Οραμα και Στρατηγική

Το Ble Cycling Club ιδρύθηκε και λειτουργεί από ανθρώπους που αγαπούν το ποδήλατο και την ποδηλασία. Μέσα από το Σωματείο επιδιώκουμε την ανάπτυξη και την προώθηση της ποδηλασίας σε όλες της τις μορφές. Διευκρινίζουμε πως δεν είμαστε αθλητικό σωματείο (αν και οι περισσότεροι από μας αποτελούμε και μέλη κάποιου αθλητικού, ποδηλατικού σωματείου). 

Το όραμά μας είναι
Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, να ποδηλατούν κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας σε ανοιχτούς αγώνες, σε brevet και σε ποδηλατικές διοργανώσεις κάθε είδους, με ασφάλεια και με ευχαρίστηση. Να απολαμβάνουν την καθαρή ποδηλασία, την ευγενή άμιλλα, τη συντροφικότητα και την υπαίθρια δραστηριότητα. 
Η στρατηγική μας
  1. Να διοργανώνουμε τουλάχιστον δύο μεγάλες και τουλάχιστον τέσσερις μικρότερες, ποδηλατικές διοργανώσεις (brevet, ποδηλατοτουριστικά event, εκδρομές, άλλες εκδηλώσεις προώθησης, κλπ.) κάθε χρόνο.  
  2. Να συμμετέχουμε σε τουλάχιστον μία ακόμα εκδήλωση αντίστοιχου είδους, εθελοντικά, βοηθώντας την προώθηση και τη διοργάνωσή της.
  3. Να συνεργαστούμε με φορείς και ομάδες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για τη διοργάνωση αντίστοιχων πρωτοβουλιών. 
  4. Να διατηρούμε ανοιχτή επικοινωνία μέσω του διαδικτύου, διαδίδοντας το όραμα και τους στόχους μας, παρέχοντας συμβουλές, βοήθεια και ανταλλάσσοντας εμπειρίες και γνώμες.
  5. Να κρατηθούμε αποστασιοποιημένοι από ευκαιριακές, καταφανώς και αμιγώς εμπορικές ή πολιτικά κατευθυνόμενες εκδηλώσεις "σχετικές" με το ποδήλατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου