Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αγωνιστικό (και όχι μόνο) ΣΚ

Για το Σάββατο 28/4,το μη αγωνιστικό ραντεβού είναι στις 8:55, έξω από το Hilton (Βασ. Σοφίας) με προορισμό το Σχοινιά (Κωπηλατοδρόμιο). Θα είναι εκεί (σίγουρα) ο Περικλής (PC997) και ο Παναγιώτης (pkokk).

Όπως ξέρετε, το αγωνιστικό ραντεβού για την ίδια μέρα, είναι απ' ευθείας στο Κωπηλατοδρόμιο, με ώρα εκκίνησης του πρώτου αθλητή στο χρονόμετρο τις 11:00 (σειρά κατηγοριών: Θ / Δ / Γ / Α / Β). Εκκίνηση τελευταίου αθλητή γύρω στις 13:00 υποθέτω... Το απόγευμα, η αγωνιστική δράση αρχίζει στις  16:00 και ολοκληρώνεται στις 18:00 (circuit - μισή ώρα κάθε κατηγορία, με την ίδια σειρά).

Την Κυριακή 29/4, το μη αγωνιστικό ραντεβού είναι στις 8:00 στο Ble με προορισμό Σούνιο. Μετά την άφιξη στο Σούνιο, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον τερματισμό του αγώνα αντοχής (όχι μόνο τους πρώτους, ε; να περιμένετε κι εμάς τους τελευταίους!) και στη συνέχεια επιστροφή με μεγαλύτερο group. (Μερικοί έχουμε καβαντζώσει αυτοκίνητα να μας γυρίσουν ;-) ).

Καλά να περάσουμε όλοι και πάντα με προσοχή στους δρόμους!

62 σχόλια:

  1. δεν πιστευω να τσακωνετε κανεις με την γυναικα του για το τη τακτικη θα ακολουθησει αυριο στον αγωνα?
    καλα να περασετε καπου θα σας χειροκροτησουμε και εμεις καθ οδον μεσα στο Σ.Κ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά πήγα και πήρα μόνος μου το νουμερακι-τσιπάκι, ευτυχώς γιατί δεν με είχαν περασμένο στη λίστα και όχι τίποτα άλλο αλλά έχω σκοπό να ανέβω και βάθρο... (λέμε τώρα) νουμερακι 204 παρακαλώ! Καλή επιτυχία σε όσους τρέχουν αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε τυχεροί που δεν πρόλαβα να βγάλω κάρτα.... Αχχχχχ!!! Πράσινος για hilton αύριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία βόλτα -προπόνηση με τον Παναγιώτη στο πήγαινε και με Σουλη στη επιστροφη,είδαμε και τους αθλητές μας!!

    Αύριο στις 08:00 ραντεβού στο ble

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοσμά. εάν έλθεις αύριο φέρε μου αν θελεις τα αρχεία σε cd ή στικάκι.
    Οι εντυπώσεις μαζεμένες αύριο...τώρα είμαι χώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιγαντες απο αυτα που βλεπω στα αποτελεσματα μαλλον καλα τα πηγατε. Και εις ανωτερα

    Ερωτηση: Στον τερματισμο πρεπει να εγινε μεγα κουρνιαχτο στο σπριντ με ολον τον λαο στο 1:47
    Επιβεβαιωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ioannis. Που είδες τα αποτέλεσμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @fragkisko Thanks.

    Είμαι στην κατηγορία open -29 με αριθμό 204 και δεν με έχουν χρονομετρησει τσάμπα το κουβαλούσα το τσιπάκι;
    Έτσι λοιπόν θα σας πω εγώ τι χρόνο έκανα
    1:20!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε γιάννη, μήπως ξέχασες να παραδώσεις το τσιπακάκι μετά τον τερματισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι το έδωσα. Τώρα γιατί δεν με μέτρησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολλά ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που συνδύασαν τη βόλτα τους στο κωπηλατοδρόμιο ή (και) στο Σούνιο και μας συμπαραστάθηκαν!

    Επίσης πολλά ευχαριστώ στην ΠΕΠΑ για το ότι τιμά με άψογο τρόπο τον κύριο λόγο για τον οποίο ιδρύθηκε!

    Πολλά ευχαριστώ στους χορηγούς για το ότι δεν λυπούνται τα λεφτά τους και χορηγούν ακόμα και σήμερα διοργανώσεις σε πείσμα των καιρών!

    Πολλά ευχαριστώ στον χορηγό μας (ioannis), στο προεδρείο και στα μέλη του ΔΣ της Μπλε, για την τιμή που μου έκαναν (να μου παραδώσουν σε μια σεμνή τελετή, τη φανέλα του Directeur Sportif του συλλόγου)!

    Σε ότι αφορά το 3 races για άλλους πήγε καλύτερα για άλλους ίσως όχι τόσο. Νομίζω όμως ότι σήμερα φύγαμε όλοι μας ευτυχισμένοι από το Σούνιο!

    Πραγματική γιορτή του ποδηλάτου!!
    200 (και κάτι ίσως) ποδήλατα κάτω απ' την Ακρόπολη με κατεύθυνση την άλλη 'Ακρόπολη' στο Σούνιο!!
    Απλά υπέροχα!!

    Και για τους περίεργους επί του αγωνιστικού, θα πω μόνο ότι ίσως τα χρονόμετρα και τα σιρκουί δεν μου ταιριάζουν τόσο, αλλά και αυτά ποδηλασία είναι, και είναι υπέροχα!!!
    Τελικά το σπριντάκι (ανάμεσα στα καμιά 10αρια άτομα που είχαμε ξεμείνει) στον τερματισμό σήμερα, από ότι λένε τα χρονόμετρα, το κέρδισα και πολύ το χάρηκα!!!
    Τέλος καλό όλα καλά!!

    ΥΓ. για πρωτομαγιά, αν υπάρχει κανείς που θα ήθελε να πιάσει το Μάη πάνω στο ποδήλατο, μπορούμε να πάμε καμιά Ανάβυσσο ήρεμα και ωραία......
    παρακαλώ δηλώστε τις προθέσεις σας, ούτως ώστε να μην δεσμευθούμε εάν δεν υπάρχει διάθεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σίγουρα θα γραφτούν πολλά... (κι εγώ θα γράψω μπόλικα στο blog μου).

    Συνοπτικά μπορώ να πω τα ακόλουθα:

    1. Ήταν ένα όμορφο, γεμάτο ποδηλατικά ΣΚ. Κουραστικό σίγουρα, για όσους από μας δοκίμασαν το πλήρες μενού (3 αγώνες).

    2. Η παρουσία των Ble ήταν αριθμητικά εντυπωσιακή, κυρίως σήμερα, αλλά και το Σάββατο. Η συμπεριφορά μας προς συναθλητές και κριτές/διοργανωτές, ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ (και έτσι πρέπει να είναι πάντα - αυτό είναι το βασικότερο).

    3. Η διοργάνωση ήταν από τις καλύτερες και μεγαλύτερες στην Ελλάδα και ήταν τιμή για όλους μας να είμαστε μέρος αυτής της γιορτής.

    4. Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε παρουσία που κυμάνθηκε από αξιοπρεπής μέχρι και πολύ ικανοποιητική!

    ΜΠΡΑΒΟ σε όλους και ευχαριστίες τόσο στα μέλη του Ble που μας έκαναν παρέα (Περικλής, Soulis, pkokkaliaris, tim, chris, ποιον ξεχνάω;) όσο και στους διοργανωτές κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια!!! Πραγματικά ήταν υποδειγματικός αγώνας! Παρακαλώ τους συμμετέχοντες του αγώνα αντοχής να δώσουν γρήγορα λεπτομέρειες γιατι κοιτάζοντας τα αποτελέσματα έχω μπερδευτεί αρκετά... Κύριε Κοσμαδόπουλε ή ως κόσμον Cosmo ... Τι είχατε πάρει??? σουπερμαντολίνη???? :DDDDDD

    έχω βγάλει καταπληκτική φωτογραφία στο ύψος της Σαρωνίδας ή οποία έπιασε MAC, Cosmo , Mano !!!! Σας ζήλεψα λίγο άλλα δυστυχώς η περιόδος για μένα είναι δύσκολη και δεν μου επιτρέπεψε την συμμετοχή.

    Και πάλι Μπάβο σε όλους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπραβο παιδια που το χαρηκατε και του χρονου!!
    Σας καμαρωσαμε με τον Jim λιγο μετα το ελευθερο στη Βαρκιζα και η ειναι αληθεια οτι ζηλεψαμε.
    (Εγω για να ειμαι ειλικρινης το κωλωσα γιατι μετα τη Νεμεα ειχα κατι ενοχλησεις στον επιγονατιδιακο και ειπα ασε μην τη ψωνισω,κανε το κοροιδο...)
    Στα συν η συναντηση με souli στη σαρωνιδα,το εσπρεσακι,η κουβεντα για την μεταδοση,τελικα το 11-23 κατοχυρωθηκε,ε Γιωργο?
    Αναμενουμε λεπτομερειες απο το αγωνιστικο μερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι δεν καταλαβαίνεις βρε Γιώργο....

    Απλώς ο Κοσμαδόπουλος μας πήρε τα εσώρουχα.... ήταν ο καλύτερος και μακράν και σε όλο το διήμερο...!!
    μέχρι και τον Μάνο κατάφερε να περάσει(το κρυφό όνειρο όλων μας)!!

    Αν και δεν θα ήθελα από αυτό εδώ το μπλοκ να αναλύω 'αγωνιστικά' θέματα... αυτή τη φορά θα το κάνω (για τη φανέλα ρε γαμώτο....)

    Οπως τα είδα από έξω....
    Στο χρονόμετρο έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.
    Αν και δεν πιστεύω τα περισσότερα (εκτός κραυγαλέων περιπτώσεων) που λέγονται περί σωματότυπου, (πχ.ο Nibali είναι καλός και στο χρονόμετρο και στις αναβάσεις), νομίζω λοιπόν ότι ο Cosmo κατάφερε να συνδυάσει την ταχύτητα και τη διάρκεια.
    Στο σιρκουί έμεινε στο Α' γκρουπ που είναι πάντα καθοριστικό και τερμάτισε στη ρόδα του δικού μας Βαγγέλη.
    Στην αντοχή, από ότι φαίνεται ανέβηκε την Καταφυγή γρηγορότερα από όλους μας (αυτά που λέγαμε για ανηφορίστες και χρονομετρήστες) και φυσικά αυτό καθόρισε και το αποτέλεσμα...
    Μπράβο Cosmo...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πραγματικά μπράβο σε όλα τα παιδιά που κρατάνε τη σημαία της ομάδας ψηλά.....
    Μακάρι οι υποχρεώσεις να μη με κρατούσαν τόσο μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τέτοιες ταχύτητες πιάνονται μόνο σε μπουλούκι.. Παρόλα αυτά θα μπορούσα να πάω καλύτερα...Είχα επαφή κανά 6άρι χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό , (πως δε σκοτώθηκα)..απότομη κίνηση για να κρατήσω ισοροπία και ταυτόχρονο τράβηγμα στην δεξία γάμπα..με ότι αυτό συνεπάγεται..
    O Cosmo είδε τη φάση και επιβεβαίωσε ότι το άτομο που με χτύπησε ήταν επικίνδυνο..
    Θα το ξανασκεφτώ πριν λάβω μέρος σε ανάλογο event..
    Στα θετικά, οι 2 φορές που πέρασα (έστω για λίγο) μπροστά από το πρώτο γρούπ...αμέσως μετά το ξεκόλλημα του Σκυλοδήμου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο πρώτος μου αγώνας ήταν πραγματικά μία μοναδική εμπειρία!

    Πολλά μπράβο στους διοργανωτές αφού όλα ήταν άψογα και πέρα από τις προσδοκίες, ειδικά σε αυτούς του δύσκολους καιρούς.

    Ξεκινήσαμε λοιπόν μαζί με Πέτρο Σταύρο και Αλέξανδρο με τον Πέτρο να έχει ανοίξει τον μετακαυστήρα από νωρίς και να απομακρύνεται μπροστά μας σιγά σιγά ήδη στην Συγγρού. Εκεί λόγω τον πολλών ξαφνικών φρεναρισμάτων τα οποία συνεχίστηκαν και στην Παραλιακή (φυσιολογικό με τόσα πολλά ποδήλατα να στριμώχνονται ) επιλέξαμε με τον Σταύρο μια πιο προσεκτική στάση όπου θα μας προστάτευε από ενδεχόμενες επικίνδυνες επαφές. Με αυτήν την επιλογή όμως έμειναν μπροστά μας ποιο αδύναμοι ποδηλάτες με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω από τα δυνατά γκρουπ που ενδεχομένως να μας τραβούσαν και σε έναν πιο γρήγορο ρυθμό αλλά ενδεχομένως να μας κούραζαν ... Εδώ στο θέμα κούραση είχα βάλει στόχο να κρατήσω στα 60km της διαδρομής μέγιστο όριο παλμών το 170 και να έδινα παραπάνω στα τελευταία χιλιόμετρα.

    Γκουπαριστήκαμε λοιπόν με Σταύρο ,Αλέξανδρο και Φραγκίσκο αλλά και με 2-3 άλλους ποδηλάτες για το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής με εμένα όποτε ένιωθα ότι είχα παραπάνω δυνάμεις να κάνω ένα σπριντάκι εδώ και εκεί για να τραβήξω και τους άλλους λίγο πιο γρήγορα. Στα τελευταία λοιπόν χιλιόμετρα πάτησα λίγο παραπάνω μέχρι τους 175 και τερμάτισα 2h 01min γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό αφού δεν πέρσι δεν θα μπορούσα καν να διανοηθώ ότι θα έκανα Ακρόπολη - Σούνιο με μέση ταχύτητα 33,5km/h.

    Μεγάλο ευχαριστώ στους συμποδηλάτες μου Μπλέδες γιατί με την βοήθεια τους γίνονται όλα τα παραπάνω εφικτά.

    300 φωτογραφίες από το χρονόμετρο στον Σχινιά παραδόθηκαν σήμερα στον Πέτρο και αύριο στην ΠΕΠΑ και στον Φραγκίσκο σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ένα απολαυστικά ποδηλατικό διήμερο!
    Ευχαριστώ θερμά τους φίλους Ble που συνδύασαν ποδήλατο ή βόλτα με τη παρουσία τους στο 3 races.Τι ευχάριστη έκπληξη και τι τιμή είναι να βλέπεις φίλους συμποδηλάτες στους τερματισμούς!!!
    Ευχαριστούμε βέβαια και τους διοργανωτές για την υποδειγματική διοργάνωση του διήμερου!
    Να μοιραστώ τώρα και κάποιες λίγες σκέψεις από την πρόσφατη εμπειρία:
    Χρονόμετρο:
    Διαδικασία για μένα που απαιτεί μεγάλη γνώση και εμπειρία για να μπορέσεις να πειθαρχήσεις και να πάρεις το 100% των δυνατοτήτων σου.Δεν νομίζω πως ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου, είναι πολύ μοναχικό, πονάει, δεν έχει κίνητρο (εκτός από το χρόνο), σκέφτηκα πολλές στιγμές να τα παρατήσω...
    Σιρκουί:
    Η απόλυτη απόλαυση!
    Εάν σου κάτσει ο αγώνας εκκρίνεις αδρεναλίνη ακατάπαυστα.
    Τα έχει όλα, σε μεγάλες δόσεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα:Ταχύτητα, δύναμη, αυτοσχεδιασμό, συμμαχίες, ρίσκα, τσακωμούς, δεξιοτεχνία, δοκιμή των ορίων...
    Αγώνας αντοχής:
    Μία πολύ απαιτητική έκδοση των προπονήσεων που κάνουμε...
    Η συγκεκριμένη σημερινή με κρέμασε στην ανηφόρα της καταφυγής που μέχρι τότε βρισκόμουν με τους προπορευόμενους.Στην ανηφόρα με καταβροχθίζανε σαν σταματημένο...
    Η διαδρομή απολαυστική, το γκρουπ ανομοιογενές και πολύ επικίνδυνο.Πως τη γλιτώσαμε ένας θεός ξέρει...
    Ικανοποίηση και γλυκιά κούραση!

    Ετοιμάζω τις φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα χαιρετίσματα μου στους φίλους BLE, που ήμουν μαζί τους (με 3-4 ακόμα φίλους από Βόρεια Προάστια) στο γκρουπάκι τους, από Σαρωνίδα μέχρι και τον τερματισμό.

    ...Γιάννης με Bianchi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι σκέψεις μου και οι εντυπώσεις μου επί του διημέρου, για όσους δεν βαριούνται να διαβάζουν...
    http://frankiebicycle.blogspot.com/2012/04/attica-3-races.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. με αφορμή το γραφόμενα του Frankie, θα ήθελα εδώ να τονίσω (προσπαθώντας να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα αλλά και να ηρεμήσω λίγο τα πνεύματα, όχι ότι εξαγριώθηκαν δηλαδή...).

    Οπως πολύ σωστά συμπεραίνει και ο κύριος προϊστάμενος, τα 'σπουδαία' αποτελέσματα, είναι προϊόντα της πολύωρης και καθημερινής προπόνησης.

    Ετσι όλοι εμείς εδώ (με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις), θα έλεγα ότι πάλι καλά που κάνουμε και όλα αυτά που κάνουμε...... έτσι, take easy guys and girls και ευχαριστηθείτε την κάθε στιγμή....

    Χωρίς βέβαια όλα τα παραπάνω να αποτελούν και άλλοθι.....

    ο καθένας φτάνει εκεί που θέλει να φτάσει.......
    γουδ νάιτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπράβο ρε παιδιά σας χαζευω στα κλεφτα, σας διαβάζω και θέλω να έρθω και εγώ.ελπίζω σε λίγο καιρό να είμαι πάλι κοντά σας. Στο φεισμπουκ ο γιος του χάρη έχει παρά πολύ ωραίες φότο με εσάς μέσα. Σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @christos: Δεν έχει και "Like" το blog, για να σου κάνω κανένα...

    @all: Μερικές φωτό του Κοσμά από το χρονόμετρο
    https://plus.google.com/photos/113985679947814255129/albums/5736877288243700785

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πολύ ωραία μέρα από όλες τις απόψεις. Το κλίμα ήταν εορταστικό και ταυτόχρονα αγωνιστικό. Νομίζω η κάθοδος των μυρίων (πολύχρωμων) στη Συγγρού με χίλια, από έξω θα ήταν πιστεύω ένα υπέροχο θέαμα. Δεν θα πω παραπάνω για την επικινδυνότητα του τεράστιου ανομοιογενούς γκρούπ μέχρι το ελεύθερο.
    Όσον αφορά την παρουσία μου, κατέβηκα να κάνω μια δυνατή προπόνηση ενόψει του ASTROMAN που θα γίνει σε δύο εβδομάδες, χωρίς όμως να τα δώσω όλα. Δεν παρασύρθηκα από άλλα γκρουπ, αλλά πήγαινα ακούγοντας μόνο τα πόδια μου. Έτσι βρέθηκα μετά το ελεύθερο να πηγαίνω μαζί με τον Κοσμά και το Σταύρο και 5-6 ακόμα ποδηλάτες. Χωρίς να προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από το γκρουπ για οικονομία δυνάμεων, αρκέστηκα σε αρκετά δυνατά ξεσπάσματα-παιχνίδια για να τεστάρω τα πόδια μου και ταυτόχρονα τους παλμούς μου, που κατά μεγάλη μου ικανοποίηση έδειχναν μεγάλη ανταπόκριση. Βέβαια μετά από λίγο η παρέα με έπιανε. Έτσι κύλησε σχεδόν όλη η διαδρομή μέχρι 7 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό που για τεχνικούς λόγους έκανα μια πολύ μικρή στάση και έχασα την επαφή μου με το γκρουπ.
    Τελικός απολογισμός, μέση ωριαία 33.6 χλμ/ώρα και το πιο σημαντικό χωρίς να νιώθω ότι τα έχω δώσει όλα, κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα.
    Κλείνοντας θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όσους από την παρέα συμμετείχαν στο αγωνιστικό Σ-Κ και εις άλλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος29/4/12, 11:36 μ.μ.

    Μπράβο ΜΠΛΕδες!!!
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την παρουσία των φίλων μας στον αγώνα, μια παρουσία σημαντική μιας και όλο περισσότερος κόσμος ρωτά και ενδιαφέρεται πλέον για τους μπλεδες.
    Για μένα σήμερα η μέρα ξεκίνησε με χαλαρή κατεύθυνση προς το Σούνιο για να υποδεχτώ όλα τα παιδία. Μέχρι Ανάβυσσο πήγαμε με τον Γιώργο, στον δε Ναό γνώρισα την Σαμπίνα και μείναμε για τον τερματισμό, όπου έγινε και ο μεγάλος χαμός!
    Ζήλεψα πραγματικά τον τερματισμό και δεν είμαι «αγωνιάρης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν αν και δεν μου έβγαλαν χρόνο αλλά δεν πειράζει γιατί μικρή σημασία έχουν οι χρόνοι.
    Ευχαριστήθηκα την διαδρομή μετά την Βάρκιζα που ήμουν γκρουπαριζμενος μέχρι την καταφυγή. Δεν το περίμενα ήταν πολύ ωραία με όλα αυτά τα ντεμαραζ, κάπου εκεί άρχισαν και τα δύσκολα με τον παλμόγραφο να έχει γράψει μέχρι και 222 παλμούς και 10 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό άρχισε να παραπονιέται και το στομάχι, στον τερματισμό όμως εξαφανίζονται όλα τα προβλήματα, η κουράση και το μόνο που μένει ειναι οι ωραίες εντυπώσεις που συζητάς με τους φίλους!! Συγχαρητήρια σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γεμάτο ποδηλατικό διήμερο ,το ευχαριστήθηκα .ίσως λίγό (αρκετά μάλλον) περισσότερο το χθεσινό αγώνα αντοχής!!

    Έμεινα λίγο πίσω στο ελεύθερο ,και δεν κατάφερα να κολλήσω απο την αρχή με τους υπολοίπους.Στη συνέχεια ξεκόλλησα μόνος για κάποια μέτρα ,αντιλάμβανόμενος όμως οτι θα ήταν ιδιαίτερα κουραστικό απο την αρχή σχεδόν της διαδρομής,κοίταξα λίγο πίσω και περίμενα για ενα μικρο γκρουπακι που ερχότανε (είχε μέσα καποιον αθλητη της ΑΕΚ,του Θησέα και μία πολύ δυνατή κοπέλα).Είμασταν καμμια δεκαρια,και κάπου μετα την Αγία Μαρίνα αποφασίσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί.Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε και στη συνέχεια(Καταφυγή) 2-3 απο αυτούς ήταν τόσο δυνατοί ωστε να ακολουθούν όλες τις αλλαγές και να κρατάμε ενα γρήγορο και διαρκώς αυξανούμενο ρυθμό.Κάπου στη Σαρωνίδα η μηχανη μου λέει οτι είσαστε δύο λέπτα πίσω απο το Α γκρουπ.Πατάμε λίγο περισσοτερο αλλά μένω τελικά να αλλάζω μόνο εγώ και ένα άλλο παιδι με το νούμερο 6.Τελικά φτάνουμε σχεδόν όλοι μαζι στο Καταφυγη,οπού ξεκολλάω κ ο μόνος που τελικά ακολουθεί ήταν ο φίλος με το νούμερο 6.Εχοντας αφήσει πίσω όλους τους άλλους ,κάνουμε αλλάγες μεταξυ μας,τον ξαναπερνάω στην τελευταια ανηφόρα πριν το τερματισμο και τον περιμένω να τερματίσουμε μαζί.
    Κάπως έτσι ήταν ο χθεσινός αγώνας για μένα.Τον ευχαριστήθηκα!!!

    Συγχαρητήρια σε όλους και κρατάω αυτό που άκουσα στον τερματισμό απο κάποιον ''Οι μπλέδες έχετε δυναμώσει πολύ''!!! Αυτό ίσως ήταν και το καλύτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πωπω, διαβάζω και έχω μείνει...
    Που 'ναι εκείνη η παρέα που έκανε βολτονήσεις 50χλμ ...και νόμιζε ότι είχε πάρει το παγκόσμιο....!!!!
    Τούμπανα γινήκατε όλοι σας.
    ΜΠΡΑΒΟ που το ευχαριστηθήκατε, ΜΠΡΑΒΟ για την καταπληκτική εμφάνιση και τα καλά λόγια όλων.

    Για εμάς το ΠΣΚ είχε απλές τσάρκες με το διπλό, που είχαμε να βγουμε από το Δεκέμβριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νομίζω ότι πέρα από τον Directeur Sportif του συλλόγου, όπως είπα σε κάποιους χτές, πρέπει να ορίσουμε και κάποιον που να έχει τα καθήκοντα του Δρυίδη και να ψάξει για καμιά συνταγή για να μας ετοιμάσει καμιά μαρμίτα με μαγικό φίλτρο. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι πιο πολλοί πρωτοκλασσάτοι του χώρου έχουν το δικό τους "μαγικό φίλτρο".
    Έτσι όλοι θα αναφωνούν είναι τρελλοί αυτοί οι Μπλέδες (Γαλάτες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ... συνοπτικά για τα 3 αθλητικά events του ΣΚ θα πω ότι το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ ....
    και ευχαρίστως το ξανακάνω !
    1. το χρονόμετρο μου φάνηκε αιώνας ..... πολύ δύσκολο .... πριν την εκκίνηση είχα ήδη 118 σφυγμούς
    2. στο cirquit εκκίνησα με 109 σφυγμούς .... στα πρώτα μετρά μου κόπηκαν τα πόδια
    .... παραδόξως στους 3 τελευταίους πέταγα !!
    3. στον αγώνα αντοχής εκκίνησα με 90 σφυγμούς .... όταν κατεβαίναμε τη Συγγρού
    με 45km κρύοι ακόμα όπου υποτίθεται ο ρυθμός θα ήταν ελεγχόμενος κατάλαβα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο
    να φτάσω στο τερματισμό .... το προσπάθησα όσο μπορούσα .... όπου στη Καταφυγή κυριολεκτικά
    σούρωσα .... και ήμουν και πάλι έτοιμος να τα παρατήσω .... όπου όμως ο «deus ex machina» (από μηχανής θεός)
    christos DS ήρθε και μου φώναξε να κολλήσω .... κατέθεσα πραγματικά σώμα και ψυχή να τα καταφέρω ....
    με τις οδηγίες του κατάφερε να με ηρεμήσει και στο τέλος είχα και δυνάμεις να σπρώξω !!
    όλα τα λεφτά η αγκαλιά με τον DS στο τερματισμό .... δείγμα το πόσο έντονα ήταν τα συναισθήματα

    οι αγώνες χρειάζονται εμπειρία .... που δεν έχω .... γιατί πέρα από τακτικές θέλει ειδική προπόνηση
    ενδεικτικά έβαλα τους σφυγμούς για να δώσω μια εικόνα του stress και της αγωνίας που βίωσα
    το Polar μου έγραψε 1H49’ για 67,9 km με μέση 37,4 και 67,2km τελική ταχύτητα !!!

    @ cosmo : συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σου του διημέρου
    δεν σου θύμωσα που μου πήρες τα σώβρακα στη Καταφυγή ....
    όμως πρέπει οπωσδήποτε να μου πεις τι παίρνεις ??!!??
    @ pit : σε ευχαριστώ για την παρότρυνση όλο το διήμερο
    @ christo DS: με τις οδηγίες σου κατάφερα να βγάλω τον αγώνα της Κυριακής .... thanx
    @ πρέπει να ευχαριστήσω και το παλικάρι του cyclist, o vagtas μου είπε το όνομα αλλά δεν το συγκράτησα,
    που στο cirquit με πήρε παραμάσχαλα μετά τα πρώτα 1000 μέτρα, τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω
    @ συγχαρητήρια στους διοργανωτές ... τους αξίζουν τα μέγιστα εύσημα .... !!
    @ συγχαρητήρια σε όλους τους Μπλε

    .... πάμε για άλλα ....

    ps. μαύροι (Mac-Sab) για 01.05 διότι θα γίνεται πανικός παντού και θα είναι επικίνδυνη η έξοδος με ποδήλατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ένα μεγάλο μπράβο κι από μένα σε όλους σας.
    Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να έρθω, αλλά δεν πειράζει(του χρόνου με το καλό...). Αφού από Τετάρτη πάλι μαζί θα ποδηλατούμε... θα νιώθω σα να ήμουν κι εγώ εκεί.!

    ΥΓ: Οι μυστικές του Κοσμαδόπουλου έχουν πιάσει τόπο για τα καλά...
    Μήπως να μας πει τα μυστικά του???

    ΜΠΡΑΒΟ και πάλι σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λοιπόν παιδιά, ω ναι είμαστε cyclotouristes και ποδηλατούμε για την πλάκα μας ω ναι, εγώ είμαι και ο πρώτος που θα φέρω σουτζουκάκια για κολατσιό, πιστεύω πάραυτα πως υπάρχει τόσο υλικό που άνετα βγαίνουν δύο αγωνιάρικα πελοτόν μπλέδων(μπλέδες σκούροι και μπλέδες ανοιχτοί πχ) που τώρα που μεγαλώνει η μέρα μπορούν να συναγωνίζονται ακόμα και μεταξύ τους.

    Ας με συγχωρέσει ο PDG, ο DS και το δοικητικό συμβούλιο αλλα με όσα διαβάζω παραπάνω αρχίζω να πορώνομαι στα γεροντάματα.

    Σπόνσωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παρόλο που δεν έλαβα μέρος στον αγώνα ένιωθα μέσα στο παιχνίδι και μου άρεσε παρά πολύ!!
    Σάββατο όλοι μαζί, από το πρωί μέχρι αργά ... βρήκαμε ωραία θέση στις κερκίδες. Στο αρχηγείο ΒLE υπήρξε συνεχώς πήγαινε/έλα: ζέσταμα/ επιστροφή …αγώνα/επιστροφή… βάλε φούτερ/βγάλε φούτερ… ευχές για τον αγώνα/συγχαρητήρια μετα τον αγώνα … επευφημίες κάθε φορά που πέρναγε ένας ΒLE…μιλήσαμε, γελάσαμε, φάγαμε μαζί...
    Πραγματικά ειλικρινής και υγιής ομάδα.
    Περαστικά στον Γιώργο (Καραγιάννη) που έπαθε θλάση. Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα.

    Κυριακή έχασα την εκκίνηση γιατί σας περίμενα στο Σούνιο, ακριβώς μπροστά στη γραμμή τερματισμού.
    Άφησα το αμάξι στη Σαρωνίδα και με το ποδήλατο απόλαυσα τις ανηφορουλες μέχρι το Ναό. Ήμουνα, σχεδόν μια ώρα μπροστά σας, και τσέκαρα καλά καλά τα τελευταία 24 χιλιόμετρα να μην υπήρχαν γυαλιά στο δρόμο...να μην σκάσουνε τα ελαστικά των φίλων μου…(χα χα χα !!!)
    Πρώτος τις αρμάδας, ήρθε "o" ροζ σκουφίτσα… ΜΠΡΑΒΟ COSΜΟ για τις επιδόσεις σου!
    Μετά έγινε χαμός με ένα λεωφορείο (... να μην πω....&*@%*#%$ !!!) που έκατσε σαν φελλός στο τερματισμό, εκεί φοβήθηκα για τους ποδηλάτες που ακολούθησαν…. ευτυχώς δεν έγινε τίποτα!
    Όταν είδα ο Mac και έναν έναν όλους σας ....σκέφτηκα εντάξει "τα παιδιά μας" είναι όλα εδώ χαμογελαστά και ασφαλείς !
    Πέρα από τα αποτελέσματα συγχαρητήρια σε όλους σας, μόνο και μόνο γιατί λάβατε μέρος σε αυτό το διήμερο αγώνων που ΔΕΝ ήταν εύκολο.
    Γνώρισα από κοντά εκείνους που ακόμα δεν ήξερα και μίλησα λίγο με τον καθένα από εσάς ... δεν χρειάζεται να κάνουμε τη λίστα, σας ευχαριστώ όλους!
    Για αυτό το Σαββατοκύριακο κρατάω έντονα συναισθήματα και μνήμες ανεξίτηλες !
    Όπως είπαμε, στο δρόμο της επιστροφής, με το DS (πάντα γενναιόδωρος με συμβουλές και κόλπα) αυτή η παρέα μας έδωσε ζωντάνια και νόημα σε αυτό που κάνουμε.
    Να ήμαστε καλά και να κάνουμε ποδήλατο μέχρι τα 70+ μας !!
    Τα λέμε στο δρόμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εδώ δείτε! Μπορεί να μην έτρεξαν αλλά ειναι πρώτη μούρη!!!
    http://m1143.photobucket.com/albumview/albums/X-Around/Orbea%20Attica%203%20Races%202012/P4290687_01.jpg.html?o=39

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδάκια υπάρχει προγραμμα για αυριο ή αναπαύεστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Απ'ό,τι καταλαβαίνω, αύριο δεν είναι για παραλιακή, καθώς θα έχουν βγει οι φυσιολάτρες για να απολαύσουν το μποτιλιάρισμα μέσα στα αυτοκίνητά τους στην παραλιακή. Στα βουνά, τα πράγματα δε θα είναι καλύτερα, αφού θα υπάρχει παντού κάτι επικίνδυνα παρκαρισμένο, σε κάθε στενή και τυφλή στροφή.
    Μετά από μία αποκρουστική μέρα στη δουλειά, χαλαρώνω κι εγώ, χαρούμενος και υπερύφανος που συμμετείχα σε αυτό το ένδοξο αγωνιστικό διήμερο.
    Πάντα όταν πρόκειται για αγώνα έχω λίγη ανησυχία παραπάνω (όπως παλιότερα όταν ακολουθούσε μπρεβέ). Περισσότερο αυτήν τη φορά, αφού χρονόμετρο ήταν η πρώτη φορά που έτρεχα και αφού η εμπειρία μου από το σιρκουί του μαρκόπουλου έλεγε ότι δεν είναι καθόλου βόλτα. Με το φίλο plouk (παναγιώτη) οδήγησα μέχρι το σχοινιά και μέχρι εκεί δοκίμασα την υπομονή του με τις σαχλαμάρες που ξεστόμιζα σαν απόπειρα να χαλαρώσω από την προαγωνιστική ένταση. Το σημείο όπου είχε στηθεί το κέντρο επιχειρήσεων των μπλέδων ιδανικό και το κλίμα πραγματικά αδελφικό. Πήρα χαρά και δύναμη και μόνο που σας είδα!
    Κούρσα χρονομέτρου: Οι μοναχικές μου προπονήσεις και η αλλαγή στην τακτική προετοιμασίας μου ήθελα να αποδώσουν σε αυτό το πρώτο σκέλος της τριλογίας. Ένιωθα καλά στην εκκίνηση, όπως και στη συνέχεια. Με σύμβουλο τον παλμογράφο, κατάφερα τελικά κάτι σημαντικό: και οι δύο γύροι μου είχαν την ίδια διάρκεια. Με σταθερή απόδοση και τα πόδια να πονάνε από την πίεση, αλλά να δουλεύουν απροβλημάτιστα, σταμάτησα το χρονόμετρο σε έναν αξιοπρεπή χρόνο, που με έφερε αρκετά μπροστά. Βέβαια, απ'ό,τι διαπίστωσα πολύ αργότερα, κάποιος μόνιμα ασκεπής φίλος τα κατάφερε ακόμα καλύτερα..
    Σιρκουί: εδώ ήμουν λίγο με την ουρά στα σκέλια από την αρχή, τόσο γιατί μέσα στα προσόντα του γρήγορου αθλητή πρέπει να συγκαταλέγεται και η πονηριά και αγωνιστική εμπειρία, όσο και γιατί από την αναγνωριστική επίσκεψη του χώρου την προηγούμενη βδομάδα με ανησύχησε πολύ το στενό τεραίν και η πιθανή μάχη όταν πλησίαζε στροφή. Οι στροφές μου αρέσουν, αλλά όχι η πολυκοσμία. Επιβαιβεώθηκαν οι φόβοι μου όταν ένας τύπος χώθηκε ανάμεσα σ'εμένα και το διπλανό μου με τσαμπουκά που δηλώνει έλλειψη σεβασμού και επέλεξα να εκτοπιστώ στην άκρη για να αποφευχθεί το ατύχημα, παρά την παρατήρηση που δέχθηκε όταν το έκανε. Αργότερα, ο καμικάζι που εκτόπισε το μάνο πριν το σούνιο, σε δύο περιπτώσεις έδειξε τη στοργή του, πλησιάζοντας για να πάρει αγκαλιά το τιμόνι μου. Είχα, όμως, και την τύχη να είμαι μάρτυρας παρ'ολίγον ατυχήματος μπροστά μου με το βαγγέλη να χάνει προσωρινά τον έλεγχο όταν βγήκε εκτός γραμμής ένας αιολίτης δίπλα του και να του σέρνει και τα γαλλικά του από πάνω!! Συμμέτοχος στην παρ'ολίγον εμπλοκή, αφού αν έπεφταν αυτοί, σοβαρή υποψηφιότητα έθετα κι εγώ, που ακολουθούσα, πρότεινα στο βαγγέλη να τον αγνοήσει και να συνεχίσει τον αγώνα του. Τελικά ήρθε η σειρά μου να στεγνώσω, καθώς αντέχοντας στα προηγούμενα βίαια ξεκολλήματα των δυνατότερων, δύο-τρία χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό τους έχασα και σίγουρος ότι δε με απειλούσε κανείς, προσπάθησα να φτάσω το βαγγέλη, που όμως αποδείχτηκε πιο ανθεκτικός.
    Το σάββατο τελείωσε με ωραία συναισθήματα στο μυαλό και ικανοποίηση. Ήταν χαρά μου που μίλησα με τόσους ανθρώπους, που κουβαλούσα τσιπάκι και αριθμό στο άλογο (που τα έκανε όλα χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου), αλλά κυρίως που την κερκίδα μας στόλιζε η σαμπρίνα, που με τη γλυκήτητά της έδωσε πολύ όμορφο τόνο στην αναμονή πριν την κούρσα. Εξοπλισμένος και με το προπονητήριο που μου δάνεισε ο αδελφός μου, δε νομίζω ότι μπορούσα να πάω πολύ καλύτερα. Κρίμα για το ατύχημα του παναγιώτη, που όχι μόνο του χάλασε την ψυχολογία, αλλά και τα αγωνιστικά σχέδιά του για τη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αντοχή κυριακής: Με λιγότερο ύπνο απ'όσον θα απαιτούσε κανονικά ο οργανισμός μου, με λιγότερη ανησυχία για τη δοκιμασία αντοχής, αφού έχω λίγη παραπάνω εμπειρία και η διαδρομή είναι χιλιοδοκιμασμένη, αλλά και την υπόνοια ότι οι σεβαστοί ομόσταβλοί μου θα είχαν εκκρεμότητες να τακτοποιήσουν μαζί μου, ήρθα νωρίς για τις διατυπώσεις στη γειτονιά του αξιότιμου άκη (ποιόν εννοώ;). Εντυπωσιάστηκα από τη μπάντα με τη χαρούμενη μουσική, το τηλεχειριζόμενο ελικόπτερο, τις σημαίες με τη μάρκα του όπλου μου, την υπέροχη μέρα, τη χαρά που ήταν διάχητη. Δεν εντυπωσιάστηκα με το μέγεθος του πλήθους, γιατί ήταν κάτι που περίμενα. Τα πρώτα χιλιόμετρα επικίνδυνα, τα επόμενα επίσης, καθώς κάθε λίγο μύριζε έντονα καμένο από δεκάδες τακάκια φρένων. Περίμενα να είχε διαλυθεί το πλήθος νωρίτερα. Δεν ξεχνούσα αυτό που επαναλάμβανε ο ds, να μην αιφνιδιαζόμαστε από τις απόπειρες ξεκολλήματος και να είμαστε έτοιμοι για ρεπρίζ που θα μας κρατήσουν στο παιχνίδι. Τα κατάφερνα καλά εκεί. Ποτέ δεν ησύχαζα, όμως από το συναίσθημα ότι η απειρία μου από τέτοια πλήθη θα μου προκαλούσε το λάθος που θα ενοχλούσε τους συναθλητές και θα χαλούσε τη διάθεσή μου. Παρακολουθούσα πάντα τους δικούς μας και δεν ήθελα να μείνω πίσω. Ούτε που κατάλαβα πότε περάσαμε από τόσες περιοχές. Οι ταχύτητες μέσα στο πελοτόν ασύλληπτες και η τεταμένη μου προσοχή στο δρόμο μου στερούσαν την πλήρη αίσθηση του πού βρισκόμασταν. Το πράγμα καθάρισε φεύγοντας από την παλιά φώκαια. Τότε αισθάνθηκα καλύτερα, αφού θα έκανα ποδήλατα πιο ελεύθερα. Στην καταφυγή ήξερα ότι η ανηφόρα θα ξεκαθάριζε περισσότερο την κατάσταση και ευτυχώς η επιλογή της σωστής σχέσης στο σασμάν και το καλό στροφάρισμα με εκτόξευσαν για να ενσωματωθώ στο δεύτερο γκρουπ της κούρσας, αφήνοντας πίσω όλα τα δικά μας παιδιά και το μάνο, που εκνευρισμένος έχασε το ρυθμό του, μετά τη γνωριμία του με το γνωστό καμικάζι. Κυνήγησα με αξιώσεις, αλλά αιφνιδιάστηκα όταν είδα ότι η γραμμή τερματισμού είχε στηθεί πριν το ανηφόρι του Ναού, το οποίο είχα υπολογίσει για μία τελική επίθεση χωρίς αύριο. Όλα καλά τελικά, κράτησα τα εσώρουχα μέχρι την επόμενη ανηφόρα, όπου θα τα επιστρέψω δίχως να έχω επιλογή.
    Το παλικάρι που δούλεψε μαζί με το βαγγέλη στο τέλος έχει λάβει επίσημη πρότασή μου να μας συναντήσει στην επόμενη κίνησή μας προς τα βόρεια.
    Σχετικά με την σουπερμαντολίνη, αυτό δεν ισχύει. Δεν είμαι φίλος με τα χημικά. Είναι τα λεγόμενα παιχνίδια του μυαλού που μπορούν να σε κάνουν ότι είσαι άλλος άνθρωπος (soulis, σε μπέρδεψα λίγο, ε; κι εγώ το ίδιο έπαθα). Λίγο η διαφορετική προπόνηση της τελευταίας περιόδου, λίγο η τάση μου να διάγω εν γένει ως καλός στρατιώτης όταν πρόκειται για μάχη, ο πόνος πάει στην άκρη και στα πόδια φτερά.
    Μπλέδες, ολέ.
    Και ευχαριστούμε όλοι την ΠΕΠΑ (και την καταλυτική βοήθεια από το εξαιρετικό μαγαζί και προσωπικό του cyclist) που μας δίνει την ευκαιρία και τη χαρά να αισθανόμαστε σταθερά ανώτεροι από αυτό που επικρατεί τελευταία τριγύρω.
    Ο Θεός να μας δίνει υγεία και να συνεχίσουμε τρελλοί.
    Ευχαριστώ για την καλή παρέα.
    Λήξη. Πάμε τώρα για άλλα.
    @κοσμάς: πολύ ωραίες οι φωτό σου. Εσύ είσαι που ήθελες στοργή και προδέρμ για να φτάσεις μέχρι το Ναό πριν τρεις μήνες; Ω, μεγάλε ds, θαύματα κάνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ωραία τα γράφεις cosmo!!

    λοιπόν πάμε αύριο μια Ανάβυσσο;
    08:30 στο ble, ρυθμός ανθρώπινος.

    εγώ θα πάω, γιατί πήζω, όποιος θέλει γράφει για να περιμένω.

    καλή Πρωτομαγιά σε όλους και όλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τελικά είμαστε μεγάλα ψώνια έτσι??? :D :D .
    Εχει κανείς να μου χαρίσει γρανάζι καινούργιο 11-23 από Ultegra και πάνω μαζί με αλυσίδα καινούργια ultegra ή καλύτερη? Άντε στην καλύτερη περίπτωση δίνοντας μου 15ευρώ ίσως να δεχθώ και μεταχειρισμένα ή με 20ευρώ να συμβιβαστώ και με 105... Σιγά μην σπρώχνεστε κύριοι ένα ζευγάρι θέλω μόνο.... Σας ευχαριστώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Απλώς για να ξέρετε...
    Θα ξεκινήσω στις 9:00, από το Τροκαντερό, με την ομάδα της ΑΕΚ (ναι - και με το γιο μου μαζί!). Υπολογίζω να είμαι επί της παραλιακής για 2 ώρες περίπου, αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς θα εξελιχθεί το πρόγραμμα.
    Ελπίζω να βρεθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. bravo ρε...σε όλα τα τούμπανα...

    Πήγατε πολύ καλά και σας θαύμασα...internetika :-)

    @Κόσμο έσκισες ρε κολλητέ...

    για τον Μάνο...δε θα τα πω...τα ξέρει...αν κατέβαινα στον αγώνα...όπως έχει πει και ο φίλος Αλεβιζάκης...θα έμενα κολλημένος στη ρόδα του...μέχρι το τέλος (αν τη πάλευα φυσικά)...και εκεί θα έκανα την επίθεση μου...χαχαχαχα

    η καλύτερη τακτικη μήπως καταφέρεις και τον κερδίσεις... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σήμερα ήταν μάλλον μερα αναπαυλας για τους μπλεδες. Δικαιως.

    Προσωπικα μαζι (και φυσικα υπο την καθοδηγηση του) με DS εξεδραμα προς Αναβυσσο σε μια βολτοπροπονηση γεματη κουβεντα.

    Τα λεμε μαλλον αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. σήμερα όπως ήδη διαβάσατε πιάσαμε τον Μάη ο Γιάννης (σπόνσωρ) κι εγώ!
    Εκείνος την 'έκανε' νωρίτερα λέει, γιατί είχε αϋπνίες λέει, (μάλλον κανένα χιλιόμετρο παραπάνω ήθελε να κάνει), οπότε μου έκανε έκπληξη (τσα...) λίγο μετά τη Βάρκιζα.

    Απολαύσαμε την άδεια παραλιακή στο πήγαινε, αμπελοφιλοσοφίσαμε, και συνεχίσαμε να απολαμβάνουμε και να αμπελοφιλοσοφούμε, την άδεια παραλιακή στο έλα (οι υπόλοιποι Έλληνες πήγαιναν απ' την άλλη).

    Α.... και (μάθαμε) τι είναι το στροφάρισμα...... (α πα πα... πως τα γυρίζει αυτά τα βαριά ο σπόνσωρ;...):):):):)

    Καλό μήνα σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Α... και για να μην λέτε ότι δεν κάνουμε πολλά 'μαθήματα' (επειδή είμαι πάντα απασχολημένος...), επιτρέψτε μου να σας στείλω να παρακολουθήσετε το 'μάθημα' του Νιο (ξέρετε 'Νιο πες Αντίο...') για τα στροφαρίσματα......

    http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?40088-%D3%F4%F1%EF%F6%E1%F1%DF%F3%EC%E1%F4%E1&p=707713#post707713

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλο μηνα παιδια κι απο μενα.

    Α ναι και να συμπληρωσω:

    Η επιστροφη απο Αναβυσσο εγινε με την ΕΠΙΚΗ ταχυτητα των 25,8 χλμ/ωρα.

    ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ:

    Οσοι "σοβαροι" μας περασαν και οσοι "σοβαροι" ηταν στο αντιθετο ρευμα απηθυναν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ χαιρετισμο αποδεικνυοντας εμπρακτως το ΕΙΔΙΚΟ πλεον ΒΑΡΟΣ της ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Όπως σας είχα πει, σήμερα είχα τη χαρά (για μια ακόμα φορά) να κάνω ποδήλατο μαζί με το γιο, στην παραλιακή. Και επειδή κάθε φορά είναι και καλύτερη από την προηγούμενη, περάσαμε πολύ ωραία!

    Ξεκινήσαμε μαζί με Λ.Παπουτσά, Σ. Δαλέζιο και κάμποσους ακόμα της ΑΕΚ, από το Τροκαντερό (κλασικό σημείο εκκίνησης της ΑΕΚ) και στροφάραμε με μ.ω.τ. ~29 km/h! Ναι, ακολουθώντας το group, o υιός και μερικά ακόμα πιτσιρίκια της ΑΕΚ, πήγαιναν με αυτή την ταχύτητα μέχρι τη Βουλιαγμένη!

    Τελικά η κούραση επήλθε στο Ribas (αφού δηλαδή πήραν και μια γεύση από λιμανάκια!) όπου και τους φόρτωσε η έφορος της ομάδας στο αυτοκίνητό της για την επιστροφή.

    Εγώ γύρισα μόνος μου μέχρι τη Γλυφάδα, όπου έπιασα ...μαντέψτε ποιον: το Γιώργο (Καραγιάννη) ο οποίος στροφάριζε χαλαρά με άδεια του γιατρού του! (Ο τραυματισμός του Σαββάτου ήταν - ευτυχώς - μυικός σπασμός και όχι θλάση, οπότε η ανάρρωση είναι γρήγορη, υπό τις οδηγίες του αθλίατρου ;-))

    Στο Τροκαντερό, γινόταν χαμός (σε αντίθεση με την πρωινή ησυχία), αλλά αντέμειψα το γιο μου για το σημερινό του επίτευγμα, με ένα milk shake στη Μαρίνα Φλοίσβου, πριν φορτώσουμε στο αυτοκίνητο και γυρίσουμε σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. http://vimeo.com/41315265

    δείτε εδώ και τις αφεντομουτσουνάρες σας....
    ψιτ... Πέτρο (Pit) πολλές χαιρετούρες απόστειλες.... βόλτα πήγαινες...;; :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μπράβο Φραν!!! την επόμενη γενιά μπλέδων την εξασφαλίσαμε...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Λοιπον αφου ο DS αρχισε τα σχολια με τα media επιτρεψτε μου να βαλω λεζαντες στις φωτογραφιες του Frankie ή του Κοσμα.

    https://plus.google.com/photos/113985679947814255129/albums/5736877288243700785

    1. Τιμιος μαχητης (Pit)
    2. Αγριος μαχητης
    3. Αξιομαχον Κουνουπακι
    4.Ο μυωδης τραπεζιτικος
    5.Δυνατος
    6.Παναγριος μαχητης (αυτη τη φωτογραφια θα την βαλω στο site της εταιρειας)
    7.Κουρασμενο κουνουπακι (πλην όμως το ποδηλατικο στυλ ειναι αψογο)
    8.Δικαιωση (cosmo)
    9.Τιμια προσπαθεια
    10.Sans commentaires - Ανευ σχολιων - DS o ανυπερβλητος
    11. Αφοσιωμενος
    12.Power PDG (αν φοραγες και την φανελα θα εμπαινες στο site, αλλα κυκλοφορεις μετα του Παγρατιου)
    13.Κενον (διοτι εδω απογοητευεται ο λαος)
    14.Forza ed eleganza italiana. (una maglia per favore per il signore Paolo)

    Απ'οτι καταλαβαινετε ο σπονσωρ αυτην ταυτην την στιγμη δεν κανει τιποτα και μπλογκαρει, γεγονος το οποιο θα συμβει παλι την επομενη τετραετια.

    Φιλια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλό μήνα. Νέες προκλήσεις. Συνεχίζεται η προσπάθεια για κάτι καλό. Ιωάννη χορηγέ, βοήθα να πέσουν οι τόνοι. Με κρεμμύδι και τηγανητές πατάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. πλουσιο το ρεπορταζ του διημερου attica 3 races
    νιωθω χαρουμενος που ελαβα μερος
    @sponsor ... ai tuoi ordini !!
    @cosmo ... συμφωνω
    η προσπαθεια συνεχιζεται ... εχω ανοικτους λογαριασμους με τον εαυτο μου!!

    καλο μηνα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Nα πω ότι τις εξαιρετικές φωτογραφίες (αυτές που είμαστε μόνοι μας) και βλέπουμε στο
    https://plus.google.com/photos/113985679947814255129/albums/5736877288243700785
    τράβηξε με πολύ διάθεση, καλό εξοπλισμό και υψηλή ανάλυση ο Κοσμάς, ο οποίος ηλθε επί τούτου στο κωπηλατοδρόμιο.
    Από αυτή τη μεγάλη συλλογή που ευγενικά μου παραχώρησε ο Κοσμάς,επέλεξα λίγες, τις πήραξα λίγο και τις έστειλα στο Φραγκίσκο.
    Ευχαριστούμε πολύ Κοσμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. .... πωπω... χάζεψα τις φωτος....
    Ρε σεις έχετε ξεφύγει...
    ΜΠΡΑΒΟ και μόνο ΜΠΡΑΒΟ.
    Ψυχάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η χειραψία του αιώνα

    https://plus.google.com/photos/113985679947814255129/albums/5736877288243700785/5737620570863720226

    Οι κακές γλώσσες λένε ότι προκύπτει από το ηλικιακό άθροισμα των εμφαινομένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πέτρο σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Μακάρι να είχα και άλλο χρόνο διαθέσιμο για να δώσω πιο πολλά στην παρέα μας.
    Και τώρα που λέμε για παρέα ... μήπως λέω μήπως ... ψήνεται κανείς για βόλτα στον Πλαστήρα 13 Μαΐου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή