Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Προγραμματισμός ΣΚ (12 & 13 Ιουλίου)

Και μια φωτό της Ble, κάπου στην Ουγγαρία...


Updated: 11/7, 22:20

Μια και η παραλιακή έχει αρχίσει να γίνεται δυσάρεστη κάποιες ώρες (λόγω αυξημένης κίνησης), λέμε να την αποφύγουμε για το Σάββατο (και μη μου πείτε για καμιά Μαραθώνος... χειρότερη θα είναι...)

Η (τελική) πρόταση λοιπόν, για το Σάββατο, είναι:
  • Αναχώρηση από "Εν έτει 1929" (aka "Σμηνίτη") στις 8:30 
  • Διαδρομή:  Γύρος Πάρνηθας (περίπου σαν το 1st Ble Challenge)
  • Καφές στον τερματισμό.
Για την Κυριακή, θα κάνουμε update αύριο...

35 σχόλια:

  1. Κάποιες παραπάνω πληροφορίες? πχ χλμ, βαθμός δυσκολιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποθέτω ότι σε κάλυψε η τηλεφωνική μας επικοινωνία :-)

      Διαγραφή
    2. Φυσικά με κάλυψε (και σ' ευχαριστω πολύ!) για αυτό-αν μου επιτρέψει η οικογένεια να λείψω -θα ερχόμουν στο B με βασικό κριτήριο την δυνατοτητα οταν ζοριστω να κάνω διάλλειμα και να περιμένω το "μπλε τρένο" να περάσει να με πάρει στην επιστροφή

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Καλά, για σένα, ήμουν σίγουρος (τι θα ψηφίσεις)! χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Αυτός δεν ψηφίζει, δαγκώνει.

      Διαγραφή
  3. Όπσον άλφα δαγκωτό και για το μικρούλη κοσμαδό, που θα σας παρακολουθεί να απομακρύνεστε στις ανωφέρεις. Θα είναι η δεύτερη φορά μετά το βαβά του που θα συρθεί σε βουνό, αλλά αυτή τη φορά με κάποιους να τον περιμένουν στην κορυφή.
    Μόνο η ώρα αναχώρησης θα τον στεναχωρήσει λίγο, αφού μηχανοκίνητο, πρωινό δρομολόγιό του θα του στενέψει τα χρονικά περιθώρια. Αν είναι αδύνατο η αναχώρηση να γίνει ώρα 830, τότε και η όπσον βου δεν θα τον απογοητεύσει. Ίσως του δώσει την ευκαιρία να γνωρίσει τον ευγενικό συνονόματο.
    Και ελπίζω στην ενίσχυση της παρουσίας μας και από άλλους συνονόματους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, το θέμα είναι να κάνουμε ΟΛΟΙ μαζί, το ένα από τα δύο options...
    Αν συμφωνούμε όλοι με το A, τότε το κάνουμε 8:30 (για να βολεύει και τον cosmo). Απλά να υπολογίσουμε ότι θα είμαστε πίσω στο "1929" κατά τις 13:00 - 13:30 ...

    (Σ' αυτή την περίπτωση βέβαια θα στενοχωρήσουμε λίγο τον ευγενικό Δημήτρη, που θα μας ακολουθούσε μόνο για το option B... Νομίζω πως θα μας συγχωρήσει και θα ψάξει για μια επόμενη ευκαιρία να είναι μαζί μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένω απόψεις / απαντήσεις κι από άλλους, πριν καταλήξουμε και "κλείσουμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.30 θα είμαι εκεί πάμε όπου θέλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και το προηγούμενο Σάββατο κάναμε (λίγοι) πάλι βουναλάκι σε Βαρνάβα - Γραμματικό - Καπανδρίτι και θα προτιμούσα παραλία, δεν μπορώ να αντισταθώ στην παρέα σας και είμαι διαθέσιμος και εγώ για όπου θέλετε ότι ώρα θέλετε (θα ανέβω με ποδήλατο). Απλά υπάρχει η πιθανότητα να μην ανέβω Τατόι και να σας πετύχω στη Λεωφόρο Φυλής στη διασταύρωση με την 25ης Μαρτίου (περίπου 2 χλμ πριν τη Φυλή, ή στον πεζόδρομο). Αυτό όμως θα το αποφασίσω και θα σας ενημερώσω, εφόσον καταλήξουμε για αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως λέει και ο periklis19 "8.30 θα είμαι εκεί πάμε όπου θέλετε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοσμο αλεξ Γιάννη μπορούμε να δώσουμε ραντεβού 3ης Σεπτεμβρίου έξω από τον ΟΤΕ και ανεβαίνουμε όπως παλιά κοσμο πες ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γατάκια, φοβάμαι ότι θα σας παρασύρω σε πιθανή αργοπορία μου. Αν είναι ν'αργήσω, ας αργήσω μόνος μου. Θα ξεκινήσετε από τατόι και θα σας βρω. Η διαδρομή μέχρι το τατόι είναι γνωστή, και αν συναντηθούμε στο δρόμο, καλό θα είναι.

      Διαγραφή
    2. Θα ανέβω τελικά με το αυτοκίνητο του Γιάννη Καραγιώργη, οπότε τα λέμε 08.30 στο Τατόι.

      Διαγραφή
  10. Θα πάω με το αυτοκίνητο ως το σημείο συνάντησης. Αν θέλει κάποιος τον παίρνω μαζί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OK - καταλήγουμε λοιπόν:
    - Συνάντηση στο "Εν έτει 1929" στις 8:20 (αν έχει ανοίξει κι έχει ανάψει τη μηχανή του καφέ, εγώ θα "φορτώσω" κι ένα εσπρεσάκι ;-) ), αναχώρηση στις 8:30, για Option A, δηλ. γύρο Πάρνηθας.
    Δε θα πάμε από τα στενά του Ble Challenge, αλλά από τους κεντρικούς, γύρω-γύρω... (ψάχνω να βρω το σχετικό gpx και το ανεβάζω στο αρχικό post εντός ολίγου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενημέρωσα το αρχικό post και έβαλα link με το αρχείο της διαδρομής...
    Τα λέμε το πρωί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για την απουσία μου...
    Ήταν μια κλασική περίπτωση του γνωστού ρητού "το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ αδύναμη"...

    Ξύπνησα την ώρα που έπρεπε, αλλά η χθεσινή ανάβαση Λαγού, σε συνδυασμό με ένα "ξενύχτι μετά αλκοολ-ο-ποσίας" μου έστειλαν σήμα (σε όλους τους μυς του σώματός μου) ότι καλά θα έκανα να μείνω στο κρεβάτι μου για 1 - 2 ώρες ακόμα... Το οποίο και έκανα...

    Για να εξιλεωθώ, ανέβηκα τον Υμηττό, εκεί κατά τις 10:30, και μπορώ να πω ότι το φχαριστήθηκα... Ελπίζω να το φχαριστηθήκατε και σεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ομορφα ηταν, ειχα καιρο να την κανω και η προταση σας μου ηρθε γαντι...

    Σφιχτο πελοτον, πολλα σπριντ αναβασης που τα μαθαιναμε λιγο μετα αφου τα χαναμε...

    Δημητρη σιδερενιος και καλη επιστροφη!!! ας ειναι η τελευταια ατυχια!
    Γιαννη καλοριζικο, καλες βολτες!!!

    Ευχαριστω για την παρεα Αλεξανδρε, Γιαννη, Δημητρη, Σαραντη και Παναγιωτη ΑΕΚαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη τίμοθι ντάλτον, καλό θα είναι να σε βλέπουμε συχνά (όσο συχνά βλέπετε κι εμένα, χοχοχο..)
      Με βοήθησες να χαρώ λίγο το ρυθμό μου στην ανάβαση του μερκουρίου, παρά την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκομαι.
      Δεν περάσαμε κι άσχημα τελικά, αν και στο σπίτι κατάλαβα ότι με είχε κατασπαράξει ο ήλιος ποικιλοτρόπως.
      Καλή και η κουβέντα στην επιστροφή από τατόι με τον άλλο παναγιώτη.
      Και οι κρέμες καλές ήτανε..

      Διαγραφή
    2. ...δωσε ενα e-mail σου νονε μου!!!

      Διαγραφή
    3. Πώς γράφεις στο σάικλιτς;

      Διαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παναγιώτη για να κερδίσεις ένα sprint ανάβασης (όταν δεν έχεις τα πόδια) δεν θέλει κόπο αλλά θέλει τρόπο. Έτσι και εγώ μαζί με τον έτερο Παναγιώτη όποτε είχαμε όρεξη πεταγόμασταν μπροστά για 50 μέτρα και μετά ανακοινώναμε το sprint ανάβασης. Όπως στα brevets έχουμε τα κρυφά controls έτσι πλέον καθιερώσαμε σήμερα και τα κρυφά sprints.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...και 'γω αυτο καταλαβα!!!

    :-)

    sorry που δεν μπορεσα να κατσω εστω λιγο για καφεδακι, αλλη φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για αύριο δεν έχει κανονιστεί τίποτα παιδία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έπεσε "Κυριακάτικη ραστώνη"...
    Σκέφτομαι να βγω στην παραλιακή για κάνα δίωρο, αλλά με τόσος συνταξιούχους που έχουν πάρει τα ΙΧ τους (ξέρετε αυτά που τα οδηγούν μια φορά το μήνα για να πάνε την κυρά για κάνα μπάνιο...) και κυκλοφορούν στην παραλιακή... το ξανασκέφτομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παραλιακή κυριακή το καλοκαίρι; Καλή ιδέα, αρκεί να βγαίνει κανείς ώρες 600-1000.
    Οδήγησα από την ανάβυσσο μέχρι το μπραχάμι κατά τις 1130, επιστρέφοντας από το μπάνιο και έζησα μικρές οπτασίες πίσω από το στρογγυλό τιμόνι του ρενώ μου:
    1. Χεράδες κ#λοπαιδαράδες που, μη έχοντας πατήσει σε πίστα, δείχνουν το ταλέντο τους στο δρόμο, θεωρώντας ότι βρίσκονται μόνοι τους στην άσφαλτο (να ξέρετε ότι τελικά η χρήση του φλας αποτελεί παράβαση που δεν την κάνει κανείς).
    2. Κοιμισμένοι όλων των ηλικιών και φύλων, που με χαλαρό ύφος αιρούνται μεταξύ των λωρίδων και σου δίνουν την αφορμή να δοκιμάσεις τη διαίσθησή σου, μαντεύοντας πού προτιμούν να πάνε.
    3. Χαρούμενες δεσποινίδες πάνω σε χαριτωμένα ποδήλατα, να χαίρονται την ανεμελιά τους, κινούμενες με καμιά δεκαπενταριά χιλιόμετρα στην κατηφόρα, ταλαντευόμενες στη δεξιά (πάλι καλά) λωρίδα. Το κράνος δεν είναι υποχρεωτικό σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού "δεν τρέχουν".
    4. Άνετους τετράτροχους, που κοκκαλώνουν στην αριστερή λωρίδα, ώστε να περάσουν απέναντι στο πάρκινγκ, υποχρεώνοντας τους πάντες σε στάση επί τόπου. Όσοι αισθάνονται αρκετά γρήγοροι, αλλάζουν τελευταία στιγμή λωρίδα προς τα δεξιά, σημαδεύοντας τον ποδηλάτη που βγήκε για προπόνηση στην άκρη του δρόμου.
    5. Ανύπαρκτη, σε κάθε σημείο θερινής αναψυχής, δεξιά λωρίδα. Πού να περπατάει κανείς πενήντα μέτρα για να φτάσει στην παραλία.. "Άσ'το εδώ καλά είναι, αλλά μάζεψε το καθρευτάκι."
    Επιτρέψτε μου τη γλαφυρότητα, αλλά ως τώρα πίστευα ότι έχουν όλοι το ίδιο μερίδιο πάνω στην άσφαλτο.

    Φραγκίσκο, με πλήγωσες που δεν ήθρες εχτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φαντάστηκα (ότι σε πλήγωσα), γι' αυτό και ξεκίνησα με συγγνώμη... Υπόσχομαι να επανορθώσω άμεσα (πριν βελτιώσεις πολύ τη φόρμα σου και δεν σε προλαβαίνω πάλι ;-) ).

      Όσο για τα 1 - 5... τα είπες τέλεια... Αυτά ακριβώς (ξανα)σκέφτηκα και έκατσα σπίτι, να γράψω ένα εξαιρετικό άρθρο για το επόμενο τεύχος του Mbike (με κυνηγάει και ο αρχισυντάκτης...)

      Διαγραφή
    2. Χωρίς αλλαγές, εύχομαι.

      Διαγραφή
  22. Μέχρι πριν από κάνα μισάωρο ένας τύπος φορώντας τη μπλε στράφαρε αριστερόστροφα γύρω-γύρω στο κωπηλατοδρόμιο. Μπλε και στο λε μαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. άντε βρε παλιόπαιδα!! πολύ χαίρομαι που σας διαβάζω!! δυστυχώς περίεργα ωράρια δεν μου επιτρέπουν να σας κάνω παρέα, κάτι τσουλάμε όμως κι εμείς οι πιτσιρίκοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο τύπος που στρόφαρε αριστερόστροφα φορώντας τη μπλε φανέλα και εκπροσωπώντας το Ble Cycling Club είναι ο φίλος Ποσειδώνας από Χανιά. Ξεκίνησε τον αγώνα 24 ώρες της Π.Ε.Π.Α. το Σάββατο 12 Ιούλη γύρω στις 6.00 μμ και τερμάτισε εχθές αντίστοιχη ώρα καλύπτοντας 540,8 χλμ κατακτώντας την 3η θέση γενικής στην ατομική προσπάθεια. Συγχαρητήρια!!! φίλε μου. Αισθάνομαι περήφανος για 'σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή