Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Το πρώτο brevet του 2012 πέρασε στην ιστορία...

Με καιρό για φίλημα, με εντυπωσιακή συμμετοχή από το Ble Cycling Club, με όλους τερματίσαντες και μάλιστα τους περισσότερους μαζί!

Πήγαμε πολύ σβέλτα μέχρι τον Ισθμό, σπάσαμε στις ανηφόρες της Νεμέας, αλλά ξαναμαζευτήκαμε στο 2ο κοντρόλ. Μέχρι το 3ο κοντρολ ήταν "κατηφόρα" και πήγαμε σφαίρα. Μετά, μας βγήκε η κούραση και το πήγαμε χαλάρα...

Έχω κι άλλα να πω, αλλά θα περιμένω να γεμίσετε το θέμα με σχόλια από τις δικές σας εντυπώσεις!
Άλλωστε είχαμε και κάποια μπρεβετοκούταβα και θα θέλαμε να ακούσουμε (κυρίως) τις δικές τους εντυπώσεις.

Στείλτε στο email μου ό,τι φωτογραφίες έχετε, θα τις βάλω σε ξεχωριστή σελίδα αυτού εδώ του blog.

78 σχόλια:

  1. Μου αρεσε
    Οι πολυ μπλε και η ομαδικοτητα που εδειξαν
    Η πιτα της πεπα για τους Μπλε
    ο καλος καιρος
    Τα σουβλακια και οι μπυρες μετα

    Δεν μου αρεσε
    Οτι το μπεβε γιθα μενα ηταν μεχρι το 180 μετα ηταν προσπαθεια να μην παθω κραμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλια LIKE από μπρεβετοκούταβο:
    Πάνω απ' όλα ο τερματισμός στο πρώτο μου Breve, όπως ακριβώς το είχα σχεδιάσει μετά από ενάμιση χρόνο προετοιμασίας με τους ble, δηλαδή να κάνω μεγάλη ποδηλατική απόσταση, που θα την πάω και δεν θα με πάει, χωρίς πόνους (κυρίως από μέση), χωρίς υπερβολική καταπόνηση του σώματος και με αναζήτηση διασκέδασης σε μεγάλη διάρκεια.
    Τα στοιχεία της υπέροχης αυτής βόλτας είναι εύκολα αναγνώσιμα και θα σας κουράσω αν αρχίσω να τα αραδιάζω.
    Εντυπωσιάστηκα πάντως από τη διάθεση αλληλεγγύης που είχε η ομάδα μας προς τα μέλη της όταν σταμάτησαν αρκετά άτομα για να βοηθήσουν το Γιάννη στο σκασμένο λάστιχο, όπως επίσης και οι στάσεις για να περιμένουνε αυτούς που για διάφορους λόγους μένανε σε κάποια σημεία πίσω (εύγε Περικλή για τις προτροπές σου!), αλλά και η πρόθεση αρκετών Ble να τερματίσουμε μαζί, αν και υπήρχαν δυνάμεις για ξεκολλήματα.
    Σχόλια UNLIKE:
    Δεν υπάρχουν. εκτός από τη ατυχή πτώση του Παύλου και την κράμπα που έπιασε τον φίλο μου τον Σταύρο με αποτέλεσμα να μη τερματίσουμε μαζί.
    Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλη τη παρέα του Ble cycling club που με ενέταξε στη ομάδα της, κυρίως τα παιδιά που με τόση αγάπη κόπο και μεράκι έστησαν όλο αυτό το υπέροχο πράγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου,
    Το brevet της Νεμέας έλαβε τέλος. Θα μπορούσα να συνοψίσω σε μια λέξη. Απόλαυση!
    Τι να πω; ‘Αρώστους’ (μετά από ίωση) είχαμε (john), ‘τραυματίες’ και μετά από ατύχημα είχαμε (trialex), κουρασμένους, ταλαιπωρημένους, ‘ειδικούς’, ‘ανιδίκευτους’.... τα πάντα! Κανένας δεν έκανε πίσω! Και οι περισσότεροι από αυτούς που ξεκινήσαμε τερματίσαμε μαζί! Και σε πολύ καλό χρόνο..... είχαμε και βιαστικούς.... αλλά και πολύ βιαστικούς!! Ο Μάνος πρέπει να έσπασε τα χρονόμετρα!!
    Ο Παύλος άφησε λίγο κολάν στην άσφαλτο, (αν και έμπειρος αναβάτης) αλλά είναι γερός και πεισματάρης και δεν μάσησε στιγμή. Μπράβο σε όλους και ευχαριστώ για την τέλεια παρέα. (στις μπύρες αν και δεν έκατσα (πολύ...) κατάφερα να ξεχάσω κράνος-γάντια-γυαλιά.... και πως θα βγούμε αύριο!!.. ευχαριστώ που μου τα μαζέψατε)

    Οπως πάντα όλα τα παιδιά στα κοντρόλ έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να μας διευκολύνουν. Ευχαριστούμε! Ευχαριστούμε και τους χορηγούς!

    Ευχαριστούμε και τον καιρό! Που αν και μας έχει ‘διαλύσει’ φέτος, σήμερα μας έκανε το χατίρι!

    Ευχαριστούμε και την ΠΕΠΑ για την πίτα που έκοψε.... φέτος προς τιμή μας! Καλό και το φλουρί! (το τρίτο που κερδίζω φέτος......).

    'Πάμε για άλλα' που θα 'λεγε και ο Τασιόπουλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πρωτη μου συμμετοχή σε brevet, παρότι ξεκίνησε με αρκετή ανασφάλεια λόγω του γνωστού πρόσφατου τραυματισμού μου, τελείωσε με μια υπέροχη αίσθηση ικανοποίησης. Ο καιρός, πέρα από τον αέρα κυρίως στον γυρισμό μετά την Κόρινθο, ήταν ιδανικός λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν μέχρι την Πέμπτη.
    Η γνωστή πλέον παρέα είναι εξεραιτική για αυτό και δεν εστερνίστηκα τις προτροπές κάποιων φίλων, οι οποίοι από γνήσιο ενδιαφέρον, με προέτρεψαν να ενταχθώ στο γκρούπ του πολύ έμπειρου Κοκαλιάρη προκειμένου να κινηθώ σε πιο ήρεμους ρυθμούς και να τερματίσω τον αγώνα.
    Βέβαια όπως καταλάβατε είμαι αρκετά πεισματάρης και προτιμούσα να κάνω την προσπάθειά μου με το γκρουπ και αν δεν μπορούσα τότε θα ακολουθούσα έναν πιο ήπιο ρυθμό (εξάλλου αυτό το πείσμα και η θέληση να μη χάσω το πρώτο μου brevet με έκανε να κατέβω σήμερα στον αγώνα).
    Τελικά έστω και δύσκολα κατάφερνα να είμαι σχετικά κοντά στο γκρουπ και εκμεταλλευόμενος, ειδικά στην επιστροφή μετά την Κόρινθο, κάποια μικρά διαλείμματα που έκανε το γκρουπ περιμένοντας αυτούς που είχαν αποκολληθεί, κατάφερνα να τους "ξαναπιάνω" και να τερματίσουμε μαζί.
    Τελειώνοντας θέλω να πω ότι πέρα από τους καλούς χαρακτήρες των παιδιών που απαρτίζουν τους μπλε, ένα χαρακτηριστικό που διακρίνει ιδιαίτερα μερικούς (δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα, γιατί έτσι κι αλλιώς τους γνωρίζουμε και νομίζω ότι λόγω του χαρακτήρα τους δεν θα τους άρεσε να αναφερόμαστε συνέχεια σε αυτούς) είναι ότι ενδιαφέρονται για τους άλλους, δεν φείδονται συμβούλών, ούτε λυπούνται να σταματούν προκειμένου να περιμένουν κάποιους που έχουν μείνει πίσω.
    Πρέπει να ομολογήσω ότι όσο διάστημα ποδηλατώ μαζί σας αρχίζω και αποκτώ ποδηλατική παιδεία, που είναι κάτι διαφορετικό από το να είμαι ένας καλός ποδηλάτης (που έτσι κι αλλιώς δεν είμαι και δεν ξέρω αν τελικά είναι και το ζητούμενο).
    Καλή ξεκούραση και "Keep cycling"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλος καλό όλα καλά.Όλα ήταν υπέροχα. Η παρέα πάνω από όλα έχει αποκτήσει αθλητική ψυχή.

    Κορυφαία στιγμή για εμένα από τη χθεσινή ημέρα ήταν ο Τερματισμός...

    Πολλά μπράβο σε όλους αλλά κυρίως στον Παύλο που δεν μάσησε......, στον Περικλή που ήθελε και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου να γίνει τερματισμός χρώματος μπλε....., στον Μήτσο που έχει τσακωθεί με το γόνατό του αλλά επίσης δεν μάσησε....,στα μπρεβετοκούταβα όπως εγώ....που αρχίζουν να δείχνουν ότι το τρώνε το φαγητό τους.....και πάνω από όλα σε όλα τα παιδιά της ηγετικής ομάδας αυτής της παρέας που με ένα τρόπο μοναδικό, ξεχώρισαν....διάλεξαν και ενέταξαν σε αυτή την παρέα παιδιά αντίστοιχης Ποιότητας με Π κεφαλαίο....

    Θα ήθελα πολύ να ήταν μαζί μας ο chris, o Tάσος, ο Γιάννης (σπόνσωρ) και συγνώμη αν ξεχνώ κάποιον...

    Φιλιά αδέλφια....πάμε για άλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συμμέτοχη μου στο πρώτο brevet με τους ble,ήταν η συνέχεια του εξαιρετικού κλίματος,της πολύ ομόρφης παρέας με την οποία έχω την τύχη να ποδηλατώ!!
    Αν και ξεκίνησα μετα απο την ομάδα (08:05) ,αισθανόμουνα κάπως άβολα ,γιατι σχεδόν μέχρι τη Motor Oil,πήγαινα μόνος μου.Το ''πατούσα'' λίγο παραπάνω βέβαια,εχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου οτί ίσως κάπου πετυχω την ομάδα.Τελικά αυτό έγινε στο control του Ισθμού,οπου ο Γιαννης με ενημέρωσε για το σκασμένο λάστιχο.
    Απο κεί και πέρα ,νοιώθοντας και την ασφάλεια-σιγουριά της ομάδας και των οικείων προσώπων όλα κύλησαν υπέροχα!!!

    Ευχαριστώ το Φραγκίσκο και τα υπόλοιπα παιδιά για τη βόλτα που είχαμε κάνει πριν δύο Σάββατα μέχρι τον Ισθμό.Βοήθησε πολύ,γιατί διαβάζοντας σε άλλο forum πολύς κόσμος ειχε προβλήματα στην κατηφόρα μετά το Μελετάκι.

    Υπέροχη παρέα λοιπόν και εγώ πολύ τυχερός που κάνω ποδήλατο μαζί της!!!!

    Αντε και στο 300αρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηταν όλα τέλεια και πάνω από όλα η ομαδικότητα που εδειξαν οι bleδες! Ευχαριστώ όλους τους ble για την βοήθεια με το λάστιχο (αν και δεν μας χάλασε ειδικά όταν πιάσαμε το κύριος group.....!) και να μας πουν οσοι εμειναν λίγο πισω αλλοι από κάτι πονακια και αλλοι γιατί έψαχναν απομερο θαμνο... αν τερμάτισαν ολοι καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μας πουν και όσοι ήταν λίγο μπροστά... π.χ. Μάνος τι χρόνο έκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας χάρηκα.
    Στην Αταλάντη θα πάμε πλέον μαζί.
    Μαζί και με το Μαλουτέϊκο φαντάζομαι.

    Η αποστολή Δημήτρης εξετελέσθη πλήρως.
    Τρία μπρεβετοκούταβα, Δημήτρης, παύλος και Ευαγγελία τερμάτισαν σε λιγότερο από 11,5 ώρες το πρώτο τους μπρεβέ.
    Νοιώθω υπερήφανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό ήταν, πήραμε το βάπτισμα...Όλα ήταν φανταστικά ειδικά μέχρι το 140, κάπου εκεί άρχισα να έχω πόνους στον καβάλο και αναγκάστηκα να επιβραδύνω και να αφήσω το group, αυτό το παλιοπαλουκόσελο χαλαρώνει και μετακινείται η σέλλα με αποτέλεσμα να μην κάθομαι καλά και να με χτυπάει. Στο 165 περίπου βρήκα το Σταύρο και groupαριστήκαμε, που ειχε ξεμείνει από κράμπες και αναπτερώθηκε το ηθικό. Σταύρο ευχαριστώ για την παρέα και την υπομονή που κάθε λίγο σταματάγαμε για να σφίγγω την σέλλα. Μετά το 185 η σέλλα έλεινε συνέχεια αφού 10-15 χλμ τα έβγαλα με ορθοπέταλο γιατί δεν μπορούσα να κάτσω. Αυτή η λάθος θέση πάνω στο ποδήλατο μου έβγαλε ένα δυνατό πόνο στο γόνατο αλλά τέλος καλό όλα καλά!!! Ευχαριστώ και τον Νίκο για την πολύτιμη προσφορά του!!Κρίμα που δεν μπόρεσα να τερματίσω μαζί με ότα τα παιδιά, δεν πειράζει την επόμενη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σφράγισα στην εκκίνηση 07:32 , ξεκίνησα 07:43 και σφράγισα στον τερματισμό 15:20, δηλαδή 07ωρες και 39 λεπτα ο πραγματικός μου χρόνος, και 10 λεπτά παραπάνω ο επίσημος..Ξεκίνησα μόνος δυνατά στο Μελετακι και πέρασα πολυ κόσμο.. Εκει έδεσα με τον Κυριάκο με τον οποίο βγάλαμε το brevet μαζί. Σε όλα τα κοντρόλ τερμάτιζαμε δεύτεροι..Στο Χιλιομόδι πιάσαμε τον πρώτο που ηταν ο Γιάννης με το Ιdeal.. ενω μας έπιασε ένας τούμπανος.!Στην επιστροφη μετα τον Ισθμο ο Γιάννης έμεινε πίσω και συνέχισα με τον Κυριακο τραβώντας τον τα περισσότερα χιλιομετρα με αντίπαλο τον αέρα..Πολυ καλη εμπειρία αφού κέρδισα το προσωπικό μου στοίχημα σπάζοντας το φράγμα των 8 ωρών..
    Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολυ μου αρεσει να διαβαζω διηγησεις απο μπρεβε,μπραβο ρε παιδια χαιρομαι που περασατε καλα και ο καθενας εκανε την προσωπικη του υπερβαση...
    μακαρι να μπορεσω να σας ακολουθησω στο επομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δύο φωτογραφίες που πρόλαβα να τραβήξω. Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω εδώ το λινκ??

    http://img710.imageshack.us/img710/2453/dsc00192bq.jpg

    http://img11.imageshack.us/img11/4720/dsc00191xe.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και μπράβο σε εκείνους που τερμάτισαν υπερβαίνοντας τα προβλήματα που είχαν! Εύχομαι στο επόμενο να σας συντροφέψω ως μπρεβετοκούταβο (Χρίστο αναμένω προπονήσεις στο Ελληνικό !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοσμά και σήμερα πέρασα από Ελληνικό μετά από μια 40αρα για χαλάρωμα (που λέγαν κι οι παλιοί). Ο Φραγκίσκος είναι κάθε(;) Κυριακή εκεί. Αν πάνε όλα καλά την επόμενη Κυριακή θα είμαι πάλι εκεί.
      Μην ξεχνάς όμως ότι μπορείς να δουλέψεις και μόνος σου κάποια πράγματα που σε αποσχολούν (είτε στο Ελληνικό (για όσο θα μένει ανοικτό!!) αλλά και στον παράδρομο του ΣΕΦ.

      Διαγραφή
  15. Ήταν σε γενικές γραμμές ένα ωραίο μπρεβετάκι, παρά την αδυναμία μου να συνεχίσω στο ρυθμό του κύριου κορμού και τα φρεναρίσματα που πάλι δεν έλειπαν.
    Το καλύτερο κομμάτι για μένα ήταν το τελευταίο πενηντάρικο, όπου παλέψαμε τον αντίθετο άνεμο σε έντονο και γρήγορο ρυθμό, με έναν μαχητή με την απαραίτητη "κακία", το Σούλη.
    Μου χάλασε τη διάθεση η πτώση του Παύλου.
    Συγχαρητήρια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και για να μην ξεχνάμε την 'καταγωγή' μας... με εσένα που παραπονιέσαι για 'τα φρεναρίσματα' σου πρότεινα να πάμε κανένα ΠΕΠΟαγώνα φέτος να μας τρέξουν λίγο τα σάλια και οι μύξες!! αλλά εσύ θες να τα βάζεις με τα βρέφη ε....;;

      Διαγραφή
    2. Νόμιζα ότι αστειευόσουν. Ο γερο-κόσμο εχτές το βράδυ μελετούσε το φετινό αγωνιστικό ημερολόγιο. Γι'αυτο:
      ετοίμασε φωτογραφίες και τη συνδρομή σου, γιατί φέτος θα τρέξεις για σπάρτη. Αυτή τη βδομάδα βγάζουμε δελτία. Σε δύο βδομάδες θα πάμε στην "αντοχή" στο μαρκόπουλο. Το σάββατο, προπόνηση σ'εκείνα τα μέρη.
      Κανείς άλλος για τέτοια μπλεξίματα;

      Διαγραφή
  16. μπράβο σε όλα τα παιδιά και απο χρόνους μέσα στους 100 πρώτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα ήθελα τα αποτελέσματα να γράφονται όπως εκδίδονται.
    Με αλφαβητική σειρά.

    Από εκεί και πέρα όποιος θέλει ας κάνει τις 'πράξεις'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. για πιο ευκολια αλλα ο.κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε νιόπαντρε μιά παρατήρηση έκανα, όχι να σβήσεις όλα τα πόστ !!!!!!
    Ξαναβάλτα γιατί θα σε δαγκώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @periklis19 βάλε τα αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χα χα δεν πειραζει βρε, ξέρω οτι δεν παιζει ρόλο ο χρονος,αλλά η παρέα για αυτο και εβαλα τα αποτελεσματα όλα μαζί να δουν οτι δουλεύουμε ομαδικά και πάμε ολοι μαζι παρέα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1 07h21' ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
    2 07h21' ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    3 07h26' ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    4 07h34' ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    5 07h44' ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    6 07h47' ΓΚΙΟΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    7 07h49' ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
    8 07h49' ΔΑΦΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    9 07h49' ΛΑΘΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    10 07h56' ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
    11 07h56' ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
    12 07h57' ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    13 08h05' ΔΟΞΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
    14 08h07' ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    15 08h07' ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ΙΑΣΩΝ
    16 08h07' ΤΖΙΒΙΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    17 08h08' ΝΤΟΡΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    18 08h12' ΣΥΜΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    19 08h13' ΚΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    20 08h13' ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
    21 08h13' ΠΛΕΓΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    22 08h17' ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    23 08h17' ΠΑΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
    24 08h20' ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    25 08h20' ΒΡΕΖΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    26 08h20' ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    27 08h20' ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    28 08h21' ΡΑΜΙΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
    29 08h22' ΛΑΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    30 08h24' ΚΟΛΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
    31 08h24' ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    32 08h26' ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
    33 08h26' ΤΣΙΛΙΜΠΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    34 08h27' ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    35 08h28' ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    36 08h29' ΒΑΒΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    37 08h30' ΜΑΝΙΚΑΣ ΝΕΟΚΛΗΣ
    38 08h30' ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
    39 08h32' ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
    40 08h33' ΚΑΛΕΒΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    41 08h36' ΜΟΥΛΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    42 08h36' ΠΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    43 08h37' ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    44 08h37' ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
    45 08h37' ΣΟΥΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    46 08h39' ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
    47 08h39' ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    48 08h40' ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    49 08h40' ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
    50 08h40' ΠΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    51 08h42' ΚΟΥΡΜΠΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    52 08h42' ΚΩΣΤΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ
    53 08h42' ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
    54 08h45' ΖΙΩΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    55 08h47' ΜΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    56 08h50' ΚΟΣΜΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    57 08h50' ΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    58 08h53' ΑΛΑΓΙΑΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
    59 08h53' ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    60 08h54' ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΡΚΑΔΙΟΣ
    61 08h55' ΚΟΡΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    62 08h55' ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    63 08h56' ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    64 08h59' ΑΦΕΝΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    65 08h59' ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    66 09h00' ΠΕΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛEIOΣ
    67 09h00' ΣΤΑΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    68 09h02' ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
    69 09h02' ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
    70 09h06' ΑΙΒΑΤΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
    71 09h07' ΒΛΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    72 09h07' ΡΑΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    73 09h08' ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
    74 09h08' ΛΑΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    75 09h08' ΝΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    76 09h10' ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    77 09h10' ΓΑΡΔΕPΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    78 09h12' ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    79 09h12' ΚΑΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    80 09h12' ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    81 09h12' ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
    82 09h14' ΤΣΙΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    83 09h15' ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    84 09h17' ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    85 09h17' ΜΑΚΚΑΡ ΠΑΥΛΟΣ
    86 09h17' ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    87 09h20' ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
    88 09h20' ΜΠΑΧΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    89 09h20' ΝΟΥΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    90 09h20' ΡΑΠΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    91 09h22' ΜΠΡΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
    92 09h25' ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
    93 09h25' ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    94 09h25' ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    95 09h25' ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
    96 09h27' ΒΕΛΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
    97 09h27' ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    98 09h27' ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
    99 09h27' ΜΕΛΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    100 09h27' ΠΑΛΗΟΓΕΩΡΓΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
    101 09h27' ΡΑΦΑΗΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    102 09h27' ΦΙΤΕΡΛΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    103 09h27' ΧΑΡΠΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
    104 09h28' ΠΙΣΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
    105 09h29' ΚΑΤΣΙΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 105 09h29' ΚΑΤΣΙΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    106 09h30' ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
    107 09h30' ΠΡΙΦΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    108 09h30' ΤΣΙΜΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    109 09h36' ΡΟΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    110 09h37' ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    111 09h37' ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
    112 09h40' ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    113 09h40' ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    114 09h43' ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    115 09h45' ΒΥΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    116 09h47' ΑΔΙΚΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    117 09h47' ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
    118 09h47' ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    119 09h48' ΖΕΝΕΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
    120 09h49' ΘΕΟΦΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    121 09h49' ΚΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    122 09h49' ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    123 09h50' ΚΑΝΕΛΛΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    124 09h52' ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
    125 09h54' ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    126 09h57' ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    127 10h04' ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
    128 10h04' ΚΟΛΥΜΠΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    129 10h07' WERNER DICK
    130 10h07' ΚΑΖΑΜΠΑΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
    131 10h07' ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    132 10h09' ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    133 10h10' ΜΟΥΛΤΟΣ ΟΘΩΝΑΣ
    134 10h10' ΜΠΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    135 10h12' ΚΑΤΑΛΑΚΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    136 10h12' ΜΙΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    137 10h15' ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    138 10h16' ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    139 10h18' ΑΣΠΡΟΥΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
    140 10h20' ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    141 10h20' ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    142 10h20' ΜΠΟΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
    143 10h25' ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
    144 10h25' ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    145 10h28' ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    146 10h29' ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
    147 10h29' ΧΑΤΖΗΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    148 10h30' ΔΙΑΒΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    149 10h30' ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    150 10h39' ΛΑΜΠΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    151 10h40' ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
    152 10h40' ΜΙΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
    153 10h41' ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    154 10h41' ΔΙΑΒΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    155 10h41' ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    156 10h41' ΠΑΓΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    157 10h43' ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    158 10h43' ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    159 10h43' ΜΠΑΡΔΑΚΟΣ ΕΚΤΩΡ
    160 10h45' ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    161 10h46' ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
    162 10h47' ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    163 10h47' ΝΤΑΜΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    164 10h47' ΠΕΤΣΑΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    165 10h48' ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    166 10h50' ΚΑΛΠΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    167 10h50' ΛΑΣΗΘΙΩΤΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ
    168 10h50' ΜΠΟΥΖΑΡΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    169 10h53' ΑΡΓΥΡΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
    170 10h53' ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    171 10h53' ΤΣΙΡΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    172 10h55' ΚΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    173 10h55' ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    174 10h57' ΚΡΙΜΠΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    175 11h00' ΚΡΥΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
    176 11h00' ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    177 11h01' ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
    178 11h01' ΛΑΚΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    179 11h01' ΛΥΤΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    180 11h02' ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    181 11h02' ΤΣΙΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    182 11h03' ΒΑΡΛΕΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    183 11h03' ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ
    184 11h05' ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    185 11h05' ΤΣΕΚΜΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    186 11h10' ΤΣΙΚΡΙΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    187 11h11' ΡΙΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    188 11h15' ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
    189 11h15' ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ
    190 11h15' ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    191 11h18' ΚΩΤΣΙΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    192 11h18' ΤΣΑΓΚΑΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
    193 11h19' ΜΠΑΡΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    194 11h20' ΑΒΔΕΛΑΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    195 11h20' ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    196 11h20' ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    197 11h20' ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    198 11h20' ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    199 11h21' ΠΙΣΚΟΠΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
    200 11h26' ΠΟΥΝΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 201 11h28' ΜΑΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    202 11h28' ΤΟΥΛΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
    203 11h29' ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    204 11h30' ΤΣΟΥΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    205 11h45' ΜΠΑΝΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    206 11h58' ΛΟΥΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    207 11h58' ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    208 12h00' ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    209 12h01' ΛΟΛΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    210 12h03' ΣΚΟΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    211 12h13' ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
    212 12h13' ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
    213 12h16' ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
    214 12h25' ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    215 12h29' ΤΡΑΓΕΑ ΕΛΕΝΗ
    216 12h29' ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    217 12h30' ΦΩΤΟΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    218 12h34' ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    219 12h36' ΚΑΝΤΟΥΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    220 12h50' ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
    221 12h50' ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
    222 12h50' ΝΙΝΟΣ ΠΙΝΔΑΡΟΣ
    223 12h59' ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
    224 13h00' ΡΟΥΦΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
    225 13h00' ΤΖΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    226 13h01' ΜΩΡΑΙΤΙΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    227 13h03' ΜΠΡΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    228 13h10' ΣΥΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
    229 13h13' ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
    230 13h15' ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    231 13h15' ΜΠΟΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    232 13h30' ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ευχαριστώ ολη την ομαδα των ble. Ηταν και για εμενα το πρωτο brevet. Όλα ήταν τέλεια, αν εξαιρεσουμε τις κραμπες που με επιασαν μετά τον Ισθμο. Και εγω σε ευχαριστω jim για τις ταμπλετες που μου έδωσες για τις κραμπες και για την παρεα που καναμε μεχρι τον τερματισμο. Καλη ξεκουραση σε ολους.
    Δημήτρη όποτε θέλεις να μου πεις να φτιάξουμε την σέλα που σε ταλαιπώρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σε ότι αφορά τα Brevet (προσπαθώ να ) διαφωνώ με την παράθεση των χρόνων και όχι των ονομάτων, (όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, στο site της ΠΕΠΑ αναφέρονται τα ονόματα πρώτα και μετά οι χρόνοι).
    Στο βάθος του μυαλού μου όμως είχα την απορία του πλασαρίσματος και του πως πήγαμε (‘παλιοί και νέοι’) σε σχέση με τους υπόλοιπους.
    Οπότε ευχαριστούμε Περικλή.!
    Ετσι μετά από τα χθεσινά νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.
    Να σημειώσω την παρουσία στην εκκίνηση του Περικλή Ηλία (του Νο 2 ποδηλάτη στην Ελλάδα (για εμένα) αυτή τη στιγμή!) ενός ανθρώπου με ήθος και φυσικά τεράστιες δυνατότητες και είναι και ομορφόπαιδο ο μπαγάσας και δεν έχουμε και γυναίκες εδώ μέσα..... (ψάξτε για αυτόν στη φωτο με την Protek Bikes εμφάνιση.... στο cyclist)
    τον ακούσατε; τον καταλάβατε; τον προσέξατε;....... αυτό ακριβώς εννοώ!!!

    Ρε μπαγάσα Παναγιώτη τώρα διάβασα τι έγραψες .......... στο μυαλό σου είμαι ρε παιδί μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια σε όλους! Πραγματικά ένα πολύ ωραίο brevet έφτασε στο τέλος του... Ο καιρός ιδανικός! Πραγματικά πιστεύω ότι σαν μπλέδες δώσαμε το στίγμα μας. Κάναμε εντύπωση!!! Μέ τον Cosmo αποφασίσαμε να αφήσουμε το group στο ύψος των πετρέλαιων... Η αλήθεια είναι ότι τον τσιγκλούσα από το σφράγισμα στο δεύτερο control. Δεν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό άλλα ήθελα να πάω την επιστροφή στα όρια μου. Τελικά η απόφαση πάρθηκε στην στάση των πετρελαίων. Τα τελευταία 50 χιλιόμετρα έγιναν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με μέση ταχύτητα κάτι πάνω από 30χλμ/ω... Cosmo σε ευχαριστώ για την παρέα!!! Ραντεβού στο 300αρι που ακολουθεί!!!

      Διαγραφή
    2. Μήπως να σε δούμε νωρίτερα; Σε δύο κυριακές τί θα κάνεις; Θέλεις να φορεθεί η μπλε εμφάνιση και σε αγώνα ΠΕΠΑ;

      Νέα από τον παύλο;

      Διαγραφή
    3. Στο Μαρκόπουλο εννοείς? Θα το ήθελα πολύ!!! αλλά έχω ένα μικρό προβληματάκι... Δεν επιτρέπεται τριπλός δίσκος μπροστά στους αγώνες νομίζω... Πρέπει να αλλάξω δισκοβραχίονα και μεσαία τριβή... Ισχύει? Τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν τέτοιες αλλαγές αυτή την στιγμή... :D

      Διαγραφή
    4. Δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός.
      Σκέφτομαι να έρθω κι εγώ (για να έχετε τουλάχιστον έναν που σίγουρα θα περάσετε ;-))
      Για τη φανέλα των Ble σε αγώνες, θα επανέλθω (είναι κάπως πολύπλοκο το θέμα).

      Διαγραφή
    5. Πέρυσι έτρεξα στη νεμέα, τη βόρεια εύβοια και τη σπαρτακιάδα και δε με στραβοκοίταξε κανείς που φορούσα τη φανέλλα. Μόνο ένας (μάλλον αιολίτης-δεν πρόλαβα να δω ποιός) μου φώναξε στη νεμέα: "ε, παραλιακή το κάναμε εδώ;". Κατάλαβα ότι αστειευόταν, αλλιώς θα του απαντούσα αν μου έμενε ανάσα μετά τη μάντρα που ανέβηκα για να τερματίσω. Είχα ρωτήσει και το σερ (πλέγα) και ήταν εντάξει.
      Όσο πιο πολλοί εμφανιζόμαστε κάθε φορά, τόσο το καλύτερο. Οπότε, μεθοδεύστε τη συμμετοχή σας στο μαρκόπουλο για αρχή και συνεχίστε, ανάμεσα στα μπρεβέ.

      Διαγραφή
    6. Αν είναι έτσι τότε αλλάζει το πράγμα... Για δώσε καμιά πληροφορία? Για τι πράγμα μιλάμε ? Απόσταση κτλ... :D.. Με έψησες... (όxι ότι ήθελα και πολύ!!! :P )

      Διαγραφή
    7. Ό,τι πληροφορία θέλεις είναι στο ΠΕΠΑ.gr. Αλλά σου έχω στείλει και το τηλέφωνό μου στο μέηλ, για πιο πολλές λεπτομέρειες. Άντε, καλημέρα σε όλους.

      Διαγραφή
  27. Η σελίδα με τις φωτογραφίες ενημερώθηκε. Όσοι έχετε κι άλλες φωτό, μπορείτε να μου τις στείλετε προς δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ηλικία είναι Χρηστάκη μου, η ηλικία.
    Οπότε πάρε κι αυτό (φαντάζομια ότι αυτό διάβασες) :
    http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?36501-Brevet-%CD%E5%EC%DD%E1%F2-4-2-2012/page36
    και γιά όσους βαριούνται αντιγράφω :
    "Χάρηκα αυτό το μπρεβέ σαν να ήταν το πρώτο μου (που μάλλον δεν ήταν).
    Κι αυτό γιά πολλούς λόγους :
    -Κοιτώντας τις πολύ ωραίες φωτογραφίες του 'Κλέφτη Ποδηλάτων -και εικόνων-' θα δείτε τον καλύτερο έλληνα ποδηλάτη να στέκεται γιά να κάνει μαζί μας την προπόνησή του. Μαζί του κι άλλος ένας επαγγελματίας, από φάτσα κολομβιανός. Τελικά ο Περικλής Ηλίας προτίμησε το κλασσικό γκρούπ των Μπλέδων, όπως ήταν φυσικό μιάς και στο τήμ Μαλούτα έχει μείνει μόνο ο Μαλούτας."

    Όσο γιά το 300άρι ετοιμαστείτε γιά πλήρη σύνθεση.
    Μιάς και δεν θα συνοδεύουμε κάποιον νεώπα, Παναγιώτης και Σπύρος ακονίζουν τα δόντια γιά ένα 300άρι σε 14 το πολύ ώρες.
    Ως Μπλέδες με τους υπόλοιπους Μπλέδες φυσικά.
    Και όποιος λείψει, θα εξορισθεί από το ΔΣ (ψήφο δική μου δεν θα δεί).
    Ο ΕΞΩ-ΦΥΑΛΡΟΥΧΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη μου φυσικά και σε διαβάζω εντατικά!! Δεν συγκράτησα ότι τον ανέφερες ως Τον καλύτερο Ελληνα ποδηλάτη (εγώ σκέφτηκα και τον Ταμουρίδη). Στην ανάβαση Υμηττού Οκτώβριο 2011 ενώ άφησε τον Νεόφυτο να κερδίσει, όλοι έδειναν συγχαρητήρια σ' αυτόν και μαζί κι εγώ.
      Τώρα σε ποιό γκρουπ Μπλέδων εννοείς, δεν κατάλαβα. Δεν τον θυμάμαι να μας συνοδεύει.
      Τι διάολο.... τόσο χαμένα τα 'χω....
      Και για το 300 πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω.... έχω και μια οικογένεια που πρέπει να βρίσκομαι κοντά της.
      Οπότε θέτω εαυτόν εκτός ΔΣ και ποινή, να κάτσω control στο Αττικής.....

      Διαγραφή
    2. Σ' αυτό όλοι κοντρόλ θα είμαστε.
      Θα τα πούμε από κοντά την Τετάρτη.
      Σαν χαρακτήρας ο Περικλής είναι το κάτι άλλο.
      Τώρα σαν παλληκάρι...., ευτυχώς που είμαι άντρας.
      Το ίδιο είχε κάνει και πρόπερσι μα τον Παττέ.

      Διαγραφή
    3. Με πρόλαβε ο Παναγιώτης... Για το brevet της Αττικής, έχουμε πολύ καιρό ακόμα (Σεπτέμβριο θα γίνει) και θα τα πούμε αναλυτικά. Το σκεπτικό, σε γενικές γραμμές, είναι να βοηθήσουμε στη διοργάνωση (είμαστε randonneur club με έδρα την Αθήνα - να σας θυμίσω ;-) )

      Διαγραφή
    4. Επίσης @pkokk: Πού είναι οι ωραίες φωτό στις οποίες αναφέρεσαι; Όλοι αυτοί που έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο στην εκκίνηση και στη διαδρομή, μήπως "προσφέρουν" κάποιο από το υλικό τους στους συμμετέχοντες; (Μια χαρά "πόζα" είχα στο Μελετάκι - μήπως βρω καμιά καλή καινούρια δικιά μου ;-))

      Διαγραφή
    5. Στο cyclist-friends ο Ladri di Biciclette έχει βάλει μερικές εξαίρετες φωτογραφίες.

      Διαγραφή
  29. Ο ΕΞΩ-ΦΥΛΑΡΟΥΧΑΣ.
    Ο ΕΞΩ-ΦΥΛΑΡΟΥΧΑΣ.
    Ο ΕΞΩ-ΦΥΛΑΡΟΥΧΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ... δεν ξέρω γιατί, αλλά από την αρχή, ή μάλλον ακόμα πιο πριν, από τις 2-3 προηγούμνες ημέρες ΕΝΙΩΘΑ πολύ όμορφα για αυτό το brevet.
    Σε άλλα είχα (και μάλλον θα συνεχίσω να έχω) άγχος, μια μικρή αγωνία, μια επιφύλαξη για το τι μπορεί να κάτσει. Εδώ ήμουν αλλιώς.
    Τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε.
    Από την αρχή καλό γκρουπάκι, ΟΚ με λίγο γρήογορο ρυθμό, αλλά ο καιρός, το κέφι, η παρέα, η διαδρομή μας τράβηξαν λίιιιγο παραπάνω.
    Για πρώτη φορά άργησαν να εμφανιστούν τα σημάδια κόπωσης και πόνου.... και για πρώτη φορά έφυγαν εξίσου γρήγορα...
    Χάρηκα που είδα τόοοοσο κόσμο, τόσους φίλους, τόσο καλή διάθεση από όλους, τόσα χαμόγελα στον τερματισμό.
    Χάρηκα για τον Μάνο που κατάφερε να εκπληρωσει τον στόχο του, χάρηκα και για όσους έσπασαν στα τελευταία 40 χλμ και πήγαν τάπα (να ξεκαπνίσουν και λίγο τα "μπουριά"....). ΟΛΑ ήταν μέσα στο πρόγραμμα και όλα έγιανα καλά.
    Ευχαριστούμε όπως πάντα την ΠΕΠΑ, τους ακούραστους κοντρολιέρηδες και οσους βοήθησαν για να πετύχει η όλη φάση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον κο Χάρη μας για την 2η πίτα.
    .
    .
    .
    ρε σεις έτσι που το πάτε, με βλέπω να αγκομαχάω μαζί σας στο 300αρι.... (ααααχ γέρος άνθρωπος, θα με κοψομεσιάσετε πάλι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αφήσεις τις σαχλαμάρες.....
      Μέχρι και το τάντεμ μπορείς να πάρεις σ' αυτήν την διαδρομή.
      Άσε -που καλά να είμαστε και καλό καιρό να έχουμε- θα έχουμε απαρτία και μάλιστα διπλή στο ίδιο γκρούπ. Μπλέδες και Μαλούτες !!!!!!!

      Διαγραφή
  31. το πρώτο μου brevet είναι πια ιστορία ....
    .... αν μου έλεγαν πριν από 4,5 μήνες, όταν αγόρασα τη πρώτη μου κούρσα, ότι θα έκανα 201,5 km (τόσα έγραψε ο χιλιομετρικής μου) με τη μία θα τους απαντούσα ότι τα έχουν χαμένα!

    όμως χάρη στο Ble Cycling Club έγινε πραγματικότητα
    όσο για το brevet του Σαββάτου θα σταθώ μόνο περιγραμματικά στα σημαντικότερα σημεία για μένα επειδή με έχουν καλύψει πλήρως οι προλαλήσαντες
    1. στη εκκίνηση ο ενθουσιασμός μου για το 200αρι με τους μπλέδες
    2. την ικανοποίηση που ένιωσα όταν φτάσαμε το κυρίως group μετά από λάστιχο του John
    με την συμβολή των έμπειρων cosmo, christo και των άλλων (6 σε σύνολο) να κινηθούμε με ρυθμούς «υπερταχείας»
    3. την ομαδικότητα & αλληλεγγύη
    4. την παρθενική μου πτώση, ανώδυνη ευτυχώς για μένα και το Bianchi μου, που με «χάλασε» λίγο
    αλλά δεν με αποθάρρυνε μα ούτε μείωσε τον ενθουσιασμό μου
    λυπάμαι μόνο που ενδεχομένως χάλασα τη διάθεση σε μερικούς (cosmo sorry....)
    ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση & το ενδιαφέρον
    5. η ικανοποίηση του τερματισμού που παραδόξως έφτασα σχετικά ξεκούραστος !!

    πάμε για άλλα λοιπόν και ελπίζω οι επαγγελματικές μου (και όχι μόνο) υποχρεώσεις
    να μη μου στερήσουν τη συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις και συμμετοχές των BCC

    ΥΓ. δεν ήξερα ότι η κοπή της πίτας ήταν προς τιμή των μπελάδων
    αλλά γενικά της ΠΕΠΑ .... αλλιώς θα είχα μείνει .... για να κερδίσω ΕΓΩ το φλουρί
    γιατί φέτος έχω κερδίσει μόνο το τρίτο και το μ...τερο !!
    ΝΑΙΙΙΙ.... για σένα το λέω Χρήστο πλεονέκτη .... xixi

    τα λέμε Τετάρτη ... καιρού επιτρέποντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγα μέτρα μετά το σημείο όπου την ξάπλωσες εσύ, δύο μέτρα πριν ισιώσω για να φύγω απο τη στροφή, είχα κι εγώ αισθητή απώλεια πρόσφυσης στον μπροστινό μου τροχό. Ανατριχίλα..
      Σκέφτεσαι να τρέξεις σε αγώνες αντοχής; Μπορεί να μην έχεις πολύ καιρό με τον ιταλό σου, αλλά θα αφήσεις πολύ κόσμο (και cosmo) πίσω.

      Διαγραφή
    2. Εγώ βλέπω τον Παύλο να ποζάρει στις πρώτες θέσεις αν πάρει μέρος σε αγώνες ΠΕΠΑ... Αν και ποδηλατεί για λίγο διάστημα θα αφήσει cosmo και κόσμο και soulis πολύ ποιο πίσω...

      Διαγραφή
    3. παλικάρια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
      προς το παρόν πρόκληση παραμένετε εσείς
      (... έχω πολύ δουλειά για να φτάσω στο επίπεδο σας),
      οι BCC όπου υπάρχει σημαντική πρόοδος από πολλούς
      & οι ανηφόρες ..... :-)

      Διαγραφή
  32. 1ον και βασικότερο: Να ευχαριστήσω όλους σας, παλαιά και νέα μέλη των Μπλέδων, που έχω γίνει κι εγώ ένα μικρό κομματάκι της ομάδας.
    Η αλήθεια είναι ότι έχω βάλει από πέρσυ(πριν καν σας γνωρίσω) στόχο το μπρεβέ. Θα πήγαινα ακόμα και μόνος μου. Πιθανότατα όμως να κατέληγε σε αποτυχία. Οι συμβουλές σας και η παρέα σας με έκαναν καλύτερο άνθρωπο(Ω, ναι! έχω ακόμα κι εγώ περιθώρια βελτίωσης!!! χαχαχαα!) και καλύτερο ποδηλάτη.

    Στη δική μου οπτική γωνία τώρα...:
    Ο επί 20ετίας φίλος σας (πρώην πλέον)καπνιστής ξεκίνησε να κάνει ποδήλατο τον Αύγουστο του 2009. Τότε τα 3 ή τα 4 χλμ, φάνταζαν άθλος του Ηρακλή για μένα. ΔΕΝ το έβαλα όμως κάτω. Προ 7μήνου απέκτησα την 1η μου κούρσα(τον γνωστό "Κινέζο") και ξεκίνησα δειλά-δειλά τις μεγαλύτερες αποστάσεις.
    Κάπου εκεί θα γνώριζα και τους 2 Χρήστους, τον Οδοντίατρο με το τιτάνιο πλέον(φήμες λένε ότι το έστησε από οδοντιατρικό υλικό εμφυτευμάτων που καβάντζωσε) και τον ξεχασιάρη τον Παππού που μπερδεύει την Πετρούλα με την ...Κωστούλα!(φαντάσου πόσο πολύ τον έχουν πάρει τα χρόνια...) οι οποίοι ήταν και ο συνδετικός κρίκος μου με την ομάδα.
    Από τότε προσπαθώ να μην χάνω καμία συνάντηση μας, αν και οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις είναι αρκετά αυξημένες λόγω έλευσης 2ου τέκνου...και η Παντόφλα ...παραμονεύει...!

    Στα του Brevet τώρα όπου το βασικότερο όλων είναι η επίτευξη του προσωπικού μου στόχου, όπου βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον τερματισμό.
    Ακολούθησα με χαρά όλη την ομάδα μέχρι το 140χλμ περίπου.
    Δυστυχώς οι πόνοι στον ραγισμένο μου μηνίσκο, που με ταλαιπωρεί εδώ και 3 χρόνια (ειδικά όταν φτάνω στα όρια) ΔΕΝ μου επέτρεπαν να πατήσω ούτε λίγο.

    Προτίμησα λοιπόν να κόψω και να τερματίσω, παρά να με μαζέψει κανένα ασθενοφόρο πηγαίνοντάς με απ ευθείας σε χειρουργείο. --(Απ ότι φαίνεται δεν θα το γλυτώσω έτσι όπως πάω... Ραντεβού με ορθοπεδικό λοιπόν λίαν συντόμως!)

    Οι δυσκολίες όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Περίπου στο 160 με βγαίνει η αλυσίδα από την εξωτερική πλευρά του δίσκου η οποία στράβωσε κιόλας. Λίγα χλμ μετά παθαίνω απίστευτη κράμπα στο αριστερό πόδι και όπως ξεκαβαλάω παθαίνω και στο δεξί (Ναι ταυτόχρονα, τα είδα όλα λέμε!)
    Κάπου στη Νέα Πέραμο σε μία διχάλα ψάχνοντας να δω από που πρέπει να πάω διαπιστώνω πως έχω χάσει το roadbook. Γαμάτος! Παίρνω τον πάνω δρόμο για κανά-δυο χλμ και ρωτώντας κάποιους τύπους σε μια αυλή που έπιναν καφέ καταλαβαίνω πως πάω λάθος. Πάμε πίσω!
    Σα να μην έφταναν όλα αυτά χάθηκα και μέσα στην Ελευσίνα. Κι όχι τίποτε άλλο 3 άτομα που ρώτησα ΔΕΝ μίλαγαν καν Ελληνικά.
    Πάλι καλά ο δρόμος τελικά βρέθηκε και το τελικό σφράγισμα έλαβε χώρα στις 09h.54' ήτοι με 27 λεπτά καθυστέρηση από την ομάδα.
    Να σημειώσω εδώ πως (παραδόξως) τερμάτισα σχετικά ξεκούραστος. Πως γίνεται αυτό απορώ...

    Ναι δε λέω δυσκολεύτηκα, λόγω του πόνου κυρίως, όμως δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να τα παρατήσω. Ελπίζω να είναι καλά το πόδι και να δώσω το παρόν και στα 300.

    Τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συμμετέχοντες!


    ΥΓ: Έχω κι εγώ παρόμοια απορία με τον Φραγκίσκο. Υπήρχαν στα πρώτα χλμ κάποιοι που έβγαζαν φωτογραφίες με ένα μεγάλο παλιό LandRover που είχε και λογότυπο στο πλάι (δεν θυμάμαι τι ρε γμτ)! Ξέρουμε πληροφορίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γονείς του John Jiv .... :D κοίταξε στο facebook... είναι μέλος και στο group ποδηλασία για μεγάλα παιδιά!!!

      Διαγραφή
    2. Ντεν έχει Φατσοβιβλίο...
      Έψαξα λίγο στο Γούγλη αλλά δεν βρήκα κάτι...
      Μπορείς να βοηθήσεις λίγο παρπάνω...?
      Ένα λινκ, κάτι...!
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. του έστειλα μήνυμα. Αν έχει κάτι θα το ανεβάσει και θα ενημερώσω...

      Διαγραφή
    4. Μήτσο, γράφεις απολαυστικά. Τελικά, ζεστάθηκες με την ενδυματολογική επιλογή σου; Γιατί η δική μου με δικαίωσε (χάρη στο φρημετεό).

      Διαγραφή
    5. Ναι η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να είμαι 1 κλικ (μη σου πω και 2...) ελαφρύτερα ντυμένος. Δλδ έπρεπε να φοράω μόνο το κλασσικό κιτρινο-λαχανο-ψιλοπράσσινο μπουφανάκι μου.
      Έλα όμως που ήθελα να είμαι ντυμένος Μπλέ...
      Η παροιμία λέει:
      Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος....!
      Έλιωσα στον ιδρώτα λέμε!

      Διαγραφή
  33. Εγώ είμαι Μπλές δευτερη γενιά αλλα πραγματικά χαίρομαι με τον ζήλο για σχόλια της τρίτης γενιάς.

    Μπράβο παίδες.

    ΥΣ: Αυτος ο Κόκκινος που έκανε 07:21 είναι από τα Ασπρα Σπίτια και μένει 100 μέτρα από το γραφείο της Waste Water. Αγνοούσα την ύπαρξη του μέχρι την περασμένη εβδομάδα που τον συνάντησα τυχαία και του επιασα κουβέντα. Οι παλιότεροι πρέπει να τον γνωρίζετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έχετε αξιοζήλευτο μεράκι για την ποδηλασία...και σας θαυμάζω γι αυτό...
    Το blog σας, to blog του Φραγκίσκου...Το παρακολουθώ εδώ και μερικές μέρες και αφομοιώνω τις αφηγήσεις σε τέτοιο βαθμό, που νομίζω ότι σας γνωρίζω χρόνια… Αυτό χωρίς να σας έχω συναντήσει καν.
    Σας συνάντησα, βεβαίως, τυχαία στο BREVET …γύρω στις 08 και 10 το πρωί ακριβώς μπροστά στον Γαλαξία στην Μάνδρα...Ήμουν σταματημένος και στους πρώτους από εσάς , που φαίνεται ότι λοξοδρομούσαν για Βίλια, φωνάζω …Ει από δω για Μελετάκι…(και προσέθεσα)..είστε και οι Μπλε ρε παιδί μου!!!
    Λίγο αργότερα, όταν με προσπεράσατε, κάπου ανάμεσα στα Μέγαρα και στη Κινέτα κάποιος από σας μου φώναξε …Φίλε να φοράς πάντα κράνος …
    Λόγω της πρώτης και ανεπίσημης συμμετοχής μου σ΄αυτή τη γιορτή και μάλλον από απερισκεψία φορούσα μαύρο σκούφο… Προφανώς και λογάριασα περισσότερο το ψύχος (που δεν είχε τελικά ) από την ασφάλεια μου...Mea Culpa.
    Με την ποδηλασία ασχολούμαι από τον Ιούλιο του 2011, όταν και απέκτησα το Bianchi μου. Στα 38 μου, με οικογενειακές υποχρεώσεις μια βολτοπροπόνηση μου μένει Σάββατο η Κυριακή. Περιμένω πως και πως το επόμενο ραντεβού στον Σμηνίτη για να σας ακολουθήσω (Μένω στο Ν. Ηράκλειο και οι νότιες εξορμήσεις σας, μου πέφτουν μακριά) και να μπω σιγά σιγά στο κλίμα της ποδηλατικής σας παρέας…
    Δέχεστε στην παρέα σας έναν ακόμη;
    Υ.Γ. Τη συμμετοχή μου στο επόμενο brevet του Πύργου (07/04/12) την θεωρώ δεδομένη … θα είναι χαρά μου να την ολοκληρώσω μαζί σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά άλλη μια φορα βλέπουμε πόσο μικρός είναι ο κόσμος ή πόσο μεγάλο είναι το blecyclingclub!!

      Ήμουν εγω που σου είπα για το κράνος και χαίρομαι που κατάλαβες την παράλειψη σου,φυσικά και είσαι ευπροσδεκτος στο club μας

      Διαγραφή
  35. φίλε JP καλωσόρησες στην παρέα!! βεβαίως και σε θυμόμαστε!
    ευχαριστούμε δε, και για τα καλά σου λόγια.
    φυσικά και θα χαρούμε να σε δούμε σε μία από τις επόμενες πτήσεις... εεε συναντήσεις ήθελα να πω.
    τώρα όσο για το δρόμο για το μελετάκι.... έτσι για αστείο το κάναμε... να γελάσουμε...
    για το κράνος τι να πω.... πάντως κι εγώ την Κυριακή (είχα ξεχάσει το κράνος στην Ελευσίνα) φόρεσα μόνο το σκούφο, έτσι για να συγκρατήσει λίγο τα μυαλά σε περίπτωση σύγκρουσης....
    τα λέμε λοιπόν σύντομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. εχμ..... ναι.... για πλάκα το κάναμε καλέ..... :)
    .
    .
    .
    (δυό φορές πήγε να λοξοδρομήσει η ΜΠΛΕ αμαξοστοιχία προχθές... και τις δυο φορές ήμουν μπροστά..... άστα να πάνε... ΔΕΝ το 'χω.... προσανατολισμός ΜΗΔΕΝ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε βλαμμένοι, θα χάνατε την στροφή γιά Μελετάκι;
    Χαχαχάααααα, ίσα ίσα αυτό έπρεπε να κάνετε γιά να γλυτώσετε την λασπουριά. Στρίβατε στο επόμενο και ούτε λάσπη ούτε ζημιά (προφανώς ούτε εγώ το έκανα, το έκανε όμως ο Βολιώτης).

    Φίλε J P με τον μαύρο σκούφο, καλώς ήλθες.
    Μου έκανε εντύπωση που δεν σου έκανα παρατήρηση.
    Μάλλον γιατί σε είδα με κακή παρέα (το αντίθετο εννοώ, αλλά θύμισέ μου ποιός ήταν -όχι εκεί που περίμενες λίγο μετά-).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, ήταν ο Δημήτρης (αγνώστων λοιπών στοιχείων) αθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο.

      ΣυνBianchista κι αυτός, στην κατηφόρα προς τη Νέα Πέραμο, με πλησίασε για κουβέντα.
      Καλός χαρακτήρας και καλός ποδηλάτης από ότι φαίνεται...

      Τι για συμμετοχές σε Σπαρτακιάδες μου λεγε, τι για γύρο Κορινθιακού 450 χλμ, τι για brevets 3 Χ 200, έπαθα πλάκα λέμε...Μ΄αυτά και μ΄αυτά (και με την απαραίτητη ενθάρρυνσή του) βγάλαμε μαζί τη διαδρομή μέχρι το control στον Ισθμό...

      Τον ξέρεις?

      Διαγραφή
    2. Τον Κο Πούλια; Λιγουλάκιιιιιιι να όσο πατάνε οι ελέφαντες.
      Δεν πιστεύω να σου είπε και ιστορίες γιά χαλάστρες. Να σαν αυτή που του κάναμε όταν δεν είχε έλθει στο 400άρι και του στείλαμε μήνυμα στις 3 το πρωί στην Μονεμβάσια, γιά να του χαλάσουμε το ρομαντικό ραντεβού......

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Όχι..Όχι... δε μου είπε...Πάντως τηλέφωνα αλλάξαμε και με κάλεσε κάποια στιγμή, να πάω μαζί τους για προπόνηση....Θέλω πολλά ψωμιά ακόμη και το ξέρω...

      Το μπλε τραίνο, που είπε και ο Πέτρος, πότε θα περάσει από τα βόρεια ή τον άξονα του προαστιακού;

      Διαγραφή
    5. Για να συμπληρωσω το σχολια για το κρανος ,, επρεπε να εβλεπες το κρανος ενος αλλου ποδηλατη (Σωτηρη) που επεσε στο brevet και θα τρομαζες εαν το παθαινε αυτο το κεφαλι σου - μας.
      Οσο η συμετοχη σου με τους ble ειναι κατι που μας τιμα.
      (Μια και λες βορεια σε ποια περιοχη μενεις μηπως και βολευει να βγαινουμε μαζι- Περιοχες που βολευουν ειναι απο Αγ. Παρασκευη και πανω)

      Διαγραφή
    6. Μένω στο Ν. Ηράκλειο και ενίοτε χρησιμοποιώ τους σταθμούς του Προαστιακού, ως αφετηρία και τερματισμό. Εναλλακτικές :
      Ηράκλειο-Σούνιο-Ηράκλειο.
      Ηράκλειο-Δήλεσι-Ηράκλειο
      Ηράλειο- Τατόι-Αυλώνα-Δερβενοχώρια-Ηράκλειο...
      Ανάβαση Υμηττού,
      Ανάβαση Πεντέλης,
      Ανάβαση Πάρνηθας κ.λ.π.

      ρίξε καμμια ιδέα και συ φίλε!

      Διαγραφή
    7. Aυτή την έκανα μόνος μου πρόσφατα

      http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?36891-ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ-ΜΑΓΟΥΛΑΣ-ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-(1.850-ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ)

      Διαγραφή
    8. φίλε JP (αν μας χάριζες και το όνομά σου.... μήπως Γιάννης;...) η διαδρομή του Κιθαιρώνα είναι απίθανη!! Νομίζω πως θα έπρεπε να την εντάξουμε στο 'βιβλίο διαδρομών μας'.
      Και φυσικά θα θέλαμε να μας πας κάποια στιγμή (την άνοιξη προφανώς!). φέτος θα παίξει και κάτι σε αγωνιστικό εκεί αλλά ξέχωρα απ' αυτό, είναι μια διαδρομή must... βολεύει ο προαστιακός τα λίγα χλμ. τα πάντα.... μπράβο!!

      Διαγραφή
    9. Έτσι ακριβώς...
      Γιάννης Παπακ/νου- JP-iopapakon στο cyclist...

      Φίλε Χρήστο κανονίστε εξορμήσεις στα βόρεια και έρχομαι...
      Ασε που έχω να προτείνω και εγώ αρκετές...

      Διαγραφή
  38. Αφεντικο, για αυριο θα γινει τιποτα (καιρού επιτρέποντος)?

    Μια φορά που ειμαι κι εγω Αθήνα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μην παραλείψετε να διαβάσετε αυτό:

    http://www.cyclist-friends.gr/content.php?31-%CA%E1%EB%E7%F3%F0%DD%F1%E1-%F3%E5-%FC%EB%EF%F5%F2

    Απολαυστικό! (και με εξαιρετική αναφορά στους ΜΠΛΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εξαιρετικός ο, ίδιος σαν τύπος.
      Δειτε και το blog του, RockaRolla περιμένουμε πληροφορίες............

      Διαγραφή
  40. χαχα... Ο τρελο-Θόδωρας / ΤΚΑΝΤ.... αφασία....
    Όταν δεν κάνει ποδήλατο, γράφει με αυτό το δικό του απολαυστικό (ολίγον καυστικό... αλλά απλά αστείο - για όσους τον ξέρουν...) στυλ.
    Τον πρωτογνώρισα ένα 3ήμερο που είχαμε πάει με το τάντεμ στην Πάτρα. Μας συνόδευσε σε όλη την επιστροφή, φορτωμένος όλη την προίκα του και την τρέλλα του.
    Μετά κάθισε και έγραψε σχόλια "από την δική του οπτική" για όλους και για όλα (*) Εκεί κατάλαβα.... ΤΡΕΛΛΑ.

    Στα του ποδηλάτου, απλά κάνει ποδήλατο με ένα καλό φιτνες / τρεκκιν specialized sirrus. Κράνος ναι, ανακλαστικό και φωτάκια ναι....και μέχρι εκεί. Ούτε ρούχα ούτε παπούτσια ούτε πολλά πολλά. Το χρησιμοποιεί για καθημερινές μετακινήσεις αρκετών χλμ, αλλά σε δικούς του ρυθμούς.

    (*) θα ψάξω να το βρω και να σας το στείλω.....

    Α, και για το Μελετάκι, την στροφή του Γαλαξία, έχω δικαιολογητικό, με παρέσυρε ένας ποδηλάτης που πήγαινε μόνος του μπροστά. Φτάνοντας στη στροφή, έλεγα από μέσα μου "Γαλαξίας ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Γαλαξίας ΑΡΙΣΤΕΡΑ".... είδα τον μπροστά.... και φυσικά συνέχισα ευθεία.....
    Επίσης στην επιστροφή, μέσα στην Ελευσίνα, έστριψα πριν το φανάρι, για παραλία. ΠΑΕΙ και από εκεί και κόβεις δρόμο (αλλά πας ανάποδα για ελάχιστα μέτρα..... εχμ...χμ....).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://tkant.wordpress.com/2012/02/07/brevet-%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%B1-2012-200klm/

    ΑπάντησηΔιαγραφή