Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Βραδινή Τετάρτης

Κατά τα φαινόμενα (και τα μοντέλα), ο καιρός θα είναι καλός στα Νότια την Τετάρτη το βράδυ.
Ξεκινάμε λοιπόν στις 19:00 από το Ble.
Πάμε για ~ 3 ώρες αερόβιο.

Και μην ξεχνάτε την Κυριακή!

62 σχόλια:

  1. Πρασινος μαζι με Περικλη μικρο ,συντηση των δυο μας στο Μ.Μουσικης για προορισμο το ble και επιστροφη απο Βουλιαγμενης μεχρι την Αλεξανδρας με τον Περικλη και μεχρι Πεντελη μαζι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρασινος και εγω.
    παω να μεινω απο απουσιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρασινος κι εγώ. θα ανέβω στο τραινο απο VM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα λογικα σήμερα θα έχουμε ένα φίλο απ τα παλιά , είναι απο νησί και πολυ γευστικος . Ποιος είναι οεοο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δώσε χαιρετίσματα στον αντίπαρο και πες του να έρθει στο μπρεβέ.
    Εγώ βγήκα εχτές μόνος με τον ισπανό μου, το polar, τον ανήσυχο αέρα, το ηχοσύστημα στ'αφτά (το τελευταίο δεν προτείνεται). Χαμηλή θέση οδήγησης, σβέλτο και αποδοτικό ταξίδι. Ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρον με τους νεους τροχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ισως η μοναδικη τεταρτη που δεν ευχαριστηθηκα τοσο...
    στο πηγαινε υπηρχε θεμα με το ρυθμο που διναν οι μπροστινοι,ναι μεν ηταν γρηγορος αλλα δεν ηταν καθολου σταθερος με αποτελεσμα να δημιουργουνται μεγαλα κενα.
    ηταν καλος ρυθμος για μια οικογενειακη βολτα σαββατου που μπορει να υπαρχουν 3 η" 4 δυαδες,οταν ομως υπαρχουν 12-13 το παραμικρο μπροστα πολλαπλασιαζεται πισω,σε γενικες γραμμες οσο μεγαλωνει το γκρουπ τοσο ποιο σταθερο ρυθμο πρεπει να κρατουν οι μπροστινοι...
    απο εκει και περα τι να πω παγουρια πεφτανε,ο αλλος ηθελε να περασει αναμεσα στη δυαδα που ειχαμε σχηματισει με τον Πετρο! πρωτη φορα το ειδα αυτο!
    ο ιδιος πριν απο λιγο,ο οποιος ηταν εκτος γκρουπ,οταν τον προσπερασαμε εσκασε πανω σε κατι φυτα στη δεξια πλευρα του δρομου κα τελευταια στιγμη,ενω εχανε τον ελεγχο μπροστα στα ματια μας το εσωσε!!θα ειχε γινει χαμος...
    αφου δεν τον αρπαξε ο Φραγκισκος παλυ καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, ποιος είναι αυτός????

      Και γιατί δεν του φώναξες εσύ ή κάποιος άλλος ρε γιατρέ?


      Πρότασή μου (και την έχω ξαναπεί) είναι πως όταν μαζευόμαστε πάνω από 16 ποδήλατα τα γκρουπ να γίνονται 2 με απόσταση μεταξύ τους 100+ μέτρα.
      4 + 4 Δυάδες δλδ.
      Έτσι, μόνο όφελος έχουμε να αποκομίσουμε σε επίπεδο ασφάλειας και προπόνησης.

      Anyway... το ξανασυζητάμε όποτε θέλετε.

      Διαγραφή
  8. Τα ίδια (από ρυθμό) έγιναν και την Κυριακή.
    Είναι προφανές ότι πρέπει να επανέλθουμε στα παλιά : Ελάτε και καθήστε πίσω.
    Κι εγώ έω βαρεθεί να παρατηρώ και να φωνάζω. Πλέον έχω αποφασίσει και αποχωρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερώτηση: Τάσο τι έγινε με το παγούρι; Μετά σε χάσαμε. Τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρήστο, πρόλαβες την ερώτηση μου για το τι δεν πήγαινε καλά πίσω στο γκρουπ.
    Για μένα πάντως ήταν η περισσότερο απολαυστική Τετάρτη της περιόδου!
    Πολλά άτομα, κέφι, και σταθερά ρυθμός tempo στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, με τα ζευγάρια από το club που τραβάγανε σε μεγάλα κέφια!
    Μόνο εγώ το χάρηκα;
    Για πείτε...
    Τώρα βέβαια, κάποιοι φίλοι από το club να μη το φχαριστιούνται, δεν είναι και το καλύτερο.
    Λογικό είναι να ξεχιλώνει το γκρουπ στα μετόπισθεν και να φουσκώνουν οι μικροαδυναμίες.
    Αλλά γιατί να μη παραμένουμε τα μέλη στις μπροστινές δυάδες που τα πράγματα είναι καλύτερα και ασφαλέστερα;

    Εάν εννοείται τον τύπο με το mountain που μπαίνει στο γκρουπ και δημιουργεί προβλήματα, τον έχουμε καρατσεκάρει ότι είναι επικίνδυνος, γι αυτό και πρέπει να τον αποκλείσουμε την επόμενη φορά.
    Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. περίεργη βόλτα, ανάμικτα συναισθήματα.
    Τα έγραψα ο Χρήστος πολύ καλά. Μετά από τόσα χρόνια, ακόμα δεν έχουμε μάθει ΠΩΣ να ανοίγουμε το ρυθμό, ΠΩΣ να ανεβαίνουμε στις ανηφόρες, ΠΩΣ να μην επιταχύνουμε όταν βρισκόμαστε 1οι μετά από αλλάγη.
    Να γράψω ακόμα ένα παράπονο, έτσι που με έπιασε η γκρίνια.
    Θεωρώ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ το να καβαλάμε ποδήλατα του 3χίλιαρου, 5χίλιαρου και βάλε.... και να μην έχουμε ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΠΑΓΟΥΡΙ. Τα πλαστικά μπουκαλάκια των 50λεπτών ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι δεν κάθονται καλά στις παγουροθήκες. Άνθρωποι είμαστε, αν ξεχάσουμε παγούρι, παίρνουμε το πιο παχύ μπουκάλι, με το sprοt-cap, αυτό συνήθως κάθεται πιο καλά....
    Δεν φταίει σε τίποτα να φάει μπουκαλάκι στη ρόδα του ο "από-πίσω".
    ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από την εκκίνηση και για 1h 10min ήμουν επικεφαλής του τραίνου μαζί με τον Πέτρο (pit). Ο ρυθμός ήταν ζωηρός για 45 min (μετά το ζέσταμα). Προσωπικά ήμουν σταθερά στη Ζώνη 3, και στα ανηφοράκια, στο άνω όριό της.

    Όταν άλλαξα, έμεινα στο 2ο ή 3ο ζευγάρι και έβαζα τις φωνές στον Παύλο (Μακκάρ) που ήταν μπροστά, όταν "ξεχνιότανε" :-). Επομένως μπορώ να εγγυηθώ ότι ο ρυθμός μπροστά ήταν ζωηρός μεν, αλλά ΣΤΑΘΕΡΟΣ.

    Στα απρόοπτα:

    - Άκουσα θόρυβο πίσω και μου είπαν ότι είναι παγούρι που έπεσε... Μείωσα αμέσως το ρυθμό του γκρουπ ΠΟΛΥ (αλλά δεν το σταμάτησα, για λόγους ασφαλείας). Άφησα τον Πέτρο μπροστά και πήγα πίσω να δω τι έγινε. Ρώτησα και μου είπαν ότι έπεσε το παγούρι του Νίκου (Surfer). Είδα το Νίκο μέσα στο γκρουπ και συμπέρανα (λανθασμένα) ότι είμαστε όλοι. Ξαναπήγα μπροστά και συνέχισα. Αποδείχτηκε ότι είχε πέσει μεν το παγούρι, αλλά του Τάσου, τον οποίο τελικά αφήσαμε μόνο του, και έκανε ατομική μέχρι τη Σαρωνίδα και πίσω. Ο Τάσος δεν παραπονέθηκε (τον είδα στις 22:00, στο Ble), αλλά δεν έπρεπε να έχει μείνει μόνος του...

    - Ο τύπος με το MTB που δημιούργησε ένταση, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπήρξε σε καμία χρονική στιγμή μέρος του group. Δεν ξεκίνησε μαζί μας, ούτε μπήκε ποτέ σε δυάδα. Πρόκειται για κάποιον που πετυχαίνουμε συχνά (Τετάρτες) στο δρόμο, συνήθως κοντά στο Λαγονήσι, ο οποίος ποδηλατεί μόνος του και προσπαθεί να αποδείξει στον εαυτό του ότι είναι γρηγορότερος από το γκρουπ...
    Χθες, ήταν για πολύ ώρα μπροστά μας, κάπου 50 - 100μ. Κάποια στιγμή, τον φτάσαμε και τον περάσαμε. Μόλις έγινε αυτό, λύσαξε (όπως έμαθα) να μας ξαναπεράσει, κάνοντας διάφορα επικίνδυνα και παλαβά. Θα έπρεπε ΚΑΝΕΙΣ από το γκρουπ να μην του έχει επιτρέψει να μείνει δίπλα του (αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι κάτι τέτοιο απαιτεί εμπειρία που δεν έχουν όλοι στο γκρουπ. Αλλά ο κανόνας είναι ότι ΟΛΟ το γκρουπ περνάει συμπαγώς κάποιο "εμπόδιο". Γι' αυτό άλλωστε φροντίζουν οι πρώτοι να παραμένει σταθερός/σβέλτος ο ρυθμός).
    Το αποκορύφωμα ήταν όταν ξαφνικά τον είδα ακριβώς πίσω μου, να λέει "συγγνώμη να περάσω" και να περνάει ΑΝΑΜΕΣΑ στις δυάδες μας!!! Άκουσε πολλά "γαλλικά" (πρώτη φορά αναγκάστηκα να ξεχάσω τους καλούς μους τρόπους πάνω στο ποδήλατο) από μένα κι από ένα-δυο παιδιά ακόμα και το θέμα έληξε εκεί, αφού τον εξοστρακίσαμε άμεσα.

    Σε ό,τι αφορά τα κενά που δημιουργούνται στο μεγάλο γκρουπ, πρέπει να επαναλάβουμε τα εξής:

    - Τα μέλη του BleCyclingClub και οι πιο έμπειρες/γνωστές ρόδες, καταλαμβάνουν ΠΑΝΤΑ τις πρώτες (4 - 5 ή περισσότερες) δυάδες και αλλάζουν μεταξύ τους. Ξέρουν ΠΩΣ να το κάνουν αυτό και ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουν, για τη δική τους ασφάλεια και απόλαυση, αλλά και για την ασφάλεια ολόκληρου του γκρουπ.
    - Οι υπόλοιποι πρέπει να προσπαθούν να μείνουν κοντά στους μπροστινούς τους, να μην αφήνουν κενά και να μην αλλάζουν το ρυθμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Cosmo μέσα επεσες αλλα τελικά δεν τα κατάφερε να έρθει ο Κώστας αλλα κάνει προετοιμασία για νεμεα.
    Τώρα για χτες πολλα τα άτομα διαφόρων δυνατοτήτων και για αυτο ο χαμός καθησαμε πίσω με των Ραφαιλακη και μέχρι τα λιμανακια κάναμε διαλυματικες το πρώτο γκρουπ περνάγε τα φανάρια με πράσινο σε εμάς στο τέλος γινόταν κόκκινο και κάποια παιδιά σταματαγαν, οπότε σπριντ για να φτασουμε το γκρουπ , Μετα το παγουρι του Τάσου πριν τα λιμανακια που φωναξα για να κόψουμε και δεν είδα και μεγάλο ενδιαφέρον το πήρα απόφαση, η βόλτα μεχρι την αναβυσσο θα ήταν δυνατή σταμάτησα να μιλάω μαζεψα τα γόνατα μέσα , εφαγα ένα τσελακι έπεσα σε αεροδυναμικη στάση και απογειώθηκα πίσω βέβαια απο τον Παύλο καλα ήταν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις γιατί φωνάζω οτι πρεπει να σταματάμε στα κοκκινα....

      Διαγραφή
  14. Αλεξανδρε οπτικά η τροχοι είναι σούπερ ταιριάζουν ν απόλυτα με το σύνολο του ποδηλάτου πολυ καλη επιλογή τελικά καΐαν κρίνω απο την χθεσινή βόλτα πανε και πολυ γρήγορα χαχαχα Τάσο μετα απο τόση μεγάλη αναφορά στο παγουρι σου έγινε συλλεκτικό μην το δώσεις πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημερα σε ολους,

    Ονομαζομαι Παναγιωτης και εχει τυχει να σας ακολουθησω σε μερικες απο τις βολτες σας ειτε Σαββατα (τα 2 τελευταια ξεκινοντας απο το Ble), ειτε βραδυνες Tεταρτες.
    Πρωτα απο ολα θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τη φιλοξενια στο "τρενακι" σας αλλα και για τη φιλικη διαθεση ολων των παιδιων του club σας.
    Παμε τωρα στον "προβληματισμο" μου.
    Προσωπικα εχω δευτερες σκεψεις για το αν θα επρεπε να ξαναξεκινησω τη βολτα μου μαζι με το group καθως θεωρω οτι οι πισω θεσεις ειναι το λιγοτερο επικινδυνες. Και αυτο οχι γιατι τις κανετε εσεις επικινδυνες αλλα επειδη στον δρομο για Αναβυσσο κολλαει απο πισω ο καθε "πικραμενος" ( οπως και εγω οταν σας ακολουθησα την πρωτη φορα που με περασατε σε μια σαββατιατικη βολτα μου πριν απο καποιους μηνες).
    Ο καθε "πικραμενος" λοιπον που θελει να δοκιμασει να ακολουθησει και στην προσπαθεια του δημιουργει κενα, δεν κραταει διαδες, πλησιαζει επικινδυνα μπροστινες ροδες και μερικες φορες τις περναει απο διπλα, αρκετα ωστε να προξενισει πτωση του μπροστινου ανυποψιαστου, προσπερναει με στοχο να φτασει οσο πιο μπροστα γινεται και γενικα η συμπεριφορα του ειναι καθε αλλο παρα η γνωριμη συμπεριφορα των παιδιων που απαρτιζουν τους Ble.
    Μην με παρεξηγησετε, δεν προσπαθω να απαξιωσω την προσπαθεια σας, ουτε το Club σας. Απλα προσπαθω να περιγραψω μια κατασταση με τη ματια ενος ποδηλατη που εχει ερθει στη βολτα σας 4 φορες και στις 2 απο αυτες εχει δει ατυχηματα και επικινδηνη συμπεριφορα απο τους τελευταιους του group.

    Μηπως θα ηταν καλλητερα να γινετε λιγο αυστηροι στο ποιοι και ποσοι "κολλανε" στο δρομο μαζι σας? μηπως να οριστει καποιος που θα μαζευει τα αμαζευτα πισω στις τελευταιες θεσεις και θα προφυλασει το group, ειτε τους πισω αλλα και τους μπροστινους?
    Αυτο το λεω εστω και αν και εγω ο ιδιος "φαω πορτα" γιατι στο κατω κατω δεν με γνωριζετε και απο χτες...

    Ειλικρινα ξαναλεω οτι απλα ανυσηχια εκφραζω και δεν προσπαθω να μειωσω την προσπαθεια σας αλλα και να σας χαλασω τη μερα.

    Σας ευχαριστω για το χρονο σας και ευχομαι οτι καλλητερο στο Ble Club για το 2013.

    Παναγιωτης
    (για οσους μιλησαμε τα 2 προιγουμενα Σαββατα, ηρθα με ενα Cervelo RS λευκο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη καλώς ήλθες στην παρέα!
      Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια/ιδέες και να είσαι σίγουρος ότι είναι ευπρόσδεκτα και δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση.

      Το θέμα που θέτεις το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές:
      - Σε ό,τι σε αφορά προσωπικά, θα σου πρότεινα να αρχίσεις να αισθάνεσαι περισσότερο μέλος της παρέας και να αρχίσεις να μετακινείσαι προς τις πιο μπροστινές θέσεις ;-). Η θέση οποιουδήποτε σε (κάθε είδους) peloton, κερδίζεται (όπως και η εμπιστοσύνη)! Οι "παλιοί", ψάχνουμε γνωστές ρόδες, για να κολλήσουμε πίσω τους.
      - Γενικότερα, δεν είναι εύκολο να "ρίξεις πόρτα" με την αυστηρή έννοια του όρου (ο δρόμος είναι ανοιχτός για όλους). Μπορεί όμως κάποιος (με την αντίστοιχη εμπειρία) να ωθήσει (διακριτικά) κάποιον προς το τέλος ή και έξω από το γκρουπ.
      - Θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί σε νέους ποδηλάτες, γιατί κι εμείς νέοι είμαστε και μαθαίνουμε από τους παλιότερους.
      - Όποτε έχουμε την ευκαιρία, εξηγούμε σε πιο νέους, τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν μέσα στο γκρουπ (άλλοι ακούν και μαθαίνουν, άλλοι όχι...)
      - Η "σκούπα" που περιγράφεις, είναι αποτελεσματική, αλλά απαιτεί κάποιος (από μας) να θυσιάσει την προπόνησή του και την ευχαρίστησή του, για να κάνει αυτή τη δουλειά.

      Διαγραφή
  16. Μολις διαβασα για τον τυπο με το ΜΤΒ...Τι πραγματα ειναι αυτα ρε γαμωτο..Μπραβο που τον πεταξατε εξω γρηγορα και χωρις απροοπτα παιδια.Το Σαββατο θα εχουμε κανονικα βολτα?Μονο για Κυριακη ειδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταύρο, δεν έχει βγει ακόμα πρόγραμμα για το ΣΚ. Την Κυριακή, θα είμαστε στην πίτα μας ;-) (κάποιοι θα πάνε με ποδήλατο, αν το επιτρέπει ο καιρός)

      Για το Σάββατο, θα δείξει...

      Διαγραφή
  17. Εδώ είμαι και εγώ.
    Το παγούρι μου (Polar παρακαλώ, και όχι απλό μπουκάλι!) αποφάσισε να αυτονομηθεί χωρίς την συγκατάθεσή μου. Έπεσε κατά σειρά στον δισκοβραχίονα, μετά στο πίσω ντεραγιέ όπου και το στράβωσε, και τέλος κάτω από την ρόδα μου όπου και το πάτησα.
    Αφού, είδα ότι δεν έρχεται κανένα αυτοκίνητο, έκανα αριστερά για να μη σκοτωθούμε. Μάζεψα το μπουκάλι μου, ίσιωσα με το χέρι το ντεραγιέ μου, και άρχισα το κυνηγητό μπας και σας πιάσω.
    Καλή προπόνηση σε ζώνη 3,ψηλά με μέση ωριαία 31 (αγκρουπάριστος, αλλά δεν είμαι Μάνος) , πήγα μέχρι την Σαρωνίδα και γύρισα γρήγορα να πιώ ένα …. Τσαγάκι.
    Μέχρι να πιώ το τσάι μου ήρθαν Πιτ και Φράνκυ.

    Όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απ΄ οτι διάβασα η βόλτα της Τετάρτης ειχε απ'ολα.
    Νεοι τροχούς Αλεξ, καλορίζικοι.
    Ιπτάμενα παγουρια και πολυ ενταση με σφήνες .
    Αυτό που λέει ο Περικλής για τα κόκκινα φανάρια πρέπει να γίνει νόμος να μην περνάμε ποτέ με κόκκινο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο τυπακος αυτος δημιουργησε θεμα με το ξυσιμο στο πλαι οπου παραλιγο να μας κανει ντομινο(ημουνα 3 σειρες πισω)...παντως δε συμφωνησα και σε συζητηση με το Φραγκισκο στην Αναβυσσο για το βρισιδι που εφαγε,υπαρχει κι αλλος τροπος να πεταχτει εξω απο το γκρουπ!Τσιμπημενος ρυθμος χθες,μετα απο καιρο που ξαναρθα αφου και καποιες αλλες ενδιαμεσες μας εχουν γεμισει χιλιομετρα.Και ενα τελευταιο σχολιο,παρατηρησα πολλα παιδια χωρις σοβαρα φωτα αφου ειναι σιγουρο οτι στηριζονται στην ασφαλεια του μεγαλου γκρουπ.Τι ινεται ομως αν μεινουν για καποια χιλιομετρα μονοι πισω;Θεωρουν οτι ειναι επαρκης ο φωτισμος τους για μοναχικη βολτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχεις δίκιο δεν θέλει βρισίδι κλωτσιά θέλει στις τρύπες του Καραμανλή να φύγει από κάτω να ησυχάσουμε.
      Πολύ θα ήθελα και εγω να υπήρχε άλλος τρόπος αλλά του τα έχουμε πει χίλιες φορές αλλά για δικούς του λόγους δεν θέλει να καταλάβει οπότε την επόμενη φορά καλύτερα να τσακιστεί αυτός παρά εμείς.

      Διαγραφή
  20. Τι λέει το προγραμμα για αυριο ?

    Τα μοντέλα καιρού ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. για αύριο υπάρχουν 2 λύσεις...

    ή βγαίνουμε βρέχει δεν βρέχει ή καθόμαστε μέσα γιατί μάλλον θα βρέχει....

    δεν ξέρω.... τι να κάνω... και έχω καθαρίσει και ποδήλατο...

    οπότε στις 08:30 στο μπλε.... και αν έρθουμε ήρθαμε....

    εάν βρέχει.... παρακαλούνται οι μη έχοντες εμπειρία στη βροχή να μην κολλήσουν στο γκρουπ....

    μερσί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ επειδή μάλλον θα βρέχει θα προτιμήσω κάποιο λασπωμένο χωματόδρομο σε συνδυασμό με ολίγη από κροκάλα και γαρνίρισμα από κοφτερές πέτρες.
    Αν είναι να γίνω σκατά κι εγώ και το ποδήλατο, να βρισκόμαστε τουλάχιστον στο στοιχείο μας....


    Την Κυριακή - καιρού επιτρέποντος- σκοπεύει κανείς να έρθει με ποδήλατο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για αύριο το πρωί το βλέπω πολύ χλωμό.
    Όλα τα μοντέλα στην καλύτερη περίπτωση δίνουν βροχή ενώ στη χειρότερη καταιγίδες. Υπάρχει μικρή αισιοδοξία για το μεσιμέρι.
    Μήπως κανείς ενδιαφέρεται αν φτιάξει ο καιρός, κατά το μεσιμέρι 14.00-14.30 για μια δίωρη βόλταω (λέω αν)?
    Όσον αφορά τη Κυριακή καταρχάς είμαι μέσα (αρκεί να δεχθεί η γυναίκα μου να έρθει Σαρωνίδα με τη μικρή μου κόρη μόνη της με το αμάξι) και δεδομένου ότι τα μοντέλα καιρού είναι αρκετά αισιόδοξα, θα επιθυμούσα ένα BLE - καταφυγή (και γιατί όχι μέχρι Σούνιο) - Σαρωνίδα για να κάνουμε αποκατάσταση τρώγοντας πίτα.
    Έτσι μια τελευταία βόλτα για όσους πάμε Νεμέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιφυλάσσομαι να απαντήσω Σάββατο βράδυ.
      Να δούμε μοντέλα καιρού καθώς και ορέξεις γυναικών βεβαίως-βεβαίως....

      Διαγραφή
  24. Και τις δύο μέρες οι αισιόδοξες μοντέλες λένε για ασθενή αρχικά βροχή μετά τις 11:00. Πιθανόν να προλαβαίνουμε tempo μέχρι Σαρωνίδα non-stop Άλιμο για coffee. Προσωπικός θα βάλω τα φτεράκια μου από βραδύς ελπίζοντας το πρωί να μην ρίχνει καρέκλες ... Βέβαια θα μπορούσε να θεωρηθεί προετοιμασία (ψυχολογική) για βρεγμένη Νεμέα ... Οπότε το βλέπουμε για 8:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. με βάση το windguru, που πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο μια και απευθύνεται σε σερφερσς, φαίνεται ότι αύριο θα αρχίσει να στεγνώνει μετά το μεσημέρι κατά τις δυο ~ τρεις. όσο για την Κυριακή τα πράγματα θα είναι σαφώς καλλίτερα.με επιφύλαξη γι αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. με βάση λοιπόν το WRF27 μοδέλο (το οποίο θα ήθελα να πιστέψω...), αύριο μετά τις 04:00-05:00 το πρωί θα είναι στεγνά.... αλλά ξυδάτα.... οπότε ντύνομαι σιγά σιγά και προσεύχομαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 8.30 θα είμαι και εγώ στο ble
    Με την ελπίδα να ποδηλατήσουμε στεγνοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αλλαξα τροχούς,έβαλα φτερά και βγάζω και το αδιάβροχο για αυριο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δε πάει όπως ο Κινέζος στη βροχή.
      Θα πέταγες αν τις άφηνες επάνω. Άσε που έχουν τεχνολογία non wet. Ούτε η Zipp δεν το ξέρει αυτό ακόμη....

      Διαγραφή
    2. Θα πέταγε προς το πλάι, με αυτές τις σφαλιάρες που αμολάει ο αέρας ώρες-ώρες.

      Διαγραφή
  29. Σκόρπια σχόλια:
    1. Σάββατο μαύρος, έφαγα πολύ βροχή δύο μέρες τώρα. Φτάνει. Έβαλα και στις τσέπες.....
    2. Κυριακή, πράσινος, με ποδήλατο. Προβλέπω να έρχεται και η κα RockaRolla "πειρατικά" (μου είχε δηλώσει "μάυρη" και μάλλον πρασινίζει...).
    3. Το μπουκαλάκι νερό για το οποίο παραπονέθηκα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ.

    Προσοχή αύριο - όσοι βγείτε - .... έχουμε και Νεμέα μπροστά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καμια ανταποκριση καιρου απο παραλια μερια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γρηγορο και ωραιο σημερα!! Αλιμο - Σαρωνιδα και πισω σε πολυ καλο ρυθμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολύ ωραία, σε καλό ρυθμό και κυρίως στεγνά σήμερα. Χρήστος (DS), Κοσμάς (ο Αιτωλός), Γιάννης Τσίγκας, η αφεντομουτσουνάρα μου και άλλοι δύο φίλοι που να με συγχωρέσουνε δεν ξέρω τα ονόματά τους (ειδικά το ένα παλικάρι το έχω δει αρκετές φορές), τολμήσαμε και δικαιωθήκαμε. Και να σκεφτείτε ήμουνα αυτός που δεν θα ερχόμουνα, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στην πρόκληση μιας βροχερής προπόνησης ενόψει Νεμέας, όπως ανέφερε και ο Κοσμάς.
    Στο γυρισμό από Σαρωνίδα κάπου στα λιμανάκια άρχισε να ρίχνει κάτι σταγόνες, αλλά ο Χρήστος ανένδοτος να ρίξει το ρυθμό για να βάλουμε αδιάβροχα. Βέβαια ως DS γνώριζε ότι σε δύο λεπτά θα σταματούσε (όπερ και εγένετο).
    Τώρα για αύριο μέχρι το βράδυ θα δούμε τι θα γίνει (εννοώ μόνο για την ποδηλατική ή μη μετάβαση, καθότι η παρουσία μου είναι δεδομένη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αργησα να ξυπνησω και έτσι η προπόνηση ήταν μοναχική και σύντομη για μένα ,2 ώρες και 60 χιλιόμετρα ήταν το λιγότερο που έπρεπε να κάνω ...

    Στην επιστροφή πέτυχα τον Αλέξανδρο και πήγαμε μαζι για λιγο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ....και Αποστόλης και (ο προσηλυτισμός του Περικλή) Γιάννης και οι υπόλοιποι που ανέφερε ο Αλεξ... ωραία και στεγνά!!!

    ...για αύριο περιμένω να καταθέσετε άποψη...

    ...εγώ ποδηλατώντας βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με το ποδήαλτο βέβαια κι εγώ.
    Βρέξει - χιονίσει.
    Μαζί με Σπύρο και Δημήτρη.

    Λέω να συναντηθούμε στις 10 το πρωί και να πάμε μέχρι Ανάβυσσο και μετά επιστροφή στην Σαρωνίδα στις 12:00 γιά την αρτοκλασία.
    Εάν το αποφασίσουμε έτσι τότε ραντεβού 09:40 Ποσειδώνος και Θησέως με Δημήτρη και DS.

    Σκεφτείτε το και γράψτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το βραδυ θα αποφασισω (ειναι και η συζυγος με τη μικρη). Αν ερθω ομως με το ποδηλατο , για μενα θα ειναι σε ρυθμο ζωνης 2 , ακομα και αν μεινω πισω μονος (αυτο δεν σημαινει οτι εχω προβλημα σε αυτο, ουτε θα επιβαλλω τον ρυθμο μου), γιατι Τεταρτη και σημερα ειχα μεγαλα κοματια σε ζωνη 3 και καποια σε 4.
    Τελος, σε αυτην την περιπτωση θα γυρισω μπαι καρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μάλλον την έπεισα τη σύζυγο, να φέρει το αυτοκίνητο...
    Οπότε, εκτός απροόπτου, θα είμαι στις 10:00 στο Ble, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ! Θα πάμε Ζώνη 1, αλλά θα έχω την καλύτερη παρέα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εγω θα πάω με το αυτοκίνητο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ποδήλατο, ποδήλατο, ποδήλατο (εντάξει την έγραψα την τιμωρία μου).

    Κύριοι μ' αρέσετε πολύ.
    Γι αυτό κι εγώ αύριο θα έλθω με ζώνη 4, ώστε να μπορέσουμε να πάμε μαζί............(χι-χι-χίιι, αστεία - βλακείες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Με ποδήλατο και εγω αν και θα έπρεπε τρέχοντας για να έκανα και λίγο προπόνηση γιατι φέτος βλέπω να έχουμε πόλους μαραθωνοδρομους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 10.00 εκκίνηση από ΜΠΛΕ?
    Και Ε.Τ.Α. για Σαρωνίδα κάπου στις 12.00?
    Καλά το κατάλαβα?

    άιντε.... να δούμε....
    Από εχθές το βράδυ είμαι με τρομερό πονόλαιμο. Αλλά δεν το βάζω κάτω.
    Ποδηλατικώς κύριοι, ....τι ΙΧ μου τσαμπουνάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μόλις σηκώθηκα.... ψιλοχάλια ο λαιμός και το κεφάλι.
    δεν το διακινδυνεύω... (είναι και η Νεμέα κοντά).
    ....θα 'ρθω με ΙΧ....
    ..
    ..
    ..
    ..
    (ντροπής πράμματα.... αλλά τι να κάνουμε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Με ΙΧ κι εγώ... Σήμερα αποφασίζει η φαμίλια ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Με ΙΧ κι εγώ... Σήμερα αποφασίζει η φαμίλια ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή