Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΣΚ 1 & 2 Νοεμβρίου

Αύριο λοιπόν, 1η Νοεμβρίου, μια όμορφη μέρα μας περιμένει!!

Ελάτε Σάββατο 08:30 @ μπλε να συνεχίσουμε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που έχουμε (;) ξεκινήσει....

Θα πάμε κοντά, μέχρι Σαρωνίδα το πολύ, και θα επιστρέψουμε 'εσωτερικά' μήπως βρούμε επιτέλους εκείνο το σπίτι που ψάχνουμε να αγοράσουμε στη Βούλα...
Θα ανεβούμε και μέχρι το Λαγό για να ψάξουμε καλύτερα από ψηλά.
Τον καφέ θα τον πιούμε ξανά στην Αν. Γλυφάδα στο Φοκατσίνο.
Ο ρυθμός θα είναι ήρεμος γενικά. Μην ελπίζετε σε γκάζια.

Για την Κυριακή θα βρεθούμε στις 08:00 @ μπλε, για μια ήρεμη βολτίτσα μέχρι Σαρωνίδα και πίσω.
Καφές θα αποφασιστεί επιτόπου από τους παρευρισκόμενους. 

21 σχόλια:

  1. Αν και με περιτριγυρίζουν διάφορα, δηλώνω μέσα για αύριο. Άσε που ψάχνω εδώ και καιρό ένα σπιτάκι στο πανόραμα της Βούλας.

    Κάτι για τα Σαββατοκύριακα ρε παιδί μου. Μέχρι 300 τμ max όμως. Μην το παραχέσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε σας κρύβω ότι ντρέπομαι να πληρώνω τόσο λίγο ενφιάκι στο τέλος κάθε μήνα. Γι'αυτό, λέω να'ρθω μαζί, μήπως διορθωθεί η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με κάνετε πολύ ευτυχισμένο! επιτέλους θα γίνουμε γειτόνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...δηλαδη να παρω μαζι το στεφανι μου και το γερανι μου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αφηνετε τις βιλες και να φτιαξουμε κανενα ΜΠΛΕ σβελτο γκρουπακι για τα Βιλλια την Κυριακη λεω εγω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Αυτοί οι δυο μπροστά ποιοι είναι;"
    Εγώ με το γιο μου ήμουνα, αλλά δεν κατάλαβα ποιο ήταν το γκρουπάκι πίσω μας, στη Βάρκιζα! Και μέχρι να γυρίσω να δω, είχαν φωνάξει ένα "Δεξιά πάμε!" και είχαν πάρει τα βουνά!

    Όχι ότι θα ακολουθούσα, αλλά θα λέγαμε μια καλημέρα βρε αδερφέ!
    Ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ καλά!

    Εμείς (ο γιος κι εγώ) κάναμε ένα ωραίο, σβέλτο, φλατ διωράκι ("ανεβαίνει" γρήγορα ο νέος!). Στην επιστροφή είδαμε πολλούς και γυρίσαμε παρέα με τον Αποστόλη, ενώ λίγο μετά ενωθήκαμε και με ένα γκρουπάκι με "cyclist friends" (είδαμε και την Ειρήνη που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα καλά, σήμερα και δεν ξεπεράσαμε πουθενά την ζώνη 2!!!!
    Παρακαλώ να αναρτηθεί και η κατάταξη Λαγού!
    Καλά να περάσουμε και αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιασκο ο Λαγος, ουτε με φωτο φινις δεν εβγαζες ακρη...
    δεν υπηρχε διαθεση για πατηματα και ξεκοληματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για δηλώστε... ποιοι θα είμαστε αύριο στο AWC; Θα κάνουμε κανένα καλό γκρουπάκι ή θα επικρατήσει αναρχία;

    Δηλώνω παρών, με διάθεση για σβέλτο μπρεβετάδικο ρυθμό. Στόχος (μου) να κρατήσω την ίδια ένταση σε όλη τη διάρκεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόεδρε θα σε περιμένω στην εκκίνηση. Υπολογίζω να είμαι εκεί στις 7.15 πμ περίπου. Όποιος άλλος δικός μας ή φίλος θέλει ας κάνουμε ένα γκρουπάκι.

      Διαγραφή
  10. Τί AWC.. Με βλέπω να τη βγάζω (και) το χειμώνα στον καναπέ, να πλέκω σταυροβελονιά. Δε μου τα λέει καλά το γόνατο. Για φέτος, ούτε χωματοκουρσοτουρισμός, ούτε χαλκίδα, άντε καμιά ισιάδα από το πεζοδρόμιο.
    Ελπίζω του χρόνου καλύτερα.

    Να σημειώσω ότι στην επιστροφή αυτός που ήταν δίπλα μου στην κορυφή του γκρου δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν ο ίδιος ορφ που είχα υπ'όψη.
    Και να σημειώσω ότι η κυρία που μας τίμησε ξανά με την παρουσία της κινήθηκε άψογα σε ανηφόρα και κατηφόρα.

    Καλή επιτυχία αύριο στη νεολαία μας. Οι γέροι θα σας παρακολουθούν από το σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τους κουρασμένους και απογοητευμένους (στο WCA), θα υπάρχει το αγωνιστικό :) τμήμα του ΦΠΑ, Σπύρος, Κώστας και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό δεν ήταν brevet... Ήταν υπερ-παραγωγή!

    Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές! Δούλεψαν πολύ, και προφανώς για πολύ καιρό, και ετοίμασαν κάτι που ξεπερνάει κατά πολύ τα εσκαμμένα των brevet. Σε σημείο που οι "purists" μπορεί και να διαφωνήσουν... (γιατί η αλήθεια είναι πως "αυτοκίνητα σκούπες" και βελάκια σε κάθε διασταύρωση ξεφεύγουν από το πνεύμα των brevet).

    Όμως δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση... Η ουσία και αυτό που μένει είναι ότι χορτάσαμε φανταστικά τοπία (πολλά από αυτά ήταν πρωτόγνωρα για μένα), χορτάσαμε ανηφόρες (με highlight το "AWC δώρο" στο Φλάμπουρο!), μας περιποιήθηκαν στην εκκίνηση (με συνοδεία μας έβγαλαν από την Ελευσίνα), στο δρόμο (τουλάχιστον 5 φορές πέρασε δίπλα μου αυτοκίνητο της διοργάνωσης), στα control (βάλσαμο το φρεσκο-ψημένο κουλουράκι, αλλά και μπανάνες, και τζελάκια, και ηλεκτρολύτες και νερά...) και στον τερματισμό (καλά το αναμνηστικό δίπλωμα, καλά τα banners, αλλά και κολώνια/δείγμα δώρο στον καθένα; σοβαρά; κορυφαίο!).

    Για τη διαδρομή, δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ: κατάφυτες πλαγιές, δρόμους σκεπασμένους από δέντρα, εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό, Ηραίο, Λίμνη... χαμός!

    Μπράβο και πάλι, και ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένα πολύ καλοστημένο brevet με πολύ περιποίηση σε κάθε control, σήμανση παντού (δεν χρειάστηκε road book, ευτυχώς για μένα τον πρεσβύωπα) πολύ πράσινο, πανέμορφες εικόνες και αρκετό κρύο με διαπεραστικό χιονόνερο στα Βίλια. Για όλες αυτές τις εμπειρίες και αναμνήσεις που μας άφησε νομίζω ότι άξιζε η κούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πως μ' αρέσει που περνάμε όλοι τέλεια!!

    κάθε ευτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραία τα είπε ο Πρόεδρος, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε. Υπάρχουν πραγματικά καταπληκτικά μέρη στην πολύπαθη Αττική και τα πέριξ, και το ποδήλατο είναι ιδανικό μέσο για να τα απολαύσεις.
    Και βέβαια δεν κωλώνουμε πουθενά, ούτε βεβαίως στα Φλάμπουρα. Με το ρυθμό μας βέβαια. Πολλά ευχαριστώ στον Λευτερη για την παρέα, και βεβαίως-βεβαίως στο εξαιρετικό γκρουπ Χρηστάρα-Χειλάκου-Μητσάρα και συντενιστα Σάββα που μας τράβηξαν στο τελευταίο κομμάτι Λουτράκι-τερματισμού. Η γιατρουδάρα μας πάντα έτοιμη για όλα. Αφού πέρασε καινούργιο συρματόσχοινο στο ποδήλατο το άτυχου-τυχερού Χειλάκου, βοήθησε και κάποιον άπειρο ν'αλλάξει λάστιχο. Με τέτοια παρέα δεν φοβάσαι τίποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός άλλος έχει τέτοια γιατρουδάρα στις τάξεις του, να ανεβαίνει τσούκου-τσούκου μαλλιοκούβαρα τον κωλοσούρτη και μετά να σταματάει όσες φορές χρειαστεί στο μπυρεβέ για να βοηθήσει νέους και παλιούς συνοδοιπόρους στη λύση τεχνικών προβλημάτων;
      Και σίγουρα, όλα έγιναν με τη συνοδεία καταιγιστικών θεωρητικών και πρακτικών αναλύσεων από το μέρος του, τρόπον τινά.

      Διαγραφή
  16. Αύριο, Πέμπτη 6/11/2014 20:00 - 22:00 θα βρίσκεται στο Flamme Rouge, Τριπτολέμου 26 Γκάζι, ο Σωτήρης Καζαμπάκας και θα μοιράζει παλιές κάρτες από brevet.

    Παιδια θα παει κανενας μηπως παρει και τις δικες μου? -) -)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντώνη, αν κατέβω σήμερα (κατά τις 8), με το Σταύρο, θα σου τις πάρω!

      Διαγραφή
  17. Απογευματινή με πολλές ble απουσίες (μόνο εγώ και ο Γιάννης),, έφαγα πολύ αέρα, 2 σκασίματα από φίλους, γυρίσαμε αποδεκατισμένοι και με απρόσμενη παρουσία στην επιστροφή του Βαγγέληγ Τασιόπουλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή