Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Μπόλικο ποδήλατο για το ΣΚ

Να ξεκινήσουμε ευχόμενοι καλή επιτυχία(!) σε όλους όσους (είτε για 1η, είτε για πολλοστή φορά) θα πάρουν το δρόμο προς το άγαλμα του Λεωνίδα. Ο καιρός απ ότι φαίνεται τελικά θα είναι σύμμαχός τους, οπότε το μόνο που μένει είναι να είναι προσεκτικοί και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά: Ποδήλατο δλδ...

Για τους υπόλοιπους (που δεν είναι καθόλου λίγοι) οι οποίοι θα βρίσκονται εν Αθήναις έχουμε:


Σάββατο ξεκινάμε 08.30 από Σύνταγμα - Βουλή (επί της Αμαλίας) για Κατσιμίδι - Μερκούρη και καφέ κάπου εκεί κοντά. Επιστροφή αναλόγως τα κέφια των παρευρισκομένων. 


Κυριακή έχει ENFIA με οδηγό τον Κώστα (Βασ.) και πηγαίνουμε Σούνιο.  Στάση για καφέ στη Σαρωνίδα κατά την επιστροφή. Ξενικάμε από Ble @ 08.30


Αχλαδόκαμπος...



16 σχόλια:

  1. Να πάμε όλοι καλά, να χαρούμε κάθε στιγμή και να γυρίσουμε ευχαριστημένοι στους δικούς μας, ό, τι και αν κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ευχηθώ καλή διαδρομή και καλό τερματισμός σε όσους λάβουν μέρος στη Σπαρτακιαδα. Have fun!
    Αυριο, εκτός απροόπτου, θα είμαι στο Σύνταγμα για το κατσιμιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία κι από μένα στους φίλους που θα πάνε στη Σπάρτη...η σκέψη μου θα είναι μαζί σας.
    Τώρα για το ΣΚ...μάλλον για 'Κ' με βλέπω αλλά ποτέ δε ξέρεις, όλα είναι πιθανά.CU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό δρόμο για την Σπάρτη και κυρίως καλή διασκέδαση κορίτσι(α) και αγόρια!
    είμαι σίγουρος ότι για μια ακόμη φορά (ή για πρώτη φορά) θα δακρύσετε στον τερματισμό...
    τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφά μιλάς γέροντα...κάτι γνωρίζεις εσύ.

      Και ναι κλαίνε και τα παλικάρια!!!

      Διαγραφή
  5. άν βγω αύριο, θα βγω αργά, για κανα διωράκι και Κυριακή ίσως σας προλάβω το πρωί αν και δεν το βλέπω... οπότε πάλι αργά και πάλι για κανα διωράκι..
    αυτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά να περάσετε στη Σπαρτακιάδα παίδες!
    Λίγοι Βόρειοι θα ξεκινήσουμε 08.30 από Σταυρό Αγίας Παρασκευής για καφέ Μωραΐτη!
    Ρυθμός ψιλοτεμπέλικος έως νορμάλ...
    Παίζει και βουτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλό δρόμο σέ όλους πάμε γερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω πως αυτή ήταν η πιο δύσκολη φορά.

    Με κουβέντα, καλοκαιρία και χασμουρητά η πομπή ως τον ισθμό.

    Βέβαια, από τη στιγμή που φύγαμε από την κόρινθο και μέχρι που άφησα και την τρίπολη ο άερας έδειχνε ότι δεν θα με άφηνε σε ησυχία και θα πάλευε με τα νεύρα μου. Και ήταν ζωηρούλης ο άτιμος.. Όπως και να έστριβε ο δρόμος, ο άνεμος κατα μέτωπο. Μετά το ελεύθερο έιχα παρέα μου τον πάντα δυνατό θανάση και για άλλη μία φορά κάναμε εξαιρετική δουλειά στις ισιάδες ως τους μύλους. Ως συνήθως, φέραμε και μερικούς μαζί μας..

    Στο κοντρόλ έφυγε νωρίτερα και ξεκίνησε η μοναχική μου πορεία, κάτι που έχω συνηθίσει και δε με στεναχωρεί. Με στεναχώρησε όμως η πτωτική μου πορεία όσο ανέβαιναν τα υψομετρικά. Πλήρωνα την έλλειψη χιλιομέτρων των προηγούμενων μηνών. Δίκαιο.

    Έφτασα στην τρίπολη κλαμένος και δεν τεμπέλιασα πολύ εκεί, γιατί ήξερα ότι έτσι κι αλλιώς ο πόνος ήταν στα υψώματα για να με περιμένει. Ο Θανάσης και ο βασίλης είχαν περάσει ένα εικοσιτετράρο νωρίτερα. Με πήγε καλά ο αέρας στην αρχή, κάποια στιγμή ξαναγύρισε ανάποδα και κάποια στιγμή σταμάτησε, για να ξεκινήσει ένα ελαφρύ ψιλόβροχο. Θα δροσιστούμε και λίγο, σκέφτηκα. Αλλά μετά από λίγο άρχισα να κρυώνω, γιατί ήταν πλέον κανονική βροχή με τη συνοδεία δυνατού ανέμου (έκπληξη). Έβγαλα τα γυαλιά μου, που φορούσα από την άνοιξη που ίσχυε μέχρι τους μύλους, γιατί δεν έβλεπα τίποτα. Το περσινό αρχείο που είχα μπροστά μου μου έδειχνε το πλάνο με τα υψομετρικά, όποτε ήξερα πότε να περιμένω τί. Αλλά πριν αρχίσουν τα ισιακά, να που εμφανίζονται τα ψυχολογικά μου και αρχίζω να σκέφτομαι την εγκατάληψη. Κάποιες φορές σταμάτησα να κάνω πετάλι και περίμενα να σταματήσει ο βάσκος. Όμως, δε βρήκα πουθενά υπόστεγο και έτσι συνέχισα μέχρι που μειώθηκε η κλίση. Από τότε κάποιο πνεύμα με κυρίευσε, έβριζα τον αέρα, τη βροχή, θεούς και δαίμονες, το ταχύμετρο έγραφε γεμάτα νούμερα, η σωστή επιλογή πίεσης στα λάστιχα ευνοούσε σημαντικά την κατάσταση, και η συγκίνηση ήρθε και φέτος στις κατηφόρες πριν την ιστορική σπάρτη.

    Μπήκα μανιασμένος από χαρά στην πόλη και ευχαρίστησα το Θεό που με αξίωσε ξανά.
    Σοκαρίστηκα, όταν ένα παιδάκι με πλησιάσε και μου ζήτησε να υπογράψω ένα φύλλο χαρτί που έδινε σε όσους τερμάτισαν. ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ!!! Απίστευτο..

    Απελπιστικά αργός σε σημαντικά κομμάτια, αλλά με αποθέματα αδρεναλίνης και δύναμης σε άλλα, έβλεπα πολλά παιδιά από την άξια λέσχη μας με τα κυάλια (και αν), αλλά και πάλι, ναι, το χάρηκα.

    Ήταν η 7η σπαρτακιάδα μου, και πιο δύσκολη.

    Εύχομαι σε όλα τα παιδιά της λέσχης που ξεκίνησαν (και νομίζω όλα τερμάτισαν) να είναι γερά και να το επαναλάβουν και του χρόνου.

    Είχα όρεξη για σεντόνι πρωινιάτικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια κουβέντα μόνο.
      RESPECT!!!!!!!!!!!στους μπλε και κίτρινο(ου)ς φίλους που αντάμωσαν τον Λεωνίδα στη Σπάρτη.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο σε όλους σας Μητσάρα.
      Το πόσο μπορεί να μας χαλάσει η βροχή κι ο αέρας νομίζω ότι οι περισσότεροι εδω-μέσα το ξέρουμε.

      Είχες όμως τη δύναμη και τη θέληση, γι ακόμη μία φορά, να πάρεις θέση στο χώρο της εκκίνησης και να παλέψεις όπως ξέρεις εδώ και χρόνια.

      Μη ξεχνάς ότι πλέον θα έχεις και καμιά 100.000+ στο κοντέρ. Και μοτέρ από Γιαπωνέζικο άσπαστο να ήσουν ... θα είχες και καλές αλλά και κακές στιγμές.


      Άντε και του χρόνου τώρα!

      Διαγραφή
    3. έλα μωρή Κοσμάααρααα!! Τσίκη!! αήτητε!! παγκόσμιε!! καταπληκτικέ!! σουπερυπερφανταστικέ!!
      με άγγιξες ρε μπαγάσα...

      Διαγραφή
    4. Ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα στο Δημητρη αλλα και σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν στη φετινη Σπαρτακιαδα!
      Εχει δικιο ο Δημητρης! Ηταν ζορικα αυτη τη φορα, κυριως λογω καιρου. Ο (κοντρα ή πλαγιος) αερας ηταν εκνευριστικα συνεπης και παρων σχεδον παντου και η βροχη μας δυσκολεψε ακομα πιο πολυ στο τελος.
      Για μενα φετος ηταν ακομα πιο δυσκολα γιατι ενα θεματακι υγειας με κρατησε στην αγωνια για το αν θα καταφερω να συμμετεχω, αλλα τελικα πηρα το πρασινο φως την Πεμπτη και δεν το μετανιωσα καθολου! Ειχα την μεγαλη τυχη να συμ-ποδηλατισω με το Γιαννη το Βουκελατο σε ολη την διαδρομη, η εμπειρια, η παρεα και η γνωση του οποίου ηταν για μια ακομα φορα ανεκτιμητη! Αλλα εκτος απο παρεα ειχα και εξαιρετικο support απο τον άλλο Γιαννη (Καραγιωργη) και μεγαλη βοηθεια απο το Team Μακης Αντωνοπουλος (ευχαριστω και παλι), οποτε ημουν σε μαλλον καλυτερη μοιρα απο τον Κοσμο :)
      Και βεβαια, τα συναισθηματα οταν φτανεις στην Σπαρτη, ανεκτιμητα!
      Μας ελειψε ομως μεγαλο κομματι της Μπλε παρεας. Ημασταν αρκετοι, αλλα σας θελαμε και σας!
      Ελπιζω του χρονου, καλα να μαστε, να τα καταφερουμε να ειμαστε σχεδον ολοι!
      Ταυτα! Και εις άλλα με υγεία!

      Διαγραφή
  9. Πρώτα πρώτα συγχαριτήρια στους Σπαρτιάτες της λέσχης!!!!!! Μετα και στους "ορειβάτες" του Σαββατου. Αλλα θέλω να πω και το εξής: Πάρα πολύ ωραίο Ενφια σήμερα!! Απίστεθτος καλός καιρος, καλή παρέα, καλό τέμπο με λιγάκι αεράκι στην επιστροφή και το σημαντηκότερο πολύ καλή οδήγηση και καθοδήγηση από τον Κώστα Βασιλάκη. Κατάφερε να ταξιδέψει το "πελοτόν" ενομένο και με καλή τεχνική για 120 χλμ, ιδιαίτερα τα τελευταία χλμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και τερμάτισαν. Μπράβο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή