Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ad-hoc cycling

Ο καιρός για αύριο προβλέπεται κατά διαστήματα βροχερός...
Γι' αυτό και δεν βγάζω κάτι "επίσημο".
Κάτω από αυτό το post, μπορείτε να "κανονίσετε" ό,τι "ad-hoc" προκύψει!

Προσωπικά, θα είμαι στις 17:00 του Σαββάτου στο Ελληνικό και στις 9:00 της Κυριακής στο Τατόι (ακολουθώντας και στις δυο περιπτώσεις την προπόνηση του υιού). Πέραν αυτού, αν μπορέσω να αποφύγω το εργόμετρο και να πάω προς Λαγό ή (ακόμα καλύτερα) προς Υμηττό, θα είμαι πολύ χαρούμενος ;-) 

16 σχόλια:

  1. σύντροφοι τσε συντρόφισσες,
    με βάση το αισιόδοξο μοντέλο (πρόγνωσης καιρού) αύριο στα νότια προάστια δεν θα βρέχει, δεν θα έχει πολύ αέρα, και μάλλον θα έχει και ήλιο!!
    εξ' άλλου δεν θα αντέξω να μην καβαλήσω ποδήλατο, γιαυτό σας προσκαλώ στις 08:30 στο ble, για να πάμε Σούνιο. (ενδέχεται να γυρίσουμε και από Αγιο Κωνσταντίνο ανάλογα με τα κέφια)

    πάρτε και κανένα αδιαβροχάκι καλού κακού και βάλτε και κανένα 2ο μπλουζάκι (και κανένα μανικάκι) γιατί θα κάνει κρύο το πρωί....

    ελπίζω να μην πάω μόνος μου....

    ...Κοσμά σόρρυ αλλά δεν έχει βόρεια αυτό το Σάββατο, γιατί θα πέφτουν στάλες και θάμαστε και οι δύο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:30 στο μπλε σε λογικά πλαίσια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράσινος.
    Τα λέμε στο ble 8:30 ανεξαρτήτως καιρού και γιατί όχι Αγ. Κωνσταντίνο από Λαύριο μεριά να γράψουμε και λίγα χιλιόμετρα παραπάνω. Εμπρός οι μαχητές της Θήβας να δίνουν το παρόν!!

    Δεν πειράζει Χρήστο θα το κανονίσουμε κάποια άλλη στιγμή, δεν έχουμε κάνει και τον Κιθαιρώνα ακόμη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ή που θα με δείτε αύριο στο μπιλέ, ή που δε θα με δείτε. Για να δούμε, θα σταθείτε τυχεροί (όπως το αντιλαμβάνεται ο καθείς..);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πραγματι, τα δελτια μιλανε για στεγνο καιρο
    ομως οσο και να θελω, θα πρεπει να αρκεστω παλι σε μοναχικη πολυ πρωινη εξοδο γιατι πρεπει να ειμαι δουλεια για να μπορω να περευρεθω στο brevet της ερχομενης εβδομαδας που το περιμενω πως & πως

    μου εχει λειψει η παρεας σας

    ΥΓ. η Sabrina θα ακολουθησει μεχρι ενα σημειο και θα επιστρεψει μονη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιθανώς κι εγώ αύριο στο Μπλε, αλλά μέχρι Ανάβυσσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσχετο ...αλλα μου ήρθε.. Υπάρχει αγώνας ομαδικής χρονομέτρησης (ΠΕΠΑ). Θα συμμετέχουν μέχρι και 4 ατομα σε κάθε ομάδα.. Χαχα.. Θάχει πλάκα...!!
    Περισσότερα στο site της Πέπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή με την εισοδο νεων μελών το επιπεδο στις αναβασεις εχει ανεβει και ο (χοντρο)Σπονσωρ δεν μπορει να υστερει, παρα τις αντιξοες εργασιακες συνθηκες το τελευταιο τριημερο βγηκαν τρεις ωραιες ευκολες (5-6%, οχι παραπανω) αναβασεις:

    Πέμπτη: Αμφισσα - 51
    Παρασκευή: Ασπρα Σπίτια - Διστομο - Δεσφινα (προπονηση με τον συντοπιτη αρχιτουμπανο Στ.Κοκκινο - η μπλε φανελλα εκπροσωπηθηκε επαξιως).
    Σάββατο: Τελεφερικ - Μοντ Παρνες

    Σημερα υπολογιζα να ελθω μπλε αλλα λογω ασωτιας δεν το κατορθωσα. Αν μη τι αλλο η Παρνηθα κατα τις 12 που ανεβηκα ηταν μαγεια.

    Ελπιζω να περασατε καλα

    Τα λεμε την Τεταρτη (ελπιζω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σήμερα 5-6 άτομα από ble ξεκινήσαμε για...
    τα 4 (Σαμπρίνα, ντιμ-ζαφ, φίλος Γιώργος, φίλος Αντώνης και όποιον άλλον ξεχνώ) επέστρεψαν στην Ανάβυσσο. (ευχάριστη έκπληξη στο μπλε, ο Παύλος και ο Βαγγέλης που γύριζαν από πρωινή προπόνηση)
    ο Κοσμάς και εγώ συνεχίσαμε για Σούνιο-Λαύριο-Αγ.Κωνσταντίνο και πίσω.
    τον ταλαιπώρησα λίγο τον Κοσμά, αφού δεν κατεβήκαμε από τη σέλα για 120-130 χλμ. και 5 συνεχόμενες ωρίτσες.... ε.. ήθελε προπόνηση για μπρεβε....
    τελικά η κουβέντα μας ήταν καλή και η ώρα πέρασε ευχάριστα...

    αύριο στις 08:30 στο μπλε για Σαρωνίδα...

    τι θα λέγατε στο γυρισμό να ανεβαίναμε όλοι μαζί για κέντρο και πλατεία Κοτζιά να δούμε τον τερματισμό του Γύρου Ελλάδας;;...
    περίπου στις 12:30 θα τερματίσουν οπότε αν δεν κάτσουμε για καφέ... γύρω στις 12:00 το αργότερο, μπορούμε να είμαστε κέντρο... ότι πρέπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. α και μετά γυρίζουμε από Μοναστηράκι (λέμε καλημέρα στο θείο) και ανεβαίνουμε από Απ.Παύλου και Ακρόπολη.... έτσι για τουρισμό... (ποδηλατοτουριστική λέσχη είμαστε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αύριο το πρωί θα τολμήσω μια ανάβαση Πάρνηθας, παρέα με την ΑΕΚ (θα είναι και ο γιος μου που θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή, με το δικό του ρυθμό και με τη συνοδεία του προπονητή του). Η (κοινή μας) εκκίνηση θα είναι από την είσοδο του αεροδρομίου του Τατοΐου, στις 9:00.

    Μετά την προπόνηση, θα κατεβούμε στην πλατεία Κοτζιά, να δούμε τον τερματισμού του Γύρου Ελλάδος. Οπότε μπορεί και να συαντηθούμε!

    ΥΓ: Συνεχίστε τα comments σε αυτό το post, για ό,τι έχει σχέση με το ΣΚ... Ανοίγω παράλληλα ένα θέμα για να "συντονιστούμε" για το brevet της Θήβας, που προβλέπεται να είμαστε πολλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πράσινος μαζί με το Σταύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά από απουσία 2 εβδομάδων, παρόν και εγώ. Απλά να αποφασίσουμε αν θα πάμε μετά στο κέντρο (εγώ συμφωνώ), ώστε να κατέβω με το ποδήλατο στο BLE και μετά από το κέντρο να γυρίσω απευθείας στο σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέτρος Σταύρος και εγώ θα πάμε κέντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πέτρος Σταύρος και εγώ θα πάμε κέντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή