροχο και ειναι ετοιμο για να μπει δοκιμαστικο περιεχομενο.

    Χρησιμο εως αναγκαιο ειναι να μας στειλετε τα σχολια σας ,,,στο αναλογο post του νεου site (Δεν χρειαζεται registration)

    Φυσικα ενα site δεν κρινεται απο την τεχνολογια του αλλα απο το περιεχομενο του ,, κατι που θα το φροντισουν ολα τα μελη του τα οποια αναλογα με τις θεματικες ενοτητες που θα επιλεξουν να εμφανιζονται θα εχουν και την ευθυνη να τις εμπλουτιζουν με περιεχομενο.

    Σαν πρωτη εκδοση θα το βρειτε αρκετα φτωχο εμφανισιακα κομματι που θα επενδυουμε σταδιακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σκίστουουουουςς ραφαιλάκη!!!! πολλά μπράβο!!

      παρεπιπτώντος το βιντεο του δαίδαλου που κυκλοφόρησε στη φατσομπουκα μου έφερε δάκρυα στα μάτια....!! μην το χάσετε!!

      Διαγραφή
    2. Μόνο και μόνο που βρήκες το χρόνο με τόσο βεβαρημένο πρόγραμμα να το φτάσεις σε αυτό το επίπεδο αξίζει πολλά συγχαρητήρια!!!!

      Διαγραφή
  24. Στρατηγέ πολλά περαστικα κι αυτά μεσα στο πρόγραμμα είναι.
    Κόσμο, πολλές υποχρεώσεις εκτός Αθηνών τελευταία, γι'αυτό δεν με βλέπετε. Το μπλόγκ το παρακολουθώ καθημερινά και κάπου κάπου σχολιάζω. Από προπονησούλα, ξημερώματα και πολύ αργά το βράδυ αλλά τι να κάνουμε, αν μη τι άλλο χαρούμενοι νά μαστε που έχουμε δουλειά με όλα αυτά που γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Alex περαστικά. Είσαι παλικάρι και αυτές τις μικροδυσκολίες τις έχεις για πρωινό.

    Πολλά μπράβο στον Κώστα για το site.

    Αδέλφια έχω λίγο εξαφανιστεί λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά το Βlock είναι σαν καθημερινή εφημερίδα.....χωρίς αυτό δεν γίνεται...

    Για την Νεμέα εύχομαι να είμαστε οι περισσότεροι εκεί και να πάμε και να έρθουμε με ασφάλεια.....καιρού επιτρέποντος....

    Καλή προετοιμασία(ψυχολογική) σε όλους.....Θα τα πούμε το Σάββατο από κοντά.....ελπίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τα καλά τους λόγια.
    Αλέξανδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. To ΣΚ έκλεισε με μία ήρεμη βόλτα μέχρι τη Σαρωνίδα.
    Εγώ και ο Σταύρος ξεκινήσαμε, όπως το είχαμε προγραμματίσει, από Αγία Παρασκευή και πιάσαμε το Γιώργο και το Παύλο μετά την Αγία Μαρίνα, όπως ερχόντουσαν από το Ble.
    Tα λέμε φίλοι Τετάρτη, ή Σάββατο στην Ελευσίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φοβήθηκα όταν έπεσε ο Άλεξ.
    Όχι τόσο μήπως χτυπήσει ή σπάσει το ποδήλατο, αλλά μην τον πατήσει κανένα κωλάμαξο, μιας και σχεδόν έπεσε στη μέση του ρεύματος στο οποίο κινούμασταν.
    Πάλι καλά η αντίδραση του Μήτσου (εσύ δεν ήσουν ή μπερδεύομαι?) ήταν άμεση για να τον βοηθήσει, να τον "μαζέψει".

    Εύχομαι γρήγορα περαστικά και να τα πούμε όποτε νιώθεις έτοιμος Αλέξανδρε.

    Όσο για το σάιτ. Χωρίς να έχω προλάβει να δω τίποτα ακόμη, θα πω ένα μεγάλο μπράβο στον Μεσιέ Ραφαιλάκη για την προσπάθεια.
    Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι ΠΟΛΥ ευχαρίστως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα θα σε κάνουμε administraitor να κλειδωνεις τους ενοχλητικους!!!

      Διαγραφή
    2. Με δημοκρατικές διαδικασίες πάντα....!!!

      Διαγραφή
    3. Ήταν τόσο επικίνδυνο το σημείο που έγινε το ατύχημα, που και ποδήλατο να ερχόταν θα αργούσε να δει τον Άλεξ. Δεξιά, γρήγορη στροφή, χωρίς ορατότητα.. Και το σοκ (και ίσως ο πόνος από την πτώση του) τέτοιο, που δεν κατάλαβε αμέσως την επικινδυνότητα του τοπίου.
      TriAlex, όταν έχεις τίποτα νεότερα, γράψε μας.

      Διαγραφή
  30. Καλημέρα,

    1. Περαστικά στον TriAlex.
    2. Πολύ κρύο το ΣΚ... Δούλεψε το εργόμετρο...
    3. Η πίτα της ΠΕΠΑ ήταν η (βασική) εκδήλωση του ΣΚ. Ήμουν παρών.
    4. Πέρασα από Ηφαίστου και πήρα κάρτες για Νίκο (Surfer), george (Smile of the child) κι εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κρύο.. κρύο... και σήμερα ακόμα χειρότερα....

    Το Σάββατο ήταν ΟΚ, περαστικά στον φίλο Αλέξανδρο.

    Ο Μάνος τούμπανος με red.... τούμπανο και το εργαλείο... [βρες το "μισαδάκι" στην αριστερή λεβιεδομανέτα.... ή ξανατσέκαρε την chainline.....].

    Και νέα εμφάνιση τροχών υψηλού πορφίλ στην παρέα.... άντε να δω ποιός θα κάνει πρώτος εμφάνιση με ΤΤ εργαλείο....

    Τετάρτη δεν με βλέπω να βγαίνω. Σάββατο θα τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις καμία καλή πρόταση για σάββατο;

      Διαγραφή
    2. έχω... έχω! να πούμε ότι θα πάμε brevet και να πάμε αλλού......

      Διαγραφή
    3. Πάμε για μπύρες στο μαραθώνα. Και χωρίς λασπωτήρες.

      Διαγραφή
  32. Πήρα κάρτες Περικλή και Περικλή. Θα τις φέρω μαζί το Σάββατο. Περικλή δώσε πάλι το μέγεθος της μπλούζας στον αρμόδιο γιατί ξεχνάει τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. περαστικά στον φίλο Αλεξανδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χάρηκα πολύ που σας είδα το Σάββατο. Ειδικά Περικλήδες είχα να σας δω μήνες και μήνες. Μου έχετε λείψει αλλά απο τα Γλυκά Νερά δύσκολο να ευθυγραμμιστούν τα προγράμματά μας πια. Στη Νεμέα όμως θα σας ακολουθήσω αν φύγετε όλοι μαζι το πρωί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμεις χαρηκαμε που σας ειδαμε!!

      φυσικα και θα παμε ολοι μαζι στην Νεμεα....

      Διαγραφή