Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τελευταίο ΣΚ Ιουλίου, Βουνό και Θάλασσα.

(Αρκετή) Ζέστη και ελαφρύ βοριαδάκι προβλέπεται και για τις 2 μέρες του Σαββατοκύριακου.


Ώρα 08:15
Το Σάββατο λοιπόν στην προσπάθειά μας να ''δροσιστούμε'' και να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις, θα δώσουμε ραντεβού στις 08.15 στο Πυροφυλάκιο Καισαριανής. 
Με έναν λογικό κι άνετο ρυθμό θα ανέβουμε τον Υμηττό και στη συνέχεια ακολουθώντας τη γνωστή διαδρομή μέσω Αγ.Παρασκευής - Λαυρίου - Κορωπί - Λεωφ.Βάρης, θα κάνουμε κι έναν Λαγό αν το επιτρέπει η ζέστη και η τρέλα... 




Για την Κυριακή όποιοι θελήσουν παραλιακή βόλτα μέχρι την Σαρωνίδα το ραντεβού είναι στις 08.30 @ Ble. (Περαιτέρω συνεννόηση ας γίνει μέσα από το νήμα)
στις 08.00 στο Ble όπου θα βρίσκεται ο Μάντυ, ο Σπύρος και πιθανόν κι άλλοι φίλοι/ες.



30 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θες να βάλουμε λίγο παραπάνω? Πχ 08.15?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να έχει ομορφύνει λίγο από τότε που τον είδα στο νοσοκομείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Cosmo κάνε επανεκκίνηση, είσαι για διακοπές!!! χα χα χα

      Διαγραφή
    2. Κάτι γίνεται με το εργαλείο, αλλού ήθελα να γράψω.. Αλλά δε λεώ όχι, είμαι για επισκευή και πέταμα, ή για διακοπές. Λέω να πάρω το δεύτερο.

      Διαγραφή
  4. 08.15 ή αλλιώς Οκτώ και τέταρτο στο πυροφυλάκιο λοιπόν.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπιζω να περασατε καλα παιδια!Ειμαι σε φαση επανενταξης οποτε δεν ημουν για τετοια κολπα.Απο Δευτερα που τελειωσαν τα ταξιδια μεχρι Σεπτεμβρη,σχεδον καθε απογευμα θα ειμαι παραλια να μαζεψω χιλιομετρα γιατι το παραχεσαμε.Με μια στις 15 δε βγαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυο βδομαδουλες δουλεια ειναι για σενα...μην αγχωνεσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ανάλογη αιτία δεν παρουσιάστηκα κι εγώ σήμερα, χάνοντας την ευκαιρία να μοιράσω απλόχερα τη λάμψη της παρουσίας μου στην παρέα σας.
    Έχοντας χάσει πολύ καιρό εκτός κλίματος, είτε λόγω υποχρεωτικής ακινησίας, είτε λόγω ανάγκης μυικής αποκατάστασης του σπασμένου ώμου, ή λόγω ραμμένου ώμου, βρέθηκα μόλις ένα μήνα πριν τον πρώτο σταθμό του ποδηλατικού προγράμματος απροπόνητος ουσιαστικά. Θα έχω κάνει και χίλια χιλιόμετρα από την αρχή της χρονιάς.. Γι'αυτό, θέλοντας πλέον να μαζέψω λίγο από το χαμένο έδαφος, θα προσπαθήσω να κηνυγήσω τριψήφιες προπονήσεις με ποικίλα υψομετρικά.
    Σήμερα, μόνος μου, έκανα το δικό μας γύρο πάρνηθας, αλλά ανάποδα. Νομίζω ότι επέστρεψα στο σπίτι μόνο χάρη στον αέρα, που φύσαγε κάπως βόρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να χτυπιέσαι μόνος σου στο βουνό, μπορείς να χτυπιέσαι μαζί με πολλούς άλλους, με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και μετά να απολαμβάνεις και καφεδάκι.

      Στο τέλος, αν λείπουν χλμ από το αυστηρό προπονητικό σου πρόγραμμα, κάνε 32 γύρους το τετράγωνο του σπιτιού και ... καλύφθηκαν.

      Διαγραφή
  8. Αύριο θα πάτε όλοι για μπάνιο στο βουνό, ή θα κατέβετε παραλία για πετάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγώ, που είχα πλάνο να κάνω μια πρωινή, "μυστική", ανακάλυψα ότι αυτές τις φακαρόλες πρέπει να τις αλλάζεις κάπου-κάπου...
    Το πίσω λάστιχό μου παρέδωσε το πνεύμα του (για δεύτερη φορά) χθες το βράδυ και ενώ αναπαυόταν πάνω στο stand... Ο λόγος, όπως αποδείχτηκε, ήταν ότι οι φακαρόλες είχαν πάρει το σχήμα από τις τρύπες της ζάντας...
    Οπότε σήμερα το πρωί διορθώθηκε η κατάσταση (με καινούριες φακαρόλες) και η προπόνηση αναβλήθηκε για το απόγευμα (τώρα, σε λίγο).
    Το βραδάκι, θα βγάλω και το πρόγραμμά μου για αύριο... Για πείτε τι θα κάνετε και οι υπόλοιποι αύριο... Ο cosmo ψάχνει για παρέα! (και μάλλον κι εγώ) ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχω ραντεβού 8.00 στο Μπλε με Σπύρο (Yra) και ίσως Μαργαρίτα.
    Ρυθμός εξαντλητικός (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ήμουν 8:30 αλλά δεν βλέπω συμμετοχές. .. Φράνκι που θα είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σήμερα νωρίς το πρωί βγήκα τελικά με το ''ταπεράκι'' για μία βόλτα μέχρι τον Λαιμό και πίσω. 28 ολόκληρα χλμ καλύφθηκαν με σχετικά χαλαρό ρυθμό και καλές ενδείξεις για το μέλλον...

    Χτες:
    Η βόλτα μας είχε λίγο απ όλα. Δυνατή ανάβαση Υμηττού, κίνδυνος να μας φάνε λάχανο * 3 στη Λαυρίου, τελικές στην κατάβαση της Βάρης-Κορωπίου, έναν χαμένο Αλέκο από λάστιχο ο οποίος τελικά εντοπίστηκε μετά από silver alert στο ανηφοράκι στα Βλάχικα, καφέ, και λάστιχο (δικό μου - μπουαγιό)κατά τη διάρκεια αυτού. Ω, ναι! Γίνεται!

    Για την ιστορία (και τυχόν απορίες) το υγρό της tufo έκανε ολόσωστη δουλειά. Το λάστιχο από χτες κρατάει μέσα του 160psi χωρίς απώλειες.
    Μένει τώρα να δούμε την αντοχή του στο χρόνο.

    Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι το ταπεράκι?

      Διαγραφή
    2. Είσαι ΠΟΛΥ νέος...
      ΔΕΝ ξέρεις το ''ταπεράκι''???????

      Θα αφήσω λίγο χρόνο να περάσει και τη φαντασία σου να δουλέψει...

      Διαγραφή
    3. Είναι αυτό με το οποίο ο ζαφειρόπουλος πάει "τάπα".
      Μικρός είσαι ζαφειρόπουλε, έχεις μπροστά σου μέλλον υποσχόμενο. Το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ για τον εαυτό μου όταν φυσάει στην πλάτη.

      Εγώ, μετά την ψιλοβασανιστική μοναχική μου έξοδο, απόλαυσα νωρίς χαλαρωτική και χαρούμενη παραλιακή, με ακριβή παρέα (από τους μπλέδες, βουκελάτος στην αρχή και στο δεύτερο μισό προσθήκη μάντυ) ως τη σαρωνίδα. Προτότυπη διαδρομή, που θα επαναλάβω μέσα στη βδομάδα, για να παραλάβω το παγούρι μου, που ξέχασα (το τρίτο φέτος) στο καφενείο με το εξαίρετο κλίμα και καφέ.
      Όσο περνάει ο καιρός και ξαναμπαίνω στην ποδηλατική φάση, τόσο πιο αγωνιάρης αισθάνομαι.

      Διαγραφή
  13. Παλια ταπερ ελεγαν τα type R.
    Λετε να ειναι κρυφος καυλογκαζακιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάστρας, αδιάβαστος!
      Αύριο κομμένο το ΚΨΜ, και εμπλοκή σκοπιά.


      Διαγραφή
    2. Δημητράκη παιδί μου, βάλτον ένα γερμανικό νούμερο και φέρε μου να υπογράψω τις υπηρεσίες.
      Εσύ φυσικά θα είσαι εξοδούχος ...... πάλι.

      Διαγραφή
    3. εκτος απο καυλογκαζακιας ειναι και κωλοβισμα ο Ζαφιροπουλος...

      (και εγω αυτα τα TapeR ξερω Αντωνιε...)

      Διαγραφή
  14. ''Θα έρθω με το ταπεράκι μου'' σημαίνει συνοδεύομαι. (αναφέρεται συνήθως στο μόνιμο δεσμό ...)

    Άρα πλέον Τάσο μου καταλαβαίνεις ότι πήγα στο Λαιμό μαζί με τη Μαριλένα.. Πφφφ.... ούτε λίγο ποδήλατο μόνοι μας δεν θα μπορούμε να κάνουμε σε λίγο ...χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ευτυχώς που υπάρχει κανένας νέος (και με τα σωστά κονέ) στην παρέα και μαθαίνουμε και καμιά νέα έκφραση!!
    πανηγυρικά που θα λεγε και κάποια ψυχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι μαθαίνει κανείς. Ταπεράκι, τσούκου τσούκου, μπετούγια, καμινέτο ... ενας καινούριοσ κόσμος μασ καλεί να τον γνωρίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγχαρητήρια. Έβαλε ο ζαφειρόπουλος τη γυναίκα μπροστά να τον τραβάει όλη τη διαδρομή και τώρα καυχιέται για τις επιδόσεις του ("..28 ολόκληρα χλμ καλύφθηκαν με σχετικά χαλαρό ρυθμό και καλές ενδείξεις για το μέλλον..").

    ΑπάντησηΔιαγραφή