Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Εκλογικό ΣΚ (Part 1)

Το Σάββατο, κάποιοι θα πάνε στους Δελφούς, για ένα όμορφο, αλλά δύσκολο 200άρι brevet. Καλό δρόμο να έχουν, να περάσουν καλά και να επιστρέψουν ασφαλείς και ικανοποιημένοι!

Ίσως έχουμε και μερικούς που θα πρέπει να μετακινηθούν εκτός Ατικής ώστε να ψηφίσουν...

Οι υπόλοιποι (που ψηφίζουμε στην Αττική και δεν αντέχουμε 4,000 m υψομετρικά στον Παρνασσό) λέμε να κάνουμε λίγο παραπάνω ποδήλατο... Ξεκινάμε λοιπόν από το Ble στις 8:30, κάνουμε την πρώτη στάση μας στο γνωστό φούρνο, λίγο μετά το Σούνιο και από κει συνεχίζουμε προς Πλάκα / Συντερίνα. Αν έχουμε χρόνο (που μάλλον θα έχουμε!), θα κάνουμε και μια λίγο μεγαλύτερη στάση για καφέ, προς το τέλος της προπόνησης (η πρότασή μου θα είναι για κάπου στη Γλυφάδα...)

Για δηλώστε προθέσεις...

Για την Κυριακή, ημέρα εκλογών... όλο και κάτι θα κανονιστεί... μείνετε συντονισμένοι!

8 σχόλια:

  1. Θα είμαι το Σάββατο παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακύρωσα τους Δελφούς, οπότε παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άντε όλα τα παιδάκια!! έχω κέφια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανδαισία! Όμορφη παρέα, όμορφος καιρός, ωραίος ρυθμός, προπόνηση στο ρολόι, ευθείες, ανηφόρες, κατηφόρες, δάσος και πράσινο, ωραίες-τυχαίες συναντήσεις με φίλους και γνωστούς συνποδηλάτες, 133 km για μένα... δεν ξέρω αν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα τα λες! Προσυπογραφω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταπληκτικό το Μπρεβετάκι, Ξεκίνημα με όλη την ομάδα των Μπλέ, με πολύ κέφι μετά από μια όμορφη τελετή αρχαιοελληνικού πνεύματος. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε. Στις πρώτες ανηφόρες χώρισαν τα τσανάκια μας όπως ήταν φυσικό. Ευχαριστώ τον Τάσο για την ωραία παρέα, που αν δεν τα θαλασσώναμε λιγάκι θα πήγαινε μέχρι το τέλος. Ενα Μπρεβέ που θα'θελα να επαναλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σούπερ Δελφοί!! αυτό είναι μπρεβέ!! μπράβο σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία και την τόλμη να τα ευχαριστηθούν!
    και εμείς εδώ καλά περάσαμε.. αλλά καμιά σχέση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή