Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

"Άστατο" ΣΚ....

Άστατος προβλέπεται ο καιρός για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.
Το Σάββατο ειδικότερα αναμένονται βροχούλες από το μεσημέρι και μετά.

Ας ορίσουμε ένα ραντεβού το Σάββατο στο Ble @ 08.30 με προορισμό Ανάβυσσο... καιρού επιτρέποντος ... και...βλέπουμε. 



Last minute deal...
Κυριακή 1/6 το ραντεβού θα είναι στις 08.00 στο Ble.


Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Απογευματινοβραδινή ...Τετάρτης

Κατά τα γνωστά ραντεβού στις 19.00 @ Ble.

Φωτάκια και γιλέκα παρακαλώ όλοι! Οχι επειδή καλοκαίριασε να ξεχνιόμαστε!!!
Δηλώστε!

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Brevet Θήβας και ΣΚ εν Αθήναις

Ένα ακόμη ΣΚ πλησιάζει και φέρνει μαζί του ένα Brevet και (επιτέλους) ποδηλατικό καλοκαίρι. Φτού(!!!) σκόρδα γιατί πολύ κρύο και βροχή έχει πέσει φέτος...!!

Το Σάββατο λοιπόν έχει brevet Θήβας, εκκίνηση από την κεντρική πλατεία των Αγ.Θεοδώρων στις 08.00. Στο ίδιο σημείο από τις 07.15 μέχρι τις 07.50 θα μοιράζονται οι γαλάζιες καρτούλες.
Τα λέμε στην εκκίνηση λοιπόν!
Ποιοι πάνε Θήβα?  --> Link...

Κατά τον βασικό μηχανοδηγό των τρένων της Τετάρτης καλό είναι να υπάρξουν 2 γκρουπάκια. Ένα γρήγορο κι ένα ''σβέλτο''. Πιο θα ενσωματώσει περισσότερο "πόνο" ... πραγματικά δεν ξέρω..!

Σάββατο εντός συνόρων...:
Όσοι μείνουν στην Αθήνα καλούνται να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της ΜΠΛΕ στην παραλιακή με μία βόλτα μέχρι την Ανάβυσσο ή και μακρύτερα αν επιθυμούν.
Το ραντεβού θα οριστεί στις 08.30 @ Ble.




Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Απογευματινοβραδινή ...Τετάρτης

Κατά τα γνωστά ραντεβού στις 19.00 @ Ble.

Φωτάκια και γιλέκα παρακαλώ όλοι! Οχι επειδή (επιτέλους) καλοκαιριάζει να ξεχνιόμαστε!!!
Δηλώστε!



Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Εκλογικό ΣΚ (Part 1)

Το Σάββατο, κάποιοι θα πάνε στους Δελφούς, για ένα όμορφο, αλλά δύσκολο 200άρι brevet. Καλό δρόμο να έχουν, να περάσουν καλά και να επιστρέψουν ασφαλείς και ικανοποιημένοι!

Ίσως έχουμε και μερικούς που θα πρέπει να μετακινηθούν εκτός Ατικής ώστε να ψηφίσουν...

Οι υπόλοιποι (που ψηφίζουμε στην Αττική και δεν αντέχουμε 4,000 m υψομετρικά στον Παρνασσό) λέμε να κάνουμε λίγο παραπάνω ποδήλατο... Ξεκινάμε λοιπόν από το Ble στις 8:30, κάνουμε την πρώτη στάση μας στο γνωστό φούρνο, λίγο μετά το Σούνιο και από κει συνεχίζουμε προς Πλάκα / Συντερίνα. Αν έχουμε χρόνο (που μάλλον θα έχουμε!), θα κάνουμε και μια λίγο μεγαλύτερη στάση για καφέ, προς το τέλος της προπόνησης (η πρότασή μου θα είναι για κάπου στη Γλυφάδα...)

Για δηλώστε προθέσεις...

Για την Κυριακή, ημέρα εκλογών... όλο και κάτι θα κανονιστεί... μείνετε συντονισμένοι!

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Απογευματινή Τετάρτης

Χθες (Τρίτη) βγήκα για μια γρήγορη tempo προπόνηση μεταξύ 19:30 και 21:00... Επειδή δεν ήμουν σε group, και επομένως μπορούσα να έχω την προσοχή μου κάπου αλλού και όχι στους μπροστινούς μου, απόλαυσα ένα καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα! Μέχρι και πεντάλεπτη στάση στο Ribas έκανα, για να το "χορτάσω" την ώρα που ο ήλιος κρυβόταν...

Σήμερα λοιπόν, όσοι είστε στις 19:00 στο Ble, θα έχετε ελπίζω την ευκαιρία να απολαύσετε ένα εξίσου όμορφο ηλιοβασίλεμα! Αρκεί να έχετε την προσοχή σας όχι μόνο στον ήλιο, τη θάλασσα και τα σύννεφα, αλλά ΚΑΙ στους μπροστινούς σας, για να μην έχουμε άλλα... (μακριά από μας!)

Το πρόγραμμα λέει ~75 χλμ. μέχρι τη Σαρωνίδα και πίσω, με ρυθμό endurance. Ελπίζω να προλάβω να φύγω εγκαίρως από το γραφείο, να είμαι στο ραντεβού, οπότε και θα μείνω μπροστά για να σιγουρευτώ ότι ο ρυθμός θα είναι endurance. Αν όμως δεν προλάβω, ποντάρω στους υπόλοιπους, έμπειρους Ble-δες (Βαγγέλη;) ότι θα εξασφαλίσουν την πειθαρχία.

Παρακαλούνται όσοι έχουν στο προπονητικό τους πρόγραμμα για σήμερα, σπριντάκια, εντάσεις κλπ. να ΜΗΝ μείνουν στο group ή/και να ΜΗΝ τα ξεκινάνε (τα σπριντάκια κλπ.) από την ουρά του group! Οι υπόλοιποι παρακαλούνται να ΜΗΝ "τσιμπάνε" και διαλύουν το group :-) 

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Συμμετοχές στα επόμενα brevet (και όχι μόνο!)

Μην ξεχάσετε να περάσετε από τη σχετική σελίδα και να πείτε πού σκοπεύετε να συμμετέχετε το επόμενο διάστημα! Θα είναι χρήσιμο - εκτός των άλλων - και για να κάνουμε... οικονομία στη βενζίνη των μετακινήσεων!

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Πρόγραμμα Σαββάτου (10/5)

Εκκίνηση στις 8:30 από το Ble. Σαρωνίδα με καφέ!

Εναλλακτικά, όποιος θέλει να μου κάνει παρέα, 9:00 στην πλατεία Βαρυμπόμπης για 2,5 ώρες στην Πάρνηθα ;-)

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Μπόλικο πράμα το ΣΚ...

Σάββατο 3/5. Brevet Τρίπολης
Μία εκπληκτική διαδρομή 200χλμ με αρκετά υψομετρικά η οποία θα αποζημιώσει όσους παρευρεθούν. Καλό δρόμο και να το ευχαριστηθείτε!


Κυριακή 4/5. Γύρος Αηδόνια, Νεμέα.
Αντοχή 85 χλμ για τους έχοντες αγωνιστικές ανησυχίες... 
Κι εκεί θα δώσουν πολλοί φίλοι μας το παρόν. Ελπίζω κάποιοι να διακριθούν!!!
Καλή επιτυχία!


Για μας που θα μείνουμε εδώ, ας δώσουμε ένα ραντεβού στο Ble @ 08.30 (Σάββατο) με προορισμό την Ανάβυσσο κι αν προκύψει και κανά λοφάκι...ε, το ανεβαίνουμε...