Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΣΚ - (18 & 19 Φεβρουαρίου)

Μόλις χώνεψα από τη χθεσινή κραιπάλη και έφτασε λίγο αίμα στον εγκέφαλο...

Αύριο, ραντεβού στις 8:30 (πού αλλού) στο Ble, με προορισμό Σούνιο. Ρυθμός Ζώνης 2 και 3 (και όχι 4 όπως την Τετάρτη). Στάση για καφέ 30' στη Σαρωνίδα (στην επιστροφή).

Και όλα τα παραπάνω, για να ΜΗΝ ζοριστούμε πολύ, ώστε την Κυριακή το πρωί, τα πόδια να είναι φρέσκα, στο Μαρκόπουλο ;-)

65 σχόλια:

  1. πράσινος και του λόγου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, αφού μιλάμε για ζώνη 2 άντε 3 τότε κι εγώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάβιρος. Αλλά πιθανό να σας δω την κυριακή. Χμμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καφέ είπατε; έρχομαι... αλλά θα κάνουμε και λίγο ποδήλατο.
    Παραδοσιακά θα σας περιμένω 9¨00 στο Vive Mare.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά από διάφορες οικογενειακές περιπέτειες υγείας επιτέλους καταπράσινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ώρα επιστροφής ?? μπας και έρθω ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραια βολτουλα βγηκε σημερα, 140 για μενα.

    Παιδια ευχαριστω για την παρεα και καλη τυχη σε οσους πανε αυριο Μαρκοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να κάνουμε; Έχουμε και υποχρεώσεις...Σήμερα είχε αναγνωριστική βόλτα mtb στα βουνά της Σαλαμίνας, μιας και αύριο θα τρέξω σε αγώνα σιρκουί 36 χλμ. ( 4 γύροι απο 9χλμ.. 7 μονοπάτι και 2 δασικό..) Καλη επιτυχία για όσους βρεθούν στο Μαρκόπουλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μίνι βόλτα σήμερα με το Σταύρο (Αγία Παρασκευή-Ραφήνα-Λούτσα-Αγία Παρασκευή), όπου συναντήσαμε στο δρόμο και μία ομάδα που προετοιμάζετο για το 300άρι.
    Άντε να μαζευτούμε αύριο αρκετοί μπλέδες για να κάνουμε και λίγο συνεργασία (τουλάχιστον στην αρχή)...
    Καλό βράδυ!!

    Ελπίζω να μην ενδώσω σε βραδινή πρόσκληση που έχω για τρομερό μασκέ πάρτυ...
    (Μήπως να κοινοποιήσω τη πρόσκληση -το πάρτυ είναι ανοιχτό- για να υπάρχει ομοιογένεια αύριο);;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια τυπική απολαυστική Σαββατιάτικη βόλτα με 'μπλε' χρώμα, κόφι και πολύ καλή διάθεση νομίζω απ' όλους.
    Αύριο θα ειδωθούμε στο Μαρκόπουλο.

    (να τονίσω μόνο - επειδή δεν είμαι σίγουρος γιατί είναι προετοιμασμένοι αυτοί που θα έρθουν αύριο Μαρκόπουλο - , ότι στην αυριανή συνάντηση δεν ΔΕΝ θα υπάρξει κατηγορία open - μου το 'πε ο μπαμπάς- κατηγορία οπεν από την πεπα μόνο στα χρονόμετρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνω με Χρηστο,σουπερ βολτα αλλα πιο σουπερ ο καφες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια σούπερ βόλτα / προπόνηση, με εξαιρετική παρέα, καλό καιρό, καλό καφέ... Τα είχε όλα. Δεν άκουσα κανέναν να επικροτήσει τις εξαιρετικές επιλογές του αφεντικού στο καφέ Vento ;-). Θα αναλάβω λοιπόν εγώ να πω ότι κάθε φορά που πηγαίνουμε για καφέ σε αυτό το μαγαζί, έχουμε όλο και καλύτερες εντυπώσεις!

    Κατά τ' άλλα, η σημερινή προπόνηση είχε μια ιδιαίτερη σημασία για μένα. Ήταν συναισθηματικά φορτισμένη... Έμεινα αρκετές φορές να "επικοινωνώ" με το ποδήλατό μου, να "ρουφάω" κάθε του αντίδραση να προσπαθώ να απομνημονεύσω τη συμπεριφορά του... Λόγω του (γνωστού) "ύποπτου" σημαδιού στο seat-stay, ο σκελετός μου θα αντικατασταθεί την επόμενη βδομάδα. Κι όσο κι αν χαίρομαι για την "αναβάθμιση" που μου έτυχε, δεν μπόρεσα να μην αισθανθώ ένα μικρό σφίξιμο, συνειδητοποιώντας ότι σήμερα ήταν το κύκνειο άσμα του Tarmac μου... Αύριο θα το πάω να τρέξει έναν αγώνα... Του αξίζει... Μου στάθηκε σύντροφος πιστός για 14,000 km τα τελευταία 2+ χρόνια. Θα επανέλθω (στο blog μου).

    Τα λέμε αύριο στο Μαρκόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη επιτυχια,καλα να περασετε!
      @Φραγκισκο σε καταλαβαινω απολυτα,το ιδιο ενιωσα και εγω με το ατσαλινο(σκαρτα 20000χλμ),αλλα του ετοιμαζω ειδικο προτζεκτ τωρα...

      Διαγραφή
  13. Κατά τη γνώμη μου, κάθε καινούριο όχημα για ένα τυπικό αρσενικό είναι απλώς μία καινούρια, καλύτερη ρόδα. Όσο γράφονται τα χιλιόμετρα, όσες προκλήσεις και μάχες αντιμετωπίζει κανείς με όπλο αυτό, όσα σημάδια αποκτήσει αυτό μέσα αυτό κατά τη διάρκεια της συμβίωσης στο δρόμο, τόσο μεγαλύτερη είναι η συναισθηματική αξία και το δέσιμο.. Αλλά θα το ξεπεράσεις γρήγορα, δεν ανησυχώ.
    Στα αγωνιστικά τώρα, μόλις ειδοποιήθηκα ότι οι κοπέλες του τερματισμού είναι έτοιμες και θα δώσουν το παρόν στο βάθρο, για να τιμήσουν ειδικά τους μπλέδες στην απονομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα συμφωνήσω και εγω.Σουπερ βόλτα,σούπερ καφες και σουπερ σερβιτόρα!! Έτσι Χρήστο????!! χαχαχαχα!!

    Καλή επιτυχία στο Μαρκόπουλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mπράβο στους Φραγκίσκο, Χρήστο και Cosmo, αν και τον Cosmo δεν τον παρακολούθησα γιατί έπρεπε να φύγω. Χρήστο, έπρεπε να ειχα φωτό να σε βγάλω στον τερματισμό που έδειξες την φανέλα των ble.
    Να πληροφορήσω την ομάδα των ble, οτι ο Χρήστος ήταν εξαιρετικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο cosmo τερμάτισε με το κυρίως group στην Α'. Πρέπει να είναι 11ος ή κάτι τέτοιο. Πήγε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και εκπροσώπησε επάξια τους Ble στην Α'.

    Ο Χρήστος πήγε επίσης πολύ καλά στη B', όπου ο ανταγωνισμός είναι πράγματι πολύ αυξημένος. (Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις...).

    Ο υπογράφων τερμάτισε χωρίς να φάει γύρο από το group αλλά αρκετά πίσω από αυτό.

    Θα γράψω ξεχωριστό race report στο blog μου, όπου και θα αναφερθώ σε αυτά που θεωρώ σημαντικά (γιατί τις θέσεις τερματισμού δεν τις θεωρώ και τόσο σημαντικές σε αυτή τη φάση), και στις εντυπώσεις μου. Επιγραμματικά: ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ, το ευχαριστηθήκαμε όλοι και θα επανέλθουμε ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εχω την εντύπωση ότι δεν διαβάζετε και πολλά βιβλία τελευταία, οπότε σκέφτηκα (με την άδειά σας βεβαίως) να σας γράψω ένα.

    Ενα σούπερυπέρυπέροχο ποδηλατικά Σαββατοκύριακο έκλεισε. Τόσο υπέροχα όλα που πολύ φοβάμαι τι θα ξημερώσει η Δευτέρα....
    Κίνησα ( με το αυτοκίνητο) λοιπόν πρωί πρωί με τη δροσούλα (έκανε ψώφο!!) για τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο.
    Ο μεγάλος αγώνας της ΠΕΠΑ για κατηγορίες 30 ετών και πάνω, γυναικών, γέρων, παλιόγερων και ενδόξων (η κατηγορία άνω των 60) – όπως είχε αναρωτηθεί ο 'μπαμπάς' Πλέγας κάποτε, 'στα 60 μας άραγε θα μπορούμε να καβαλήσουμε το ποδήλατο ή θα θέλουμε σκαμνάκι';.
    Μετά από μια μικρή βόλτα μέσα στον ιππόδρομο (μπλέχτηκα μέσα στο Μαρκόπουλο και έκανα φυσικά τη βολτούλα μου ανάμεσα από αλογατάκια, όμορφες κυρίες και αρενωπούς κύριους πάνω στα πανέμορφα πραγματικά ζώα), έφτασα στη γραμμή εκκίνησης.
    Το κλίμα εορταστικό!! Πολύς κόσμος είχε ήδη φτάσει, πολλοί 'μικρούληδες' δηλαδή, και η άσφαλτος άρχισε να γεμίζει 'κάρβουνα' και 'ξύλα'.
    Βρήκα κι εγώ τον κύριο Μητσάκη (τον πρόεδρο της παλιάς μου ομάδας του Ερμή) και όπως μου είχε υποσχεθεί, έφερε μαζί του και το δελτίο και μιά φανέλα της ομάδας. Κάπου πρέπει να είχα και εγώ μια, αλλά ποιός ψάχνει.... το έτοιμο έχει τη γλύκα του.
    Είδα την εκκίνηση των Γ,Δ,Θ κατηγοριών που έγιναν μαζί, και μετά πήγα μέσα στο Μαρκόπουλο για ζέσταμα.
    Επέστρεψα, ζητωκραύγασα τον μικρούλη Χάρη και σύντομα ήρθε το τέλος της πρώτης αναμέτρησης.
    Μετά τον τεχνικό έλεγχο πήραμε τη θέση μας στην εκκίνηση της πολυπληθέστατης Β κατηγορίας (ο Φραγκίσκος κι εγώ).
    Επιτρέψτε μου να πω ότι ο αγώνας κύλησε όπως τον περίμενα. Μετά τα πρώτα 1500 ή περίπου μέτρα, άρχισαν τα πρώτα ντεμαράζ. Ηξερα ότι πρέπει να αντέξω σ' αυτές τις επιθέσεις αφού μόνο σκοπό έχουν να διαλύσουν το γκρουπ.
    Δεν δυσκολεύτηκα πολύ, παρά μόνο λίγο σ' εκείνο το ντεμαράζ που έκαναν ο Σκηλοδήμος και ο Καταπόδης για να ξεκολήσουν και φυσικά να κάνουν το 1-1 (όχι 1-2 μαζί τερμάτισαν και μπράβο τους!!). Μην ζητάτε λεπτομερείς περιγραφές και ονόματα, ποτέ δεν ήμουν και συνεχίζω να μην είμαι καλός στις δημόσιες σχέσεις, γνωρίζω φάτσες, δεν θυμάμαι ονόματα και προτιμώ να κάνω παρέα με λίγους....
    Απόρρησα πάντως για το πόσο εύκολα το γκρουπ παρατάει την προσπάθεια στην εικόνα 2 ξεκολλημένων πολύ καλών αθλητών (με όλο το σεβασμό βεβαίως στα πρόσωπα όλων και φυσικά το ήθος των 2).
    Αυτοί 2 και εμείς 15;; ίσως και παραπάνω. Δεν ξέρω, τι να πω, ίσως σ' αυτή την ηλικία φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.

    Από εκεί και μετά ήταν ρουτίνα. Πηγαίναμε για να τερματίσουμε.

    Επειδή όμως οι γονείς μου δεν μ' έμαθαν να βγάζω εύκολα το ψωμί μου, αποφάσισα στην προτελευταία στροφή και ενώ 'δεν κουνιόταν φύλο', να τραβήξω - στην αρχή χαλαρά και μετά όσο ποιό πολύ μπορούσα - μπας και βοηθήσει κανείς και κάνουμε ένα δεύτερο ξεκόλλημα και απαλαγούμε από μερικούς του γκρουπ και σιγουρέψουμε καμμιά θεσούλα.
    Τελικά δεν με άλλαξε κανείς και με είπαν και άσχετο!! από πάνω...... καλά, είπα μέσα μου, αν ξανασυναντηθούμε (το βάζω κι αυτό το ενδεχόμενο) και σας ξανατραβήξω να με χε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φυσικά σπατάλησα ενέργεια και το πλήρωσα, αφού μου έκαναν 50 μέτρα διαφορά στον τελευταίο γύρο και έτσι έκλεισε και ο αγώνας.... μην με ρωτάτε σε ποιά θέση. Όταν δω τα αποτελέσματα θα σας πω.
    Θυμάμαι πάντως ότι και όταν ήμουν μικρός, κάτι τέτοιοι ηρωισμοί μου στοίχιζαν θέσεις.
    Αλλάζει ο άνθρωπος.... δεν αλλάζει.

    Μετά τον πολύ καλό τερματισμό του Φραγκίσκου αλλά και την πάρα πολύ καλή θέση του Cosmo (στην Α κατηγορία), ολοκληρώθηκε μια θαυμάσια Κυριακή.
    Χειροκρότησα και στην απονομή (όχι της δικαιοσύνης....), αποχαιρέτησα φίλους κι έφυγα.

    Μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΕΠΑ για την άψογη διοργάνωση, στις κυρίες της γραμματείας για την ευγένεια και την υπομονή τους, στα κορίτσια (άντε και αγόρια...) του Herbalife για τα 'χημικά' (που θα 'λεγε κι ο πατέρας μου) που μας κέρασαν.

    Θεωρώ όμως απαραίτητο να συμπληρώσω τα εξής:
    Το μπλε cycling club δεν είναι αθλητικό σωματείο και δεν φιλοδοξεί να γίνει.
    Ο Φραγκίσκος έτρεξε με τα χρώματα του ΑΟ Παγκρατίου, ο Cosmo της ΠΕΠΑ και εγώ του ΕΡΜΗ.
    Επίσης υπέπεσε στην αντιληψή μου (από μια συνομιλία με τον Πέτρο (Pit)), ότι ενδέχεται πολλά παιδιά να θέλουν να έρχονται στις βόλτες μας αλλά εκτός του ότι δεν τους βολεύουν οι διαδρομές (μένουν βόρεια προάστια), 'φοβούνται' ότι δεν θα μπορούν και να ακολουθήσουν.
    Δύο πράγματα
    Βόλτες θα γίνονται και βόρεια, μόλις φτιάξει ο καιρός....
    Οι μπλε δεν άφησαν πίσω ΚΑΝΕΝΑΝ και σε καμμιά βόλτα τους που δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Συνοδεύσαμε όλους τους φίλους που ήρθαν μαζί μας, μέχρι το τέλος!!!

    Επίσης με ευχαρίστησε πολύ το ότι το Σάββατο είχαμε μαζί μας ένα 'ίσιο τιμόνι'.
    Ο φίλος Κώστας (....ξέρετε δεν θυμάμαι ονόματα, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος...) με ένα τρέκινγκ φίτνεσ δεν ξέρω πως τα λένε αυτά, μας έκανε παρέα σε όλη τη διαδρομή, και πήγαινε και τον απαυτό του.

    Οπότε φίλοι μας, δοκιμάστε μας και προτιμήστε μας!!!!

    Και όπως φυσικά όλοι γνωρίζουν, μέσα από τις προπονήσεις των μπλε καταφέραμε να 'σταθούμε επάξια στο ποδηλατικό στερέωμα', και όχι με κανένα μαγικό φάρμακο ή κρυφές προπονήσεις ή κρυφά ταλέντα και άλλα πράσινα άλογα (λόγω του ιπποδρόμου ξέρετε...).

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα είπε ο Χρήστος για το Ble Cycling Club! Το αγαπάμε, θα το μεγαλώσουμε και θα του κρατήσουμε το χαρακτήρα που έχουμε πει!

      ΟΛΟΙ είναι ευπρόσδεκτοι στις βόλτες μας και κανένας δεν θα μείνει μόνος του.

      Ο Κώστας (καλά το θυμάσαι το όνομα Χρήστο) είναι φίλος από παλιά, και μάλιστα με ρώτησε την προηγούμενη μέρα, αν δεχόμαστε ίσια τιμόνια :-)! Μου φάνηκε παράξενη η ερώτηση!

      Περιμένουμε λοιπόν κι άλλους!

      Διαγραφή
  19. Φυσικά και ξέχασα (εε.. μόνο 2 σελιδούλες έγραψα...) να ευχαριστήσω τους φίλους που ήρθαν να μας δουν και να μας υποστηρίξουν.

    Θα προτιμούσα βέβαια να μην έρχονταν και να πήγαιναν μια όμορφη βόλτα για την οποία να μας έγραφαν σήμερα τις εντυπώσεις τους.

    Ισως κάποιοι και να πήγαν, γιαυτό ας γράψουν. Νομίζω (και πιστεύω ότι συμφωνούν και οι σημερινοί συναθλητές μου), το μπλε cycling club δεν είναι 2-3 άτομα και ούτε πρέπει να περιστρέφεται γύρω απ' αυτά. Το μπλε cycling club είμαστε όλοι εμείς που κάνουμε ποδήλατο παντού (ακόμα και στη ζωή...).

    ξαναματαφχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο Χρήστο!! Μπράβο Φραγκίσκο!! Μπράβο Cosmo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μόλις γύρισα και γω απο Σαλαμίνα.. Μιλάμε για πολυ ξύλο.. Τον πρώτο γύρο τον πήγα αέρα , στον δεύτερο ένα τράβηγμα στην αριστερή γάμπα μετα απο μια ατσούμπαλη κίνηση, μου έβγαλε τον Χριστό !! Ευτυχώς που μας ντουμπλαρανε τα τούμπανα ,(Περικλης Ηλιάς, Γκίνης, Πατές, κλπ) και οι περισσότεροι κάναμε τρεις απο τους τέσσερις γυρους... Για θέση δεν ξέρω ακόμη.. πολυ μέτρια θα έλεγα..
    Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες στο Μαρκόπουλο και ιδιαίτερα στον Κόσμο για την 11 θέση!
    Θα διαφωνίσω με τον Φραγκίσκο σχετικά με τη σημασία της θέσης τερματισμού , γιατι θεωρω ότι σε έναν αγωνα , μια καλη θέση είναι ο κύριος στόχος κάθε αγωνιζόμενου .. Διαφορετικά, δεν είναι αγώνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπράβο Μάνο!!!! Είσαι αγωνιστική ράτσα... αλλά και μπλε!!!

      Διαγραφή
    2. @Μάνος: έγραψα "...σε αυτή τη φάση..." και εννοούσα τη φάση που είμαι εγώ. (Δηλαδή κάποιος που με πολύ λίγη προπόνηση προσανατολισμένη σε αγώνες, είπε "να δοκιμάσει για να δει πώς είναι"). Είχα πολλά πράγματα να δω και να μάθω σήμερα, και έχω καιρό (ελπίζω) σε επόμενους αγώνες να δω τις θέσεις. (Περισσότερα επ' αυτού στο post μου, στο blog μου).
      Επί της αρχής, συμφωνώ μαζί σου!

      Διαγραφή
  22. Κοιτα τους τωρα που θα με βαλουν στα αιματα να τρεχω αγωνες στα γερονταματα.

    @Χρηστο: Απ'οτι καταλαβαινω θελεις καποιον συναγωνιστη να σε τραβηξει. Ποτε ειναι το επόμενο ισιωματακι? Για βουνο φυσικά δεν το συζητάω. Σαν τον Χοντρό με τον Λιγνό θα είμαστε.

    @Φραγκισκο: Αφεντικό, πως γινεται να βγάλουμε κανενα δελτίο στο Παγκράτι?

    @όλους:Ευγε κυανοί, και εις ανωτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα να σου πω ότι δεν μου έλειψε μια παρέα, για να κάνουμε το κομμάτι μας θα πω ψέματα.
      άστο το Παγκράτι... γράψου Πεπα (ωχ... θα φωνάζει ο Φραγκίσκος..)

      Παρεπειπτώντος στις 4/3 αν δεν κάνω λάθος, πάντως στον επόμενο αγώνα Πεπα - χρονόμετρο στο κωπηλατοδρόμιο - θα υπάρχει και κατηγορία open και μάλιστα και για μικρά παιδιά.
      Οπότε θα είναι μια καλή ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται αλλά και για τις οικογενειές τους!!!

      Διαγραφή
  23. Και ένα τεύχος από μένα.

    Το έζησα το σημερινό σε όλο του το μεγαλείο. Ήμουν ο μόνος που φορούσε τη μπλε μπλούζα (βέβαια ο σπουδαίος χρήστος δεν παρέληψε να επιδείξει τη μπλε καρδιά του στον τερματισμό του), αλλά κάθε άλλο παρά απούσα ήταν η ομάδα, αφού η έμμεση και άμεση υποστήριξη που μου πρόσφερε άλλαξε το τοπίο για μένα, που ξεκίνησα από το σπίτι αγχωμένος και καθόλου σίγουρος για το τί θα συναντήσω. Έχω κληρονομήσει άλλο ένα μειονέκτημα στον προβληματικό χαρακτήρα μου, να θέλω αυτό που (μου αρέσει να) κάνω, να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Η άγνοιά μου από αγώνες τύπου σιρκουί και οι συμβουλές που έπαιρνα όλην τη βδομάδα για να προσέχω τους κινδύνους και τις κακοτοπιές είχαν συμβάλλει στο να το φοβηθώ λίγο.

    Ευχαριστώ το φραγκίσκο για την καταλυτική συμβολή του στην αρχή της ημέρας στο να αποβάλλω μεγάλο μέρος από το άγχος, τον "κόουτς" χρήστο, που μου έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές του πριν την εκκίνηση και σε κάθε πέρασμά μου για αλλαγή γύρου (σε πρόσεχα πάντα που μου φώναζες), τους συναγωνιζόμενους τζέβε και θεανό, που μου έκανε καλό να μοιραζόμαστε χώρο στο πελοτόν και όλα τα παιδιά (μαζί με τον αδελφό μου και ένα φίλο που ήρθαν αργότερα) και τις γνώριμες και φίλιες φάτσες, που με στήριξαν και το έκαναν να μοιάζει με γιορτή, όπως έπρεπε να είναι.

    Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΠΕΠΑ, για την εθελοντική τους εργασία και τα χαμόγελά τους, τις κυρίες της γραμματείας για το χιούμορ τους (μόλις τώρα κατάλαβα γιατί είχαν ντυθεί οι δύο αποκριάτικα, είναι απόκριες).
    Τιμή στους γερόλυκους της Δ που με καρδιά εικοσιπεντάχρονου έχουν υποτάξει την ηλικία τους.

    Η κλάση Β έβαλε στη μάχη το φραγκίσκο και το χρήστο, που έκαναν αυτό που ξεκίνησαν να κάνουν: να ευχαριστηθούν αγωνιστική ποδηλασία και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Δεν πίστευα το θέαμα του κόουτς να έχει αγκιστρωθεί στο κύριο γκρουπ (εξαιρώντας τους εκτός συναγωνισμού δύο πρωτοπόρους) και να είναι παρών σε κάθε πέρασμα από μπροστά μας, μάλιστα οδηγώντας το στο τέλος. Ήξερα και κυρίως ήξερε και ο ίδιος ότι είναι επικίνδυνο να τραβάς τα θηρία, γιατί στο τέλος θα σε καταβροχθήσουν, αλλά από φιλότιμο βρήκε να τραβήξει και αυτός και όχι μόνο να κάτσει λίγο μπροστά στην κατηφόρα, όπως έκανα εγώ στον προ τελευταίο γύρο, και το πλήρωσε. Καλύτερα τα γράφει ο ίδιος, βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η δική μου κούρσα ξεκίνησε με ενθουσιασμό, αλλά και τους παλμούς μου να αρνούνται να ξεκολλήσουν στους τρεις πρώτους γύρους από τα κόκκινα. Ήξερα ότι αν συνεχιζόταν αυτό, την είχα άσχημα, αλλά ευτυχώς ήταν μόνο ψυχολογικό, αφού αργότερα που έμαθα να στέκομαι μέσα στο γκρουπ χωρίς να καταφέρνει να με αποβάλλει αυτό σε κανένα ντεμαράζ (και γίναν αρκετά στην αρχή), και παρατήρησα τους παλμούς να καταλαγιάζουν, παραμένοντας σε λογικά πλαίσια, με απόθεμα για να πιέσω στιγμιαία όποτε χρειαζόταν. Δεν έλλειψαν οι επικίνδυνες στιγμές, με συχνές μικροεπαφές. Όμως, το αίσθημα να επιταχύνεις με "top gear" είναι χορταστικό. Ευχαριστήθηκα την καλή άσφαλτο και το αποτελεσματικότατο σύνολο που έχω φτιάξει (το onix μου), που δείχνει να φέρνει σε πέρας κάθε δουλειά που το βάζω να κάνει.
    Ακολουθώντας τις οδηγίες του χρήστου, έμεινα σε επαγρύπνηση για να ακολουθώ κάθε τάση για ξεκόλλημα των οδηγών του γκρουπ και απέφυγα να κάθομαι μπροστά, εκτός από ένα-δύο χιλιόμετρα, που οδήγησα την Α (χωρίς να δίνω όλα τα γκάζια που διέθετα, περιμένοντας να με περάσουν για να πεταχτώ ξανά κοντά στους πρώτους και να ανέβω λίγο, με το φόβο να διαχωριστεί το πελοτόν). Κατάφερα να κάνω αγώνα τακτικής και παρ'ό,τι είμαι σχετικά αδύναμος και δεν κόλλαγα ακραία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, φοβούμενος την κακή στιγμή, έμεινα στο πρώτο γκρουπ και μετά την τελευταία αναστροφή είχα απόθεμα για να μείνω ζωντανός στην ουρά του στο σπριντ, προσπερνώντας δύο-τρεις ποδηλάτες και κερδίζοντας μεγάλη ευχαρίστηση. Σίγουρα κατέκτησα το στόχο μου για αξιοπρεπή εμφάνιση και ελπίζω σε καλή συνέχεια.

    Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε το παρών και στους αγώνες και θέλω να αγωνιστώ και άλλες φορές μαζί με τα συντρόφια. Πιστεύω ότι οι μοναχικές προπονήσεις με έχουν βοηθήσει να γίνω πιο σκληρός με τον εαυτό μου και να αποκτήσω λίγη χρήσιμη δύναμη.

    Μάνο, καλά τα κατάφερες και σήμερα (αφού το σίγουρο είναι ότι λήσαξες πάλι), αλλά την επόμενη φορά σε θέλω να ενισχύσεις τους μπλέδες στην άσφαλτο. Την άλλη φορά να έχουν μαζί τους το υπερόπλο που λέγεται γκιόκας.

    Συγχαρητήρια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://frankiebicycle.blogspot.com/2012/02/first-race-report.html

    Το δικό μου σεντόνι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σήμερα στις αγωνιστικές δραστηριότητες.
    Σαφώς και η εκάστοτε θέση κατάταξης μετράει, αλλά μην ξεχνάτε πως το ταξίδι προς αυτή είναι αυτό που μετράει περισσότερο.
    Οπότε ναι! Ζήστε κάθε στιγμή 2 φορές και περιγράψτε τη και σε μας για τσιμπήσουμε ένα μικρό κομματάκι από τον ενθουσιασμό σας.
    Εύχομαι και εις ανώτερα!


    Απορώ βέβαια με τον τουμπανο-Μάνο. Που πα ρε Καραμήτρο σε αγώνες ΜΤΒ?
    -Βάλε αγορίνο μου τη Σραμ Κόκκινη να δουλέψει στα ισάδια στο Μαρκόπουλο να γίνει της ...#0^!@%@$


    @Χτεσινό γκρουπ Σουνίου:
    Σήμερα το μεσημεράκι ξέκλεψα 2 ωρίτσες και πήγα μία μέχρι Αγ.Μαρίνα. Στην επιστροφή συνάντησα συμποδηλάτη μας ο οποίος με ενημέρωσε πως πλέον η Σαρωνίδα έχει άμεση σχέση με τη Βραζιλία. Δεν μπόρεσε βέβαια να το τεκμηριώσει... τα επιχειρήματά του ήταν του Κώλου...

    Και σας ρωτώ τελικά κοτσάνα έκανα κι επέλεξα να κάνω επιτόπια μετά την Καταφυγή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με αυτά που διαβάζω με ξεσηκώνετε και με βάζετε σε σκέψεις, αφενός να γραφτώ στην ΠΕΠΑ και αφετέρου να πάω στον κηδεμόνα μου για να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι μου επιτρέπει να λαμβάνω μέρος σε τέτοιες εκδηλώσεις (δεδομένου ότι είμαι "ανήλικος", ή μάλλον "άμυαλος").
    Επειδή είμαι σε φάση προετοιμασίας για το IRONMAN 70.3 που θα γίνει στο Άστρος στις 6 Μαίου, νομίζω ότι χρειάζομαι κάποιες προπονήσεις δύναμης και ταχύτητας (όσο μου το επιτρέπει τουλάχιστον ο χρόνος μου δεδομένου ότι βρίσκομαι συχνά στα νοσοκομεία).
    @Christos,χρειάζομαι τα φώτα σου για το ποδηλατικό μέρος του IRONMAN 70.3 το οποίο είναι 90 χλμ. Ενημερωτικά θα έχουν προηγηθεί 2 χλμ κολύμπι, ενώ ακολουθούν 21 χλμ τρέξιμο.
    Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πωπω, πράμματα και θάμματα έγιναν αυτό το ΣΚ.
    Μπράβο σε όλους τους φίλους που έκαναν την υπέρβασή τους.
    Από όσα διάβασα Δώσατε Την Μάχη Σας, Περάσατε Καλά και αυτό αξίζει όσο και κάθε μετάλλιο.
    Καλή συνέχεια και καλές πεταλιές σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολλές και ωραίες φωτογραφίες(και βίντεο) υπάρχουν στο φόρουμ του Σάικλιστ:http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?38017-%C1%E3%FE%ED%E1%F2-%D3%E9%F1%EA%EF%F5%DF-%F3%F4%EF-%CC%E1%F1%EA%FC%F0%EF%F5%EB%EF-(19-02-2012)/page3



    Χρήστος στο peloton:
    http://img.photobucket.com/albums/v664/dobrin/Mark12/Mark12_034.jpg

    Μπράβο και πάλι σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τελικά τερμάτισα 8ος στην A2 στον αγώνα mtb την Κυριακή.Πάλι καλά , λαμβάνοντας υπόψη ότι τα 2/3 του αγώνα τα έβγαλα με τράβηγμα στην αριστερή γάμπα.. που απότι φαίνεται εξελίχτηκε σε τραυματισμό.. αφού σήμερα μόνο με τη σκέψη να κάνω διάταση, ο πόνος δεν υποφέρεται..
    Τι τάθελα και γω τα κρασάκια την προηγούμενη;
    Άντε να δούμε πότε θα καβαλήσουμε πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπράβο Μάνο!!!! δεν πειράζει βρε για τη γάμπα θα περάσει... και τα κρασάκια καλά είναι!!!

      Διαγραφή
  31. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Σιρκουίτ του Μαρκόπουλου! Ενα μεγάλο συγνώμη στον Cosmo... Ενω είχα αποφασίσει να κατέβω μαζί του στον αγώνα, ένα οικογενειακό πρόβλημα μου χάλασε όλη την διάθεση για να αγωνιστώ. Εαν προσθέσουμε ότι θα ήταν ο παρθενικός μου αγώνας και ήδη φοβόμουν να λάβω μέρος λόγω μηδενικής προετοιμασίας και παντελούς έλλειψης αγωνιστικής τακτικής, (είμαι της άποψης ότι πρέπει να νιώθω έτοιμος για το καλύτερο που μπορώ είτε αυτό είναι brevet ή αγώνας. Το πάμε και βόηθα Παναγιά δεν είναι του χαρακτήρα μου) έδεσε το γλυκό και έμεινα σπίτι.

    Το Σάββατο μετά από αργοπορημένο ξύπνημα και με βαριά καρδιά λόγω αποχής για τουλάχιστον 10 ημέρες ξεκίνησα για Σαρωνίδα. Στο ύψος της βάρκιζας αν θυμάμαι καλά διασταυρώθηκα με το group μας που έπεστρεφε από Σούνιο. Τελικά στο Λαγονήσι αποφάσισα να γυρίσω πίσω λόγω κακής ψυχολογίας... Την Κυριακή αποφάσισα τελικά να κάνω μια βόλτα προς Ανατολική Αττική (να σπάσει λίγο η μομοτονία της Παραλλιακής) και έτσι πήρα την Μεσογείων και άρχισα να κατηφορίζω. Στον Χολαργό πέτυχα την κοπέλα που αγωνίζεται για το Τάλο (...? υπάρχει αυτό ή είμαι τόσο συγχυσμένος?) την οποία πήρα απο πίσω μέχρι τον Σταυρό.... :). Έστριψε δεξιά για Μαρκόπουλο! Εγώ αριστερά στην Κλεισθένους για ανάβαση Πεντέλης! Ανέβηκα μέχρι το κέντρο της Πεντέλης με 40/25! (όχι δεν χρησιμοποιήσα το 30αρι γρανάζι της τριπλέτας μου και αυτό συμβαίνει από τότε που ο Mac στην ανάβαση Αγίου Μερκούριου με προσπέρασε σαν σταματημένο με 53/39 γρανάζι εμπρός και 25 πίσω (είναι τρελός ο Παύλαρος!!!!). Στην συνέχεια συνέχισα να ανηφορίζω με προορισμό την
    Νέα Μάκρη όπου κοντραρίστηκα με fitness... :) το παληκάρι ήταν στην ρόδα μου μέχρι το τέλος της ανηφόρας... :O (Ήθελα και Μαρκόπουλο παναθεμά με...) Η συνέχεια με βρήκε να ανεβαίνω την Μαραθώνος μέχρι την
    Ηλιούπολη με μια μικρή στάση στο πατρικό μου (Παλλήνη) για ζεστή σπανακόπιτα που μόλις είχε βγάλει η μανούλα μου από τον φούρνο... Αφού κατάφερα να την πείσω ότι δεν γίνεται να φάω και "πάπια πορτοκάλι στην γάστρα" και στην συνέχεια να ποδηλατήσω μέχρι Ηλιούπολη αρκέστηκα στο μισό ταψί σπανακόπιτα και ξεκίνησα...

    Με συγχωρείτε για το off topic άλλα ήθελα να μιλήσω λίγο με κάποιον... :) Manos περαστικά και προσοχή στην γάμπα. Η θλάση στην γάμπα περνάει πολύ δύσκολα και θέλει πολλά βάρη και άπειρες διατάσεις ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλε τα εσώψυχά σου αγόρι μου... Μην ντρέπεσαι... (Για τη σπανακόπιτα έπρεπε να ντρέπεσαι ΧΑΧΑΧΑ!!!)

      Διάβασε το blog μου για να καταλάβεις ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ πρέπει να φοβάσαι τους αγώνες ;-)

      Διαγραφή
    2. Επιτέλους να γράψει και κανένας άλλος!!!
      Μπράβο Γιώργο!!
      Ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες.
      Απλώς να γράψω, αφού είναι η ώρα των εκμυστηρεύσεων, ότι εσύ και ο Ραφαηλάκης αποτελέσατε τα πρότυπά μου στις αναβάσεις....
      Στον επόμενο Πεποαγώνα (χρονόμετρο) θα έχει και Οπεν να πας, θα χαρείς πολύ..
      θα έχει και για μικρούς (παιδιά κανονικά εννοώ!!) να φέρει και ο Ραφαηλάκης τον μικρό να τρέξει...!!

      Διαγραφή
    3. Σκύλε σούλη, το οικογενειακό ζήτημα ελπίζω να είναι ήδη περασμένο και ούτε καν περαστικό. Όσο για την ποδηλατική σου απόδοση, μην ανησυχείς, είναι θέμα εγκεφαλικό. Τα πόδια τα έχεις. Απλώς, καμιά φορά όλους τους λυγίζει η κακή ψυχολογία. Καλό είναι να μείνεις εκτός σέλας μέχρι να αισθανθείς την ανάγκη να βγεις στο δρόμο και τότε θα είσαι έτοιμος.
      Στο ενδοιάμεσο γράψου ΠΕΠΑ και σε περιμένω να μας ενισχύσεις.

      Διαγραφή
  32. Δε μου λέτε ένας-ένας, τί θα κάνετε στη συνέχεια; Βλέπετε τριακοσάρι, ή χρονόμετρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη,

      Θα ήθελα να κάνω το τρακοσάρι όσο ποιο γρήγορα μπορώ!!! Θα είναι το πρώτο μου και το θεωρώ μεγάλη πρόκληση. δεύτερον θα γράψουμε χιλιόμετρα για φιλανθρωπικό σκοπό (για 3 ιδρύματα που βοηθούν παιδάκια στο εξωτερικό για φέτος) το οποίο για μένα είναι κίνητρο! Αν θέλεις μοιραζόμαστε τα έξοδα και κάνω ντεμπούτο στην Πάτρα!!! Δελτίο ΠΕΠΑ θα βγάλω άμεσα!

      Διαγραφή
    2. Κοίτα που μπριζωθήκαμε τώρα στα γεράματα..

      Διαγραφή
    3. Χμμμ.. Με βάζεις σε σκέψεις...

      Διαγραφή
  33. Ναι, τα χάπια για την πίεση μην ξεχάσεις.
    Ακούγεται καλό. Και αν δεν τα καταφέρουμε για πάτρα (για διάφορους λόγους), υπάρχει και η οικονομικότερη νεμέα, την πρωταπριλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θέλω και εγώ με την σειρά μου να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όσους όσους συμμετείχαν στους αγώνες αλλά κυρίως σε όσους τόλμησαν για πρώτη φορά και έκαναν την υπέρβαση.
    Εάν και εφόσον είχα την δυνατότητα θα ακολουθούσα και εγώ, αλλά προς το παρών απλά σας θαυμάζω και είμαι υπερήφανος για τους φίλους μου.

    Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θα ηθελα αν δεν σας πειραζει να καταθεσω τη γνωμη μου.Με αφορμη τα παραπανω που εγραψε ο χρηστος και ο φρανγκισκος(σχετικα με νεα μελη στην ομαδα σας)εκτιμω μετα απο προσωπικη εμπειρια (ειχα ερθει μια φορα μαζι σας τελος αυγουστου)ειχα ερθει με ενα specialized sirus,δεν μπορεσα να ακολουθησω σε καμια περιπτωση!! και αυτο το λεω οχι σαν μομφη προς σε εσας αλλα πανω στο σχολειο οτι μπορει ο καθε αρχαριος καινουργιος να σας ακολουθησει! εκτιμω οτι οι ρυθμοι σας ειναι αρκετα υψηλοι ακομα και για ενα μεσο ποδηλατη!(ερασιτεχνη) και πως δεν θα ειναι αφου κανετε προπονηση 3 φορες την εβδομαδα.Αυτες ηταν οι δικες μου σκεψεις και ηθελα να τις καταθεσω για μια φιλικη ανταλλαγη αποψεων,και μια μελοντικη κουρσοεξορμηση!! Χρηστος Κας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Χρήστο,
      φυσικά και δεν σε θυμάμαι (αν και κάπου πάει το γέρικο μαυαλό μου).
      λυπάμαι για αυτό που έγινε.... έχουμε όμως ωριμάσει αρκετά από τότε....
      Οπωσδήποτε πάντως οι βόλτες μας δεν είναι κατάλληλες για ποδηλάτες που δεν έχουν μια στοιχειώδη φυσική κατάσταση (δεν γράφω αρχάριους διότι αυτό δεν έχει τόση σημασία).
      Στοιχειώδης φυσική κατάσταση κατά τη γνώμη μου είναι να μπορείς να κινηθείς σε μια διαδρομή πχ.100 χλμ. με μια μέση γύρω στα 25 χλμ./ώρα. +- αν κι αυτό είναι πάλι σχετικό.
      Σε κάθε περίπτωση την επόμενη φορά που θα θέλεις να έρθεις μαζί μας φρόντισε να δηλώσεις την παρουσία σου και να συστηθείς, όπως πολύ ωραία έκανες τώρα, πριν ξεκινήσουμε τη βόλτα μας από το σημείο συνάντησης.
      Ετσι θα σε 'έχουμε το νου μας'.
      Πάντως ελάχιστοι από εδώ μέσα κάνουν 3 φορές την εβδομάδα ποδήλατο (ίσως να κάνουν βέβαια κάποια άλλη άσκηση, δίαιτα ή προσπαθούν με κάποιο τρόπο να μένουν σε φόρμα).
      Τέλος το να τρέχει κανείς πίσω από ένα γκρουπ προσπαθώντας να το φτάσει, δεν είναι πάντα ότι καλύτερο, για κάποιους όμως είναι
      τρόπος ζωής, είναι ο τρόπος να πάνε μακρύτερα και ταχύτερα.
      Θα χαρούμε να σε δούμε σε μια επόμενη βόλτα μας!!!

      Διαγραφή
  36. Συμφωνω με τα ανωτερω γραφομενα σου ειναι σε σωστη βαση!ελπιζω σε μια μελοντικη βολτα!!Υγεια!! πανω απο ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή