Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Εβδομάδα Brevet Νεμέας - Προετοιμασία

Βραδινή Τετάρτης (1 Φεβρουαρίου)

Η αισθητή θερμοκρασία την Τετάρτη το βράδυ στα Νότια Προάστια θα είναι -3 οC. Βάλτε και 2 - 3 βαθμούς ακόμα πιο κάτω λόγω αέρα πάνω στο ποδήλατο... και θα καταλάβετε. Η πρόταση λοιπόν είναι να μείνουμε σπίτια μας και να κάνουμε εργόμετρο! Ξέρω ότι θέλουμε όλοι να κάνουμε ποδήλατο, αλλά να είμαστε και λογικοί ε; Ο δρόμος - προφανώς - θα είναι εκεί, οπότε αν κάποιος επιμένει... Αλλά ως Ble Cycling Club δεν προτείνουμε προπόνηση για αυτή την Τετάρτη.

Σάββατο - Brevet Νεμέας
Η μεσοπρόθεσμη πρόβλεψη καιρού για Κόρινθο και Νεμέα είναι σαφώς καλύτερη (8 - 10 οC). Δίνει βέβαια και κάποια (μικρή) πιθανότητα για βροχή. Οπότε, το BCC θα είναι παρόν στην εκκίνηση.
Θα πρέπει ΟΛΟΙ οι Ble να:

  • Είμαστε στην εκκίνηση έτοιμοι στις 7:30 (θα έχει πολύ κόσμο για σφράγισμα κάρτας)
  • Εκκινήσουμε όταν και όπως πει η διοργάνωση (όχι νωρίτερα)
  • Είμαστε κόσμιοι και ευγενικοί
  • Έχουμε ενιαία εμφάνιση! (Θα είναι η πρώτη μας εμφάνιση μετά την "ιδρυτική πράξη" (11/1/2012), οπότε θα είναι ωραίο να εμφανιστούμε με τις μπλούζες μας).
Καλή ποδηλατική χρονιά να έχουμε. Με ασφάλεια και υγεία σε όλες τις εκδηλώσεις / δραστηριότητες!

82 σχόλια:

  1. πρώτος να γράψω.... πρώτος..

    Για Τετάρτη είναι απολύτως λογική η πρόταση.

    Για Σάββατο και Brevet η εκκίνηση θα διαρκέσει από 07:30 έως 08:30 και όποιος σφραγίζει φεύγει, έτσι ώστε να μην γίνει χαμός μέσα στην Ελευσίνα.
    Ο τελικός χρόνος θα είναι η ακριβής ώρα τερματισμού μείον την ακριβή ώρα εκκίνησης. πχ. 15:30-08:10= 07:20 ώρες.
    Με άλλα λόγια εάν είμαστε 07:30 έτοιμοι στην ουρά για σφράγισμα, μπορεί να καταφέρουμε να εκκινήσουμε κατά τις 8 παρά και να εκμεταλευτούμε στην πορεία το τέταρτο αυτό.

    με άλλα λόγια ναι σε όλα και καλή μας βόλτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α... να προσθέσω ότι παράκλιση των διοργανωτών είναι να μην υπάρχουν μεγάλα γκρουπ μέσα στην Ελευσίνα, για να μην ενοχλήσουμε την κυκλοφορία.
      Καλό θα ήταν λοιπόν να φύγουμε όλοι μαζί μεν αλλά χωρίς να σχηματίσουμε γκρουπ (ο ένας πίσω από τον άλλον, εάν θέλετε) και να γκρουπαριστούμε στον Γαλαξία στη Μανδρα, για να συνεχίσουμε.

      Διαγραφή
  2. Νομίζω ότι τα 8 - 10 άτομα των ΜΠΛΕ δεν θα είναι πρόβλημα να κινηθούν μαζί μέχρι πχ το Μελετάκι. Είμαστε πειθαρχιμένο γκρούπ, με αυστηρές δυάδες, πάνω-κάτω ξέρουμε πως ποδηλατούμε μέσα στο γκρούπ μας κλπ κλπ. Το πρόβλημα θα είναι από newb και όσους δεν έχουν ξαναποδηλατίσει σε μεγάλα γκρουπ.
    Προτίνω να εμφανιστούμε νωρίς, να μαζευτούμε και να σφραγίσουμε ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ. Οπότε σε 3-4 λεπτά να ξεκινήσουμε μαζί.....

    Ξαναγράψτε αυτό για την μπλούζα γιατί δεν το κατάλαβα.... Φράνκι τι εννοείς (...χεχε....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ για το πειθαρχημένο γκρουπ, και προτείνω (βέβαια μάλλον θα είναι δύσκολο...) να παραμείνουμε γκρουπάκι για τη μεγαλύτερη διάρκεια του Μπρεβέ.
      Βέβαια κάποιοι μπορεί να θέλουν να πάνε για "χρόνο" οπότε αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Μπορούμε να σπάσουμε και σε 2 γκρουπάκια...

      Εγώ μιας και είμαι "newbie" θα μου επιτρέψετε να αντιμετωπίσω το Μπρεβέ με σεβασμό προς την αντοχή και τη δύναμή μου. Θα έρθω στο Μπρεβέ με 1ο και κύριο σκοπό να τερματίσω και μετά ολα τα υπόλοιπα.
      Θα προσπαθήσω δλδ να ακολουθήσω τις αποφάσεις του γκρουπ, αλλά αν δω ότι κουράζομαι θα πιάσω το ρυθμό μου.

      Καλό δρόμο και πάνω απ όλα με ασφάλεια σε όλους μας.

      Τα λέμε Ελευσίνα κορίτσια...!!


      ΥΓ1: Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό το ομαδικό σφράγισμα.

      ΥΓ2: Εννοεί να έρθεις και να φοράς μια μπλούζα ρε (πολύ)ψηλέ, ΜΗΝ έρθεις γυμνός και έχουμε τίποτα λιποθυμίες από Θαυμάστριες! χαχα!

      Διαγραφή
  3. καλα να περασετε το σαββατο,να απολαυσετε αυτη την μεγαλη βολτα,θα σας σκεφτομαι και θα περιμενω να γραψετε τις εντυπωσεις σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω πολύ να ακολουθήσω αλλα ας μου επιτραπεί λόγω κρύου και μόνο να μην φορέσω τη μπλούζα.... Αν κάτσει τελικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πετράν αν έρθεις γυμνός......θα λιποθυμίσω.....

    Συμφωνώ και επαυξάνω ότι πρέπει όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της ομάδας να εμφανιστούν με τις μπλούζες waste'n'water....συγνώμη ble ήθελα να πω......(παρασύρθηκα από την ιδιότητά μου ως γραμματέας του σπόνσωρ.....)

    νομίζω ότι θα ήταν ωραία να κινηθούμε σε γκρουπ κλπ και να κάνουμε ρολόγια υπό τις οδηγίες του ''κυρίου'' Χρήστου αλλά ξέρω αν και μπρεβετοκούταβο ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο ειδικά στα ανηφορικά τμήματα....

    Πάντως θα ήταν ωραία να πήγαινε τρένο η ημέρα....και αν συμφωνείτε μπορούμε τουλάχιστον να το προσπαθήσουμε και αν δεν γίνεται σε μικρότερα γκρουπ πάντα μπλε....

    αδέρφια θα τα πούμε το Σάββατο....καλή δύναμη σε όλους...ετοιμαστείτε και για βροχή....
    σπόνσωρ δώσε σήμα....και δήλωσε παρόν......εκτιθέμεθα άνευ λόγου....


    Α και κάτι ακόμα...Νομίζω για λόγους ασφάλειας καλό είναι τα μέλη της ομάδας να έχουν τα κινητά τηλέφωνα όλων. Εγώ έχω πολλών παιδιών αλλά όχι όλων.
    Αν λοιπόν δεν έχει πρόβλημα ο Admin μπορούμε εδώ να γράψει ο καθένας το τηλέφωνο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν έχουμε και λέμε

    Φροντίστε απο την προηγούμενη το βράδυ να έχετε βρει όλα αυτα που θα φορεσετε και θα πάρετε μαζι σας στο brevet , δεν είναι ότι καλύτερο να ψάχνετε το πρωι αυτο το ριμαδι το ισοθερμικο που σας κάνει ωραία μέση ...

    Τσεκαρετε ποδήλατο Λαστιχα αλυσίδα συρματοσχηνα και λάδωστε αρκετά γιατι με το νερό ξερενετε γρήγορα η μετάδοση

    Πάρτε μαζι αρκετό φαγητο αλλα όχι υπερβολές ,εξ αλλου έχει μαγαζιά ,φούρνους στο δρόμο αν χρειαστειτε κάτι

    Φώτα,γιλέκο απαρετητα γιατι βραδιάζει νωρίς και η κακια σκάλα δεν φημίζεται για την ορατοτητα της

    Τώρα για το της εμφάνισης φορεστε πάνω απο το πιο ζεστό σας jacket την μπλουζα του ble cycling club και την Κυριακή θα μιλάνε όλοι για εμάς !!!

    Αυτα τα λίγα απο εμένα ,αν έχω ξεχάσει κάτι θα το συμπληρώσω σε άλλο post

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα φώτα και τα γιλέκα είναι υποχρεωτικά! Αλλιώς έχετε ποινή (1 - 2 ώρες).

      Διαγραφή
  7. δυστυχως αυτη τη στιγμη ειμαι χαλια η μυτη μου ειναι μπουκομενη και τα πνευμονια μου βραζουν... ελπειζω μεχρει το σαββατο να ειμαι καλα και να μπορεσω να ειμαι και εγω στην εκκινηση και στον τερματισμο βεβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι τόσο χάλια τώρα., ούτε που να το ακέφτεσαι!
      Περαστικά !

      Διαγραφή
    2. Περαστικά Γιάννη!
      Εάν είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ καλά σε περιμένουμε...

      Διαγραφή
  8. Την μπλούζα δεν μπορω να τη φόρεσω πάνω απο το jacket γιατι δεν μπορω να κουνηθω..!!! Προσωπικά πιστεύω ότι ειδικά σε ένα brevet προέχει η άνεση και όχι η εμφάνιση.. Δεν γίνεται να φοράμε jackets χειμωνιάτικα αντιανεμικά και υδροαπωθητικα και απο πάνω τα μπλουζάκια, που εφόσον είναι απο πάνω δυσχεραίνουν τις ιδιότητες των jackets ..
    Οκ καλη είναι η ομοιομορφία στην εμφάνιση ,εφόσον όμως ταιριαζει ι με τον ατομικό εξοπλισμό του καθένα και αναλόγως τις καιρικές συνθήκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Μάνο, εσύ είσαι ο μόνος που δεν πρέπει να ανησυχείς για την ομοιομορφία των εμφανίσεων....διότι όταν εμείς θα σφραγίζουμε στη Νεμέα....εσύ να έχεις φορτώσει το ποδήλατο και θα είσαι καθ΄οδόν για Άλιμο....(αφού θα έχεις ολοκληρώσει το brevet)

      Κυρίες και κύριοι....Μάνος Γκιόκας....
      Ο άνθρωπος που φτάνει στα control πριν αυτά ανοίξουν...........χοχοχοχοχοχοχο...γεια σου ρε Μάνο...γίγαντα....

      Διαγραφή
    2. Γεια σου ρε Νίκο !

      Διαγραφή
    3. Εννοείται ότι η άνεση προηγείται! Κάποιοι έχουμε φροντίσει να έχουμε καλοκαιρινή μακρυμάνικη - ένα νούμερο μεγαλύτερη για να τη φορέσουμε πάνω από το καλό μας jacket. Αν δεν βολεύεστε με τίποτα, δεν θα σας τιμωρήσουμε κιόλας ;-)

      Διαγραφή
    4. Γεια σου ρε Μανο !!

      Διαγραφή
  9. Εντάξει, είναι λογικό να φυλαχτούμε και να μην κινδυνέψει η συμμετοχή μας από μία τετάρτη. Ας κάτσουμε σπίτια μας, αν φάμε και να κοιμηθούμε. Έτσι κι αλλιώς, όπως με πάει η βδομάδα προσωπικά εμένα, δε με βλέπω να κάνω και τίποτα άλλο..
    Σχετικά με το σάββατο:
    Αξίζει να προσπαθήσει ο καθένας να φέρει τα χρώματα της ομάδας. Πρέπει να έχουμε μαζική συμμετοχή και να φανεί αυτό. Πέρυσι έφερα τα χρώματα της ομάδας σε όλα τα μπρεβέ (και όχι μόνο στα μπρεβέ), καλοκαιρινά και χειμερινά και δεν είχα προβλήματα. Αλλά πάνω από όλα μετράει η άνεση, γι'αυτό ο καθένας ας πράξει όπως νομίζει.
    Η ομαδική εκκίνηση είναι ωραία ιδέα, αλλά η ομαδική κίνηση σε όλη τη διάρκεια, επομένως και ο τερματισμός, ΑΔΥΝΑΤΗ. Όταν τα χιλιόμετρα είναι περισσότερα και όχι η παραλιακή ως το σούνιο και πίσω, για την επιβίωση είναι ζωτικής σημασίας ο ρυθμός. Ποτέ δε μπόρεσα να ακολουθήσω το ρυθμό του μάνου για ολόκληρο μπρεβέ, ούτε να διακόπτω τακτικά το δικό μου ρυθμό μέχρι να τερματίσω. Στα πολλά χιλιόμετρα προετοιμασίας που έχουμε κάνει μαζί στα μέρη μας, έχουμε πάρει μία ιδέα για το πώς κινείται ο καθένας μας και ανάλογα μπορούμε να σχεδιάσουμε για το σάββατο. Βέβαια, αν προκύψει η ανάγκη, οι μπλέδες θα μένουν σε επαφή, γιατί πάντα μπορεί να χρειαστεί κάτι παραπάνω (να αλλάξουμε και οι υπόλοιποι μερικά τηλέφωνα, όπως έγραψε ο νικός). Η αλληλοβοήθεια είναι μέρος του παιχνιδιού και αν δε μπορεί κάποια κατάσταση να αντιμετωπιστεί από μία μικρότερη ομάδα που έχει προκύψει στην πορεία, να μπορούμε να υπολογίζουμε σε κάλυψη από τα άλλα μέλη των μπλέδων.
    Η παρουσία μας θα γίνει αισθητή αν παντού υπάρχει ένας δικός μας. Όσο πιο μπροστά γίνεται φυσικά, τόσο το καλύτερο.
    Και βέβαια, η μηχανοκίνητη προσέλευση στην εκκίνηση να γίνει οργανωμένη με αυτόν το γνώμονα, αναβάτες με παρόμοιους ρυθμούς να έρθουν μαζί, αν είναι να χρησιμοποιήσουν το ίδιο όχημα.
    Τα περί συμπεριφοράς οπωσδήποτε είναι σωστά, πρέπει να τα προσέξω κι εγώ όσο είμαι πάνω στο άλογο σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους μηχανοκίνητους. ΠΟΛΥ περισσότερο η συμπεριφορά προς τα παιδιά της διοργάνωσης οφείλει να είναι ευγενική, γιατί είναι αυτοί στους οποίους οφείλουμε τη συμμετοχή στην περιπέτεια.
    Μελετήστε το δελτίο καιρού και από τώρα κάντε σενάρια για το ρουχισμό σας. Μη ρίξετε όλο το βεστιάριο στο αυτοκίνητο και να αποφασίσετε πριν τη σφράγιση της κίτρινης κάρτας τί θα φορέσετε. Αυτό να το έχετε αποφασίσει από το προηγούμενο απόγευμα.
    Όσοι έχουν λασπωτήρες, να τους εγκαταστήσουν. Το είπε και ο γκιόκας: η εμφάνιση έρχεται δεύτερη. Και όσων τα παπούτσια έχουν αεραγωγούς στην άκαμπτη αγωνιστικών προδιαγραφών σόλα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν νάυλον σακούλα μεταξύ καλύματος και παπουτσιού. Το έχω κάνει εγώ και έχει λειτουργήσει ως τώρα.
    Φορτώστε ψυχολογικά, γεμίστε ανυπομονησία και μην κάνετε πίσω αν ο καιρός φανεί λίγο ή πολύ παιχνιδιάρης εκείνο το πρωινό. Το σάββατο θα είμαστε μαχητές και όλοι όσοι τερματίσουν, κερδισμένοι. Όσοι δεν τερματίσουν, θα παλέψουν με τιμή.
    Γιούργια, καλέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μανο εχω την καρτα σου!
    σκεφτομαι να μη στη δωσω αν δε φορεσεις ble εμφανιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο το κρεβάτι του πόνου σας ευχομαι ολόψυχα καλή διασκέδαση.
    Η γαστρεντερίτιδα που περνώ δεν μου επιτρέπει καμιά σκέψη συμμετοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα, περαστικά Τάσο!

      Διαγραφή
    2. Tασο περαστικα και απο εμενα.
      δηλαδη Κυριακη να μη σε υπολογιζω για βολτουλα με το νεο ατι?

      Διαγραφή
    3. Ελπίζω να είμαι καλά και να μπορέσω να βγώ καμιά τρίωρη βόλτα αλλά υποχρεωτικά με καφέ. Θέλω να δώ και το εργαλείο!

      Διαγραφή
  12. Ο καιρός σήμερα δεν είναι τόσο τραγικός όσο προβλεπόταν . Εγώ λέω να κατέβω στις 7 στο μπλε . Αν μαζευτούμε και επισήμως τελικά θα είναι καλό για να συντονιστούμε για την Νεμέα . Πάμε και μια χαλαρή Σαρωνίδα non stop ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ όχι. Δουλεύω μέχρι τις 7.
      Τα λέμε το Σάββατο με το καλό.!

      Διαγραφή
  13. θα είμαι κι εγώ 19h00 στο Ble για μια χαλαρή βόλτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ τα λέμε στις 7, κανένας άλλος ;

      Διαγραφή
    2. αγοράστε και κανα καρούλι... κανένα εργομετράκι.... τα μαγαζιά τι να κάνουν να κλείσουν;;

      Διαγραφή
  14. Μην ανχονεστε ο καιρός θα μας κάνει την χάρη και δεν θα χρειαστούν ούτε τα jacket... πολύ πιθανόν να είμαι και εγω εκεί νομίζω ότι θα έχω συνέλθει. Καλό θα ήταν να βρεθούμε στην εκκίνηση από νωρίς όλοι μαζί για να βγάλουμε και μια καλή φωτογραφία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιρό έχω να σε δω κι εσένα. Θα έχει ενδιαφέρον να σε δω και το σάββατο.
      Κρίμα για τα παιδιά που θα απουσιάσουν, γιατί κάθε απουσία αποδυναμώνει την ομάδα. Περαστικά σε όσους ασθενούν.

      Διαγραφή
    2. ελπίζω να σε δω το Σάββατο στην εκκίνηση γιατί μετά σε βλέπω να εξαφανιζεσαι και να μην σε πιάνει ούτε ο Μανος....!

      Διαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστάρα, γιατρουδάρα μου, με γεια τον ολλανδό!! Και καλές κατακτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κάποιος να γράψει από που ξεκινάμε στην Ελευσίνα ή ένα link με χάρτη....θα βοηθούσε πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νίκο, πιάσε παραλία Ελευσίνας (λιμάνι) και προχώρα μέχρι να βρεις διαδοχικά:
    1. εκκίνηση / τέρμα λεοφορείων
    2. πλατεία με πρασινάδα, κανόνια, τορπίλες κλπ
    3. περίπου 164 ΙΧ με σχάρες και ποδήλατα και κλόουν με κολάν και κράνη.....χεχεχε....
    ε, εκεί τράβα χειρόφρενο και πάρκαρε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και άμα βρεις να παρκαρεις σφυρα μου...

      Διαγραφή
    2. Να έρθετε νωρίς για να βρείτε να παρκαρετε,αν δεν βρέχει θα έχει 250 ποδηλατα στην Ελευσίνα ....

      Διαγραφή
  19. Εμπρός ωρέ κλεφτόπουλα!!!... Ο Κολοκωτρώνης με ποιόν τα είχε βάλει στα Δερβενάκια;;

    Πολύ χαίρομαι που θα βρεθούμε (ξανά) όλοι μαζί και σε μια 'επίσημη διοργάνωση'!!!
    Και μη σας νοιάζει τίποτα, ούτε ο καιρός... (μετά από εκείνο το Καπανδρίτι δεν νομίζω να μασάει κανείς...) ούτε ο ρυθμός... ούτε τα χλμ.... διασκεδάστε φίλοι μου!!... διασκεδάστε!! και απολαύστε!! και όχι άγχος!!!

    Ο Chris (man) έχει μία ώρα ποινή στο επόμενο brevet... 1ον γιατί δεν θα έρθει σ' αυτό και
    2ον γιατί δεν έχει ενημερώσει για τις νέες αποκτήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σήμερα κάνω με το Σταύρο servise στο ποδήλατό μου και αγωγή με mensulid στον αριστερό μου καρπό που μου έβγαλε τενοτίτιδα και με έχει πεθάνει.
    Σιγά μη δεν έλθουμε το Σαββάτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συννονόματε φέρε και μαζί σου... θα κάνουμε τράκες... εχώ θα σου δίνω norgesic & biofenac και εσύ mesulid....
    Αέρα θα πάμε... ούτε που θα πάρουμε μυρωδιά τι παίζει....
    χεχεχε.....

    [....ανάπηροι ποδηλάτες ενωθείτε....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε... μην ντοπαρεστε χα! χα! εσυ pit είμαι σίγουρος δεν το χάνεις με τίποτα και κάποτε μου έλεγες ότι τα 200 χιλ. είναι υπερβολές... και τώρα τα έχεις για πρωινό!!

      Διαγραφή
    2. Γουστάρω συνονόματε, δεν τα έχω δοκιμάσει!!!

      Διαγραφή
  22. @ Νίκος

    Εκκίνηση από Κανελλοπούλου και Παγκ... ωχ, σόρρυ! ...και Ακατονόμαστου γωνία. Παραλία Ελευσίνας.

    Χάρτης εκκίνησης:
    http://www.ploigos.gr/?sessionid=d0a746fb7b5e2712af2c1cb9f8a40cce

    Ωρες εκκίνησης: Από 07.30 έως 08.30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. cyber Mitso.... σε ευχαριστώ πάρα πολύ....να είσαι κοντά μου...θα έχω και κουβέρτα.....

      Διαγραφή
  23. μήπως μαζευόμασταν κάποιοι το Σάββατο από τα νότια προάστια στο Τροκαντερό ή αλλού γύρω στις 06h30 και πηγαίναμε όλοι μαζί με τα αμάξια μέχρι Ελευσίνα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρότασή μου (με σκοπό να αποφύγετε περιττά άγχη και καθυστερήσεις) είναι να μην κανονίσετε "μεγάλα" ραντεβού...
      Προσωπικά θα έρθω με Γιώργο (Καραγιάννη) με ένα ΙΧ. Εκκίνηση στις 6:20 - 6:25 από Α.Παπαναστασίου (πολυκλαδικά)

      Διαγραφή
    2. @ Παύλος στις 06:40 θα είμαστε ο cosmo και εγώ αμέσως μετά τα φανάρια της Θησέως (Ε.Βενιζέλου)και πριν το βενζινάδικο, στην παλιά παραλιακή (Καλλιθέα).
      06:41 θα έχουμε αναχωρήσει γιατί δεν θέλω να μου αγχωθεί κι άλλο και μετά δεν μπορεί να αποδώσει....

      Διαγραφή
    3. @ Christos & Cosmo.... θα είμαι εκεί 06H35 ετοιμοπόλεμος .... thanx

      Διαγραφή
  24. Σημαντικές υπενθυμίσεις:
    - Ο τεχνικός έλεγχος στην εκκίνηση απαιτεί φώτα μπρος-πίσω και ανακλαστικό γιλέκο - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την ώρα που υπολογίζετε να τερματίσετε. Η ποινή (αν δεν έχετε) είναι πρόσθετος χρόνος στον τερματισμό (νομίζω 1 ώρα).
    - Η υπακοή στον ΚΟΚ είναι υποχρεωτική. Έχει κάνα-δυο φανάρια φεύγοντας από την Ελευσίνα. ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να παραβιάσετε κόκκινο (ακόμα κι αν δείτε τίποτα τσαμπιόνια δίπλα σας να το κάνουν). Επίσης υπάρχει ποινή (δεν είμαι σίγουρος αν είναι 1 ή 2 ώρες).
    - Προφανώς, ΚΑΙ το κράνος είναι υποχρεωτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι μλπέδες έρχονται. Η κακοκαιρία φεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΙΡΟΣ:

    Βάσει λοιπόν των τελευταίων μετεωρολογικών προβλέψεων ο καιρός κατά τη διάρκεια του Σαββάτου θα είναι από Συννεφιασμένος έως αρκετά Συννεφιασμένος με πιθανότητα για κατά τόπους ασθενείς βροχές.

    Οι άνεμοι καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα είναι νότιοι-νοτιοανατολοκοί εντάσεως 3-5 Beaufort.

    Θερμοκρασία από 10 C, το πρωί στην Ελευσίνα μέχρι και 16 C κατά τις μεσημβρινές ώρες.

    Υγρασία επίσης θα υπάρχει αρκετή, λόγω και του νοτιά.


    Έγινα και μετεωρολόγος ο Φούστης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα πέσεις διάνα!! ποιός θέλεις να 'σαι; Κωστούλα ή Αρνιακός...;

      Διαγραφή
    2. Πετρουλα ! Χρήστο ...

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχ..... κι έσπαγα το κεφάλι μου.... πως τι λένε πως τι λένε...;;;
      δεν συγκράτησα το όνομα μας... ξέρεις οι γέροι προσέχουν άλλα πράγματα....

      Διαγραφή
  27. στο ράδιο (best 92,6) είπαν πως το αυριανό brevet θα έχει 320 συμμετοχές!!! μήπως υπερβάλλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρει ο Best για το brevet?
      Εντύπωση μου κάνει....

      Διαγραφή
    2. ξέρει ξέρει.... η Αφροδιτούλα (ποδήλατο παντού.... ΝΕΤ)
      πάντως χθεσινή ενημέρωση μου από το 'master control' ήταν 310.... αν θυμάμαι καλά γιατί είμαι και γέρος.....

      Διαγραφή
    3. Σταμάτα να αυτοαποκαλείσαι γέρος για να δικαιολογήσεις την ΜΗ είσοδό σου στη πρώτη τριάδα...
      Πονηρούλη!!

      Διαγραφή
    4. α τι 'ναι αυτά που λες πάλι.... μας διαβάζει κι ο Μάνος και θα 'ξεσπάσει' πάνω μου!!

      Διαγραφή
  28. εγγυηση ο best ρε σεις...παντα το ελεγα.διαφημισεις δεν κανουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εσύ τρελό αγόρι τι ώρα δηλαδή σκέφτεσαι για Κυριακή... μήπως σου κάνω παρέα και δώ και το εργαλείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάχνεις από τώρα παρέα για recover ride;
      Άστο, θα πάμε όλοι παρέα!

      Διαγραφή
    2. μα φυσικά μα φυσικά, να μιλήσουμε και σαν άνθρωποι....

      Διαγραφή
  30. αύριο με καλή παρέα θα περάσουμε ζάχαρη.
    καλή μας βόλτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα στην παρέα. Αν νομίζετε ότι θα πηγαίνατε μόνοι σας είσαστε γελασμένοι. Μετά από μία εβδομάδα ξεκούρασης και πόνου (από το μασάζ του φυσιοθεραπευτή)είμαι σε φάση αποκατάστασης και λέω αύριο να αποτολμήσω το εγχείρημα, αν και θα ήθελα ακόμα 1 με 2 ημέρες ξεκούρασης(τουλάχιστον να μην πέσω αμαχητί). Βέβαια ο ρυθμός μου θα είναι συντηρητικός έως ανιχνευτικός, με πρώτο crash test την ανηφόρα στο μελετάκι, που αν βγεί καλά θα συνεχίσω το εγχείρημα, αν όχι όταν οι υπόλοιποι πιάσετε την παλιά εθνική για Κόρινθο εγώ θα πάρω το δρόμο για Ελευσίνα. Αυτό βέβαια θα συνεχιστεί μέχρι Κόρινθο όπου οι κατά τόπου Προαστιακοί προσφέρουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα πιθανών διαφυγών από τη διαδρομή.
    Σχετικά με τον καιρό, παρότι δεν θα έχει μάλλον κάποια σοβαρή βροχή, ποια είναι η γνώμη σας για τη χρήση φτερών? Να τα βάλουμε (όσοι τουλάχιστον έχουμε) για να αποφύγουμε τα νερά που πιθανόν θα έχουν οι δρόμοι μετά από ημέρες χιονοπτώσεων και βροχών?
    Καλό σας απόγευμα και εκτός απροόπτου (γιατί δέχομαι μεγάλες πιέσεις από την οικογένεια και ομολογουμένως όχιαδίκως) θα τα πούμε το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Alex, αν αισθάνεσαι καλά, να έρθεις. Αν όχι, χαλάρωσε στο σπίτι και βάλε στο πρόγραμμα το brevet του Πύργου (Σάββατο του Λαζάρου αν δεν κάνω λάθος...)

      Αν τελικά έρθεις, θα σε βάλουμε στο group Κοκκαλιάρη και θα πας τραίνο! Εγγυημένα πράγματα ;-)

      Διαγραφή
    2. ΔΕ μασάνε λέμε τα Ελληνικά Στρατά!

      Αποκατάσταση 20χρονου ο Στρατηγός.

      Μπράβο Άλεξ!

      Διαγραφή
  32. Είδα 69 μηνύματα και μπήκα......
    Χριστάκη νεαρέ άσε τα περί γήρατος και τις Κωστούλες στην μπάντα και οδήγησε τα παιδιά στην πηγή.

    Προσωπικά μόλις αποφάσισα να έλθω.
    Σήμερα ήταν μιά απ' τις χειρότερες ημέρες. Ένοιωθα τελείως άρρωστος, επέστρεψα στο σπίτι και κοιμήθηκα από την 1 τομ μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.
    Μόλις είχα αποφασίσει να μην έλθω, όταν με πήρε ο νεώπας Δημήτρης και με ρώτησε αν θα πάμε (ήταν κι αυτός σε αντίστοιχη κατάσταση χθές κι είχε αποφασίσει αποχή).
    Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ξανάνοιωσα.
    Οπότε αύριο η τετράδα Αλέκος, Δημήτρης, Παναγιώτης και Σπύρος, θα κινηθεί σε ρυθμό 12ωρου.

    Άντε να πάμε καλά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε πιστεύουμε ...!

      Διαγραφή
    2. να 'ρθείτε να 'ρθείτε!!! θα σας βάλω και σως να γλυστράει!!!......

      Διαγραφή
  33. Ρε παιδια ζηλευω αλλα δυστυχως δεν μπορω να ελθω. Καλα να περασετε ειμαι μαζι σας νοερα.
    Ο μεταλλωρυχος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ώρα για ύπνο ...καληνύχτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το πρώτο brevet της χρονιάς είναι πλέον ιστορία για τους Μπλεδες.

    Πάνω απο 20 ξεκινήσαμε στις 08:00 απο την Ελευσίνα και οι πιο πολυ τερματισαμε μαζι γύρω στις 17:15

    Ο καιρός αυτή τη φορά ήταν με το μέρος μας σε όλη τη διάρκεια του brevet και εκτός απο ένα λάστιχο στην αρχη και μια μικρή πτώση δεν υπήρχαν αλλα απρόοπτα .

    Το κλου της ημέρας ήταν η κοπή πίτας προς τιμή του club μας ,ευγενική προσφορά της ΠΕΠΑ ,το φλουρί το κέρδισε ο Χρήστος .

    Άντε τώρα να είμαστε καλα για το επόμενο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αξιοι, μπράβο παιδιά. Στο επομενο πρεπει να ειμαι παρων και εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μπράβο σε όλους!!!
    Ζηλεύω.... δεν μεταδίδω άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή