Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Απογευματινή Τετάρτης

Χθες (Τρίτη) βγήκα για μια γρήγορη tempo προπόνηση μεταξύ 19:30 και 21:00... Επειδή δεν ήμουν σε group, και επομένως μπορούσα να έχω την προσοχή μου κάπου αλλού και όχι στους μπροστινούς μου, απόλαυσα ένα καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα! Μέχρι και πεντάλεπτη στάση στο Ribas έκανα, για να το "χορτάσω" την ώρα που ο ήλιος κρυβόταν...

Σήμερα λοιπόν, όσοι είστε στις 19:00 στο Ble, θα έχετε ελπίζω την ευκαιρία να απολαύσετε ένα εξίσου όμορφο ηλιοβασίλεμα! Αρκεί να έχετε την προσοχή σας όχι μόνο στον ήλιο, τη θάλασσα και τα σύννεφα, αλλά ΚΑΙ στους μπροστινούς σας, για να μην έχουμε άλλα... (μακριά από μας!)

Το πρόγραμμα λέει ~75 χλμ. μέχρι τη Σαρωνίδα και πίσω, με ρυθμό endurance. Ελπίζω να προλάβω να φύγω εγκαίρως από το γραφείο, να είμαι στο ραντεβού, οπότε και θα μείνω μπροστά για να σιγουρευτώ ότι ο ρυθμός θα είναι endurance. Αν όμως δεν προλάβω, ποντάρω στους υπόλοιπους, έμπειρους Ble-δες (Βαγγέλη;) ότι θα εξασφαλίσουν την πειθαρχία.

Παρακαλούνται όσοι έχουν στο προπονητικό τους πρόγραμμα για σήμερα, σπριντάκια, εντάσεις κλπ. να ΜΗΝ μείνουν στο group ή/και να ΜΗΝ τα ξεκινάνε (τα σπριντάκια κλπ.) από την ουρά του group! Οι υπόλοιποι παρακαλούνται να ΜΗΝ "τσιμπάνε" και διαλύουν το group :-) 

14 σχόλια:

  1. Κι'εγώ...χωρίς προπονητικό πρόγραμμα και με πολύ διάθεση για βόλτα και συνάντηση με φίλους που έχω χάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρόλαβα να έρθω.. ελπίζω να μη σας πήρε ο αέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνω απ¨όλα super ηλιοβασίλεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά θετικά και ένα "αρνητικό" (ο αέρας στην επιστροφή).
    Πολύς κόσμος, απόλυτη πειθαρχία και καλός στρωτός ρυθμός.
    Είχα σκοπό να μείνω σε endurance ρυθμούς, αλλά στην επιστροφή, όσο ήσουν μπροστά έπρεπε να μπεις στο "tempo" (λόγω του αέρα). Τουλάχιστον, οι υπόλοιποι μπορούσαν να μείνουν στο endurance, καλά κρυμμένοι πίσω από τους μηχανοδηγούς!

    Ευχαριστώ όλους για την όμορφη βόλτα/προπόνηση!

    Ιδιαίτερη μνεία για την εμφάνιση έκπληξη από το Γιώργο που ήρθε από τη Μύκονο για δουλειά 1-2 ημερών και ΔΕΝ παρέλειψε να φέρει το Cannondale του για να μας κάνει παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τη θέα (ηλιοβασίλεμα) με κάλυψε ο Pit!

      Διαγραφή
    2. Η βολτα μαζι σας ηταν μια ευχαριστη κοινωνικη νοτα στη μοναχικη ποδηλατικη Μυκονιατικη μονοτονια μου. Να ειμαστε ολοι γεροί να τα πουμε Οκτωβρη.

      Διαγραφή
  5. Και ηλιοβασίλεμα και φεγγαράδα!
    Ηταν πραγματι πολυ ωραια χθες παρολο τον αερα!
    Ευχαριστουμε τους μηχανοδηγους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφού οι μισοί θα πάνε Δελφούς, οι άλλοι μισοί να μην πάμε Σούνιο (στο φούρνο και Πλάκα και Συντερίνα); Να πάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι πει ο DS! Παρών κι εγώ!
      Τι ώρα να βάλω εκκίνηση; 8:30 είναι καλά νομίζω...

      Διαγραφή