Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Μουδιασμένη Τετάρτη...

Μουδιασμένοι από το περιστατικό του Σαββάτου - το ατύχημα του φίλου μας και μέλους της ΜΠΛΕ, Βασίλη - θα μαζευτούμε όπως κάθε Τετάρτη, στις 19:00, στο Ble. Υπενθυμίζουμε ότι οι πρώτες 3 - 4 δυάδες του "τρένου" καταλαμβάνονται από μέλη της ΜΠΛΕ που φροντίζουν και για το ρυθμό. Τα "νέα" μέλη στην παρέα, είναι ευπρόσδεκτα, εφόσον σέβονται τους κανόνες (δείτε και τις "οδηγίες προς ναυτιλλομένους" σε αυτό το blog) και εφόσον μένουν στις υπόλοιπες σειρές του τρένου.

Ο φίλος μας θα γίνει καλά. Θα του πάρει καιρό, αλλά θα γίνει καλά! Η διάθεσή του είναι καλή και οι φίλοι του είναι κοντά του. 
Μια και δεν είναι ο πρώτος ΜΠΛΕ που βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη θέση (πέρσι ήταν ο Σπύρος Αβδέλαρος και πιο πρόσφατα ο Δημήτρης Κοσμαδόπουλος και ο υπογράφων - σε πιο "ελαφριά" μορφή), καλό είναι να έχουμε όλοι, πάντα στο μυαλό μας, ότι κάνοντας ποδήλατο είμαστε εκτεθειμένοι και πρέπει να "φυλαγόμαστε", όσο μπορούμε.   

10 σχόλια:

  1. Παρών για Τετάρτη εκτός απροόπτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει και το ΦΠΑ στην Αιγινα την Κυριακη...μην το ξεχασουμε...πληροφοριες για την μονοημερη ΦΠΑ-Αιγινα στην ομονυμη
    σελιδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περί ΦΠΑ ο λογος. Η κυριακάτικη βόλτα ήταν πολύ καλή. Η συμμετοχή του DS ήταν ένα σημαντικό ποιοτικό στοιχείο, όπως πάντα, αλλά ομολογώ ότι η εξέλιξη της ομάδας ήταν μια πραγματική έκπληξη. Ομοιογένεια, ρυθμός, πελοτον αξιοπρεπεστατο. Μπράβο Κώστα!!!!
    Για το σ.κ.επέλεξα Χίο, καλώς εχοντων των πραγμάτων. Σάββατο αναχώρηση, περιορισμός στο 200αρι, επιστροφή Κυριακή. Μια και πρώτη φορά ανεβάζω το εργαλείο σε πλοίο, αναρωτιέμαι αν χρειάζονται ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας όπως κλειδαριές κλπ. Οι έμπειροι τι λένε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κλείδωμα...
      Και σιγουρέψου ότι δεν θα πάνε να δέσουν κάνα μηχανάκι πάνω στο ποδήλατό σου ;-) (μείνε κοντά στο ποδήλατό σου, σχεδόν μέχρι να σαλπάρει το πλοίο)

      Διαγραφή
  4. Η δεύτερη φορά μαζί σας είναι γεγονός! η μέση ταχύτητα των 30,8 μέχρι το Λαγονήσι ήταν τσιμπημένη για τα δικά μου δεδομένα αλλά μέχρι εκεί τα κατάφερα!! Στο Λαγονήσι, σταμάτησα και σκέφτηκα να περιμένω να περάστε απο εκεί στην επιστροφή σας για να συνεχίσουμε μαζί. Κάθισα 10' και ξεκινησα με πολύ χαμηλή ταχύτητα 24,8 μ.ω την επιστροφή. Δυστυχώς όμως δεν σας συνάντησα. Τι έγινε? πήγατε Ανάβυσσο? Κάνατε μεγάλο διάλειμα? Κάτι άλλο? Ο λόγος που ρωτάω είναι για να το ξέρω για μια επόμενη φορά αν χρειαστει να σταματήσω νωρίτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχαμε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα και αργήσαμε λίγο στο διάλειμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηταν όμως μια ωραία βόλτα!
    Επίσης αργήσαμε και απο την κίνηση. Ειδικά στο φανάρι στο Καβουρι είχε ουρά χιλιομέτρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μείναμε σχετικά λίγοι (καμμια 10ριά), αρκετή ζέστη που ήταν αισθητή μόνο στα φανάρια, όλα πήγαν ρολόι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή