Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Προσεχές βροχερό ΣΚ...

Υγρά έως αρκετά υγρά τα βλέπω τα πράγματα όλο το ΣΚ.





Ξεκούραση? Μάουντεν? Τρέξιμο?
ήήήή....
τρελίτσα και ραντεβού στο Ble @ 08.30 και τα 2 πρωινά? Σάββατο και Κυριακή?

Και την Κυριακή, 2η επιλογή: στις 9:00 από το Ble, με το ΦΠΑ τραίνο! (για πιο χαλαρή τρελίτσα ;-) )

Η απόφαση ...δική σας...


edit:
Μάλλον αύριο (Κυριακή) έχει ένα 3ωρο-4ωρο στεγνό.
Για δηλώστε οι ενδιαφερόμενοι...
08.30 πρωινό τραίνο, 
09.00 ΦΠΑ τραίνο




30 σχόλια:

  1. Κουβέρτα χουχουλιασμα και αγκαλιές βλέπω δεν σου περνάει απο το μυαλό... Παει γερασες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μου περνάει από το μυαλό γιατί θα θέλω και τη συνέχεια μετά...
      Δεν μένω ποτέ μόνο στο χουχούλιασμα ...

      Διαγραφή
    2. Κουβέρτα, χουχούλιασμα, ξεκούραση. Μέχρι εκεί. Παντρεμένος 24 χρόνια με την ίδια γυναίκα.

      Διαγραφή
  2. Αυτο λεω και εγω φιλοι,εαν ξυπνησετε το πρωι της Κυριακης και"δειτε Βροχαν", τοτε ξεχαστε το ΦΠΑ...δυστυχως, ειναι ιδιομορφο γκρουπ, για να "επιβιωνει" στις βροχες, καλυτερα, να μεινουμε σπιτι !!!!Αλωστε με βροχη δεν βλεπω να ερχεται κανενας!!!!!....Χουχουλιασμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω τις κάρτες απο διάφορα Brevet του Φραγκισκου και του Αντώνη του Πάστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Κυριακή βρέχει δεν βρέχει θα τρέξω στο 10άρι στα πλαίσια του κλασσικού μαραθωνίου. Από βδομάδα όμως θα ενταχθώ και πάλι στις βόλτες σας που μου έχουν λείψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο αλέξανδρε, επιδεικνύεις σθένος και αποφασιστικότητα. Μακάρι να βελτιώσεις την περσινή σου επίδοση.
      Ας γίνουμε και λίγο σώVρ@κο, για να νιώσουμε τί σημαίνει η χαρά της ζωής. Το χουχούλιασμα έρχεται μετά, δικαιωματικά, και κατά προτίμηση χωρίς θερμόμετρα και φτερνίσματα.
      Άσε που την κυριακή ο καιρός δε θα είναι απαγορευτικός. Το ίδιο και το επόμενο σάββατο, στη νήσο εύβοια.

      Διαγραφή
    2. Είμαι τόσο στραβός που δεν μπορώ να βρω τη φόρμα εγγραφής για το brevet της Εύβοιας ή δεν έχουν ανοίξει ακόμα; Βοήθεια κανείς;

      Διαγραφή
    3. https://docs.google.com/forms/d/1otN049cCVQug6Qzl_krnGKubXPTMaYWldMoK-eXeoyE/viewform

      Διαγραφή
    4. Αγόραρε εσύ!
      Ούτε γι'αστείο να μην ακούσω ότι δε θα έρθεις και ότι δε θα γκρουπαριστούμε να το πάμε μαζί.

      Διαγραφή
    5. ειναι το Brevet μου... ολο το χρονο αυτο περιμενω...
      ...παιζω εντος εδρας!!!
      ελπιζω ο καιρος να ειναι καλος, μονο αυτο σκεφτομαι!

      Διαγραφή
  5. Άσχετο αλλα ψάχνω για κεφιρ μήπως έχεις κάποιος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε τηλ το Σταύρο.Όλο κάτι τέτοια μαντζούνια φτιάχνει και μου φεύγει στις ανηφόρες...

      Διαγραφή
  6. Και γιατί δεν μαζευόμαστε για ένα Γιγακαφέ στο Φλοκατσίνο χωρίς ποδήλατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί φίλοι, το ξαναγράφω για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Φέτος είμαι κοτούλα και θα κάνω τα 10 χλμ. Πέρσι έκανα τον μαραθώνιο και ακόμα τον κουβαλάω τον τραυματισμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε, σίγουρα θα βελτιώσεις την περσινή σου επίδοση, χοχοσο.
      Φαίνεται ότι τα μπερδεύω με άλλη εκδήλωση.

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη δεν τα μπερδεύεις. Στα πλαίσια του Κλασσικού μαραθωνίου, εκτός από τον μαραθώνιο, γίνονται και αγώνες 5 και 10 χλμ. Πέρσι έκανα το μαραθώνιο, φέτος τα 10χλμ και του χρόνου με κόβω να πέφτω στα 5 χλμ. Είναι ένας ωραίος τρόπος να βελτιώνεις χωρίς πολύ κόπο τους χρόνους σου, όπως πολύ εύστοχα είπες.

      Διαγραφή
  8. Μέσα έπεσαν οι προβλέψεις: βροχερός ο καιρός, και ήρθε η ώρα του προπονητηρίου! Καλή επιτυχία στους αυριανούς δρομείς, κάθε απόστασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειχαμε τελεια μερα το ΦΠΑ εγινε....περισσοτερα στη σελιδα του(στα σχολια)....επομενο φπα 30 Νοεβριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Μετά από την περσινή μου συμμετοχή στον Κλασσικό Μαραθώνιο, είπα φέτος να ηρεμήσω και να συμμετέχω στην ίδια διοργάνωση αλλά στα 10 χλμ.
    Η πρώτη εικόνα που αντίκρισα ήταν μια λαοθάλασσα από δρομείς στο Μετρό συντάγματος, που πραγματικά με χαροποίησε ιδιαίτερα και με έβαλε από νωρίς στο κλίμα του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι παρότι έχω κάνει 3 μαραθώνιους και αρκετούς ημιμαραθώνιους (δρόμο ή βουνό), πρώτη φορά έτρεχα σε αγώνα 10 χλμ.
    Έτσι δεδομένων και των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζω με το δεξί μου πόδι (που επιτέλους μετά από χρόνια απευθύνθηκα σε ειδικό και ελπίζω στο μέλλον να δω βελτίωση) και με ελπίδα να μην έχω κάποια ιδιαίτερη ενόχληση (σπάνιο για μένα) έβαλα ως στόχο τα 50 λεπτά. Τρέχοντας λοιπόν με σύνεση και σύμφωνα με το πως νιώθω (γιατί είχε και αρκετή υγρασία) και γνωρίζοντας ότι τα πρώτα 5 χλμ είναι σε μεγάλο βαθμό ανηφορικά, ενώ τα επόμενα κυρίως κατηφορικά, μη πιέζοντας υπερβολικά τα πόδια μου και διακινδυνεύσω να υποστώ κάποιον τραυματισμό (κι αυτό συχνό σε μένα) κατάφερα τελικά να κάνω 49 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα.
    Τώρα το τρέξιμο μπαίνει σε safe mode μέχρι τον Μάρτιο που μάλλον θα τρέξω στον ημιμαραθώνιο των Τρικάλων (το έχω υποσχεθεί στην κόρη μου που φοιτά στα Τρίκαλα στη ΣΜΥ) και θα αρχίσω ξανά το ποδήλατο με την εκλεκτή παρέα των Ble, που μου έχει λείψει (η προπόνηση και ο κουβεντοκαφές).
    ΥΓ. Για να μη νομίσετε ότι έκανα κανέναν σπουδαίο χρόνο ο ble συνποδηλάτης και φίλος Μάκης Αντωνόπουλος (σημειωτέον ότι έτρεξα με την φανέλα του γυμναστηρίου του, ΥΓΕΙΑ και ΔΙΑΠΛΑΣΗ - Running Team, όπου κατέβασε 80 άτομα στον αγώνα) έκανε 42 λεπτά και κάτι ψιλά. Πολλά συγχαρητήρια παρότι δεν ήταν ευχαριστημένος από την επίδοσή του (εδώ γελάμε και κλαίω εγώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέξανδρε εύγε για ακόμη μία φορά κι ακόμη μία χρονιά.!
      Μπράβο και στο Μάκη, φοβεροί χρόνοι!

      Διαγραφή
  12. Από τη μεριά του θεατή σήμερα ήμουν παρών για λίγη ώρα στη μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού. Στάθηκα δίπλα στα τύμπανα, κάτω από τη γέφυρα της κατεχάκη.
    Αυτό που είδα ήταν εκατοντάδες ερασιτέχνες δρομείς, δυνατούς ανθρώπους, ηλικίας από είκοσι ως εξήντα, άνδρες και γυναίκες, αρτιμελείς ή όχι, με παπούτσια ή χωρίς, από διαφορετικές χώρες, φορώντας τα εθνικά χρώματά τους (μέχρι και έναν ιερωμένο), να εκδηλώνουν τον ενθουσιασμό τους στον ήχο των τυμπάνων και τα χειροκροτήματα όσων βρέθηκαν εκεί γι'αυτούς.
    Μετά από τριάντα οχτώ και κάτι χιλιόμετρα, παραμέριζαν την κούραση και τον πόνο από την προσπάθεια και έσκαγαν ένα υπέρλαμπρο χαμόγελο, όλο υγεία και ευτυχία.
    Είναι η χαρά του αθλητισμού, που εύχομαι σε όλους μας να συνεχίσουμε να αισθανόμαστε όσο πιο έντονα και για όσο περισσότερο καιρό μπορούμε.

    Και μπράβο στον αλέξανδρο (και στον παναγιώτη το λούκο, που δεν έχω νέα του ακόμα) για τη συμμετοχή τους. Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Βροχές, αέρας και λοιπά καιρικά φαινόμενα...

    Για μένα ήταν ένα ικανοποιητικό (ποδηλατικά) ΣΚ .
    Σάββατο με ψιλόβροχο και πολύ ωραία ατμόσφαιρα σκαρφαλώσαμε με τον Αλεξόπουλο καμιά 20ριά χλμ στον Υμμητό.Ένα διωράκι, όσο ακριβώς χρειάζεται για να απολάυσεις. Μυρωδιές της φύσης, λίγη λάσπη, κουβεντούλα και βεβαίως προπονησούλα δύναμης.

    Σήμερα κατά τις 12 πετάχτηκα με πολύ στροφάρισμα μέχρι τη Σαρωνίδα και πίσω. 2 ώρες και κάτι ψιλά και γύρισα αρκετά χορτάτος -προς κουρασμένος- μπορώ να πω.
    Στο πήγαινε είδα και τους ΦΠΑδες που γύρναγαν στο ύψος του κάμπινκ, στα λιμανάκια. Όλοι φανόντουσαν χαμογελαστοί. Καλό αυτό. Ο Κώστας σίγουρα κάνει καλή "δουλειά".

    Καλή εβδομάδα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω είχα ένα πολυ διαφορετικό Σαββατοκύριακο μια που αλλάξαμε κτίριο στη δουλεια και έπρεπε να μετακομισουμε μια ολόκληρη αποθήκη με προϊόντα! Ολα πήγαν καλα και τώρα κάθισα να διαβάσω τα νέα σας.
    Πολλα συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους δρομείς και τους... ποδηλάτες, στο βουνό, στο δρόμο και στο ΦΠΑ!
    Απο Τέταρτη πάλι παρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο Αλέξανδρε! Μπράβο Μάκη! Μπράβο Θείε!! και μπράβο σε όλους τους φίλους μέλη μας ή μη, που είχαν το κουράγιο να κάνουν μια από τις αποστάσεις στη χθεσινή γιορτή του λαϊκού αθλητισμού, που λέει
    κι ο Σόμπολος πιο πάνω.

    Κατά τα άλλα το ΦΠΑ ήταν πολύ κυριλέ με νέες παρουσίες και καλή διάθεση. Εχασα το καφεδάκι αλλά επιφυλάσσομαι για την επόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καμια Χαλκιδα θα παμε???Τι θα γινει???Τα συγχαρητηρια μου τα εχω δωσει ηδη στους Μαραθωνομαχους μας κι αν μου ξεφυγε καποιος,ζητω συγνωμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και χαλκίδα, και στα μονοπάτια σου αργότερα, τρελλό αγόρι!

      Διαγραφή
  17. Την Κυριακή αποφάσισα να επαναλάβω την περισυνή μου εμπειρία, δηλαδή να ακολουθήσω τους Τρομερούς Κενυάτες με το ποδήλατο και τη φωτογραφική μου μηχανή.
    Απίστευτη εμπειρία να κοιτάς στα 10 μέτρα και για 15 περίπου λεπτά 6 κορυφαίους αθλητές με ήρεμο και προσηλωμένο βλέμμα, μεγάλοι διασκελισμοί, άρτια τεχνική που φαινόταν σαν να μη τρέχουν, μυική διάπλαση από άλλο πλανήτη, φωνές από το προπονητή, γκλάμουρ στα γύρω και εγώ εκστασιασμένος δεν αισθάνομαι την κούραση από τις ανηφόρες με 19 χιλιόμετρα την ώρα!
    Φθάνω στο Νομισματοκοπείο ξεκαβαλάω και επανέρχομαι στον πλανήτη γή, όταν καταφτάνουν μετά από 15 λεπτά οι "κανονικοί" αθλητές...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή