Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΣΚ 3 & 4 Οκτωβρίου

Το 1ο Σάββατο του Οκτωβρίου μας περιμένει! Ο καιρός καλός και οι επιλογές πολλές.
'Οσοι επιθυμούν να δουν την εκκίνηση της 27ης Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας, ραντεβού στις 07:15 στο Καλλιμάρμαρο, από όπου θα ξεκινήσουν στις 07:45 για βόρεια και μέχρι Φράγμα Λίμνης Μαραθώνα. Καφές στο Φράγμα και επιστροφή.

Δεύτερη εναλλακτική θα υπάρχει για αυτούς που επιθυμούν παραλία. Στις 08:30 λοιπόν στο Μπλε για παραλία με καφέ, όπου η διαδρομή θα αποφασιστεί επί τόπου από τους παρευρισκόμενους.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου πάλι στις 08:30 και πάλι @ Μπλε για ακόμα μία παραλιακή προπονησούλα.

Καλό δρόμο σε όλες και όλους που θα τραβήξουν για Σπάρτη και καλό Χειμώνα σε όλους μας!!

28 σχόλια:

  1. Στις 08.30 θα είμαι στο μπλε για ανάβυσσο μετά καφέ. Αν ξυπνήσω έγκαιρα ίσως να πάω πρώτα στην εκκίνηση της Σπαρτακιάδας και από εκεί να κατέβω στο μπλε για το ραντεβού των 08.30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα πια.. καλό χειμώνα.

    Α, και καλό μας δρόμο προς τη σπάρτη. Θα φροντίσουμε η νέα και μυστήρια φανέλλα των θρυλικών να κάνει κατά το δυνατόν πανηγυρική (που λέει και η γιατρουδάρα) άφιξη μπροστά στου Λεωνίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράσινος για καλλιμαρμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι στους αυριανούς αναχωρήσαντες προς Σπάρτη καλό δρόμο και καλό τερματισμό.
    Να διασκεδάσεται όσο μπορείτε περισσότερο και να έχεται μαζί σας ένα αντιανεμικό-αδιάβροχο γιατί στα τελευταία χλμ, αν και ο καιρός θα είναι καλός,επειδή θα φτάσεται απόγευμα θα έχει δροσιά και ίσως κρυόσεται.
    Βροχή δεν προβλέπεται,καλό αυτό αλλά το αντιανεμικό θα χρειαστεί.

    Καλό δρόμο σε όλους σας,θα σας σκεφτώμαστε από'δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κσλο δρομο στους θρυλικους της ομαδας ( και στους guest stars φυσικα Γιαννοπουλους,και λοιπους) που θα τραβηξουν για τη Σπαρτη.Να γυρισετε ολοι καλα και χαμογελαστοι.
    Για εμας τους κοινους θνητους που θα μεινουμε πισω να... φυλαμε τα τοιχει , Καλλιμαρμαρο και μετα Φραγμα. Εκτος απροοπτου φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία για τους Σπαρτιάτες!
    Για τους βόρειους 08.30 στο cyclist είναι καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με βλέπω 8:30 για Ανάβυσσο. Καλό δρόμο στου Σπαρτιάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή αύριο τελικά δεν θα δώ από κοντά τους Σπαρτιάτες, τους εύχομαι ένα απολαυστικό ποδηλατικό ταξίδι.
    Κατά τα άλλα όπως προείπα 08.30 στο μπλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό δρόμο Σπαρτιάτες!!!
    Εμείς 8.30 μπλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλη επιτυχία τουμπανιαριδες Σπαρτιάτες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. This is SPARTA και η 3η μου Σπαρτακιαδα ειναι πλεον γεγονος. Πολλες κραμπες, μπολικα χλμ μονος, και τελικα το ιδανικο γκρουπακι σχηματιστηκε λιγο μετα τον Αχλαδοκαμπο.
    8-10 ατομα ηρθαμε σαν ενα ωραιο τρενο στη Σπαρτη μετα απο 9 ωρες.
    Στην παρεα κι Μακης του οποιου ηταν η 1η του (αν δεν κανω λαθος).
    Τα λεμε πλεον απο κοντα λιαν συντομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο παιδιά. Τώρα καλή ξεκούραση και αύριο καλή επιτυχία στο Ξηροκάμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι εγώ χτες τερμάτισα την 27η ποδηλατική Σπαρτακιάδα.
    Με ιδανικό καιρό, δηλαδή ευνοϊκό άνεμο μέχρι την τρίπολη, δροσιά και ηλιοφάνεια που βοηθούσε την ψυχολογία.
    Με εξαιρετική παρέα μέχρι το 150 (σημείο ελέγχου μύλων) γιαννόπουλο και χειλάκο, που μπλεγμένοι με ένα γκρουπ των δέκα-δεκαπέντε ατόμων είμασταν εμείς και άλλοι δυο-τρεις που τραβάγαμε με δύναμη και (θα το πω, υπάρχει αυτή η λέξη) φιλότιμο τους πάντες.
    Με τσιμεντωμένα πόδια από τα καινούρια δύο-τρία κιλάκια που απέκτησα στις καλοκαιρινές διακοπές μου, που έληξαν μόλις, και την έντονη προηγούμενη προσπάθεια να μη με ανεβάζουν τα πρώτα δεκαπέντε χιλιόμετρα με άλλη σχέση από την πρώτη τον κωλοσούρτη. Παραδόθηκα, μη μπορώντας διαφορετικά, να με περάσουν γυναίκες, παιδιά, γεματούληδες, ηλικιωμένοι και νωρίς κατάλαβα ότι θα ακολουθούσε για μένα μπρεβέ.
    Μοναχικά όλα τα χιλιόμετρα ως το Λεωνίδα, με τις απολαυστικές κατηφόρες στο τέλος να μου φτιάχνουν λίγο τη διάθεση. Η Σπάρτη περίμενε να με υποδεχτεί για πέμπτη φορά.
    Ο χρόνος μου κάνα μισάωρο χειρότερος από τον περσινό, αλλά εγώ έχω να χαίρομαι για τον καθαρό και ταπεινό αγώνα μου, με μηδέν λοιπά προβλήματα.
    Συγχαρητήρια δίνω στα παιδιά της ΜΠΛΕ, άσχετα σειράς τερματισμού, γιατί ξέρω ότι όλα αγωνίζονται καθαρά. Ιδιαίτερα όμως στο ζαφειρό, που πλέον έχει οριστικά απογειωθεί (καλή επιτυχία και στο σημερινό) και το πλήρωμά μου για χτες, γιαννό και χειλάκο, που με άφησαν έτη φωτός πίσω μόλις αρχίσαν τα βουνά και για την παρέα τους στο ταξίδι της επιστροφής.
    Για μένα βλέπω ότι τα γεράματα χτυπάν οριστικά την πόρτα μου και έρχεται η ώρα να αποσυρθώ. Ήδη ψάχνω να αποφασίσω σε ποιό συνδρομητικό κανάλι θα γίνω συνδρομητής, για να απολαμβάνω κάθε απόγευμα ενδιαφέροντα προγράμματα με πατατάκια, μπύρες, πίτσες και αντίο ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα κακώς να αναφερθώ στο φτερωτό μάκαρο, που δείχνει πως θα μιλάμε σύντομα για άλλη μία αιχμή της λέσχης στις διοργανώσεις.
      ΥΓ: εκφράζω την ανησυχία μου για το πώς πέρασε το βράδυ του ο ζίβας μας, στο ίδιο δωμάτιο με τους έκφυλους ταμείες μας, πρώην και τωρινό, που γυάλιζε το μάτι τους νωρίτερα.

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε Δημήτρη μην γραφτείς και στο τοπικό ΚΑΠΗ!!!!

      Διαγραφή
    3. Κοσμαδόοο, ......άντε μπράβο, εεε?

      Διαγραφή
    4. Η Σπαρτακιάδα δεν είναι απλά ένας μπρεβετοαγώνας. είναι χρόνος με φίλους και συνποδηλάτες. Απάνου κι απ ' κάτου απ το ποδήλατο.

      Χτες την παράσταση κλέβει ο χρόνος κάτου απ' το ποδήλατο όπου και υπήρξε η καίρια στιγμή...κατά την οποία ο Κοσμο κι ο Γιαννόπουλος αποφάσισαν να έρθουν στο δωμάτιό μας για ένα ντουσάκι.
      Εκεί τους περιμέναμε εγώ κι ο Γιάννης.
      Η συνέχεια σε καφέ.
      Είναι επιεικώς ακατάλληλη....

      Διαγραφή
    5. Τί ψάχνεις για φιλότιμο!
      Το 13 μαζί με yellowbird και 2-3 ακόμη είχαμε καταφέρει λίγο πριν τους μύλους να έχουμε μαζέψει περίπου 70 άτομα και στο ρολό'ι' μπροστά αλλάζαμε τρία άτομα συνεχώς.
      Τι περιμένεις λοιπόν.
      Προς γνώση και συμμόρφωση φίλε μου.

      Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά και κοίταξε να αφήσεις αυτές τις βλακίες που ξεστομίζεις όταν σε πιάνουν τα ξυχολογικά σου!

      Διαγραφή
  14. Θα συμφωνησω με το Δημητρη!
    Η Σπαρτακιαδα δεν ειναι μονο ενα μπρεβε και ενας αγωνας μαζι, αλλα πολυ περισσοτερα. Ειναι ενας απο τους πιο σημαντικους στοχους της χρονιας, ειναι μια εξαιρετικα απαιτητικη διαδρομη, εχει ζορι, πονο και χρειαζεται σωματικα και ψυχικα αποθεματα για να τερματισεις, αλλα ειναι και μια γιορτη! Απο την στιγμη της εκκινησης εως και το μεσημερι της Κυριακης εχεις την ευκαιρια να βρεθεις με φιλους απο ολη την Ελλαδα και να γιορτασεις παρεα!
    Ειμαι λοιπον κι εγω πολυ ευχαριστημενος που μπορεσα να ειμαι και φετος παρων σε αυτη τη γιορτη! Καλα να μαστε και του Χρονου!

    Ειμαι επισης ευχαριστημενος που ΔΕΝ ημουν παρων στο ντουσακι που ελαβε χωρα στο δωματιο μας. Οι μετεπειτα περιγραφες ηταν αρκετες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερχόμενος να επιβεβαιώσω τις ανησυχίες του φίλου και συναγωνιστή Κόσμο, θέλω μόνο να αναφέρω το αποτροπαιο θέαμα του Ζαφειρόπουλου να μας κάνει ασεμνες χειρονομίες από το μπαλκόνι κεντρικού ξενοδοχείου της Σπάρτης, φορώντας μονο ένα strip slip, μπροστά στα εκπληκτα μάτια περαστικών αλλά και μικρών παιδιών...
      Φυσικά οι διεστραμμένες τους ορέξεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στο κολασμένο δωμάτιο του δευτέρου ορόφου για το οποίο ακόμα μιλάει η τοπική κοινωνία, μας υποδέχθηκε με αδαμιαία περιβολή και μόνο μια πετσέτα να καλύπτει το μόριο του, ο έτερος επιβήτορας Καραγιώργης...
      Όταν η πόρτα έκλεισε... η κατάσταση έγινε δύσκολα περιγραψημη...

      Δεν θέλω να σκέφτομαι πως αυτοί οι δύο πορνοι πέρασαν το βράδυ τους ασελγωντας και βγάζοντας όλες τους τις αρρωστημένες ορέξεις στο τρυφερό κορμάκι του μικρού μας Ζήβα...

      την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Σπάρτης κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης και εισήγησης του Τμήματος Ηθών... το οποίο εκτάκτος και με την μομορφή κατεπιγωντος επανέφερε ο ΑΝΤ1 για ενα επεισόδιο...

      Διαγραφή
    2. Νέα στοιχεία λένε, σύμφωνα με την Αστυνομική διεύθυνση Σπάρτης, ότι στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 2 μποξεράκια:

      Το μεν πρώτο απεικονίζει ένα χταπόδι στην πίσω του πλευρά, το δε άλλο είναι στο χρώμα της νικήτριας φανέλας του Giro d Italia.

      Οι κάτοχοι ... αναζητούνται...

      Διαγραφή
  15. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιβεβαίωσα ότι πρόκειται για εξαιρετική διοργάνωση. Προσωπικά πιστεύω ότι η ΠΕΠΑ ανέβηκε πίστα.
    Να είμαστε γεροί, δυνατοί και κεφάτοι να ανταμώνουμε στους δρόμους.
    Ευχαριστώ για την παρέα, όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαχα! !!!! Οι ουρανοί είναι δικοί σας! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, γιατί παρά τα όσα τραγελαφικά ακολούθησαν, το πρωί υπήρξε και αγώνας εκεί όπου από νωρίς είχαμε καταλάβει μέσες άκρες τι θα δούμε και τι να περιμένουμε...

    Η πλειοψηφία των Μπλέ... στρουμφοχωριό!
    Σαββατοκυριακο Σπάρτη, τι να δείτε, που να πάτε να φάτε κλπ...

    Κοσμαδόπουλος με επιλόχεια κατάθλιψη...

    Ζαφειρόπουλος με μάτι γυαλιστερό σαν φρέσκια συναγρίδα...

    Μάκης σε τεντωμένο σχοινί, είμαι και γω ένα στρουμφάκι ή πάμε για πόλεμο;

    Χειλάκος τάχα μου brevetας, έσκασε με full carbon εξάρτηση, τα απολύτως απαραίτητα... ακόμα και χωρίς αυτά, ούτε κοντερακι δεν είχε... αμφιβάλλω αν πέρναγε τα όρια ζύγισης της UCI!

    Η εκκίνηση δόθηκε και το πελοτον ξεχυθηκε στους δρόμους της Αθήνας, γρήγορα γρήγορα πιάσαμε εθνική και άρχισαν να σχηματίζονται τα πρώτα πηγαδάκια, ψιλή κουβεντούλα, χαβαλές, γιορτινό κλίμα...
    ο Καραγιώργης όπου μπορούσε έριχνε κανά κατουρημα να φύγει το φάρμακο...

    Στην Κόρινθο κάποια θα αντάλλασαν τις τελευταίες τους κουβέντες για την μέρα μεταξύ τυρου και αχλαδίου (sandwich και ισοτονικου)

    Ξεκινάμε ξανά και όλοι ψάχνουν το πλασάρισμα τους για το ελεύθερο... αφήνουμε την Κόρινθο μπλέκουμε σε κάτι έργα κάποιος κάνει το λάθος να ακουμπήσει το Μάκη, που ήταν σαν έτοιμος από καιρό, φαρδύς πλατής κάτω... ο Μάκης χαμπάρι...
    πάμε για Σοφικό... τον Ζαφ δεν τον εχει δει κανείς...
    Ελεύθερο...
    όλοι ακολουθούν τις ρόδες που έχουν σημαδέψει και το πελοτον δε σπάει παρά μόνο... για μια στιγμή...
    Επίθεση από το 95km με 160km to go;
    Καλά ο ένας είναι ο Δαλέζιος... ο άλλος ποίος είναι;
    Ω ναι, ξεκολλημα πριν το Χιλιομόδι ο Ζαφειρόπουλος!

    Με ένα δυνατό groupετο φτάνουμε Άργος και αμέσως αμέσως Μύλους...
    Δυνατός ρυθμός με ρυθμιστή το Χειλάκο που νόμιζε πως όλα είναι brevet σε αυτή τη ζωή... γκαριζε και έβριζε όποιον έκανε το λάθος να ανεβάζει ρυθμό μη μπορώντας να κατανοήσει πως είναι πλέον σε αγωνιστικό group και οχι στο PBP για να χαζολογαει τρόπον τινά και να πίνει πανηγυρικά καφεδάκια με τη Γιατρουδάρα του...
    Το Στρουμφοχωριό σταθερά το τέμπο του δεν ανοίγει μύτη...
    Στοπ στους Μύλους... Ζαφειρόπουλος πουθενά... ρωτήσαμε τους ντόπιους τα καφενεία όλα κλειστά... δεν τον είδε κανείς...
    άναρχη επανεκκίνηση και βουρ για Κωλοσούρτη...
    Κάπου στα μισά του πρώτου μέρους της αναβασης θα ανταλλάξουμε τα τελευταία μπινελίκια με το Χειλάκο ο οποίος είχε παίξει πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπερισπασμου, είχε φτάσει πούδρα μέχρι τους Μύλους και μετά απαλλαγμένος απο κούραση και με την αγωνιστικη carbon εκδοχή του ένα στοπ εν γκου επιπέδου F1 είχε κερδίσει το παιχνίδι από νωρίς...
    το groupετο της ΑΕΚαρας ανεβενει και πάνω που είμαι έτοιμος να αρχίσω τα Forza ΑΕΚΑΡΑ... κόκαλο ο δικός σου...
    Λευτέρης Παπουτσας - Μάκης the BLE ανεβάζουν το Δικέφαλο εκ του ασφαλούς με ρυθμό σεμιναρίου...
    Κάπου προς τη μέση της αναβασης μια γνώριμη στρουμφοφωνη... μου τη δίνουν οι Σπαρτακιάδες... με πέρασαν τόσες γυναίκες... καλά που δεν θα είναι στο τερματισμό η κόρη μου να δει τα πράσινα νούμερα να τερματιζουν πριν το μπαμπά της... ευτυχώς εκλασε γρήγορα και η ψυχοθεραπεία έλαβε τέλος λίγο πριν τη Τρίπολη όπου ανταμωσαμε ξανά... για την τελευταία μας ανάσυγκρότηση όπου και θα ξανα σμιγαμε για να αποχαιρετήσουμε το Μάκη για τελευταία φορά αλλά και να μας ξεπροβοδιζε το Στρουμφοχωριό που λίγο πριν κολυμπήσουμε πετάλι έφτανε και αυτό...
    με Γεωργακόπουλο και Κόσμο φεύγουμε για τα τελευταία βασανιστικά χλμ προς Σπάρτη...
    στα μισά ο Δημητρακης μας άφησε να ανεβάσουμε ρυθμό και ο Βασίλης με πήγε μέχρι και το διασκεδαστικότερο μέρος της Σπαρτακιάδας... τη βουτιά προς Σπάρτη όπου η ταχύτητα ανεβενει επικίνδυνα και η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος...
    Εκεί θα βρω το Χειλάκο να μου κάνει καζούρα για το 2-0 (τον ήπια και φέτος) και μαζί θα περιμένουμε και τους υπόλοιπους Spartanble για τα συγχαρηκια...

    ο Ζαφειρόπουλος είχε ήδη κάνει μπάνιο και προετοίμαζε τα διεστραμμενα του σχέδια...
    η συνέχεια είναι γνωστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ευχαριστήσω και από εδώ όσους BLE ποδηλατησαμε μαζί, βοηθησαμε ο ένας τον άλλον και φτάσαμε στη Σπάρτη για άλλη μια χρονιά με χαμόγελα και όμορφος αναμνήσεις για τον επόμενο χρόνο μέχρι να πούμε ξανα Καλημέρα, το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη το 2016!

      Thank's!

      Διαγραφή
  18. Ευχαριστώ τον Γιαννό για την ευγενική του περιγραφή η οποία λέει:

    ###Ελεύθερο...
    όλοι ακολουθούν τις ρόδες που έχουν σημαδέψει και το πελοτον δε σπάει παρά μόνο... για μια στιγμή...
    Επίθεση από το 95km με 160km to go;
    Καλά ο ένας είναι ο Δαλέζιος... ο άλλος ποίος είναι;
    Ω ναι, ξεκολλημα πριν το Χιλιομόδι ο Ζαφειρόπουλος!
    ####

    ... ενώ θα έπρεπε να λέει:


    ###Ελεύθερο...
    όλοι ακολουθούν τις ρόδες που έχουν σημαδέψει και το πελοτον δε σπάει παρά μόνο... για μια στιγμή...
    Επίθεση από το 95km με 160km to go;
    Καλά ο ένας είναι ο Δαλέζιος... ο άλλος Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ποίος είναι;
    Ω ναι, ξεκολλημα πριν το Χιλιομόδι ο Ζαφειρόπουλος!
    ####

    Ότι θα έκανα ξεκόλλημα -όπως καταλαβαίνετε άθελά μου- στη Σπαρτακιάδα...ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Περιττό είναι νομίζω να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο 3λεπτο (άντε 4λεπτο) μου στοίχισε σίγουρα 20 λεπτά τελικό χρόνο. Πιο περιγραφικά... Μ'έκαψε...

    ------------------------

    Έκανα όμως (αυτά ηθελημένα) 2 ξεκολλήματα μόνος μου στο Ξηροκάμπι.
    Είχα υποσχεθεί στον Π.Γούδα ότι θα τον βοηθήσω όσο μπορώ, άμα μπορώ.
    Κι αφού μπορούσα το κανα.
    Το εναπομείναν γκρουπάκι των 25-30 ποδηλάτων που ανέβηκε μαζί την ανηφόρα κοίταξε με έκπληξη έναν άσχετο να τους περνάει με τη διπλάσια ταχύτητα την ώρα που έκοβαν για να ''μετρηθούν να δουν ποιοι είναι''.

    Τι έκανα δλδ? Ποιος ήταν ο στόχος μου?
    Μα απλά να κάνω το γκρουπ πολλά μικρά κομματάκια. Να δώσω αβαντάζ στο φιλαράκι μας.

    Οι στροφές ανάμεσα στα σπίτια έμοιαζαν για ακόμα μία φορά με παιχνίδι στο playstation μόνο που αυτή τη φορά διάλεγα εγώ τη γραμμή.
    Από πίσω μου κατάφεραν να κολλήσουν μόνο 3 ποδήλατα.
    Ο Παύλος μου φώναξε να κρατήσω όσο μπορώ. Κράτησα κανά λεπτό ακόμα. 2 με 2μιση στο σύνολο μη φανταστείτε τίποτα το ιδιαίτερο.

    Μετά απλά άφησα τα πόδια μιας και η ''δουλειά'' μου είχε τελειώσει.
    Ο Γούδας έχοντας πραγματικά ΠΑΡΑ πολλά ΒΑΤ στα πόδια του δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει το τελικό σπριντ. Όπως κι έγινε.

    Χάρηκα πολύ τον αγώνα άσχετα αν τερμάτισα σε πιο χάλια θέση απ ότι πέρσυ ενώ είχα περισσότερες δυνάμεις.

    Πραγματικά το επίπεδο είναι πολύ υψηλό απ όλα τα παιδιά και η θέση του βοηθού, έστω και για ένα σπριντάκι ή για ένα χαζοξεκόλλημα, είναι επιτυχία για μένα.

    Ελπίζω του χρόνου να είμαστε όλοι ξανά εκεί (και στη Σπάρτη και στο Ξηροκάμπι) κι ακόμη περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τώρα τι να πω ότι δεν ζηλεύω, ψέματα θα ναι!!!
    Συγχαρητήρια σε όλους, ακόμα και στην μαυροσουπιά τον Χειλάκο.

    Υ.Γ. Οι διηγήσεις του ιού Μάκη στο fb ήταν ανεπανάληπτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ λοιπόν που είχα αδειάσει από το φάρμακο πριν την Κόρινθο, μια και έλεγε ο Γιαννόπουλος για antidopping εκεί, πήγα χαλαρά με λίγα Watt την υπόλοιπη διαδρομή μετά το ελεύθερο. Όσοι μπορούσαν να πατήσουν και την επομένη στο Ξηροκάμπι να σταθούν αξιοπρεπώς, σωστά έπραξαν. Εγώ είχα να διαλέξω ανάμεσα σε έναν από τους δύο αγώνες και επέλεξα να έχω μια σχετικά καλή εμφάνιση τη δεύτερη μέρα. Να πω μάλιστα πως δεν κουράστηκα καθόλου από πεταλάρισμα στη διαδρομή της Σπαρτακιάδας παρά μόνο από τις ώρες πάνω στη σέλα. Και ενώ πέρυσι έλεγα πως εντάξει το κάναμε κι αυτό, το είδαμε τέλος, φέτος λέω να 'μαστε καλά του χρόνου να το ξανακάνουμε. Να σημειώσω την αναπάντεχα θετική εμφάνιση του Μάκη Αντωνόπουλου για το χρόνο που τερμάτισε τη Σπαρτακιάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα μπλε στρουμφάκια που έκαναν τον ένα ή και τους δύο αγώνες ανεξάρτητα από το πόσο αργά ή γρήγορα τερμάτισαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή