Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΣΚ με απ'όλα

Bike Festival, προπόνηση και Brevet.

Και τις 3 μέρες (ΠΣΚ) σας περιμένουμε στο Bike Festival στο Γκάζι. Περίπτερο 20.




Το Σάββατο το ραντεβού μας είναι στις 08.30 @ Ble για μια παραλιακή βόλτα μέχρι την Ανάβυσσο κι επιστροφή απ όπου αποφασίσουν οι παρευρισκόμενοι.


Την Κυριακή έχει Brevet Αττικής κι ευκαιρία για μπόλικα χλμ. Ραντεβού στην εκκίνηση!

14 σχόλια:

  1. Το Περιπτερο μας ειναι σούπερ και ηδη ειναι στην Εκθεση η πρωτη βαρδια απο μελη μας για να σας υποδεχτει!
    Μην ξεχασετε να περασετε μια βολτα μεσα στο Σαββατοκυριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε οτι αφορα το Μπρεβε, να δωσουμε μια ωρα εκκινησης ετσι ωστε να ξεκινησουμε ολοι παρεα?
    Για πειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέμε λέμε Γιώργο!
    Τουλάχιστον μέχρι το Σούνιο να πάμε μαζί με ρυθμό μπλε και μετά βλέπουμε...
    Θα έχει πολύ κόσμο αλλά και 4 κισέ!
    Νομίζω είναι καλό το ραντεβού 07.00 και 07.15 αναχώρηση.
    Εμείς από Βόρεια θα κατεβούμε παρέα και υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να μας ακολουθήσουν!
    Φοράμε μπλούζες και εμπιστευόμαστε τις δικές μας καλές ατμομηχανές!Παιδιά να μείνουμε μπροστά και μαζί ή παρέα!Να μείνουμε (όσο μπορούμε) "στεγανοί"!
    Θα έχει πολύ "περίεργο" κόσμο τη Κυριακή...
    Να το φχαριστηθούμε με ασφάλεια κυρίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το περίπτερό μας σήμερα ήταν σίγουρα από τα ποιο ζεστά στην εκδήλωση!
    Ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα ΠΣΚ γεμάτο ποδήλατο, για μένα, μετά από πολύ καιρό:

    - Παρασκευή στην έκθεση, στο περίπτερό μας. Η ομάδα είναι πλέον συμπαγής και δυνατή. Με εμπειρία από πέρσι, στήσαμε ένα "ζεστό" (και δεν αναφέρομαι στη θερμοκρασία στο εσωτερικό του) και σεμνό περίπτερο. Πολλές ευχαριστίες σε όσους δούλεψαν στο στήσιμο και στη στελέχωση, αλλά και σε όσους το τίμησαν με την παρουσία τους!

    - Σάββατο πρωί στη στελέχωση του περιπτέρου μας, είχα την ευκαιρία να κάνω και μερικές "προεδρικές" συναντήσεις, από τις οποίες ελπίζω να προκύψουν οφέλη για το club μας!

    - Κυριακή, αξημέρωτα στην Τεχνόπολη για να κάνω (μετά από πολύ καιρό) ένα "εύκολο" μπρεβετάκι... Η θερμοκρασίες που επικράτησαν, μόνο εύκολο δεν το έκαναν... Το "πλάνο" μου ήταν να πάω "αίμα" με το γρήγορο Ble group μέχρι την Ανάβυσο και μετά να γκρουπαριστώ με τους πιο λογικούς... Το πρώτο μέρος του πλάνου υλοποιήθηκε. Το δεύτερο όχι (σπανίζουν οι "πιο λογικοί" πλέον! χαχαχα)

    Η αλήθεια είναι ότι από το 80 χλμ. είχα αρχίσει να σκέφτομαι να την κάνω προς το σπίτι... Αλλά επικράτησε η "καρδιά του επίμονου μπρεβετά" και το τελείωσα... Ήπια άπειρες ποσότητες νερού και ισοτονικού... Κάποιες στιγμές αισθανόμουν ότι ήμουν μέσα σε τηγάνι... Αλλά είπαμε: αφού ξεκινήσαμε... πάμε να το τελειώσουμε!

    Καλή εβδομάδα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η επίσκεψή μου στο περίπτερο το σάββατο βράδυ με συνοδεία οικογενειακή, και το μεσημέρι της κυριακής με το βάρος ενός δυνατού "εύκολου" στα πόδια, μου έδωσε την αίσθηση ότι είμαστε μία ζεστή παρέα από καλά παιδιά. Μεγάλη μου χαρά να είμαι κι εγώ ένα μέλος. Και συγχαρητήρια σε όσα παιδιά δουλεύουν στο παρασκήνιο για να υπάρχει όλο αυτό το κλίμα και η δραστηριότητα.

    Την κυριακή ξεκίνησα το "εύκολο" χαιρετώντας αρκετά γνωστά παιδιά που συναντούσα στην εκκίνηση. Ήταν σκοπός μου να ελέγξω την κατάστασή μου, για να διαπιστώσω πόσο θα πονέσει η υπόθεση "28η σπαρτακιάδα". Υπήρχαν υπόνοιες ότι θα έμπλεκα με μάλλον παράλογους (με τη βάση που το θέτει ο πρόεδρος). Το αποτέλεσμα ήταν ίσως το πιο γρήγορο μπρεβέ που θυμάμαι. Παράλογος ρυθμός με ευνοϊκό ή μη άνεμο, που ικανοποίησε εμάς και εκνεύρισε μία συνήθως ευγενική προσωπικότητα. Οι στάσεις αρκετές, αλλά χρήσιμες. Η μωτ ταξιδίου, κλάσματα πάνω από το 30, και ο κύκλος ολοκληρώθηκε σε ένα οχτάωρο.

    Θέλω να ευχαριστήσω το μεγάλο μπλε γκρουπάκι (συμπεριλαμβανόμενων και δύο λαχανί κιτρινιάρηδων) που με κουβάλησε, και το οποίο ελάχιστα βοήθησα κι εγώ.

    Πρώτα ο Θεός, στο καλλιμάρμαρο σε τρία σουκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρη μου, σε ευχαριστω για την κατανόηση και την ευγενικη σου τοποθετηση περι... εκνευρισμου. Ζητώ συγγνώμη εαν ξεπερασα τα ορια καποιες στιγμες.
      Το σφαλμα ηταν κυρίως δικο μου που υπερεκτιμησα τις δυνατοτητες μου (και φυσικα δεν θα επαναληφθει).
      Αλλα οχι μονο δικο μου...
      Τα υπολοιπα επι του θεματος, απο κοντα!

      Σε γενικές γραμμες, να πω οτι και για μενα ηταν το πιο γρηγορο μπρεβε που εχω κανει ποτέ! Μεχρι το 180χλμ πηγαιναμε με Μ.Ω. 31+ ! Μετα ομως το πληρωσα, με κραμπες και τρελο σουρωμα και τα τελευταια μοναχικα 25 χλμ μου φανηκαν 225! Δεν πειράζει ομως. Την επομενη φορά θα ξερω!
      Αντε, καλη Σπαρτακιαδα τωρα!

      Διαγραφή
    2. Γιατί νομίζω πως θα είσαι παρών οικειοθελώς και σε επόμενο παραλογισμό, ζήβα μου;

      Διαγραφή
    3. Νεα Μακρη, σταση για ανασυγκροτηση...
      Δεν θυμαμαι ποιος το ειπε...

      -Ο Ζηβας που ειναι;
      -Μ4λακες ο Ζηβας εχει αρχισει και λεει κατι μπινελικια Κεφαλονιτικα αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει!!!

      Διαγραφή
    4. Απο τη σουρα ητανε...

      Διαγραφή
  7. Ναι ήταν δύσκολο, αλλά ,τώρα που τέλειωσε, απολαυστικό!Κερασάκι στη τούρτα από ένα γεμάτο ble τριήμερο με μία δυνατή παρουσία μας στο bike festival και στο brevet της Αττικής!
    Νομίζω είχαμε το μεγαλύτερο γκρουπ τουλάχιστον μέχρι το Σούνιο με πειθαρχία και ταχύτητα.
    Μετά το Κορωπί οι βόρειοι "σπάσαμε" από το κεντρικό πρώτο γκρουπ το οποίο ήταν πολύ αθλητικό(!!!) και τερματίσαμε ολοι μαζί λίγο αργότερα.
    Για μένα ταλαιπωρία μαζί με ικανοποίηση.
    Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα μεγαλο "ΜΠΡΑΒΟ" και ενα ακομα μεγαλυτερο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" προς ολους τους εθελοντες που δουλεψαν για το στησιμο και το μαζεμα του Περιπτερου μας στην Εκθεση και θυσιασαν πολυ απο τον ελευθερο χρονο τους για την εκπροσωπηση του Club με τη στελεχωση των βαρδιών καθολη τη διαρκεια του ΠΣΚ!
    Να ειμαστε καλα και του χρονου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Brevet Αττικης, The photostory:

    http://postimg.org/gallery/1ioyk9fxs/

    ΑπάντησηΔιαγραφή