Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αγωνιστικό διήμερο Νεμέας

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, η ΠΕΠΑ διοργανώνει το αγωνιστικό διήμερο Νεμέας. Το Σάββατο το μεσημέρι θα έχει αγώνα χρονομέτρου (επίπεδη διαδρομή 12 χιλιομέτρων). Την Κυριακή το πρωί θα έχει αγώνα αντοχής 86 χλμ.

Προσωπικά, υπολογίζω να πάρω μέρος, χωρίς όμως να διανυκτερεύσω στην περιοχή (με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα παραλάβω το ποδήλατό μου μέχρι αύριο, όπως υπολογίζω ;-)).Υπάρχει κάποιος άλλος που θα ...δοκιμάσει; Θα υπενθυμίσω τα "σοφά λόγια" κάποιου παλαιότερου (με τον οποίο κάναμε ζευγάρι αρκετή ώρα στον αγώνα του Μαρκόπουλου):
"Η διασκέδαση είναι ίδια και για τον πρώτο και για τον τελευταίο!"

39 σχόλια:

  1. Υπολογίζω να είμαι παρών. Σήμερα παρέλαβα την ετήσια κάρτα μου από την ΠΕΠΑ καθώς και το νούμερό μου.
    Αν δεν έρθει η γυναίκα μου μαζί, πολύ ευχαρίστως να πάρω κάποιον ή κάποιους φίλους με το αυτοκίνητό μου. Τα λέμε σύντομα.
    @Fragkiskos. Μακάρι να είναι έτοιμη η μπλούζα μου μέχρι τον αγώνα, για να φορέσω και εγώ τα χρώματα της παρέας.

    @Pit. Πέτρο σου έστειλα τις φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περίπου που στην νεμέα είναι ?? αν τα καταφέρω θα έρθω για να σας δω σαν βόλτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μπλούζες Αλέξανδρου, Βαγγέλη και Νίκου (surfer) είναι έτοιμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ok Φράνκυ ευχαριστώ. Απομένει να σου δώσω τα χρήματα.
    Αυριο το απόγευμα θα είμαι λογικά, οπότε αν είναι τα λέμε εκεί. Είναι και τα υπόλοιπα της εγγραφής κλπ...Αν δε τα πούμε αύριο θα σου τελεφωνάρω να περάσω να τα πάρω από το σπίτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν (λίγες) πιθανότητες να έρθω στη Νεμέα μαζί με την οικογένεια για βόλτα. Για να χτυπήσω κανά παιδάκι εκεί γύρω!! χεχε.

    Αν κατέβω θα φροντίσω να έρθω να σας δω και να βγάλω και καμιά φωτό.
    Οπότε: Πείτε λεπτομέρειες για τον αγώνα. Δλδ από που είναι η εκκίνηση, τι ώρα, ποια διαδρομή κτλπ... (Σάββατο ή Κυριακή)???
    Υπάρχει κανένα λινκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΠΑ Δημήτρη ΠΕΠΑ (αηδόνια 2012)
    όμως θέλω αντί για νερό να μας πετάς παϊδάκια....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ Χρηστάρα!
    Έψαχνα κι εγώ για αγώνα Νεμέας... τίποτα.
    Αηδόνια λοιπόν είναι η μαγική λέξη.
    Ελπίζω να πάτε για ποδήλατο κι όχι για να τραγουδήσετε.

    Φαντάζομαι για Κυριακή κανονίζετε.

    Όσο για τα παιδάκια. Χμμ! Αν έχει μείνει κανά κοκκαλάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φραγκίσκος: Όπως είπα, σκοπεύω να πάω στη Νεμέα το Σάββατο το μεσημέρι, να τρέξω στο χρονόμετρο, να επιστρέψω στην Αθήνα και να ξαναπάω στη Νεμέα νωρίς την Κυριακή το πρωί για να πάρω μέρος στον αγώνα αντοχής.

    Γιάννης (Μηλιδάκης), aka Σπόνσωρ: Όπως μου είπε σήμερα, σκοπεύει να τρέξει στο χρονόμετρο μόνο.

    Αλέξανδρος: Για δήλωσε προθέσεις... Μόνο χρονόμετρο ή και τα δύο;

    Δημήτρης / cosmo: Πού είσαι;

    Άλλος με τη βάρκα μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμπληρώνω...
    Χρήστος: Θα τρέξει μόνο την Κυριακή (αφού δεν πολυ-γουστάρει τις "τζάμπα-καβάλες" ;-)). Θα καταφέρω άραγε να μείνω στη ρόδα του; Χλωμό, αλλά θα το παλέψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O cosmo θα είναι εκεί για να προσπαθήσει για κάτι καλό, αν και πεσμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την κυριακή, για την αντοχή.
    Το σάββατο λέω να κάνω λίγο στροφαρισματέρ, χαλαρωτικό, σε ελεγχόμενο περιβάλλον, παράδρομο ίσως. Αν είναι και κανείς άλλος, καλό θα είναι, για να χτίσουμε ψυχολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εγώ στο δρόμο που χάραξε ο Χρήστος (αν και θα τον βλέπουμε από μακριά), αν όλα πάνε καλά θα τρέξω μόνο την Κυριακή.
    Την Τετάρτη βράδυ δεν θα μπορέσω να είμαι παρών, οπότε θα δώ πότε και αν θα μπορέσω να κάνω τουλάχιστον μια προπόνηση μέχρι το ΣΚ.
    @Fragkiskos, θα σε πάρω κάποια στιγμή τηλέφωνο για να δω που μπορώ να σε βρώ για να πάρω τη μπλούζα μου και να τακτοποιήσω τις οικονομικές εκκρεμότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ωωω γενναίοι μου....!!!
    πολύ θα χαρώ να συνποδηλατίσουμε!!
    κρίμα που ο Γιαννης θα παει μονο χρονομετρο...
    Φραγκισκο μην τα δωσεις όλα το Σαββατο... κρατα και για Κυριακή να κανουμε παρεα...
    Cosmo πουλάκι μου ασε επιτελους την κλαψα..... σου θυμιζω οτι το Σαββατο πριν το Μαρκόπουλο κάναμε 120χλμ.... και μετα πηγαμε τοσο καλά...
    Αλέξανδρε πολυ θα χαρώ να είμαστε όλοι μαζί +++
    Για Σαββατο όσοι είμαστε Αθηνα λεω να παμε καμμιά παραλία Αναβυσσο πχ. με καφεδακι... τι λετε..;;; μη χαλαμε και την παρεα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μεσα και εγω για την αντοχη την κυριακη και μετα αποκατασταση σε χασαποταβερνα...
    @Christos.Χρησταρα μου ολοι τη ροδα σου θα ψαχνουμε μου φαινεται...χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εφ' όσων θα ψάχνεται τη ρόδα μου, θα πρότεινα να πάρετε και ένα δεύτερο εσώρουχο μαζί σας γιατί βλέπω να μας τα παίρνουν τα σώβρακα.....
    πάντως όπως και να 'χει, στην ταβέρνα θα τους σκίσουμε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μέσα και γω για την αντοχή την Κυριακή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. όρε τι έχει να γίνει!!!!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κάθε μέρα παίρνουμε και ένα δυο μαθήματα....
    σήμερα τα δικά μου ήταν ο 'υπερβολικός ζήλος' και το 'δεν κάνουν όλοι για όλα'....
    δυο μαθήματα που στοίχησαν μια άσχημη πτώση στον φίλο Γιάννη, που οδήγησε σε μια παρόμοια άσχημη πτώση τον φίλο Γιώργο.:(
    ένα συγνώμη οφείλω και στους δύο.

    απ' την άλλη ο φίλος Νίκος που ήρθε για πρώτη φορά μαζί μας, νομίζω ότι ήρθε για να μείνει!!
    εξαιρετικός χαρακτήρας και καλός αθλητής. Καλώς όρισες Νίκο...!!

    το μυαλό μου εκτός από τις πτώσεις των φίλων :( είναι και στο Φραγκίσκο που δίνει τον αγώνα του στην Νεμέα.... ελπίζω να το χαρεί!!

    Αύριο στην αντοχή πιθανόν να έχουμε την πολυπληθέστερη ομάδα...!!!:):) και θα περάσουμε καλά ο κόσμος να χαλάσει.....

    Ο Γιάννης δεν είναι στη Νεμέα.... που είναι ο Γιάννης;;... οεο... που είναι;; Στη Σαρωνίδα καφεδάκι είναι.....!!!! πολύ χαρούμενη έκπληξη.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε ρε τι έχει να γίνει αύριο.
    Θα σκιαστούν οι οχτροί μας (τουλάχιστον θα κλέψουμε τις εντυπώσεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχουμε κανά νέο απο τους αθλητές μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα νέα εν συντομία...
    Το Σάββατο στο χρονόμετρο έκανα ~20% καλύτερο χρόνο από το προηγούμενο ατομικό μου ρεκόρ: 19:45. 17ος στους 22 στην κατηγορία μου... Δεν ξέρω (ακόμα) πόσους πέρασα στη "γενική". Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

    Σήμερα, οι Ble διέπρεψαν, με αρκετά μέλη να τερματίζουν λίγα μόνο λεπτά πίσω από τους πρώτους! Μόνος άτυχος ο Pit, πού είχε λάστιχο ΠΡΙΝ το ελεύθερο και όταν το έφτιαξε (7 λεπτά), δεν μπόρεσε να βρει τη διαδρομή μέχρι την αγωνιστική εκκίνηση (υπήρχε ευκρινής σήμανση, μόνο από την αγωνιστική εκκίνηση και μετά, και όχι στο κομμάτι πριν το ελεύθερο). Δεν πειραζει pit. Την επόμενη!

    Τελευταίος από τους ble, αλλά όχι τελευταίος γενικώς!, ο υπογράφων, με 3h 40min. Κάπου 2h55 - 3h10 οι καλοί χρόνοι των ble!

    Περάσαμε εξαιρετικά καλά, το ευχαριστηθήκαμε νομίζω όλοι και σίγουρα ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχουμε ζήσει ως τώρα! Θα το επαναλάβουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγχαρητήρια στον Φραγκίσκο για την πολύ καλή προσπάθειά του στο χρονόμετρο!!
    Και ο αγώνας αντοχής στέφτηκε με επιτυχία για όλους. Το μόνο μελανό σημείο η εγκατάλειψη από κλατάρισμα, του Πέτρου (Pit), πριν ακόμα δοθεί το ελεύθερο... κρίμα:(:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ καλή εμπειρία , γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη στα ύψη! Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την επίδοσή μου (περίπου 2h 55΄)αν και θα μπορούσα να πάω λίγο καλύτερα.. Στην πρώτη ανηφόρα πάτησα με στόχο το πρώτο γρουπ και μετά την πρώτη κατηφόρα στην ευθεία με έπιασε το δεύτερο γκρούπ (15 άτομα) το οποίο ερχότανε φουριόζο με αλλαγές..΄Μαζί με 5 από αυτούς τραβήξαμε το γκρούπ κάνοντας αλλαγές.. αφού οι υπόλοιποι κρυβόντουσαν.. Στο 70ο χλμ έκανα ντεμαράζ και ξεκόλλησα από το δεύτερο γκρούπ , με στόχο πάντα το πρώτο το οποίο ήταν περίπου 3-5 λεπτά μπροστά . Όμως 3 χλμ περίπου πριν τον τερματισμό, ακολούθησα σε διασταύρωση λάθος ανηφορικό δρόμο και ώσπου να το αντιληφθώ είχα διανύσει τουλάχιστον 200 μέτρα γερής ανηφόρας! Μέχρι να γυρίσω πάλι πίσω στην διασταύρωση , κάποιοι από αυτούς που είχα αφήσει πίσω είχαν περάσει πάλι μπροστά.. Με τσακισμένη την ψυχολογία μου έκανα ότι μπορούσα και κατόρθωσα να περάσω και πάλι κάποιους .. τα 3χιλιόμετρα όμως μέχρι τον τερματισμό δεν ήταν αρκετά για να ανακτήσω την χαμένη διαφορά.! Γαμώτο.. δεν πειράζει .. την άλλη φορά..Συμβαίνουν και χειρότερα (βλ.Pit)..Μπράβο σε όλους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν έσπασα και τα χρονόμετρα, αλλά και πάλι ευχαριστημένος είμαι.
    Στην ανάβαση των ενννέα χιλιομέτρων είδα τους μπλέδες να απομακρύνονται στην πλειοψηφία τους, αλλά βρήκα ρυθμό και άρχισα σταθερά να προσπερνάω κάποιους ανθρώπους και να ευχαριστιέμαι.
    Ό,τι κέρδισα, όμως, στην ανάβαση, το έχασα στην κατάβαση, αφού οι ίδιοι με πέρασαν εύκολα, αφού πήγαιναν μαλλιοκούβαρα. Φαίνεται ότι έχω γίνει λίγο κότα τελευταία.
    Αποτέλεσμα, όταν τελείωσε το βουνό και μέχρι να γυρίσω λίγο πλάτη μετά τη λίμνη, πάλεψα μόνος με τον αέρα, αφού είχα οριστικά απομονωθεί απο προηγούμενους και επόμενους.
    Σούρα δεν ήρθε ποτέ, το μοτέρ δεν έδειξε κόπωση και το εργαλείο ακολουθούσε χωρίς πρόβλημα. Το κοντέρ, βέβαια, μέχρι το τριαντακάτι δεν έδειχνε τιμές της προκοπής..
    Το δεύτερο μισό ήταν συντομότερο, με τον άνεμο ευνοικό και ωραίες κατηφόρες. Δεν κατάφερα να σας πιάσω σε καμία περίπτωση, μπλέδες, εκτός από το χρηστάρα το γιατρό, που είχε όρεξη για κουβέντα!! (είσαι άπαιχτος γιατρουδάρα μου..).
    Ελεγχόμενα λυσασμένος, έφτασα στον τερματισμό.
    Όλα καλά, εκτός από τη ζημιά που έπαθε ο πιτ. Καλό θα είναι να λάβει τα μέτρα του σε ότι αφορά τη συναναστροφή του μ'εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρότι σήμερα είχα τη διάθεση να κάνω μια μικρή υπέρβαση ακολουθώντας όσο μπορούσα την παρέα, το βγάλσιμο της αλυσίδας (η οποία μου έφαγε 3 λεπτά για να τη βάλω, μάλλον πρέπει να το ελέγξω γιατί τελευταία συμβαίνει πολύ συχνά) λίγο μετά το ελεύθερο, είχε σαν αποτέλεσμα να κυνηγάω τον συφερτό.΄
    Βέβαια στην ανηφόρα είχα την ευχαρίστηση να περάσω αρκετό κόσμο, επιβεβαιώνοντας τη βελτίωσή μου, αλλά στην κατηφόρα παρότι σιγά σιγά επιταχύνω, εντούτοις έχω την μόνιμη ανασφάλεια. Σχεδόν στο σύνολο της διαδρομής ποδηλατούσα μόνος με αποτέλεσμα να τρώω όλον τον κόντρα αέρα και να μην έχω κάποιο γκρουπ να με βοηθάει στον ρυθμό.
    Βέβαια η αποθέωση ήταν τα τελευταία διακόσια μέτρα του αγώνα, που στην κυριολεξία μου ερχόταν να κατέβω και να σπάσω το ποδήλατο.
    Τελική εντύπωση καλή, γιατί κυρίως ήταν μια κούρσα που σε πολλά σημεία έπρεπε να ανταπεξέλθω σε παιχνίδια του μυαλού, αλλά για άλλη μια φορά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να βρω τον τρόπο να ακολουθώ το γκρούπ, για να μη μου γίνει η μοναξιά μόνιμη συνήθεια.
    ΥΓ. Πέτρο λυπάμαι για αυτό που σου έτυχε, αλλά πίστεψέ με επειδή ήμουνα πίσω σου και είδα το όλο συμβάν, χωρίς υπερβολή θα μπορούσαν τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί χειρότερα όχι μόνο για σένα αλλά και για αυτούς που ακολουθούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι φαση και αυτη?ωραιο το αγωνιστικο κλιμα,πολυ καλη ατμοσφαιρα,αδρεναλινη και τελικα μια εμπειρια που σιγουρα αξιζει τον κοπο να βιωσεις...
    Ξεκινησαμε με πολυ ορεξη ενα μεγαλο πελοτον απο το δημαρχειο της νεμεας για να παμε μεχρι το ελευθερο στο 26 χιλιομετρο.Κουβεντουλα και πολυ καλη διαθεση ηταν τα στοιχεια του πρωτου κοματιου της διαδρομης,που ομως επισκιαστηκαν απο ενα πολυ γερο φουιτ του Πετρου(δεν πειραζει Πετρο θα παμε και σε αλλους αγωνες).
    Κανα 10 λεπτο πριν το ελευθερο κατεβασα ενα τζελακι και κοιταγα μπροστα τους αλλους μπλεδες ωστε στην ανηφορα να γκρουπαριστουμε να πιασουμε ενα ρυθμο και να μεινουμε οσο το δυνατο περοσσοτεροι για να βοηθηθουμε αργοτερα στις ευθειες.
    Στο ελευθερο βρεθηκα διπλα διπλα με τον Δημητρη και ξεκινησαμε την αναβαση.Ο Δημητρης προτιμησε να μεινει 5-10 μετρα ποιο πισω και εγω εβαλα στοχο το Βαγγελη που βρισκοταν σταθερα 10-15 μετρα ποιο μπροστα.Περασα αρκετους στο ανηφορι και προς το τελος του επιασα το Βαγγελη και ειπαμε να κολησουμε σ ενα γκρουπακι για να παμε δυνατα στις ευθειες.
    Η ελλειψη εμπειριας με εκανε να χασω σιγα σιγα το γκρουπακι γυρω στο 50 χλμ.Επρεπε να πιεζα ποιο πολυ τον εαυτο μου να εμενα στο γκρουπ στις ευθειες στη λιμνη με το κοντρα αερακι και αν περναγε αυτο το κοματι στα μικρα πανω κατω αργοτερα πιστευω δεν θα τους εχανα με τιποτα.Ηταν πιστευω το μονο λαθος που εκανα απο πλευρα τακτικης.
    Ετσι εμεινα μονος με κοντρα αερακι σ ενα πολυ ωραιο τοπιο διπλα στη λιμνη.Η αληθεια ειναι οτι τα βρηκα λιγο μπαστουνια για καμια 10αρια χλμ,αλλα η ταχυτητα που εβλεπα στο κοντερ(εξωπραγματικες για τα δικα μου δεδομενα)μου ανεβαζαν την ψυχολογια.
    Καποια στιγμη βλεπω εναν απο το γκρουπακι που ειχα χασει να ειναι στην δεξια πλευρα του δρομου σταματημενος και να καβαλαει εκεινη τη στιγμη βριζοντας για καποια αβαρια που ειχε παθει,του φωναζω να παμε δυνατα,αλλα αυτος προτιμησε το κολητηρι σ ενα αμαξι συνοδειας που ειχε και καποια στιγμη απο οτι ειδα εκανε και μπετουγια!!παλυ μονος σκεφτομαι,μακακα πατα γερα,δεν την παλευα αλλο,μπρεβε και παλυ μπρεβε...αλλα οι ταχυτητες πανυγηρικες,δεν τεμπελιαζα και οταν εβρισκα ευκαιρια του εδινα και καταλαβαινε...
    Καποια στιγμη να σου και ο Δημητρης με περναει σαν σταματημενο,προσπαθω να μεινω πισω του αλλα τζιφος,δεν με παιρνει απο κατω 10 χλμ μεινανε...κατεβαινω μπουνια την κατηφορα με πιανουν δυο αθλητες,ενας της ΑΕΚ ενας του Αιολου τους κολαω απο πισω και φτανω σε περιπου 5 λεπτα στον τερματισμο,και ποιον πετυχαινω 50 μετρα πριν τη γραμμη??τον τυπο με την μπετουγια,που ηταν και στην κατηγορια μου,να πηγαινει χολαινωντας,σηκωνομαι ορθοπεταλο τον περναω και τερματιζω!!πολυ γελιο...γελαγα μονος μου.
    Μια παρα πολυ ωραια εμπειρια ελαβε τελος σε ταβερνα στο Σολομο με την εξαιρετικη παρεα των φιλων και συνποδηλατων!Παμε για αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρηστάκη, άσε τους άλλους να εξαρτώνται από αυτοκίνητα συνοδείας για να καλύψουν την οποιαδήποτε απόσταση. Τα σκυλιά του πολέμου μπορεί να μην είναι αγωνιάρηδες, αλλά κάνουν το μπρεβέ τους χωρίς να φοβούνται μην κακοπάθουν και κατεβαίνουν και στον αγώνα για να παλέψουν κόντρα στον αέρα, στις κράμπες και στα καθαρόαιμα, καθαρά και με το σπαθί τους. Όποιος δεν ξέρει να το κάνει αυτό, ας κάνει μπετούγια στα αυτοκίνητα συνοδείας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αντε αφού το 'θέτε.... θα κάνω περιγραφή....
    εκείνο το υπέροχο πρωινό της πρωταπριλιάς, ξεκινήσαμε να βρούμε την υπόλοιπη (ώριμη) παρέα στη Νεμέα. Ολα υπέροχα, ο καιρός, η διάθεση, ο κόσμος , τα χρώματα, τα κάρβουνα, ο αλυτάρχης, τα λόγια του παπά.... Ξεκινήσαμε για τα πρώτα 25 (περίπου) αναγνωριστικά χλμ. μέχρι να αρχίσει ο πόλεμος!!! Ομορφα αλλά λίγο βαρετά.... Το μόνο αξιόλογο σημείο του πριν του ελεύθερου κομματιού, ήταν η κουβεντούλα και το κυνήγητο που ρίξαμε μετά το κατούρημα, με cosmo Pit και Chrisman για να πάμε πίσω στο γκρουπ.... ένοιωσα λίγο protour (που αφού έχεις πάθει λάστιχο τρέχεις να μπεις πίσω στο γκρουπ....)
    Το μπαμ του Pit ήταν εκκωφαντικό και για την ακρίβεια νόμιζα ότι ήταν δυναμιτάκι για την Ανάσταση!!
    Μετά ξέρετε το σύστημα μπαίνει σε race mode και οι όποιες φιλίες σταματούν (αστειεύομαι...!!:))
    Αρχίσαμε να ανεβαίνουμε το πρώτο ανηφόρι και οι πρώτοι μάγκες την έκαναν για βάθρο.... Εγώ είπα να μείνω πιο πίσω από 6ος και μετά...:)) (αστειάκι...)
    πολύ σύντομα άρχισα να καταπίνω κορμιά που βαριανάσαιναν...
    Στα επόμενα 500-1000 μέτρα ενώ είχα βρεί ρυθμό, έλυσα την απορία που είχαμε με τον Φραγκίσκο και το Pit, -τα κορίτσια ανεβαίνουν πιο γρήγορα από μας;;;- Λοιπόν δεν ξέρω για τα άλλα κορίτσια αλλά η Ειρήνη (Ariel) του Αιόλου πετάει!!! Ετσι είπα να της κάνω παρέα και να ανεβούμε μαζί... Είναι αλήθεια ότι ο Βαγγέλης ο Τασιόπουλος και ο Δαμιανός βοηθούσαν και αυτοί στο μεγαλύτερο κομμάτι, αλλά σύντομα έγινε σε όλους αντιληπτό ότι είχα παραπάνω, οπότε μαζί με την Ειρήνη ανεβήκαμε πρώτοι μέχρι την κορυφή. Είχα πλέον πωρωθεί!!!
    Στα κατηφόρια που ακολούθησαν κατέβηκα στο ρυθμό της Ειρήνης για τη βοηθήσω να μείνει μαζί μου. Είχα πολύ πράμα ρε παιδιά!! Ενιωθα ότι έβγαζα 300 βατ με το 1 πόδι....!!!
    Η Ειρήνη και ο Δαμιανός σε λίγο ήταν πάλι κοντά μου. Κάναμε 2-3 αλλαγές με το κορίτσι στη μέση.(για να μην φωνάζει και ο Τασιό!!) Πήγαμε καμιά 15 χλμ. ή κάτι τέτοιο, σ' αυτό το ρυθμό, μέχρι που ο Τασιό και κάμποσοι άλλοι μαζί και ο δικός μας ο Βαγγέλης μας έφτασαν.
    Μείναμε έτσι για λίγο ακόμα, μέχρι που ήρθαν κάτι ψιλοανηφοράκια και δεν κρατιόμουν.... προσπάθησα να μένω 4-5 μάσα στο γκρουπ για να παρακολουθώ το ξεκόλλημα, που δεν άργησε να γίνει.
    4-5 άτομα πάνε τάπα στην ευθεία (45+ χτυπάγαμε), και ξεκολλάν.
    Σηκώνομαι τους πιάνω και κολλάω. Ηταν μέσα και ένας τύπος που έμοιαζε πολύ στον Παπουτσά. Λέω θα ναι ο γιός του.... καβάλάγε και ένα μπλε colnago... λέω αυτός θα ναι... Ηταν ο πιο ντούρος απ' όλους. Τον έβλεπα ότι τρωγόταν να ξεκολλήσει!!... εδώ είμαστε λέω... και την κάναμε!!! αυτός και εγώ...σε ένα μικρό ανηφοράκι ξεκολλήσαμε....
    Είσαι ο γιος του Παπουτσά τον ρωτάω... όχι μου λέει.. είμαι ο γιός του Παντοφλά... (ήταν ο Κυριάκος κάτι... είχαν παει τη Νεμέα με τον Μάνο αίμα....) δεν πειράζει λέω καλός είσαι πάμε... αλλαγές συνέχεια (πόσο σημαντικό είναι να μιλάνε μεταξύ τους οι ποδηλάτες... και να εμψυχώνουν ο ένας τον άλλον).
    Θα σου πάρω και παντόφλες και παπούτσια μου έταζε... αν παμε μαζί μέχρι το τέρμα!!!!
    Τελικά σ' ένα ντούρο 300-400 μέτρων και αφού είχαμε μαζέψει και 3-4 άλλους την έκανε μόνος γλυκά.... (στις κατηφόρες και στις ευθείες πετούσε...)
    Ετσι κατέληξα σε ένα γκρουπάκι 4-5 ατόμων (κρίμα που ο Βαγγέλης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει), οι οποίοι πήγαιναν ότι είχαν.
    Εκανα λίγο την πάπια και τράβηξα μόνο 1-2 φορές και έτσι φτάσαμε στον πλάτανο στη στροφή για τα τελευταία 1000 μέτρα με το ντουβάρι στο τέλος!!!
    Ενώ τους ακολουθούσα και ένοιωθα σιγά σιγά να σβήνω, όταν άρχισαν τα πρώτα μέτρα του τελευταίου ντούρου, διαπίστωσα ότι οι τύποι δεν είχαν άλλο.... Εδώ είμαστε λέω μεγάλε... πάρ' τους το μαξιλαράκι απ' το σώβρακο!!! και έτσι στα τελευταία 200 μέτρα μάζεψα 4-5 κομμάτια σαν σε slow motion.......

    αυτά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να είσαι καλά Χρήστο, μου έφτιαξες τη μέρα. Γιατί από την περιγραφή σου συνειδητοποίησα ότι δεν απέχουμε και πολύ σε επίπεδο και τσάμπα ανησυχώ (χα,χα,χα...).
    Βέβαια να μου πείς είσαι και κατά πολύ μικρότερος (ΞΑΝΑ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...).
    Άντε να γίνει και το Half Ironman στις 6 Μαίου, για να μπορέσω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο ποδήλατο.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πού γίνεται αυτό, Αλέξανδρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στο Αστρος Κυνουρίας είναι cosmo. Γιατί ρωτάς; Ψηνεσαι; Κολύμπι ξέρεις; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στην παραλία πλησιάζω για να παίξω ρακέτες, κυρίως. Στα βαθιά πάω μόνο με πλεούμενο, ή μπρατσάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δημήτρη συγνώμη αλλά μόλις μπήκα στο blog. Όπως ανέφερε και ο Φραγκίσκος γίνεται στο Άστρος Κυνουρίας και αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες επισκέψου το site www.astroman.gr.
    Εκεί έχει όλες τις λεπτομέρειες καθώς και αποτελέσματα και φωτογραφίες από παλαιότερα astroman (αν δεν κάνω λάθος το φετινό θα είναι το τέταρτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή