Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Πάμε (προς) Πάρνηθα...

Όπως είπαμε και σε προηγούμενη ενημέρωση, προσπαθούμε να βάλουμε "ποικιλία" στις διαδρομές μας, για τα ΣΚ του καλοκαιριού! Οπότε, πάμε προς τα βόρεια!

Για το Σάββατο, 5 Ιουλίου, το ραντεβού της Ble αρμάδας ορίζεται έξω από το cyclist.gr, στη Μεσογείων, στις 8:30

Η (προτεινόμενη) διαδρομή  είναι:  
Cyclist – Αγ. Παρασκευή – Νέα Μάκρη – Μαραθώνας – Γραμματικό – Βαρνάβας – Καπανδρίτι – Μαλακάσα – Αγ. Μερκούριος – Βαρυμπόμπη (στάση για καφέ στην πλατεία) – Εκάλη – Κηφισιά – Λεωφόρος Κηφισίας (επιστροφή)
Πάρτε δυο παγούρια και βάλτε αντηλιακό!

17 σχόλια:

  1. Καλό ακούγεται. Όμως δεν είμαι μέσα, λόγω ανάποδου προγράμματος στο σπίτι. Πέρα απ'αυτό, μπορεί να ήταν βιαστικό να δοκιμάσω τόσα και τόσα ορεινά χιλιόμετρα ακόμα. Είμαι ακόμα στο στρώσιμο..
    Να καλοπεράσετε και προσοχή να μη σας πάρει ο αέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι που δεν τα κατάφερα σήμερα λόγω έκτακτου οικογενειακού προβλήματος. Ελπίζω να τα καταφέρω στην επόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκινήσαμε από το cyclist 7-8 άτομα, αλλά μετά τον Μαραθώνα συνεχίσαμε μετά από παρότρυνση του Σαράντη για Βαρνάβα-Γραμματικό-Καπανδρίτη μόνο 5. Ο αέρας αρκετός αλλά και ο καφές στον σταθμό του Αγ. Στεφάνου πολύ καλός.
    Δυστυχώς μόλις γύρισα στο σπίτι πληροφορήθηκα από τον Φραγκίσκο, τον οποίο τον πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Πανουτσσκόπουλος, ότι ο Βασίλης Αλεξανδρής στην πρωινή του προπόνηση είχε ένα ατύχημα με ένα αυτοκίνητο και βρίσκεται στο Ασκληπείο Βούλας. Οι πληροφορίες του Γιώργου είναι ότι έχει σπασμένο αστράγαλο και διάσειση. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
    Εύχομαι περαστικά στον Βασίλη και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να τον δώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά αντιγράφω το σχόλιο που έκανε ο φίλος Βαδίλης Τσακίρης στο forum του cyclist σχετικά με τον Βασίλη Αλεξανδρή.
    " Μόλις γύρισα από το Ασκληπιειο όπου αρχικά ήταν ο Βασιλης, έχει κάποια ζημιά στο πόδι, κάποια σπασμένα πλευρά, και κάποια προβλήματα στο σαγόνι. Αρκετά προβλήματα αλλά σκεπτόμενος το πως και που έγινε μάλλον την γλύτωσε σχετικά φτηνά. Τώρα έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ για κάποια επέμβαση στο πόδι.

    Θα τολμήσω να θίξω το γεγονός ότι ο Βασιλης είχε βγει για προπόνηση με την ομάδα του ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον συνόδευσε στο ασθενοφόρο και ΚΑΝΕΝΑΣ από τους συναθλητές του που ήταν μαζί του στο νοσοκομείο "καλή πρόπονηση παιδιά και καλά αποτελέσματα!!!"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα... Πάνω που πηγαίνες μπάλα! Δυστυχώς το βάθρο φέρνει και ζυλιες και το κακό το μάτι.
    Νομίζω πως το ραντεβού του σκ καλό θα ήταν να ειναι 8:00 για να έχει γίνει η αναστροφή 9:30 έτσι αποφεύγουμε λίγο τα πολλά αυτοκίνητα που κατεβαίνουν για μπάνιο. Για αύριο έχει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμουν εκτός Αθήνας όταν με ειδοποίησε ο Γιώργος για το περιστατικό... Μίλησα με τον Παύλο (Μακκάρ) που πήγε από το Ασκληπείιο πολύ γρήγορα. Ήταν ήδη κοντά του η αδερφή του και κάποιοι φίλοι του...

    Επέστρεψα πριν λίγο και έριξα μια ματιά στο Internet όπου και κυκλοφορούν ήδη κάποιες "πληροφορίες". Επειδή όμως τέτοια θέματα είναι σοβαρά, και δεν είναι πρέπον να συζητιούνται δημόσια, θα περιοριστώ σε αυτή την αναφορά. Τα υπόλοιπα θα (πρέπει να) γίνουν σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο. Εύχομαι ο φίλος μας να γίνει γρήγορα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασιλάρα πολύ στεναχωρήθηκα, μόλις τώρα ενημερώθηκα για το συμβάν, εύχομαι να πάνε όλα καλά και γρήγορα να αναρρώσεις

    Πολλά πολλά περαστικά από το εξωτερικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι εξαιρετικα δυσάρεστο αυτο που συνέβη στο Βασίλη.
    Εάν χρειάζεται κάποια βοηθεια σε οτιδήποτε, ενημερώστε μας παιδιά.
    Προς το παρόν, ευχόμαστε όλοι περαστικά να ειναι ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Βασιλης τη γλυτωσε ΠΟΛΥ φθηνα, ΕΥΤΥΧΩΣ εχει σπασει μερικα πλευρα και εχει ενα καταγμα λιγο πανω απο τον αστραγαλο, μολωπες και εκδορες στο προσωπο... ολα εκ δεξιων...
    Το καλο ειναι πως περα απο τη στεναχωρια του για οτι εγινε ειναι σχετικα ευδιαθετος και κανει πλακιτσα... ειναι δυνατος και τα περαστικα ειναι σιγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλη αναρωση βασιλη,να εχεις δυναμη και ολα θα περασουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι εγινε ρε παιδιά...........Καλή ανάρωση στον Βασίλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/7/14, 10:08 π.μ.

    Καλη και γρηγορη αναρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς τερματίζοντας το 3εθνές μάθαμε και τα δυσάρεστα και παγώσαμε. Βασίλη περαστικά και γρήγορα πάλι καβάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόλις το έμαθα και στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα σχετικά με αυτά που διάβασα από τον Αλέξανδρο. Εύχομαι πολλά περαστικά και ακόμη πιο πολύ δύναμη στο φίλο μας Βασίλη. Αν χρειάζεται κάτι που να μπορούμε να βοηθήσουμε είμαι διαθέσιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τούμπανο αλεξανδρή, θα επανέλθεις γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή