Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τριήμερο Καθ. Δευτέρας

Άντε, ήρθε και το πολυπόθητο τριήμερο... Ξέρω, ξέρω, θέλετε να κάνετε ΠΟΛΥ ποδήλατο! (Αλλά μην ξεχνάτε και την οικογένεια, τους χαρταετούς, τα Σαρακοστιανά κλπ.)!

Για το Σάββατο λοιπόν, ακολουθώντας την παραίνεση κάποιων από εδώ, βάζουμε ραντεβού στις 8:30 στον Άγ. Στέφανο (Ηρώων Πολυτεχνείου & Κοιμήσεως Θεοτόκου).  Είναι το σημείο εκκίνησης του 300αριού brevet. Πάρτε μαζί σας και το roadbook1 και roadbook2 που ετοίμασε ο Έκτωρ! Το πλάνο είναι να γίνουν κάπου 60 + 60 χλμ. πάνω στη διαδρομή του brevet. Θα πρέπει να "παίξει" σφιχτό γκρουπάρισμα, με αλλαγές και οργάνωση, ώστε να βγαίνουν τα χιλιόμετρα εύκολα (ακριβώς ό,τι πρέπει να γίνει και στο brevet). Ελπίζω ο Παναγιώτης / νονός να είναι παρών και να καθοδηγήσει!

Ο υπογράφων  θα είναι στο Κωπηλατοδρόμιο (Σχοινιά) από τις 11:30 μέχρι τις 13:30 περίπου. Έχουν προπόνηση οι Ακαδημίες της ΑΕΚ και (για μια ακόμα φορά ;-)) θα πρέπει να θυσιαστώ για το παιδί μου! Θα έχω βέβαια μαζί μου το καινούριο μου ποδήλατο (το παραλαμβάνω σήμερα) για μια πρώτη, time-trial-like δοκιμή! Να υπενθυμίσω στο σημείο αυτό, ότι την επόμενη Κυριακή (4/3), την επόμενη του brevet της Αταλάντης δηλαδή) υπάρχει αγώνας χρονομέτρου της ΠΕΠΑ, στον ίδιο χώρο (Κωπηλατοδρόμιο) και ότι στον αγώνα αυτό θα είναι ανοιχτή η συμμετοχή και για παιδιά! Είναι μια καλή ευκαιρία για οικογενειακή, ποδηλατική εξόρμηση! Σκεφτείτε το!

Για την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα, δεν ανακοινώνω (ακόμα) κάτι. Θα σας αφήσω πρώτα να κανονίσετε τα των χαρταετών και σαρακοστιανών που προανέφερα, θα περιμένω προτάσεις σας και θα ενημερώσω αντιστοίχως αυτό εδώ το post.

Άντε και καλό μας τριήμερο!

42 σχόλια:

  1. .... δεν βλέπω και πολύ προθυμία....
    Περιμένω τουλάχιστον τον κ. Παναγιώτη μας.... χωρίς αυτόν δεν πάμε πουθενά....
    ... ακούς κ. Παναγιώτη μας?

    Δευτέρα βλέπω βροχές, Κυριακή έχει προαστιακό.... το άλλο Σάββατο έχει 300αρι... Δεν μένουν και πολλά περιθώρια. Άντε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μέσα για Σάββατο, κανείς για παρέα μέχρι Αγ Στέφανο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εννοεις με τα ποδιλατα είμαι μέσα!θες να βρεθούμε κάπου στη βουλιαγμενης;

      Διαγραφή
  3. Φραγκίσκο σκέφτεσαι μήπως πάμε από Μπλε όλοι μαζί με τα ποδήλατα στο κωπηλατοδρόμιο, εκεί κάνουμε μερικούς γύρους γρήγορους και γυρνάμε προαιρετικά από Αγ Στέφανο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. George, εγώ πρέπει αναγκαστικά να φορτώσω ποδήλατα στο αυτοκίνητο... Είναι βλέπεις ο πιτσιρικάς που δεν τα ' χει (ακόμα) τόσα χιλιόμετρα ;-)

      Διαγραφή
  4. Για αύριο λέω να μη φορτώσω ποδήλατο και με βλέπω με το Σταύρο για βόλτα κατά τις 09.00 Αγία Παρασκευή...προς Μαραθώνα με διάφορες παραλλαγές...πιθανή συνάντηση με Φραγκίσκο-άτι κλπ,κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...δεν βλέπω φως στην άκρη του τούνελ....
    Θα ξανατσεκάρω αργά το βραδάκι μήπως και έχει ψηθεί κανείς.... αλλιώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέτρο 6936 166900.
    Μέχρι τώρα έβγαζα και έστελνα ΦΠΑ.
    Θα μιλησω και με Σπύρο, Αλέκο κλπ, ελπίζω να συνεννοηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά ότι και να κάνετε να περάσετε καλά...

    εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλό τριήμερο, καλή σαρακοστή με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας.
    Θα απουσιάσω για άλλη μία φορα από βόλτα...αλλά που θα πάει...θα επανέλθω..."δημήτριος".......
    Αναχωρώ για τριήμερο μετά της Γυναικός και των Τέκνων και φυσικά παιρνω μαζί και το ποδήλατο που τόσο μου έχει λείψει τις τελευταίες εβδομάδες..

    Να περνάτε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ αύριο πάντως σκοπεύω να βγω κλασσικά παραλιακή για καμιά 100άρα, ή όσο αντέχει το πόδι τέλος πάντων.
    Και μιας και το βράδυ κάνω ένα αποκριάτικο παρτάκι γενεθλίων στην κόρη μου λέω να: Φύγω νωρίς και να γυρίσω νωρίς. Στόχος λοιπόν είναι αναχώρηση κατά τις 07.00 (να θυμηθούμε και λίγο το καλοκαιρινό ωράριο, όπου να ναι έρχεται!)

    Δε λέω σε κανέναν σας τίποτα(συμπαθάτε με), ούτε δίνω κανένα ραντεβού μιας και α) είναι αρκετά νωρίς, β) η απόσταση θα εξαρτηθεί από τυχόν ενοχλήσεις στο γόνατο.

    Ομολογώ πως ακούγεται ωραία η βόλτα στη διαδρομή του 300ριού, αλλά σκοπεύω να την κάνω μία και καλή το επόμενο Σάββατο....
    Κι αν η επόμενη ερώτησή σας είναι: (Καλά ρε π@πάρα)Θα ρθεις στα 300? η απάντηση είναι Ναι. Θα έρθω με το καλό κι όπου φτάσω. Υπάρχουν και τα τρένα για επιστροφή. Τι θα κάνουν στον ΟΣΕ, κλέφτες θα γίνουν???

    Καλό τριήμερο και...
    Καλά και ασφαλή χλμ σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήτσο, να χαίρεσαι την κόρη.
    Φραγκίσκο, να χαίρεσαι το νέο σπέσι.
    Να χαρούμε όλοι το τριήμερο με τις οικογένειες και τους δικούς μας.
    Κυριακή δεν είναι κακό λίγο χαλάρωμα στον προαcτιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πράσινος για κυριακή για προαστικάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΝΕΊΣ σήμερα στο ραντεβού μόνο εγώ και το focus!! Ευτυχώς είχα ανέβει με το ποδηλατο και άλλαξα πλάνο! Γύρισα από το φράγμα και κατέβηκα Μαραθώνα πέτυχα τον pit με τον Σταύρο στη Ραφήνα και γυρίσαμε μαζί στο Σχινιά βρήκαμε και τον Τάσο με τον Φραγκίσκο γεμάτο χαρά να κάνει test drive στο καινούργιο bike! Ήπιαμε και το καφεδάκι μας για τα καλοριζικα (όχι επειδή είχαμε τον Τάσο στην παρέα! Όχι! Όχι!) Φραγκίσκο καλοτάξιδο και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. john! χάρηκα που σε είδα και που ήπιαμε καφεδάκι. Αλλά προφανώς κάτι λάθος έκανες με το ραντεβού του Αγ. Στεφάνου... (Παναγιώτης, Πέτρος και Αλέκος ξεκίνησαν από εκεί). Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά θα ήμασταν για "κίτρινη κάρτα" αν βάζαμε σημείο και ώρα εκκίνησης και δεν εμφανιζόταν κανείς ;-).

      Το σημαντικό είναι ότι ΟΛΟΙ κάναμε ποδήλατο!

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα σας.

    Ξεχάστε τις 13 ώρες στο 300άρι κι ας προσγειωθούμε σε έναν στόχο των 15-16 ωρών.
    Σήμερα το πρωί κάναμε με τον Πέτρο και τον Αλέκο τα πρώτα και τα τελευταία 60 χλμ.
    Σύνολο 120 χλμ, 5,5 ώρες και 1250 υψομετρικά παρακαλώ.
    Θα γράψω κάποια άλλη στιγμή λεπτομέρειες.....

    Προσωπικά ήμουν από ξενύχτι (1,5 το πρωί πολύ αργά γιά τις συνήθειές μου), αλλά και ο Πέτρος και ο Αλέκος δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκαν με την διαδρομή.
    Σίγουρα καμμιά σχέση με το εύκολο μπρεβέ που κάποιοι πίστεψαν. Ναι μεν κάναμε την πιό δύσκολη διαδρομή του (μαζί με το ανέβα - κατέβα της Αταλάντης), αλλά μην ξεγελαστεί κανένας γιατί θα βρεθεί να επιστρέφει με το τραίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και τί είναι αυτά που γράφουνε εις την πεπα;
    Δεν είναι σωστό να υποτιμάς το πεδίο της μάχης, έτσι κι αλλιώς. Γι'αυτό, έγινε δύσκολη εξ'ολοκλήρου αττική προπόνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΕΥΘΥΜΟΓΡΑΦΗΜΑ – Ο ΣΠΟΝΣΩΡ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

    Επειδή τελευταία ο κακός καιρός, η πολύ δουλειά και οι ακάλυπτες επιταγές φόρτωσαν τον Σπόνσωρα με άγχος και κάτι κιλάκια είπε να ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα καύσεως λιπών και ελαίων (ξέρετε αυτό της 60-70% της μεγίστης HR)ώστε το θέρος να τον βρει αντάξιο των προσδοκιών του.

    Ετσι αφού υποσχέθηκε στον εαυτό του πως θα είναι καλό παιδί ξεχνώντας το 53άρι ξεκίνησε τσούκου-τσούκου από Ακρόπολη για Κηφισιά και ανάβαση Αγίου Μερκουρίου. Ακολούθησε διέλευση Ιπποκράτειου Πολιτείας και κάθοδος προς Αφίδνες (οι γκρεμίλες που συνάντησε πρέπει να είναι προκλητικές αναβάσεις), Καπανδρίτι, Βαρνάβας, Γραμματικό, Αγία Μαρίνα, Κάτω Σούλι και Μαραθώνας όπου επιθυμία του ήταν να επισκευθεί τους παρευρισκομένους στο Κωπηλατοδρόμιο Μπλέδες. Επειδή όμως η ώρα ήτο προκε χωρημένη και εάν αργούσε περισσότερο ο γιος του θα έψαχνε για άλλον πατέρα αποφάσισε να τραβήξει προς Αθήνα (πάντα με το 39άρι).

    Είναι γεγονός πως το 39άρι πλατώ δίδει την ευκαιρία -ιδίως στις ευθείες - να εκτιμηθούν οι πέριξ των Αθηνών εξοχές, η πανίδα και η χλωρίδα καθώς και οι μυρωδιές των εδωθε κειθε οβελιστηρίων και λοιπών οινομαγειρίων. Επίσης επί της Μαραθωνίου διαδρομής είναι δυνατόν να διαπιστωθούν καταστάσεις και κοινωνικά φαινόμενα των οποίων ακολουθεί η περιγραφή.
    Αρχικά υπήρξαν κάποιοι Όμιλοι σοβαρών αθλητών με ΤΤ ποδήλατα. Αρματωμένοι επροετοιμάζοντο (ίσως και δια τους Ολυμπιακούς Αγώνας) μια και ητο αφοσιωμένοι εις την προπόνησην τους. Χαρακτηριστικόν τους ότι ουδεις ανταποδίδει τον χαιρετισμό, μερικοί δε κοιτουν με υπεροψία, ενίοτε δε και με ελαφριάν ειρωνεία. "Πως τολμάει ο Ντιρλαντάς με το χρέπι που σπινιάρει σαν την γάτα στο γιαούρτι να μας χαιρετάει? " θα σκέφτονταν. Δικαίως.

    Ο Σπόνσωρ συνεχίζοντας τον δρόμο του συνάντησε τον Φιλότιμο Συναγωνιστή Τάσο ο οποίος είχε εκδράμει προς κωπηλατοδρόμιο και κάνοντας μικρή αναστροφή απηυθηνε αγωνιστικό χαιρετισμό και καλημέρα.

    Συνεχίζοντας τον δρόμο της επιστροφής προς Ζούμπερι μία εκτυφλωτική λάμψις εκάλυψε τα πάντα. Ο Σπόνσωρ σταματησε αφού ήταν αδύνατον να συνεχίσει και γονάτισε πιστεύοντας πως ήρθε η ώρα της Κρίσεως. Και όμως όχι. Η λάμψις οφείλετο εις το ολοκαίνουργιο άτι (επικαθημένου επί της οροφής VW Tiguan) του Αρχηγού όστις μετά περισσης σοβαρότητος οδηγούσε και αυτός ως σύγχρονος Φαέθων προς το Κωπηλατοδρόμιο.

    Όταν συνήλθε από την λάμψη η ώρα είχε παρέλθει. «Θα νυχτωθούμε» συλλογίσθηκε. «Τι απολίπανση και ΧΧΧΧίες …….Κρατάτε Τούρκοι τα’αρματα, κτλ. Κτλ.» , τράβηξε 53 Χ 15 και όρμησε προς το λεκανοπέδιο. Στον δρόμο συνάντησε έναν σοβαρό αθλητή με ΤΤ, λέει «τι κάνουμε τώρα περνάμε και ξεκινάμε εχθροπραξίες ή όχι? Μισή ντροπή δική του μισή δική μου» χαιρετάει κα ισυνεχίζει. Ο αθλητής δεν ακολούθησε, προφανώς θα ειπε «που πάει ο χαπακωμένος, άστον να τον μαζεύουνε στην Αγία Παρασκευή»

    Στην Παλήνη άλλο πρόβλημα. Ο δρόμος κλειστος. Πλήθη δεξιά και Αριστερά, ζητωκραυγές, καπέλα στον αέρα, ενθουσιασμός. Στο βάθος διαγράφονταν αχνά τρεις σιλουέτες ποδηλατών. Και ναι!!!! Ηταν τρείς από τους Μπλέδες - τους γνωστούς πρωταθλητές - που κατευθύνονταν και αυτοί προς το Κωπηλατοδρόμιο με το πλήθος να παραληρεί.

    Ο Σπόνσωρ αφού πέρασε και τον τελευταίο λοφίσκο του Σταυρού κατηφόρησε προς την Αθήνα τραβώντας 53Χ12 για να αποβάλει τις τοξίνες που δημιουργήθηκαν από την επισταμένη χρήση του τρισκατάρατου 39 αποδεικνύοντας πως μεταξύ του «θέλω» και του «πρέπει» σαφώς υπερισχύει το «πρέπει» αλλά αυτό αφορά τις μικρότερες ηλικίες.

    Αυτά και άλλα πολλά, έχει να διηγηθεί ο Σπόνσωρ που την επόμενη εβδομάδα θα απουσιάζει εν Γαλατία.

    Καλό 300άρι και πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά και από αυτό το δημιούργημά σου, είναι απόφαση του Αρχηγού να χρησθείς επίσημος χρονικο-γράφος των Ble και να σου δοθεί το παρατσούκλι "Ροΐδης"! Προσκυνώ (και γελάω ακόμα!).

      Διαγραφή
  15. Αν και δεν συγκρίνεται σε έμπνευση και απόλαυση με τα κείμενα του σπόνσορα, ορίστε και ένα report για τη δική μου μέρα σήμερα!

    http://frankiebicycle.blogspot.com/2012/02/new-frame-report.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για αύριο (Κυριακή), είναι μάλλον κοινή παραδοχή ότι ο Αποκριάτικος ΠροαCτιακός είναι η καλύτερη επιλογή. (9:30 από το Balux).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σήμερα 191 χλμ για μένα απο Άλιμο -Λαύριο-Νεα Μάκρη-Μαραθωνα-Κηφισιά -Άλιμο , μαζί με Cosmo και Γιώργο Σούλη..Γρηγόρη βόλτα. με απίθανο καιρο και αρκετό γέλιο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περάσαμε πολύ ωραία πράγματι!!! Πολύ γέλιο!!! Είχε και πόνο το πρόγραμμα... Καλη προπόνηση και πρόγευση για το 300αρι! Αύριο φεύγουμε μετά τέκνων και γυναικός για Αλεποχώρι. Ίσως κάνω λίγο χαλαρό τρέξιμο το πρωί στην παραλιακή. Καλό τριήμερο σε όλους ανεξαιρέτως!!!! Σπόνσορα γέλασα πολύ!!! Να είσαι καλά!!!

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά , αυτή δεν είναι βόλτα, είναι ο γύρος Αττικής σε ένα πρωινό...
      Γελάγατε και στα τελευταία χιλιόμετρα;
      Μπράβο παίδες!

      Διαγραφή
  18. Καταλαβαίνετε λοιπόν ποια ειναι η θρυλικη τριαδα των πρωταθλητων για την οποια ειχε κλεισει ο δρομος στην Παληνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενώπιον όλων...χτες πέτυχα τον Περικλή τον μικρό έξω για καφέ...και μου έδωσε το λόγο του για τον σημερινό Προαστιακό...και δεν εμφανίστηκε ποτέ...

    τι έχεις πάθει αγόρι μου????

    Οι υπόλοιποι τρελοί καλή τύχη με το 300αρι...

    @Frankie...το εργαλείο δεν είναι για 300αρια αλλά για χρονόμετρα...

    @Ροίδη...που σαι ρε Γιάννη...έχω καιρό να σε δω..ρε τρελέ με standard γυρίζεις την Αττική????...και ενώ είχα και εγώ την σκέψη να αναβαθμιστώ σε 53/39...μιας και τα 1000χλμ μηνιαία έχουν καθιερωθεί...αυτό που παρατήρησα από τους αγώνες και τις δυνατές προπονήσεις είναι οτι έχω μονίμως χαμηλά το avg cad...82-85 μόνιμα...και πια η σκέψη μου προσανατολίζεται στο μήκος του δισκοβραχίωνα...

    θα δούμε όμως...

    καλά ποδηλατικά χλμ σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Κώστα,

      δημοσιως ομολογώ οτι compact δεν εχω βαλει ποτέ και πως από το 1992 (με δύο πολύ συντομες εξαιρέσεις 52/42 όταν ήταν της μόδας στη Γαλλία και 52/42/32 κάποτε) ειμαι πιστος στο 53/39 το οποίο και συνιστώ ανεπιφυλακτα. Μια δοκιμη θα σας πεισει ιδιως εσας που εισαστε δυνατα παιδιά. Το θεμα του cadence ειναι πονεμενη ιστορια, επιφυλάσσομαι για αργοτερα, μη μελαγχολησουμε καθαροδευτεριατικα.

      Παντως από τον αρχηγό μαθαινω πως εισαι σε δαιμονιωδη φόρμα και οι φωτογαφιες απο Μαρκοπουλο το επιβεβαιωνουν. Πιστευω πως με Πυρρο και Θεανοπουλο θα σπασετε χρονομετρα φετος.

      Αντε και εις ανωτερα

      Ο Μεταλλωρυχος

      Διαγραφή
    2. @tzeve Δίκιο έχεις... (έχω έναν διχασμό αυτήν την περίοδο... χαχαχα)

      Διαγραφή
    3. Επίσης... επί του θέματος "periklis19" (και μη τηρήσεως ποδηλατικών υποσχέσεών του...): Θα υπερθεματίσω τα λεγόμενα του tzeve: ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;;;

      Διαγραφή
  20. Με Θεανόπουλο ναι...γιατί ακολουθεί κατά 60% το πρόγραμμα μου...

    ο άλλος...είναι πιο χαλαρός...δεν έχει αγωνιστικές βλέψεις...παράγει πλέον πολλά watt με τα extra κιλά...αλλά δε τα διατηρεί για πολύ...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αύριο το πρωί Καθαρή Δευτέρα θα παίξει τίποτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψήνομαι για πρωινό στροφάρισμα, αλλά θα εξαρτηθεί από:
      (α) Την ώρα ξυπνήματος.
      (β) Τον καιρό...
      Να τηλεφωνηθούμε κατά τις 8:30, για να κανονίσουμε (αν είναι) κατά τις 9:00;

      Κανείς άλλος που ενδιαφέρεται;

      Διαγραφή
    2. Όταν περνάτε από Σαρωνίδα σηκώστε το βλέμμα προς τα πάνω εστιάστε στον πιο ψηλό πράσινο χαρταετό και ελάτε προς το μέρος του.
      Θα σας περιμένω με λαγάνα και ταραμοσαλάτα...

      Διαγραφή
    3. Αν επιτρέπει ο καιρός περιμένω τηλέφωνο ... ή αλλιώς 9:00 στο μπλε είναι καλά

      Διαγραφή
  22. Τόσο πολύ κόσμο δεν έχω δει στη παραλιακή!
    Προτίμησα την εκλεκτή δικιά μας παρέα με το Χρήστο και Δημήτρη προς την Ανάβυσσο και διασταυρωθήκαμε κατά τη διάρκεια με δικούς μου φίλους και διάφορα γκρουπάκια.
    Χαλαρή βόλτα (ο Χρήστος'φυλάει το πόδι του για να το έχει στο 300άρι),πανηγυρικό κλίμα και καλή διάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλημέρα, Καλημέρα... με πλάκωσαν τα καλαμαράκια και οι λαγάνες....

    Ρε σεις, έχετε γραφτεί για το 325αρι?
    Κάρτες έχουμε πάρει?
    Με βλέπω σήμερα το απόγευμα από κ. Πλέγα....
    Για πείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πέτρο, αν προλαβαίνεις να πας στην Ηφαίστου νωρίς το απόγευμα, θα είναι σωτήριο! (Αλλιώς πρέπει να ξεκινήσω εγώ αργότερα, κατά τις 20:00 να πάω στα γραφεία της ΠΕΠΑ...)

    Θέλω κάρτα δική μου και επίσης να θυμηθείς να πάρεις του Γιώργου Καραγιάννη (έχει πληρώσει ετήσια αυτός, οπότε μόνο για μένα πληρώνεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πέτρο πάρε σε παρακαλώ και την δική μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Πετρο ,μίλησα με Χάρη θα είναι μέχρι τις 18:30 στο μαγαζί

    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή