Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σάββατο 6 Αυγούστου

Επειδή η πρωινή ζέστη είναι μάλλον ανυπόφορη πλέον (τουλάχιστον για μένα), το προσωπικό μου πλάνο είναι να ξεκινήσω από το σπίτι κατά τις 7:30 και να είμαι πίσω γύρω στις 10:00 με 10:30. Με "ελεύθερο" πρόγραμμα (και εφόσον καταφέρω να ξυπνήσω :-) ).

Οι υπόλοιποι τι λέτε; Αν θέλετε να κανονιστεί κάτι γενικότερο, κάντε προτάσεις εδώ και θα φροντίσω για τα σχετικά...

Update: Το ραντεβού είναι στις 8:00 στο Ble. Θα πάμε σε Ζώνη 2 μέχρι τη Σαρωνίδα, μικρή στάση και επιστροφή (η αλήθεια είναι ότι "ψηνόμουν" και για ένα καφεδάκι στη γνωστή καφετέρια στη Σαρωνίδα, αλλά θα μας πιάσει η ζέστη...)

7 σχόλια:

 1. franki,

  Για το σάββατο έχω 150 mins EET (Ζώνη 2) Αν σκοπεύεις να κινηθείς σε αυτό τον ρυθμό μπορώ να είμαι στις 8:00 στο Μπλε. Όποιος άλλος ενδιαφέρεται μιλάω για προπόνηση σε σταθερό ρυθμό που να μπορείς να μιλάς άνετα χωρίς sprints,ανάβαση στο full κτλ. Στάση 2-3min Σαρωνίδα και πίσω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είμαι μέσα. Άρα ραντεβού στις 8:00 στο Ble. Όσοι (άλλοι) πιστοί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι το ήθελες τώρα να πεις για καφεδάκι??? Καραψήνομαι και εγώ για ένα πρωινό!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βλέποντας και κάνοντας ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τελικά, δεν αντισταθήκαμε στο καφεδάκι! Καλή θερμοκρασία το πρωί, αλλά και κάμποσος αέρας που δεν πτόησε το Γιώργο και τον υπογράφοντα.

  Όπως είχαμε υποσχεθεί, μείναμε κυρίως στη Ζώνη 2 (ΟΚ εγώ μπήκα και στην 3, γιατί ο Γιώργος είναι στο pick της φόρμας του!). Απολαύσαμε ποδήλατο σήμερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή