Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Προγραμματισμός 9/5 - 13/5

Τετάρτη 9/5, 19:00: Ble - Ανάβυσσος - Ble. Κατά τα γνωστά!

Σάββατο 12/5: Όπως φαίνεται, μετά από πολλές ατυχίες (μήπως να κάνουμε κανένα ευχέλαιο; ) κανείς από την παρέα δεν θα πάει στο Θέρμο. Για τους υπόλοιπους, προτείνω να σκεφτείτε την πρόταση του JP (Μαγούλα-Πολαιοκούντουρα-Ψάθα-Σπάρτα-Μελετάκι-Μαγούλα, φαίνεται στα σχόλια του προηγούμενου post). Είναι ~ 100 χλμ. με μπόλικα υψομετρικά (2100 μ.). Ο Γιάννης την πρότεινε για Κυριακή, αλλά πείτε αν σας βολεύει Σάββατο ή Κυριακή.


Τελικά, η προπόνηση στα Βόρεια, θα αναβληθεί για άλλο ΣΚ (sorry J P!).

Εκίνηση: 8:30 από Ble. Προορισμός το Σούνιο. Ρυθμός: Endurance αυστηρά (και για να το πιάσετε όλοι το υπονοούμενο: θα πάμε με το ρυθμό της Σαμπρίνας!). Εκτιμώ ότι θα "παίξει" και καφές! Θα είμαι παρών!

Κυριακή 13/5: Έχει τον αγώνα της Λ. Πλαστήρα... Επίσης "παίζει" (εναλλακτικά του Σαββάτου) η πρόταση του Γιάννη που ανέφερα πιο πριν. όπου τελικά θα συμμετέχουν μόνο ο Πέτρος, ο Βαγγέλης και ο Κοσμάς - καλή τους επιτυχία!

Για τους υπόλοιπους: Επανάληψη του Σαββατιάτικου προγράμματος, πιθανόν με λίγο πιο "τσιμπημένο" ρυθμό. Εκκίνηση στις 8:30 από το Ble. Μια και ακυρώθηκε η συμμετοχή του γιου στον αγώνα του Χαϊδαρίου (δεν τρέχει η κατηγορία του), θα προσπαθήσω να είμαι και την Κυριακή παρών!

Τα λέμε στο δρόμο, ΠΑΝΤΑ με προσοχή και εγρήγορση - ΜΗΝ εμπιστεύεστε τα ΙΧ!

93 σχόλια:

  1. Φίλοι Μπλέ!!!

    Ας εξαντληθούν τα περιθώρια συνεννόησης και συμμετοχής για τη βόλτα που πρότεινα.

    Αν τα χρονικά περιθώρια, θεωρηθούν στενά και δεν επιτρέπουν την οργάνωσή της για το ερχόμενο Σαβ/κο,μπορείτε να την ορίσετε για κάποιο από τα επόμενα...(Εξαιρείται το Σ.Κ.του brevet της Θήβας)

    Επιμένω ότι η διαδρομή αυτή πρόκειται για κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και θα αποτελέσει αξέχαστη ποδηλατική ποδηλατική εμπειρία για όλους!!!





    Υ.Γ. Προκεχωρημένο φυλάκιο των Μπλε στα βόρεια προάστια, ενδιαφέρεστε να ανοίξετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και η εναλλακτική, τη Κυριακή να κάνεται μια βολτοπροπόνηση μέχρι το Άστρος για να μου συμπαρασταθείτε στο ASTROMAN (και να μου δώσετε ίσως τις πρώτες βοήθειες). Δεν είναι τίποτα για τους μπρεβετάδες (μόνο 160 χλμ Αθήνα-Άστρος).
    Όπως και να έχει όμως, μόλις γυρίσω θα αναρτήσω το προσωπικό μου race report από τον αγώνα, όπου θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω αξιοπρεπώς τους ble.
    Μέχρι τότε καλές βόλτες να έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Αλέξανδρε μόνο και μόνο για την συμμετοχή σου!
    Καλή επιτυχία!

    Mε τόσο ωραία λόγια που γράφετε για την βόλτα που j p μάλλον πρέπει να την κάνουμε!

    Πράσινος για αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο λόγια για τη "γεωγραφική" εξάπλωση του Ble Cycling Club:

    - Εκ φύσεως (τουριστική ποδηλασία μεγάλων αποστάσεων) δεν θα πρέπει να περιοριζόμαστε ιδιαίτερα στο "πού θα κάνουμε ποδήλατο"!
    - Για πρακτικούς (και ίσως ιστορικούς) λόγους, υπάρχει μια τάση να ποδηλατούμε περισσότερο στα νότια. Αυτό όμως δεν είναι κανόνας.
    - Τα μέλη μας είναι κάτοικοι όλων των περιοχών του λεκανοπεδίου και όχι μόνο των νοτίων προαστίων.
    - Όνειρό μου είναι να γίνουμε τόσοι πολλοί που να μπορούμε να οργανώνουμε παράλληλα πολλά events (π.χ. 2 ταυτόχρονες προπονήσεις με διαφορετικό ρυθμό ή 2 ταυτόχρονες προπονήσεις σε διαφορετικές περιοχές). Προς το παρόν όμως, τέτοιου είδους διάσπαση και συντονισμός δεν είναι πρακτικά εφικτά!
    - Οι φίλοι που μένουν πιο βόρεια είναι κάπως αδικημένοι (το αναγνωρίζω) αφού αναγκάζονται συχνά να κατεβαίνουν στην παραλιακή (τόσο καλή παρέα είμαστε, που δεν παραπονιούνται γι' αυτό!).
    - Αυτοί οι ίδιοι φίλοι (που κινούνται στα βόρεια περισσότερο) πρέπει να γίνουν οι επίσημοι εκπρόσωποί μας σε εκείνες τις περιοχές και να διαδώσουν την Ble ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. Ωραία ακούγεται η βόλτα στα ανατολικά της Αττικής.(Πολύ) Ωραίες δείχνουν και οι φωτό στο σχετικό θρεντ.

    -- Δεν θα ακολουθήσω.



    2.Μπράβο στον Αλέξανδρο για την προσπάθειά του στο ASTROMAN. Τερματισμός και μόνο σημαίνει επιτυχία. Το κολύμπι...το χω, το ποδήλατο...το χω, το τρέξιμο ... με τίποτα.

    -- Σίγουρα ΔΕΝ θα ακολουθήσω :)



    3. Είπα λοιπόν να μη μείνει κι ο Περικλής μόνος του ... οπότε κατά **99% θα του κάνω παρέα (εγώ και η βροχή) στις ανηφόρες του Θέρμου προσπαθώντας να κάψω τα πόδια μου...εγώ και καμιά 60ριά ακόμα παντελώς καμμένοι.
    --Άρα ... Θ ακολουθήσω...



    ** Το 1% να μην πάω εξαρτάται από πολλά πράγματα όπως:

    Γόνατο

    Φόβος ανηφόρας (μη τυχόν και δε βγει) - γιατί να κρυβόμαστε μεταξύ μας??!!!

    Παντόφλα (...εντάξει την κανονίζω μέχρι ένα σημείο)

    Πρόβλεψη για καταγίδες. -Ας ελπίσουμε όχι.

    Αστάθμητος παράγοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 09.05 μαύρος ... δουλεύω ... ίσως βγω αργότερα και ενδεχομένως να σας πετύχω στην επιστροφή
    12.05 μαύρος ... δουλεύω ... θα βγω χαράματα ... αν δε βρέχει
    13.05 μαύρος ... δεν δουλεύω ΕΥΤΥΧΩΣ ... αλλά θα βγω με τη Sabrina σε κάτι πιο προσιτό
    @ Αλέξανδρε ... FORZA !! (δύναμη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίο 'πάτημα' μου δίνεις Φραγκίσκο να κάνω μερικά σχόλια με την ιδιότητα του Ble μέλους των βορείων προαστίων.
    1.Δίκαια, ιστορικοί λόγοι, καθορίζουν το περισσότερο δημοφιλές σημείο εκκίνησης να είναι το σημείο 'Ble', απ' όπου προήλθε και το όνομά μας.Έτσι το βρήκαμε οι νεότεροι και περισσότερο απομακρυσμένοι... και προσαρμοστήκαμε (ε, μη τα θέλουμε και όλα δικά μας...).
    2.Αξίζει το κόπο οι κάπως απομακρυσμένοι να φορτώσουν ποδήλατο΄η να καβαλήσουν περισσότερα χιλιόμετρα, με αντάλλαγμα πολύ καλή παρέα και πολύ καλό ποδήλατο με ότι αυτό συνεπάγεται...
    3.Επικρατεί μία λανθασμένη φήμη ότι οι Ble ποδηλατούν σε ρυθμούς που δύσκολα θα μπορέσουν να ακολουθήσουν.Η φήμη αυτή προέρχεται από τη συχνή παρουσία στους δρόμους της Ble φανέλας που έχει γίνει γνωστή και ταυτίζεται ίσως με τις επιδόσεις κάποιων πραγματικά καλών αθλητών.Η αλήθεια όμως είναι ότι ο χαρακτήρας του club είναι ποδηλατοτουριστικός και μπορεί να ακολουθηθεί και να αφομοιωθεί πολύ εύκολα από έναν sportif ποδηλάτη.
    3.Η πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του φίλου Γιάννη (JP) για Μαγούλα, είναι πολύ καλό να πραγματοποιηθεί, γιατί εκτός από τη σίγουρη επιτυχία της, θα αποτελέσει αφορμή για γνωριμία και όσμωση με πολύ καλά παιδιά και ποδηλάτες από άλλες συνοικίες που ναι μεν μας ξέρουν, μας εκτιμούν, αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν μας ακολουθούν.
    4.Θα πρότεινα η ημερομηνία, με συνοπτικές διαδικασίες, να αποφασιστεί σύντομα (η Κυριακή μαζεύει περισσότερο κόσμο από το Σαββάτο), έτσι ώστε να υπάρξει χρόνος η βόλτα να γίνει γνωστή και από άλλα sites , ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα ποδήλατα.

    Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω σε ότι κανονιστεί, αλλά τη Πλαστήρα δεν θέλω να τη χάσω...
    Συζητάω να ανέβω με το αυτοκίνητό μου και το Βαγγέλη.
    Φραγκίσκο, υπάρχει φως στον ορίζοντα;
    Κοσμά είσαι σίγουρος;
    Cosmo;;
    Άλλος;;
    Περικλή, Αλέξανδρε, καλή επιτυχία με ασφάλεια!!

    Για τη Τετάρτη πράσινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη Δημήτρη (Dim Zaf) σε ξέχασα...
    Καλή επιτυχία σε σένα και σε όποιον άλλον συμμετάσχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλη επιτυχια και καλη διασκεδαση σε ολους παιδια!!
    @dim zaf:δωστου να καταλαβει αγορι μου,πεσε μεσα δυνατα...
    @pit:εισαι κατα βαθος αγωνιαρης...
    λογω υποχρεωσεων θα προσπαθησω για κατι γρηγορο την κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε ,τελικά θα είμαστε τρεις θα έρθει και ο Βασίλης Πετροπουλος ,έχει έρθει αρκετές φορές τις Τεταρτες μαζι μας και φυσικά είμασταν μαζι στην Γαλλία

    Καλές προπονήσεις -βόλτες σε όλη την ble παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο οι μπλέδες θα στείλουν μαχητές σε τρία πεδία.
    Για το μπρεβέ του θέρμου υπάρχει η εγγύηση του περικλή, με τη μεγαλύτερη εμπειρία όλων σε τέτοιες διοργανώσεις. Και ενισχυμένος από τέτοια παρέα, τί έχει να φοβηθεί;
    Για τον αγώνα της λίμνης, καλή τύχη και δύναμη στους θαρραλέους που θα βρεθούν να δοκιμαστούν εκεί. Ίσως έπρεπε να είμαι κι εγώ εκεί, αλλά δε θα είμαι.
    Για την τριαθλητική δοκιμασία του άστρους έχουμε μοναδικό αντιπρόσωπο τον αλέξανδρο. Άλεξ, σου εύχομαι πρώτα να τερματίσεις σε καλή κατάσταση, μετά να ευχαριστηθείς τον αγώνα και τέλος, να τερματίσεις στο πρώτο μισό των συμμετοχών και λίγο παραπάνω.
    Αύριο ίσως με δείτε στην επιστροφή μου στην παραλιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρασινος για αυριο 9/5.Ειμαι τυχερος και ειμαι παλι πρωι Τεταρτη,στη δουλεια οποτε θα ειμαι παραλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε Χρήστο, σίγουρα δεν είμαι αγωνιάρης...σίγουρα δεν είμαι μπρεβετάς...
    Απέχω παρασάγκας από την πειθαρχεία σώματος και μυαλού που επιτυγχάνουν οι πραγματικοί μπρεβετάδες, αλλά και από το χτίσιμο ψυχοσωματικής υποδομής που να μπορεί να αντέχει τα ρίσκα και τα φορτία των αγώνων.
    Σίγουρα είμαι λάτρης του ποδηλάτου και μ΄αρέσει να πέρνω μικρές δόσεις από αδρεναλίνη, άρωμα καφέ, εικόνες από τη φύση, χαμογελαστά πρόσωπα και καλούς φίλους...
    Τρελό αγόρι, πάντα μου φτιάχνεις διάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν!
    Σε Περικλή και Δημήτρη για το brevet, σε Πέτρο, Κοσμά (και ποιον άλλο;) για την Πλαστήρα και στον Αλέξανδρο τον τριαθλητή μας!

    Αποφάσισα να μην ακολουθήσω στη Λίμνη (αν και η σκέψη ακόμα τριγυρίζει στο μυαλό μου)... Τελικά δεν θα απουσιάσω στο εξωτερικό, αφού το οικογενειακό καθήκον μου απαιτεί να μείνω εντός των συνόρων...
    Το Σάββατο θα ακολουθήσω ό,τι αποφασιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόλις γυρισα από διημερο ταξιδι στο Μόναχο και διαπιστωνω ότι ο ενθουσιασμος ειναι διαχυτος στην μπλε ομαδα η οποια στελνει μαχητες σε ολα τα επιπεδα (μπρεβε, αγωνες, τριαθλα, κλπ). Ευγε παιδες.

    Δεν το σκεφτομαστε καλυτερα μηπως μετα τον συλλογο φτιαχναμε και κανενα κομμα? Με τετοιο παλμο,
    απο καποιους καποιους καλυτερη τυχη θα ειχαμε.

    Για αυριο πολυ το θελω να ερθω αλλα δεν το βλεπω.

    Καλη προπονηση
    Σπονσωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα σε όλους.. Πράσινος για λίμνη.. Θα μεταβώ μετα μίνι βαν , το οποίο ξεκινά απο Καλαμάτα..Η απόφαση ελήφθη εχθές το πρωι, στο φτερό... Καλη επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο Μάνο θα είμαστε παρέα!
    Κάνε κράτηση στη Πέπα και στο ξενώνα Ακρολιμιά 24410-92495.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ανοίγω (ακόμα) καινούριο θέμα, αλλά ρίξτε και μια ματιά στο link που έβαλα στο πάνω δεξιό μέρος του site...

    Είναι μια διοργάνωση στην οποία έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή (28/6 - 1/7) και νομίζω ότι πρέπει το Ble Cycling Club να έχει έντονη, οργανωμένη παρουσία!

    Θα είναι η 2η φορά που το Ble Cycling Club θα κάνει ποδήλατο με άμεσο φιλανθρωπικό αποτέλεσμα (η 1η ήταν το 2011, με τα χιλιόμετρα που έγιναν για το Χαμόγελο του Παιδιού) και είχαν συγκεντρωθεί - μόνο από τους Ble - 2,000€!

    ( Δείτε το σχετικό σχόλιο του George-SmileOfTheChild εδώ: http://brevetolatres.blogspot.com/2012/01/25.html )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κατάμαυρος από το κακό μου για σήμερα.....

    Πραγματικά αξίζει για φιλανθρωπικούς λόγους το πετάλι...πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά....
    Αθήνα Θεσσαλονίκη κάνουν οι Μπλέδες αν πρόκειται για παιδιά....
    Μπράβο στο φίλο Σούλη και του εύχομαι ολόψυχα όταν μεγαλώσει να γίνει μισουλίντ.....(παπάρα...άκου μισουλίντ....θα σε σκίσω στις πεταλιές...και όταν μαγαλώσω θα γίνω soulis......xaxaxaxxaxa)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελπίζω να περάσατε καλά σήμερα...

    Στην Πλαστήρα θα γίνει χαμός!!
    Να περάσετε καλά!

    Στο Θέρμο θα γίνει χαμός!!
    Να περάσετε καλά!

    Στο Αστρος θα γίνει κι άλλος χαμός!!
    Να περάσεις καλά Αλέξανδρε και με υπομονή....

    Παντού ποδήλατα...!!

    Στα εντός των τειχών τώρα....

    Σαφώς και καλύτερα είναι τα μεγάλα να γίνονται Σάββατο και το στροφάρισμα Κυριακή (αφού Δευτέρα δουλεύουμε... αλλιώς θα ήταν ανάποδα, και Δευτέρα στροφάρισμα).

    Ομως ο λόγος που ζήτησα να κάνουμε κάτι μεγάλο αυτή την Κυριακή, είναι για να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτούς που δεν μπορούν με τίποτα το Σάββατο.

    Ετσι θα πρότεινα εάν υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται για 'μεγάλο' την Κυριακή ας το δηλώσει (ακούς Γιώργο....;;).
    Εάν μέχρι αύριο δεν δηλώσει κανείς για Κυριακή, τότε η βόλτα θα γίνει Σάββατο με βάση το δρομολόγιο του JP. Αν φυσικά ο Γιάννης (JP) και όποιος άλλος φίλος της μπλε, μπορεί για Σάββατο, θα χαρούμε πολύ να μας ξεναγήσουν!!
    Εάν δεν μπορεί(ουν) θα μας επιτρέψει (ουν) να ξεναγηθούμε μόνοι μας.... :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρήστο, σε άκουσα!! Άκυρο για την Κυριακή λόγω ιατρικής απαγόρευσης. Κανόνισε με τα παιδιά για το Σάββατο.
    Καλή επιτυχία σε όσους βγαίνουν εκτός Αττικής για το ποδηλατικό ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα!
    Πολύ ωραία και εχτές με τον χαρη να μας κατεβάζει Ανάβυσσο αέρα...!

    @George τελείωνε με την ανάρρωση έχουμε δουλειά! Είπαμε τερμα οι βόλτες αρχίζουν οι προπονήσεις...

    Για το ΣΚ επειδή δεν έχω όρεξη να Φορτώνω ούτε να οδηγώ λέω να κάνω κάτι τοπικό.

    Καλή επιτυχία σε όλους τούς αγωνιαρήδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Σπάστηκα" χθες...
    Είχα όρεξη για ποδήλατο, είχε καλό καιρό, είχα πολύ καλή παρέα, αλλά...

    οι φακοί επαφής μου είχαν σοβαρές αντιρρήσεις (είναι στο τέλος της διάρκειας ζωής τους, έχω παραγγείλει τους καινούριους και τους περιμένω...).

    Ξεκίνησα με δυσκολίες στην όραση, ελπίζοντας ότι θα "κάτσουν" καλά μετά από λίγο, αλλά φευ... Προκειμένου να δημιουργήσω θέμα ασφάλειας στο γκρουπ και σε μένα, αποφάσισα να επιστρέψω :-(

    Αν έχω παρόμοια προβλήματα και το Σάββατο, θα αναγκαστώ να απέχω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλή επιτυχία σε όλους, όπου και να πάτε: Πλαστήρα / Θέρμο / Άστρος
    και για απλή προπόνηση να βγείτε …καλά να περάσετε.
    Ο ΑΕΡΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελικά μαύρος για Πλαστηρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αφού κάποιοι το ΣΚ θα λείπουν (και καλά θα κάνουν), κάποιοι φαίνεται να μην μπορούν (για διάφορους λόγους...), ακυρώνουμε την 'αποστολή' στα 'δυτικά (δεν έχει νόημα να είμαι το μόνο 'μέλος').

    Οπότε για Σάββατο ble-Σούνιο και Κυριακή ble-Σαρωνίδα.

    Ωρα εκκίνησης 08:30 και για τις 2 ημέρες.

    Σας περιμένουμε..... (όποιος(α) απέμεινε δηλαδή...)

    Σαμπρίνα σε περιμένουμε το Σάββατο, και μην ακούσω δικαιολογίες.... τι 100χλμ. τι 130....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διαβάστε κι αυτό...

    http://www.blecyclingclub.gr/index.php/2012-01-23-12-50-02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είμαστε όλοι περήφανοι για τις, εκτός των άλλων, φιλανθρωπικές ευαισθησίες του club και εκτιμούμε αφάνταστα τις πρωτοβουλίες και δράσεις των μελών που έχουν σαν αποτέλεσμα την πραγματοποίηση τέτοιων προγραμμάτων!
    Προσωπικά λυπάμαι αφάνταστα που, για οικονομικούς και μόνο λόγους, δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στο G.B.I.
    Για το Athlos έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή (πιστεύω να μη στραβώσει κάτι), και προτρέπω όλους να το σκεφτούν σοβαρά.
    Θα είναι μια γιορτή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συγχαρητήρια Φραγκίσκο!! σε εσένα προσωπικά και σε όλα τα παιδιά του κλαμπ που συμμετείχαν ή θα συμμετάσχουν σε αυτές τις διοργανώσεις!!
    Είστε ποδηλάτες με 'σκοπό'...!!

    Α... και μην νομίζεις ότι ξέχασα το 1ο επίσημο 'ble event'... περιμένω με ανυπομονησία να προχωρήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρήστο θα έρθω σίγουρα Σάββατο (αφού δεν δουλεύω) όμως μέχρι ένα σημείο.
    Δεν βλέπω την ώρα να κάνω Σούνιο πήγαινε/έλα όμως μέχρι στιχμής έχω κάνει μόνο 80 χλμ με τη μια...
    τώρα να κάνω 130 μου φαίνεται λίγο δύσκολο....παρόλο που καταλαβαίνω ότι είναι μία ευκαιρία για μένα!!
    Για να μαζέψω χλμ θα μπορούσα να κάνω 2 Σαρωνίδες Σάββατο + Κυριακή.
    Το πολύ πολύ -αν επιμένεις- θα έρθω με εισιτήριο και θα γυρίσω με λεωφορείο Ε22... χαχαχα
    Τα λέμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπράβο Σαμπρίνα!!
    Ετοιμάσου για Σούνιο... πάρε νερό και ισοτονικό (ή πορτοκαλάδα με λίγο αλατάκι), και μπόλικο φαγητό και φύγαμε!
    Ολο και κάποιος (προβλέπω πολλοί), θα έρθει μαζί μας οπότε κανένα πρόβλημα!!

    Και για την επιστροφή μην ανησυχείς καθόλου, το πολύ πολύ να σπρώξουμε λίγο σε κανένα ανηφοράκι... (όλους μας έχουν σπρώξει κάποια φορά στη ζωή μας...), άσε που δεν θα χρειαστεί.

    Τα λέμε με όλους στις 08:30 στο ble.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δείτε το αρχικό post - έχει ενημερωθεί για το πρόγραμμα του ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. H ετυμηγορία των φίλων ble απεφάνθη: όχι στην αβεβαιότητα της περιπέτειας του ΣΚ στα δυτικά, πολλώ δε, όταν δεν υπάρχει και ισχυρή ποδηλατική πλειοψηφία, να υποστηρίξει την επιτυχή πραγματοποίησή της...

    Το σώμα σας, εκφράστηκε με τρόπο που δεν μπορεί να εγερθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση!!!

    Δικαίωμα αρνησικηρίας δεν έχω...

    Οπότε περιμένω κάποιο από τα επόμενα ΣΚ την προσπάθεια σας, για τον σχηματισμό συγκυβέρνησης ειδικού σκοπού για την επιτυχή έξοδο από...τα όρια του Λεκανοπεδίου.

    Ως φίλος των Μπλε σας αναθέτω νέα διερευνητική εντολή για τη διενέργεια της εκδρομής σε χρόνο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της ποδηλατικής σας βούλησης...

    (ΧΑΧΑ)

    Θα παρακολουθώ το site ...όποτε το αποφασίσετε, θα φέρω και τις δικές μου αντιμνημονιακές δυνάμεις...και τότε θα κάνουμε αυτήν την απίθανη κουρσοβόλτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλησπέρα παιδιά
    Αύριο κατά 99% θα είμαι και εγώ παρέα σας για το Ble-Σούνιο-Ble. Πρώτη μου βόλτα με την ομάδα σας!
    Τα λέμε το πρωί στο ble

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρήστο, Φραγκίσκο ….πραγματικά μου δινετε πολύ σημαντική βοήθεια και υποστήριξη!!
    Ελπίζω να διατηρήσω αξιοπρεπής ρυθμό, να μην νευριάζω κανέναν…το ξερετε οτι εκει κολλάω!
    Ελπίζω επίσης να εχει άδικο to freemeteo για αυριο….αλλιώς δεν θα μας λείπει τίποτα, ούτε υγρά ούτε σπρώξιμο .... θα φερουμε μόνο φαγητό…χαχαχα
    Τα λέμε στις 08:30 στο ble. CIAO !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλή επιτυχία σε όσους απο την παρέα των ble βγαίνουν εκτός Αττικής για ποδηλατικό ΣΚ.

    @christos.To Σάββατο θα προσπαθήσω να ειμαι στις 8.30 στo ble.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Sabrina & all: O DS (Χρήστος) και ο υπογράφων, έχουμε πρόσβαση στα "σωστά" sites και μοντέλα πρόβλεψης καιρού... (χαχαχα)
    Για αύριο, έχει συννεφιά, αλλά ΟΧΙ βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Λοιπόν πράσινος για Λίμνη Πλαστήρα με Pit!! Καλή επιτυχία σε όλους!!
    Alex δυνατά!!!!
    Καλή βόλτα σε όλους το ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μέσα και εγώ για το Σάββατο. Θα σας βρω στις 9¨00 στο Vive Mare.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @J P: "Έγραψες!". Επιφυλασσόμεθα για επόμενο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα και ασφαλη χιλιομετρα σε αγωνιζομενους και προπονουμενους. Με το καλο να ανταμωσουμε και παλι για να ανταλλαξουμε εμπειριες.

      Διαγραφή
  42. Καλησπέρα !!! Δυστυχώς μαύρος για αύριο (εχει baby sitting το πρωι)Μάλλον θα τα πούμε Κυριακή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ωραια περιπτωση η Κυριακη..Δυστυχως ομως δε θα μπορεσω να ακολουθησω γιατι λεω να συνοδευσω 2 νεους κουρσαδες προς Αναβυσσο μερια,οι οποιοι δε θα την παλεψουν στους ρυθμους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ήττα...
    Με χτύπησε ξαφνικός πυρετός χθες το απόγευμα και δέκατα σήμερα...
    Ματαιώθηκε η Πλαστήρα.
    Και καλά εγώ...ο Βαγγέλης ο συνοδοιπόρος τι μου φταίει;;
    Sorry φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την παρέα και τη βοήθεια με την ακτίνα! Δεν κάθησα στα Goodys για καφέ γιατί είχα κάτι δουλειές.
    Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ to all : thanx guys
    ....που μου προσεξατε το κοριτσι !!!

    .....πιστευω οτι ακολουθει post της Sabrina.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σημερα ηταν μια πολυ ωραια βολτα που ειχε απ'ολα. Καλη παρεα, πειραγματα, καφεδακι, νεα μέλη. Προσωπικά πέρασα πραγματκά πολύ ωραια.

    Επίσης ενα μεγάλο μπραβο στην Signora που τα καταφερε μια χαρα.

    Καλα να περάσετε αυριο, δυστυχως θα απέχω.

    Σπόνσωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κύρια Χρηστοοοο.... (απο απέναντι) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. πολλές καλησπέρες σε όλους!!

    @Νίκο σε είδαμε όλοι από απέναντι, μας την έσκασες νωρίτερα....

    Κρίμα Πέτρο για την Πλαστήρα και για το κρύωμα... ελπίζω ο Βαγγέλης με τον Κοσμά να πάνε....

    @Soulis θα τα πούμε αύριο...

    @ Stavros Sidiropoulos ο ρυθμός αύριο θα είναι αποθεραπείας, οπότε αν θέλετε... θα έχει και καφέ Σαρωνίδα....

    @ Αλέξανδρος καλό κουράγιο και καλή διασκέδαση!!!

    @Παύλος μην ανησυχείς για τίποτα!!

    Οσο για το σημερινό, καλώς ήρθες Ορέστη στην παρέα....

    Τέλος για τους περίεργους.... θα πω ότι η Σαμπρίνα είναι μοτεράκι (με ποιόν μοιάζει άραγε....).
    Επίσης δεν αφήνει ρόδα για ρόδα... ασφυκτικό κολυτήρι.... μπράβο Σαμπρίνα.... ελπίζω να το χάρηκες σήμερα....
    Πάμε για άλλα τώρα....

    @όλους αύριο όπως έχουμε πει 08:30 στο ble για Σαρωνίδα και coffee.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το Σούνιο ήταν ο πρώτος σημαντικός στόχος μου και το είχα βάλει για πολύ πιο μπροστά....
    σε 4 - 5 μηνές ... ΔΕΝ το περίμενα τόσο γρήγορα με τίποτα.
    Προπονητή !!! 1000 ευχαριστώ...από σένα ξεκίνησε η πρόταση!

    Με προσέξατε ιδιαίτερα....(ευχαριστώ Φραγκίσκο!)...μέσα στον πελοτόν η ζωή είναι πιο εύκολη... και με πήγατε στο Ναο ανέμελα, με συμβουλές και αστειάκια...ότι πρέπει για να ξεχνάς τη κούραση.

    Ευχαριστώ Signor Gianni για την αλυσίδα, λερώθηκες ....scusa!
    Καλά...με τα πήγαινε/έλα σου έκανες τουλάχιστον 30% χλμ παραπάνω από εμάς... ;-)

    Παρόντες αύριο 08Η30 στο μπλε.
    Τα λέμε...καληνύχτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είχα καιρό να σουρώσω... Φαίνεται ότι πρέπει να το παθαίνουμε πότε-πότε για να επανερχόμαστε στην τάξη ;-)

    Ευτυχώς οι καλοί μου φίλοι ήταν εκεί για να βοηθήσουν και η εμπειρία βοήθησε να ξεπεραστεί το πρόβλημα γρήγορα! Λίγο το πρωινό, καθόλου φαί για πάνω από 90 λεπτά, δεν ήθελε και πολύ...

    Στην επιστροφή, όλα ήταν πολύ καλύτερα! Η στάση στη Σαρωνίδα ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

    Το απόγευμα ξαναβγήκα (35 χλμ σε ρυθμό recovery με το γιο μου - Γλυφάδα-Σαρωνίδα και περιττό να σας πω πόσο το απόλαυσα!)

    Τα λέμε το πρωί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σαφώς και υπήρξε εκπροσώπηση μας στο Θερμό.
    Πηγα μαζι με τον Βασίλη Πετρόπουλο. Περάσαμε πολύ ωραία, η διαδρομή ήταν απίστευτη.... από πολλές πλευρές....
    Είχαμε καυτό ήλιο, μετά αέρα, μετά σύννεφα, μετά καρεκλοπόδαρα, και μετά το καρπενήσι ιδανικές συνθήκες.
    Τα υψόμετρικα ΠΑΡΑ πολλά, και χρειάζεται κατάθεσή ψυχής και σώματος για να βγεί.
    Συγκίνηση στον τερματισμό με αρκετό κόσμο να χειροκροτεί και να επευφημεί τους τερματίσαντες.
    Για την ιστορία ο χρονος μου πρέπει να ναι κοντά στο 12, 50.

    Περισσότερα από κοντά.

    Καλή βόλτα αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλησπέρα και απο μενα. Θα προσπαθήσω να ειμαι και εγώ παρών μαζί σας το πρωί στις 8:30 στο μπλε.

    @Dimzaf : Δημητρη συγχαρητήρια για τον τερματισμό στο Θέρμο. Eυχομαι καλή ξεκούραση τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Άκυρη η σημερινή (Κυριακάτικη) προπόνηση...

    Ρίχνει αρκετό νερό εδώ στα νότια και - σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις - θα ρίχνει για αρκετές ώρες ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Παιδιά άκυρο λόγω βροχής!! Ο Παύλος πηγε Υμηττός και έγινε παπί...τώρα βρέχει και εδω....κρίμα !!! Καλυ ξεκούραση, τα λεμε Τετάρτι με το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. aih aih aih...."καλή" και "Τετάρτη" με ητα !!! Υμηττό ....οχι Υμηττός.....καλά, όπως θα μάθω ποδήλατο θα μάθω και να γράφω σιγα σιγα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @DIMZAF.Δημήτρη συγχαρητήρια για τον τερματισμό στο Θέρμο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. μπράβο dimzaf!!! είσαι ο πατέρας μας!!!

    επειδή κόβω φλέβες λέω να την κάνω καμιά Σαρωνίδα
    10:30 ble αν είναι κανείς άλλος.... καλώς να ορίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αχ!!!! βρε χρήστο να έμενα προς τα νότια ....Η βόλτα του Σαββάτου μαζί με το καφεδέκι και την καλή παρέα ηταν ολα τα ''λεφτά'' ..που δεν εχουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η μέρα ήταν ιδανική για ποδήλατο! Μόνο το πρωινό ΔΕΝ ήταν!

    Ξύπνησα, ετοιμάστηκα και μόλις κοίταξα έξω από το παράθυρο, στις 8:00... σοκ! Όλα βρεγμένα και ψιλόβροχο! Φαινόταν βέβαια ότι αργότερα θα ανοίξει ο καιρός, όπως και έγινε!

    Ο Χρήστος ξεκίνησε για Σαρωνίδα και βρήκε και παρέα ;-). Εγώ ξεκίνησα για ανάβαση Λαγού γύρω στις 11:00 και μόλις την ολοκλήρωσα, μίλησα με το Χρήστο που ξεκίναγε την επιστροφή από Σαρωνίδα. Είχα όρεξη για περισσότερο ποδήλατο (τι να σου κάνει μια Βουλιαγμένης και μια ανάβαση Λαγού!) οπότε ξεκίνησα να μοιράσω την απόσταση με το γκρουπ του Χρήστου... Αλλά στις 12:50, που είχα φτάσει στις τρύπες του Καραμανλή, συνειδητοποίησα ότι θα είχα παντόφλα στο σπίτι αν συνέχιζα, οπότε έκανα αναστροφή και μέσω Βάρης επέστρεψα! Πιθανότατα δεν πέτυχα τους υπόλοιπους για λίγα λεπτά, αλλά δεν πειράζει! Σημασία έχει ότι περάσαμε όλοι καλά, και απολαύσαμε μια ακόμα όμορφη ποδηλατικά και όχι μόνο μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. .. απρόσμενη συνάντηση με Chrisman και Jim στη Σαρωνίδα... ένα καφεδάκι, και επιστροφή με κουβέντα...
    απόλαυση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σας χαιρετησα στο ύψος της γαλάζιας ακτής, πήγαινα για μπανακι!!

      Διαγραφή
  62. Καλησπέρα στην ble παρέα. Μόλις γύρισα από το Άστρος όπου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εγχείρημά μου.
    Η εμπειρία ήταν μοναδική, η οργάνωση πολύ καλή με άψογο support.
    Έφθασα στο Άστρος το Σάββατο το μεσιμέρι όπου είχα την ευκαιρία να κάνω ακόμα μια μικρή αναγνωριστική βόλτα σε ένα μέρος της ποδηλατικής διαδρομής. Στις 19.00 του Σαββάτου έπρεπε να παρκάρουμε τα ποδήλατα στη ζώνη αλλαγών,γεγονός που λίγο με άγχωσε. Βέβαια όλη τη νύχτα οι οργανωτές τα φύλαγαν, αλλά όπως υπολόγιζα στη ζώνη υπήρχαν ποδήλατα της τάξεως του μισού εκατομμυρίου ευρώ (έμοιαζε με έκθεση ποδηλάτων χρονομέτρου), οπότε σκέφθηκα γιατί να πάρουν το δικό μου και όχι κάποιο από τα διαστημόπλοια TT.
    Την Κυριακή το πρωί, μετά από την ενημέρωση, δόθηκε η εκκίνηση στις 08.00 για το κολύμπι. Το νερό ήταν λίγο δροσερό αλλά μέσα στην στολή orca δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η στολή πέρα από καλύτερη πλευστότητα σου προσφέρει και οικονομία ενέργειας που θα χρειαστείς αργότερα. Η διαδρομή παρότι θεωρητικά ήταν 1900 μέτρα, πρακτικά και από τα λεγόμενα εμπειρότερων τριαθλητών που την έχουν ξανακάνει, πρέπει να ήταν λίγο παραπάνω (πέρσι τους βγήκε 2300). Μετά τα πρώτα 500 μέτρα έπιασα το ρυθμό μου και τελείωσα το κολύμπι θα έλεγα άνετα και με αρκετές δυνάμεις (χαλάλι τα πλακάκια που μέτραγα στην πισίνα τόσο καιρό).
    Στη συνέχεια ακολούθησαν τα 90 χλμ του αγαπημένου, πολυλατρεμένου μας ποδηλάτου. Η διαδρομή είχε αρκετές ανηφόρες (από 6 έως 9% κλίση) και πολλές εναλλαγές ρυθμού, που σου έκαναν την όλη προσπάθεια δύσκολη για αγώνα τριάθλου (λέγεται ότι είναι το δεύτερο δυσκολώτερο half Ironman στην Ευρώπη μετά της Γερμανίας). Απορώ πως αρκετοί μη έμπειροι τριαθλητές δίαλεξαν ποδήλατα χρονομέτρου σε μια τέτοια διαδρομή. Στις ανηφόρες ακολουθούσα σταθερό ρυθμό (ε ρε τι κάνουν οι προπονήσεις μας και οι συμβουλές των εμπειροτέρων), ενώ στις κατηφόρες και τα ισιώματα έπεφτα στα drops. Πρώτη φορά έπεσα για τόσο πολύ ώρα στα drops και πρώτη φορά που στις κατηφόρες πήγαινα όσο πήγαινε ο δίσκος μου (πραγματικά σε κάποια σημεία το 50-12 μου φάνηκε λίγο, αλλά μην ξεψαρώνουμε και τελείως). Με λίγα λόγια τη διαδρομή την κατευχαριστήθηκα χωρίς να ανεβάσω ιδιαίτερα παλμούς και να κουράσω υπερβολικά τα πόδια μου, γεγονός πολύ σημαντικό για τον ημιμαραθώνιο που ακολουθούσε (βέβαια το μέρος του σώματος που κάθεται στη σέλα είχε κάποια προβλήματα λόγω του ότι το τριαθλητικό κολάν είχε ένα υποτυπώδες μαξιλαράκι για να μπορείς και να τρέχεις με αυτό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Και φθάνει η ώρα των 21 χλμ. Η ώρα είναι περίπου 12.30 με ήλιο δυνατό και θερμοκρασία 30-31 βαθμούς και εδώ αρχίζει η πραγματική δοκιμασία.
    Ξεκινώντας θέλω να πώ ότι, όσοι έχουν κάνει το full Ironman μια λέξη μόνο τους αξίζει "RESPECT", μόνο και μόνο για τον μαραθώνιο μετά από 3,8 χλμ κολύμπι και 170 χλμ ποδήλατο.
    Επίσης Χρήστο (DS) κατά τη διάρκεια του ημιμαραθωνίου θυμήθηκα πολλές φορές τη λέξη που μου έγραψες σε ένα post "ΥΠΟΜΟΝΗ". Όταν κατέστρωνα την τακτική που θα ακολουθούσα στον αγώνα, είχα βάλει κάποιους χρόνους στόχους για κάθε αγώνισμα. Και στο κολύμπι και στο ποδήλατο τους πραγματοποίησα. Στο τρέξιμο όμως ξεχνάς τους προγραμματισμούς και τρέχεις ενστικτωδώς. Δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι χρόνοι και το μόνο που σε νοιάζει είναι να καταφέρεις να τερματίσεις. Και αυτό γιατί σου βγαίνει όλη η συσσωρευμένη κούραση και όπως είπε πολύ γλαφυρά κάποιος συναθλητής μου στο 15ο χλμ, το μόνο που τον ενδιέφερε είναι να σταματήσει να βλέπει το ρολόι του εδώ και 6 ώρες να μετράει χρόνο και να μην τελειώνει. Η δοκιμασία σε βάζει σε αναμέτρηση με τον εαυτό σου και τα όριά σου.
    Τελικός χρόνος 6 ώρες και 32 λεπτά (μέσα στους υπολογισμούς μου), ενώ την τελική σειρά μου θα την μάθω μόλις βγούν τα τελικά αποτελέσματα αν και πιστεύω ότι ήμουνα κάπου στη μέση στη γενική και πιο μπροστά στη λίστα της ηλικίας μου (ανήκα στους βετεράνους, για να μη ξεχνάω τα χρονάκια μου).
    Κλείνοντας, σήμερα για μένα έκλεισε ουσιαστικά μία απρόσμενα αποδοτική αθλητική περίοδος. Και αυτό γιατί τον Οκτώβριο μετά τη συμμετοχή μου στο Ολυμπιακό τρίαθλο η συμμετοχή σε ένα half Ironman φάνταζε στόχο όχι απραγματοποίητο αλλά σίγουρα πολύ πιο μακρινό.
    Τη μεγάλη διαφορά την ένανε η ένταξή μου στην παρέα σας, γιατί οι βόλτες μας και η συμμετοχή με εσάς παρέα σε κάποια ποδηλατικά δρώμενα,
    είχαν ως αποτέλεσμα την μεγάλη βελτίωσή μου που είχα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα στο ποδήλατο, γεγονός που μου αύξησε την αυτοπεποίθηση για τη συμμετοχή μου στον σημερινό αγώνα.
    Επομένως για όλη τη BLE παρέα "RESPECT"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @Fragkiskos, μόλις πάρω τις φωτογραφίες θα σου στείλω κανα δύο για να δεις τη ble φανέλα να αγωνίζεται στο astroman.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πολλά συγχαρητήρια!
    Θέλουμε πλήρες άρθρο με φωτογραφίες, σκέψεις, συναισθήματα κλπ
    για να λάβει περίοπτη θέση στο blog και στο site!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. πολύ ωραία βόλτα αποκατάστασης η σημερινή και ωραίο το καφεδάκι!!!Γιάννη εσύ ήσουν με το φουσκωτό?Άκουσα κάτι φωνές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εγώ ήμουν, αντί να πηγαίνω για κανένα ψαροντουφεκο πήγαινα να πλατσουρισω!!
      Είχα και το βραδάκι μια απρόσμενη συνάντηση στη Γλυφάδα με dim zaf και μου έλεγε τις εντυπώσεις του από το αντρικό brevet του Θέρμου...
      Από την λίμνη δεν έχουμε ακόμα νέα...
      Μπράβο σε όλους όσους αγωνίστηκαν μέσα στο ΣΚ.

      Διαγραφή
  67. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ : ΕΥΓΕ !!
    είσαι παλικάρι
    .... μου φαίνεται πραγματικά ακατόρθωτο το όλο εγχείρημα
    και πάλι μπράβο σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Συγχαρητήρια Αλέξανδρε για το εγχείρημά σου!
    Πραγματικά πολύ σκληρό το πακέτο.
    Και καλά το κολύμπί και μετά το ποδηλατάκι...με το τρέξιμο στο τέλος τι γίνεται;;;
    Δημήτρη, συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου στο Θερμο!
    Ευτυχώς που ήσουν και 'συ γιατί οι απώλειες της ομάδας ήταν πολλές...
    Σήμερα νιώθω καλύτερα από την ίωση του τριήμερου, την Τετάρτη θα δοκιμάσω τις δυνάμεις μου για τη θήβα με προοπτική και τη Β. Εύβοια.
    Να είμαστε καλά του χρόνου να κάνουμε αυτά που χάνουμε φέτος...έτσι για να έχουμε κάτι να περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΜΠΡΑΒΟ στον Αλέξανδρο για την επιτυχία.
    Εγώ για να τρέξω 21 χλμ θέλω 3 μέρες!!!

    Αλέξανδρε εύχομαι και Full Ironman σε λίγα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Tα συγχαρητηρια σε Αλεξανδρο και Dim zaf(Δημητρη),αξιοι των περιστασεεων,εκπροσωπησατε επαξια την μπλε κομπανια,σας αξιζουν πολλα μπραβο!
    @Pit:δεν πειραζει παμε για αλλα...εμεις να ειμαστε καλα και οι μικροι,μεγαλοι δρομοι παντα θα ειναι εκει να μας περιμενουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. @Alexandros: ALESSANDRO BRAVISSIMO COMPLIMENTI PER L'OTTIMA PRESTAZIONE !
    @Pit: Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα. Εμένα με ενοχλεί λίγο το γόνατο άρα, την Τετάρτη, πάμε και οι δύο με προσοχή...
    Kαλημέρα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Συγχαρητήρια στον τριαθλητή συνάδελφο Αλέξανδρο!
    Με προπόνηση και υπομονή όλα γίνονται, και αν πραγματικά το θέλεις, τότε και το full ironman είναι εφικτό να ξέρεις!
    Τα λέμε από κοντά σε κάποια επόμενη βόλτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. @Sabrina: το Σάββατο, αύξησες τον "όγκο" αρκετά. Η ενόχληση στο γόνατο ΜΠΟΡΕΙ να σημαίνει ότι χρειάζεται κάποια μικρορύθμιση της θέσης σου πάνω στο ποδήλατο.

    Αν έλεγες ότι σε πονάει η λαγονοκνημιαία, θα ήταν αναμενόμενο (λόγω της αύξησης του όγκου). Αλλά το γόνατο... Ίσως είναι απλή κούραση, ίσως να είναι μικροδιόρθωση της θέσης σου. Πρόσεξέ το και πες μας την Τετάρτη πώς πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. @Fragkiskos: ευχαριστώ που θέλεις να το συζητήσεις!! Το είπα "στα περίπου" για να μην βαρεθείτε.
    Ψιλοπονάει η πίσω πλευρά του γόνατου ΚΑΙ μπροστά πάνω απ'το γόνατο. Θέλω να πιστεύω οτι είναι μυϊκός πόνος. Τη πρώτη φορά που ένιωσα ενόχληση, ήταν οταν γυρίσαμε από μια Σαρωνίδα στις 06/5. Την επόμενη μέρα έκανα λίγο Σ.Ε.Φ. πήγαινε/έλα (στροφαρισματός με 1 ποδι - εναλλάξ) για να ξυπνήσω το δικέφαλο μηριαίος μυ (έτσι το λέτε?!?).
    Μετά 4 ημέρες ξεκούρασης μέχρι Σάββατο που πήγαμε Σούνιο.
    Σήμερα βγήκαμε πρωί πρωί, υψώσαμε λίγο τη σέλα (χρειάζοτανε…όπως καλά το είπες) και σίγουρα νιώθω καλύτερα πάνω στο ποδήλατο τώρα. Οσον αφορά το πόνο θα δείξει τη Τετάρτη….
    Τα υπόλοιπα από κοντά. CIAO !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. @to all : http://videochat.gazzetta.it/index_Radiocorsa01.shtml
    giro d'italia καθημερινά ζωντανά.
    ... απ' ότι καταλάβατε κωλοβαράω στη δουλειά .... καλή διασκέδαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @Πάυλος. Δεν είσαι ο μόνος. Δυστυχώς πέφτει πολύ κωλοβάρεμα. χιχιχι
    Ας ελπίσουμε να μη μονιμοποιηθεί...




    Πάρτε κι άλλο ένα λινκ για το Giro.
    Επιλέγετε απλά το λινκ με την αντίστοιχη γλώσσα που επιθυμείτε.

    http://www.procyclinglive.com/livestream/#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αλέξανδρε χίλια μπράβο!!! απίθανα πράγματα!!
    Σκληρή δουλειά και θέληση = απόλαυση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αλέξανδρε ΜΠΡΑΒΟ!!!!
    Βαγγέλη και Κοσμά εσεις τι κάνατε πηγατε λιμνη Πλαστήρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μήτσο ντιμζάφ, ανέλαβες και έφερες σε πέρας μία δύσκολη αποστολή (που δεν έχω γνωρίσει στην πράξη) για λογαριασμό όλων. Μπράβο μπρεβετά!
    Αλέξανδρε μαχητή, ούτε λόγος για τη δική σου δοκιμασία. Υποψιάζομαι ότι είναι πιο δύσκολη από τα περισσότερα μπρεβέ. Θα είναι μοναδική εμπειρία, όπως και μοναδική επιτυχία. Συγχαρητήρια!
    Ελπίζω τα νέα να είναι καλά και από τη λίμνη.
    Σαμπρίνα, μη σε παρασείρουν αυτοί οι μαντράχαλοι σε υπερβολές. Σαν γυναίκα που είσαι, θα έχεις πιο πολύ εγκράτεια. Μην πάθεις καμία ζημιά και καείς σαν εμάς τους καμμένους. Τα ελληνικά σου είναι εντάξει.
    Έρχεται και η σειρά μου τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πλαστήρα:
    Ένας ακόμη αξιοπρεπής τερματισμός (έτσι τουλάχιστον πιστεύω ότι είναι) πραγματοποιήθηκε στον γύρο της λίμνης Πλαστήρα. Είναι ένας πραγματικά δύσκολος αγώνας με έντονες κλήσεις που σε συνδυασμό με έναν ανελέητο ήλιο και ζέστη έκανε τις συνθήκες αρκετά δύσκολες. Το 34-25 γρανάζωμα αποδείχτηκε πολύ λίγο για τις απότομες και παρατεταμένες ανηφόρες αλλά του χρόνου δεν την πατάω... Επίσης ήταν ένας αρκετά μοναχικός αγώνας αφού ο καθένας προσπαθούσε ότι ήταν εφικτό και το πελοτόν δεν είχε νόημα παρά μόνο σε ελάχιστα σημεία της διαδρομής όπου προσπάθησα να γκρουπαριστώ με όποιον ποδηλάτη έφτανα.
    Η φύση γύρω πανέμορφη και τα νεράκια από τις αρκετές πηγές που συνάντησα άκρως δροσιστικά. Προκειμένου να το διασκεδάσω και λίγο και να απολαύσω την διαδρομή και το υπέροχο τοπίο, όσο αυτό ήταν εφικτό, κράτησα το ρυθμό χαμηλά μέχρι 160 παλμούς και έτσι που και που προσπαθούσα να πιάσω λίγη κουβεντούλα με όποιον ποδηλάτη πλησίαζα ... ρε φίλε για να μιλάς ακόμα μια χαρά είσαι ... εεεε το άκουσα 2-3 φορές αυτό το σχόλιο.
    Η προεκίνηση (26χλμ) όμως ήταν αφάνταστα (και μάλλον παράλογα) κουραστική!
    Στα μέσα περίπου της διαδρομής του αγωνιστικού μέρους η μεσαία τριβή άρχισε να κάνει νούμερα (κραπ-κρουπ) αλλά ευτυχώς με έφτασε μέχρι το τέλος.
    Και ... και ο τερματισμός σε μια υπέροχη όρθια ανηφόρα όπου άφηνες και το τελευταίο ποδηλατικό σου κοκαλάκι ... αφού δεν διαλύθηκε εκεί η μεσαία τριβή πάλι καλά ...

    Η διοργάνωση ήταν αρκετά καλή και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο! Όλες οι επικίνδυνες διασταυρώσεις φυλάσσονταν από ανθρώπους με μηχανές. Το οδόστρωμα σε αρκετά σημεία ήταν διαγραμμισμένο με βέλη και πληροφορίες για πηγές ή για επικινδυνότητα του οδοστρώματος.
    Ευχάριστη έκπληξη οι γέροντες που χειροκροτούσαν από όποιο χωριό πέρναγα και τα παιδάκια που μοίραζαν νεράκια ... (αν είσαι ολυμπιακός πάρε από μένα ... χεχεχε). Δυσάρεστες και αποκαρδιωτικές οι αρκετές εγκαταλείψεις από κράμπες και άλλα σχετικά ... αφού ουκ ολίγες φορές προσπέρασα το γιατρό κουράροντας κάποιον αθλητή.
    Κρατάω το σχόλιο συμποδηλάτη ότι "Σήμερα είναι σαν να δώσαμε πανελλήνιες ποδηλατικές εξετάσεις ... "

    Τέλος αρκετοί με χαιρέτησαν ως μπλε και με ρώτησαν για τις βόλτες που διοργανώνονται και από που μπορούν να ενημερώνονται σχετικά!

    Σας ευχαριστώ πολύ, γιατί μόνο με την παρέα σας και τις προπονήσεις μας έγινε εφικτό το παραπάνω.

    Πάμε λοιπόν Θήβα τώρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Συγχαρητήρια στο Δημήτρη για τη συμμετοχή του στο Θέρμο που από όσο ξέρω και έχω διαβάσει είναι ένα πολύ απαιτητικό brevet, τόσο σε δυνάμεις όσο και σε ψυχικά αποθέματα. Πιστεύω είναι από τα brevet που η συμμετοχή και ο τερματισμός αποτελεί καταξίωση για έναν ποδηλάτη.
    Επίσης συγχαρητήρια στον Κοσμά για τη συμμετοχή του και τερματισμό στη Λίμνη Πλαστήρα. Συμπληρώνω ότι ο αξιοπρεπής τερματισμός είναι κάτι το προσωπικό και σε δύσκολους αγώνες μόνο και μόνο ο τερματισμός κάνει κάτι από παραπάνω από αξιοπρεπή τη συμμετοχή.
    Εξάλλου εκείνο που μετράει είναι τα όμορφα και μοναδικά συναισθήματα που σου αφήνει η κάθε συμμετοχή χωριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια. Όπως ανέφερα και παραπάνω η συμμετοχή σε μερικά αθλητικά γεγονότα δημιουργεί μεγάλη έκκριση αδρεναλίνης και ο τερματισμός αποτελεί από μόνος του ένα προσωπικό επίτευγμα.
    Θέλω να τονίσω το "προσωπικό", γιατί πολλές φορές κάνουμε το λάθος και συγκρινόμαστε με άλλους, που όμως έχουν μια τελείως διαφορετική πορεία από τη δική μας. Πρέπει να βλέπουμε από που ξεκινήσαμε και που έχουμε φτάσει, για να έχουμε μια αντικειμενική αίσθηση της προόδου μας. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα ευπρόσδεκτος αρκεί να είναι προσαρμοσμένος στις δικές μας δυνατότητες και όταν κάποιες φορές οι στόχοι που έχουμε βάλει δεν εκπληρώνονται, αυτό πρέπει να μας οδηγεί στο να κάνουμε τη δική μας ενδοσκόπηση και αναζήτηση των αιτιών που οδήγησαν στη μη εκπλήρωση του στόχου, προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.
    Προσωπικά πιστεύω ότι, αυτό που κάνουμε είναι για την ευχαρίστησή μας, χωρίς βέβαια να λείπουν οι στόχοι και η απαραίτητη έκκριση αδρεναλίνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. @Sabrina e Pavlos: Grazie mille per i vostri complimenti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Τα γενικά συμπεράσματα είναι:

    1. Έχουμε όλοι καταλάβει (και ο Αλέξανδρος το περιέγραψε πολύ καλά) ποιο είναι το πραγματικό νόημα και η πραγματική απόλαυση σε αυτό που κάνουμε.

    2. Η καλή παρέα, η αλληλο-υποστήριξη και η άμιλλα, μας έχει όλους "ανεβάσει" και μας κάνει περήφανους για τα επιτεύγματά μας αλλά και για τα επιτεύγματα των φίλων μας!

    3. Οδεύουμε προς πλήρη διεθνοποίηση του Ble Cycling Club, με τα γαλλικά και τα ιταλικά να δίνουν και να παίρνουν :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Κοσμά chapeau!! που λεν κι οι Γάλλοι!!
    Σου βγάζω το καπέλο!! (στα Ελληνικά)
    Well done dude!! (ξέρετε...)
    Ιταλικά... (ας μιλήσουν οι αρμόδιοι..)

    Ελπίζω να τα πούμε με όλους Θήβα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αλέξανδρε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    Προσυπογράφω και την παρακάτω άποψή σου:
    {Θέλω να τονίσω το "προσωπικό", γιατί πολλές φορές κάνουμε το λάθος και συγκρινόμαστε με άλλους, που όμως έχουν μια τελείως διαφορετική πορεία από τη δική μας. Πρέπει να βλέπουμε από που ξεκινήσαμε και που έχουμε φτάσει, για να έχουμε μια αντικειμενική αίσθηση της προόδου μας...}

    Πολλά συγχαρητήρια και στον φίλο Κοσμά, ο οποίος αν κατάλαβα καλά ήταν τελικά κι ο μοναδικός που πήγε στη λίμνη.
    Ενημερώθηκα ότι ο αγώνας της λίμνης είναι ΠΟΛΥ δύσκολος. Ίσως ο δυσκολότερος της χρονιάς.
    Και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Κι αν κανένας σας θέλει πιο αναλυτική περιγραφή για το Θέρμο και δεν βαριέται....

    http://dimzaf.blogspot.com/p/photos.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. @ Cosmo που είσαι βρεεε ???
    Έγραψες ευγενικά πράγματα για μένα όταν μίλησες για το Σάββατο στο κωπηλατοδρόμιο…..! Πέρασα πραγματικά όμορφα μαζί σας.
    Για το Σούνιο άκου να δεις.
    Όπως σίγουρα διάβασες, το προηγούμενο Σάββατο το πρόγραμμα άλλαξε, τελευταία στιγμή, αφού οι περισσότεροι από εσάς έλειπαν και ήταν κρίμα να πάει χαμένη η ωραία διαδρομή που πρότεινε ο JP.
    Ο Χρήστος (DS) αποφάσισε για Σούνιο και πέταξε το αγκίστρι να πάω και εγώ μαζί τους (προφανώς πίστευε ότι μπορούσα να τα καταφέρω)… εννοείται ότι δάγκωσα το δόλωμα ! (χα χα χα )
    Ο Φραγκίσκος το κατάλαβε με την πρώτη, και διόρθωσε το αρχικό post ….” θα πάμε με το ρυθμό της Σαμπρίνας”…
    Άστο ότι για λίγο αισθάνθηκα άβολα να είμαι στο κέντρο της προσοχής…όμως άρπαξα το νόημα.
    Και οι δυο έχουν επιβεβαιώσει αυτό που γράφουμε όλοι εδώ πέρα στο blog:
    Αυτή είναι μια Oμάδα... σε “παρασύρουν “ με το καλό τρόπο να πετύχεις τούς στόχους …κανείς μένει πίσω (…και όχι μόνο στο δρόμο…)
    Δηλώνω ότι δεν θα μπορούσαν να με προσέχουν περισσότερο….
    Πάντα κρυμμένη μέσα τον πελοτόν να μην κουράζομαι, και πάντα με ρυθμούς endurance (όπως ανάφερε o Φραγκίσκος) να μπορέσω να γυρίσω και πίσω….
    ο Γιώργος (Yellowbird) με πρόσεξε ιδιαίτερα με τούς σφυγμούς/παλμούς....
    ο Γιάννης (Σπόνσωρ) έφτιαξε την αλυσίδα μου η οποία βγήκε μετά από Λεγραινά, ακριβώς στο ίδιο σημείο της προηγούμενης φοράς , όπως καλά θυμήθηκε ο Σταύρος …
    και βεβαίως ο προπονητής (DS) ο οποίος, και μακριά να είναι, βλέπει και ακούει τα πάντα… σου λέει ότι χρειάζεσαι όταν το χρειάζεσαι… και εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται δίπλα σου και σου θυμίσει ότι δεν φτάνει να πιεις ...πρέπει και να τρως !!

    Τέλος: Cosmo, δίνω σημασία σε αυτό που λες. Το σκέφτομαι από την αρχή και το συζητήσαμε με τον Παύλο.
    Δεν θα το παρακάνω. Αυτό που είναι πέρα από τις δυνατότητες μου τώρα, θα το κάνω αργότερα (τουλάχιστον το ελπίζω)...δυνατές ανηφόρες...εκδρομές με πολλά χλμ...
    Δεν βιάζομαι, ήδη μέσα σε τρείς μήνες έχουν γίνει παραπάνω πράγματα από αυτά που περίμενα, και είμαι πραγματικά χαρούμενη.

    Άντε να δούμε αύριο, η πρώτη μου Ανάβυσσος μαζί με τούς κανίβαλους (χα χα χα!!)
    Τα λέμε παιδιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Διαπιστωνω ακρατον ενθουσιασμο:
    Δευτερη και τριτη γενια φανατικοι των μπλε.
    Ομαδες οργανωνονται: μπρεβεταδικες, αγωνιαρικες, τριαθλητικες, γυναικειες.
    Τα σχολια γινονται πλεον σε τρεις γλωσσες.
    Πολυ φοβαμαι πως σε λιγο καιρο η χορηγια των μπλε θα κοστιζει περισσοτερο απο της Αστανα.

    Ελεος
    Ο εχων τρομαξει το ματι του Σπονσωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Και με το πάντα εύστοχο σχόλιο του σπόνσορα και επίσημου χρονικογράφου μας, μπορούμε να κλείσουμε το παρόν και να περάσουμε στο επόμενο post :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή