Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Λίγο πριν τις γιορτές...

Θυμάμαι πριν από 3 χρόνια, όταν αυτή η παρέα πρωτοξεκίνησε, που βγάζαμε "πρόγραμμα εορταστικών βολτονήσεων"... Κάτι αντίστοιχο σκέφτομαι/ελπίζω και για φέτος... Αλλά μέχρι τότε, υπάρχει η εβδομάδα που διανύουμε.

Την κλασική προπόνηση στη "μέση" της βδομάδας, για αυτή τη φορά και μόνο, τη μεταθέτουμε για την Πέμπτη. Ξεκινάμε λοιπόν την Πέμπτη, 20/12 (μη μας προλάβει και το τέλος του κόσμου :-) ) από το Ble, στις 19:00, με προορισμό Ανάβυσσο (~ 3 ώρες αέροβια).

Για την Τετάρτη, αφήνουμε το χρόνο μας διαθέσιμο, για να πάμε (όσοι μπορέσουμε και όσοι επιθυμούμε), εδώ. Μια εκδήλωση που περιλαμβάνει τις λέξεις κλειδιά: φιλανθρωπική προσφορά, ποδήλατο/ποδηλάτες και bikepure (δεν είναι τυχαίο το logo στο πάνω δεξιό μέρος αυτής της ιστοσελίδας).

12 σχόλια:

  1. Ωραία πράγματα, ελπίζω οτι θα τα καταφέρω για Τετάρτη, για Πέμπτη δουλεύω απόγευμα οπότε αν θα κάνω καμία βόλτα το πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πάμε που δεν πάμε προπόνηση (εγω θα πάω το μεσημέρι) τουλάχιστον να κάνουμε μια καταδρομικη εμφάνιση το βράδυ στο Χολαργό!
    Πράσινος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τις 08.30 θα περάσω μία βόλτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην ξεχνιόμαστε! Το ραντεβού ισχύει για σήμερα (Πέμπτη). Στις 19:00! (Μπορεί να έχει λίγη ψύχρα... ντυθείτε σωστά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...έχει αρκετό κρύο.
    Σε σχέση με όλη την υπόλοιπη εβδομάδα... είναι κομματάκι πιο άγρια τα πράγματα.
    Ελπίζω να μην βρέξει... ρίξτε ενημέρωση οι Νότιοι.

    Άντε, εορταστική η σημερινή, μετά θα κάνουμε καιρό μάλλον να ξαναμαζευτούμε. Ελάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι θα έχει κρύο γύρω στους 9β αλλά δεν θα βρέξει(windguru).θα σας δω VM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχθές - προσωπικά - ήταν μια πολύ καλή νυχτερινή.
    Καλή παρέα, αρκετό κρύο, αλλά καλό ντύσιμο (κρεμμύδι style) και καλό τέμπο μας κράτησαν ζεστούς.
    Επιστροφή μέσω Βάρης και Βουλιαγμένης (για να μην αργήσουμε, μέρες που είναι).

    Καλές γιορτές και καλές βολτονήσεις σε όλους.
    Θα τα πούμε με το νέο έτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τόσο κρύο και με την "μετατόπιση" (από Τετάρτη σε Πέμπτη), δεν περίμενα τόσο κόσμο!

    Ήμαστε όμως μπόλικοι και ήμαστε και πειθαρχημένοι! 3 ωρίτσες σε Ζώνη 1 και 2 κυρίως (επιτρέπονται και μερικά μικρά τινάγματα στις 3 - 4 και 5 - θυμίζω τι έχει πει ο DS: "οι μέσοι όροι μας ενδιαφέρουν σε αυτή τη φάση").

    Σε προσωπικό επίπεδο, ήμουν ξεκούραστος (η προηγούμενη βδομάδα ήταν recovery για μένα) και ορεξάτος. Δοκίμασα και το καινούριο μου (heavy duty) jacket και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος: απλά ΔΕΝ περνάει τίποτα από κρύο και αέρα στο εσωτερικό του!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να κάνω και μια αναφορά στο Χρήστο, που ήρθε από την Αγ. Μαρίνα (όπου μένει) μέχρι το Ble ποδηλατώντας, για να γυρίσει σπίτι του μαζί μας, αλλά τελικά στη Γλυφάδα έμεινε από αλυσίδα (κόπηκε).

    Ευτυχώς πέρασε το λεωφορείο και τον μάζεψε (τον ξαναείδαμε περνώντας από την Αγ. Μαρίνα).

    Προσωπικά, έχω πάντα μαζί μου κόφτη αλυσίδας και πίρο για την Ultegra αλυσίδα μου. Νομίζω πως μαλλον θα μπορούσαμε με τον κόφτη μου να επιδιορθώσουμε την αλυσίδα του Χρήστου (η οποία βέβαια είναι Campagnolo, οπότε ο spare πίρος που έχω σίγουρα δεν θα έκανε). Θα μπορούσαμε (υποθέτω) να βγάλουμε και να ξανα-χρησιμοποιήσουμε κάποιο πίρο από τη δική του αλυσίδα. Αν ήμαστε κάπου στην ερημιά, αυτό θα κάναμε... Αλλά στην Παραλιακή... προτιμήσαμε την "εύκολη" λύση του λεωφορείου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαφώς και ο κόφτης είναι χρήσιμος.
    Και όντως Φράνκι, καλά κάνατε και δεν μπήκατε στη λογική του κόψε-ράψε. Σοφή λύση το λεωφορείο.

    Να πω όμως ότι αντί για πίρο μπορούμε να κουβαλάμε ένα connecting link το οποίο κάνει και για Shimano/Sram και για campagnolo. (αρκεί να είναι για 10άρι σύστημα)

    Πάρτε μία ιδέα για τι πράμα μιλάμε:
    http://www.ebay.com/itm/New-YBN-10-Speed-Bike-Chain-Missing-Master-Connecting-Quick-Link-4-SRAM-SHIMANO-/300751275181?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item46062c44ad



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάλλον θα βρέχει αύριο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γνώριζα (γενικώς) την ύπαρξή του, αλλά νόμιζα ότι δεν είναι συμβατό με Shimano. Να το βάλουμε σε επόμενη παραγγελία (να μας βρίσκεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή