Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΣΚ...

Για να δούμε τι καιρό θα κάνει...

Αν είναι όλα καλά, Σάββατο στις 8:00 από το Ble.
Με ρυθμό λιποδιαλυτικό και με στάση για καφέ!

Στις 13:00, όπως πάντα, ο PDG (υπογράφων) θα είναι στο Ελληνικό, για ασκήσεις ακριβείας (φιλοδοξεί όμως, ο PDG πάντα, να είναι ΚΑΙ το πρωί παρών!)

15 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυποδιαλυτικη?αχαα...τοτε (εαν δεν βρεχει) η θα "προσκοληθουμε"καπου στη Βουλα,η θα μας περασετε καπου πιο κατω.Κανονιζουμε με Νικο και σας βρισκουμε καπου Βαρκιζα-Λαγονησι,Προορισμος?...οπου και να ειναι το βρισκουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως δε θα μπορεσω να ερθω γιατι ετυχε κατι εκτακτο που δεν μπορω να αποφυγω και θα βγω μεσημερακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ μέσα! Τα λέμε το πρωί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτερά από κοντά και πάμε ... παντός καιρού μέσα ! Ότι θέλει η παρέα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδιά όσοι βγείτε πάρτε οπωσδήποτε αδιάβροχο έχει μεγάλη πιθανότητα βροχής με πολύ δυνατό βοριά,βάλτε και κανένα ισοθερμικό μην αρπάξετε κανένα κρυολόγημα στο στήθος,κρύωσε ο καιρός!
    Θα σας δω την τετάρτη δεν μπορώ αύριο παίζει δουλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή ακόμα δεν έχω συνέλθει από τον πρόσφατο τραυματισμό μου από τον μαραθώνιο, θα απέχω ακόμα λίγες μέρες και από την επόμενη εβδομάδα φουλ πια ποδήλατο. Να περνάτε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρά περάσαμε και σήμερα. Χόρτασα ποδήλατο!
    Χάρηκα που είδα την παρέα το πρωί (12 - 14 ποδήλατα ήμαστε) και πήγαμε όμορφα και στρωτά (λιποδιαλυτικά) μέχρι τη Σαρωνίδα.

    Τα ισοθερμικά και τα μακρυμάνικα χρειάζονταν. Ένα λίγο πιο ζεστό κολάν, φοριόταν εύκολα. Τα αδιάβροχα και τα φτερά, ευτυχώς ΔΕΝ χρειάστηκαν!

    Μετά τον (καθιερωμένο πλέον) καφέ στη Σαρωνίδα, επιστρέψαμε με εξίσου όμορφο και στρωτό ρυθμό.

    Ήμουν σπίτι στις 11:30, αλλά στις 13:00 ήμουν - όπως είχα υποσχεθεί - στο Ελληνικό, όπου μαζί με το Γιώργο κάναμε άλλη μια ωρίτσα (τις ασκήσεις ακριβείας που "χρωστάγαμε" :-).

    Ο αέρας δυνατός (και συνήθως κόντρα) μας δυκόλεψε και μας κούρασε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι ήταν ωραία και στρωτη η πρωινή βόλτα με πολυ καλή παρεα, αλλα και η μεσημεριανή με τον Φραγκισκο επίσης ωραία και ...διδακτική! Thank you guys!

      Διαγραφή
    2. @ George: Και όταν έφτασα σπίτι, κατάλαβα TI ήταν αυτό που ακούσαμε σα να σπάει, αλλά δεν είδαμε... Ένα κομμάτι πλαστικό από την παγουροθήκη μου! Λύθηκε το μυστήριο!

      Διαγραφή
    3. Ευτυχώς μικρο το κακό! Ακόμα και μέσα στο Ελληνικό θέλει προσοχή τελικά με τις λακούβες! Είναι αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της... Ελληνικότητάς του...

      Διαγραφή
  9. Αύριο, θα είμαι στις 10:00, στην πλατεία της Βαρυμπόμπης και θα κάνω ένα διωράκι... Δεν είναι επιλογή μου (με υποχρεώνει η προπόνηση των Ακαδημιών της ΑΕΚ), αλλά το λέω, μην τύχει και βγάλει κάποιον ο δρόμος του προς τα κει ;-)

    Ό,τι κάνετε, να περάσετε καλά και να προσέχετε στους δρόμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αύριο θα πραγματοποιηθεί καμία βόλτα το πρωί ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Σαβατο δεν σας πετυχαμε πουθενα...εμεις πηγαμε Αναβυσο(καφες)και επιστρεψαμε...να ειμαστε πιο γρηγοροι ειναι "φυσει αδυνατον"...κολαση ο αερας...στην επιστροφη ομως παραλιγο να ανοιξουμε πανια!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή