Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Recovery Τετάρτης

Μετά την καταπόνηση της Θήβας, θα είναι - νομίζω - αναζωογονητική μια χαλαρή βόλτα μέχρι την Ανάβυσσο...

Εκκίνηση στις 19:00 από το Ble. Θα έχει και απολαυστικό ηλιοβασίλεμα κατά την επιστροφή!

Δηλώστε συμμετοχές!

Επίσης είναι ημέρα γιορτής για το φίλο μας το RockaRolla σήμερα, οπότε περιμένουμε κέρασμα τζελάκια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΡΟ!

Ο υπογράφων "περιμένει πάσο" (θυμίζω ότι υπάρχει και αυτό το status, εκτός από το "πράσινος" και "μαύρος"). Για την ακρίβεια, περιμένω δύο πάσα: ένα από τον αγκώνα μου (που είναι μεν πολύ καλύτερα, αλλά πονάει ακόμα σε συγκεκριμένες κινήσεις) και ένα ακόμα (πάσο) από φίλους που έχω καιρό να δω λόγω απουσίας τους εκτός Αθηνών... Αν μπορέσουμε να βρεθούμε σήμερα, θα τους τιμήσω ;-)  

10 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ Φράνκι.
    Αν και είμαι δυνατός και πρόθυμος, είμαι και αρκετά πιεσμένος με τη δουλειά.
    2 διαδοχικά deadlines με έχουν μαυρίσει μέχρι Παρασκευή αργά...

    Αν δεν φύγουμε ΣΚ, και κανονίσουμε να βγούμε παραλιακή, κερνάω καφεδάκι στη λιακάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον μαύρος και γω για σήμερα.
    Παρόλα αυτά χρόνια πολλά Πέτρο (ΡοψκαΡολλα)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καιρός φαίνεται απειλητικός για καταιγιδάκι, αλλά εξακολουθώ να δηλώνω πιράσινος. Για να δούμε.. Άμα είναι και ο κλεόυς δε φοβάμαι τίποτα.
    Πέτρο, χρόνια πολλά, υγεία, χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω φάει περισσότερο χημικό από ότι ζέστη την Αγία Άννα.
    Πάω γιά γενικό πλύσιμο.
    Θα τα πούμε προσεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια αρκετά Γρηγόρη βόλτα χτες . Παναγιώτη χωρίς εσένα αναρχία έλα πίσω γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα παίδες! Δεν σας πρόλαβα εχθές και έτσι ξεκίνησα με τον Ακη χαλαρά (ο Ακης πηρε μέρος στο brevet της Θήβας και εκανε βόλτα αποθεραπείας) κάποια στιγμή διασταυρωθήκαμε στον δρόμο και έτσι κάναμε επιτόπου και κολλήσαμε πίσω σας. Τελικά όμως μείναμε πίσω περιμένοντας 2 παιδιά που είχαν μείνει πίσω.

    Για το λίγο που σας ακολούθησα ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος. (το χαλαρή βόλτα για άλλη μια φορά εμείνε στα χαρτιά :)). Γενικότερα τις τελευταίες φορές δεν υπάρχει ρυθμός και πιστεύω ότι αυτό το στυλ δεν προσφέρει καν προπονητικά...

    Με όλο το θάρρος, όταν σας ακολούθησα για πρώτη φορά πίστευα ότι θα υπάρχει μια πιο ομαδική προσέγγιση άλλα τις περισσότερες φορές βλέπω ότι αν κάποιος μείνει πίσω είναι μόνος του... Και λάστιχο να πάθεις δεν θα το καταλάβει ποτέ κανείς...

    Τα παράπανω δεν είναι σε καμία περίπτωση μομφή! Δεν με αναγκάζει κανείς να έλθω και στο κάτω κάτω θα μπορούσε να μου πει κάποιος ότι αφού χαλιέσαι ρε μεγάλε μην έρχεσαι! Απλά ήθελα να εκφράσω μια σκέψη σχετικά με την εύθυνη που φέρουμε σαν group (Αφού ξεκινάμε μαζί από κάπου και η πρόσκληση είναι ανοικτή) για τα μέλη του group την κάθε φορά ή είναι καθαρά στην κρίση του κάθε μέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γιώργος έχει δίκιο. Κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του. Τελευταία "ξεφευγούμε" κι αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα καθορίσουμε συγκεκριμένα σημεία για σπριντ και ανασυγκρότηση. Και ο ρυθμός θα καθορίζεται πιο συγκεκριμένα. Θα επανέλθουμε... Ο Γιώργος έχει δίκιο. Κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του. Τελευταία "ξεφευγούμε" κι αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα καθορίσουμε συγκεκριμένα σημεία για σπριντ και ανασυγκρότηση. Και ο ρυθμός θα καθορίζεται πιο συγκεκριμένα. Θα επανέλθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη βόλτα... νομίζω ότι όταν λείπει ο Παναγιώτης γίνεται το "έλα να δεις".
    Ίσως, λέω ίσως, να πρέπει να γίνεται ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ξεκαθάρισμα τι ρυθμό θα ακολουθήσουμε.

    Δηλαδή είτε η ανακοίνωση να αναφέρει ρητά: "ελάτε και θα πέσουν κορμιά, ....όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε... κλπ κλπ", είτε να αναφέρει ρητά: "ελάτε, θα πάμε και γυρίσουμε ΟΛΟΙ μαζί, γκρουπάκι με ΜΩΤ περίπου 28-30 χ.α.ω." ή κάτι σχετικό.
    Όποιος θέλει να ακολουθήσει, το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμμορφωθεί με την ανακοίνωση...
    Αν θέλει παιχνιδάκια, μπορεί να κάτσει μόνος του. Αν δεν μπορεί να ακολουθήσει, ας προσπαθήσει όσο μπορεί και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα παιδάκια που βρέθηκαν στο μπλε από την αρχή σχημάτισαν ένα σύνολο που είχε παρόμοιες διαθέσεις. Προτάθηκε αποθεραπεία, αλλά όσοι βρεθήκαμε τελικά εκεί δεν είχαν ανάγκη κάτι τέτοιο και κινηθήκαμε ζωηρά. Η συνέχεια ήταν ζήτημα κεκτημένης ταχύτητας. Σημειώνω ότι αυτήν τη φορά έγινε στάση δεκάλεπτη στη σαρωνίδα γιατί κάποιος είχε ανάγκη για ανεφοδιασμό και ότι όσοι ήταν από την αρχή μέσα στην κατάσταση έδειξαν να το απολαμβάνουν. Φαίνεται ότι ήθελαν παιχνιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή