Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Βραδινή Τετάρτης

Σύμφωνα με τα καθιερωμένα:

  • Ξεκινάμε στις 19:00 από το Ble.
  • Πάμε (μάλλον) μέχρι την Ανάβυσσο και επιστρέφουμε με δεκάλεπτη στάση στο ΑΒ και με ανασυγκρότηση (1 - 2 λεπτά) στη Λίμνη Βουλιαγμένης.
  • Ο ρυθμός είναι 29 - 30 χλμ/ώρα μ.ω.τ. για ολόκληρη τη διαδρομή. Οι καινούριοι κάντε τους υπολογισμούς σας: θυμίζω ότι αν κινηθείτε έξυπνα (δηλ. σωστά και ήρεμα μέσα στο γκρουπ, καλυμμένοι από τον αέρα) "κερδίζετε" 2 - 3 χλμ/ώρα στη μ.ω.τ. σε σχέση με την ταχύτητα που κρατάτε όταν πάτε μόνοι σας. Επίσης όμως θυμίζω ότι όταν όλες οι άλλες παράμετροι κρατηθούν ίδιες, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο "27 χλμ/ώρα μ.ω.τ." και "30 χλμ/ώρα μ.ω.τ." για μια διαδρομή 90 χλμ. όπως αυτή. Ο ρυθμός αυτή την εποχή είναι λίγο πιο γρήγορος και επομένως όχι κατάλληλος για "αρχάριους". Σε 2 μήνες (από το Νοέμβριο και μέχρι το Φλεβάρη), που η ομάδα θα μπει σε φάση προπόνησης "βάσης", ο ρυθμός θα είναι σαφώς πιο χαλαρός (π.χ. 26 - 27 μ.ω.τ) και ίσως καταλληλότερος για "εισαγωγή". Μεγάλα παιδιά είμαστε, αποφασίζουμε και πράττουμε αναλόγως. 
  • Φοράμε ανακλαστικά γιλέκα (μη νομίζετε ότι δεν προσέχω ποιοι έρχεστε χωρίς γιλέκο...) και έχουμε σταθερά φώτα αναμμένα μπρος-πίσω.
  • Οι καινούριοι μένουν στις πίσω σειρές, κάνουν ζευγάρια, δεν αφήνουν κενά και δεν ντρέπονται να ρωτήσουν, για να μάθουν (έτσι μάθαμε και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε όλοι!)



13 σχόλια:

  1. Πρωί, πρωί κλείνω θέση για την απογευματινή, ξεκούραστος και ανανεωμένος από τις διακοπές...άντε καλό φθινόπωρο για μας που επιστρέψαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια θέση και για εμένα παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εγώ θέλω μια θέση για την απογευματινή πτήση...
    Άντε να δουμε πως είναι η σέλα της κούρσας μετά από 1 μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελεγα οτι θα τα καταφερω,αλλα δυστυχως δεν....Καλα να περασετε και προσεκτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διακεκριμένες θέσεις για βι άι πι επιβάτες. Ο προλετάριος τσίκι-τσίκι συνεχίζει την πορεία του. Έχει πετάλι ακόμα. Την έξοδό σας θα συνοδεύουν οι χαιρετισμοί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29-30;
    Θα δούμε απο βδομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέσα κ'εγώ με την παρέα μου αλλά ίσως το πρόβλημά της μας φρενάρει στη σαρωνίδα και σας περιμένουμε εκεί.
    Θα δούμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. :(
    Μόλις γύρισα από δουλειά....
    Δεν προλαβαίνω με την καμία, τεσπα :(
    Τα λέμε το Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω ειμαι ακομα στη δουλεια!
    Καλη βολτα σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εγώ ακόμα στη δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήταν όμορφα, γρήγορα και πειθαρχημένα!
    Είχαμε πολλούς Ble στην εκκίνηση, αλλά είτε επειδή προέρχονταν από διακοπές είτε επειδή είχαν άλλο πρόγραμμα, οι περισσότερεοι ανέστρεψαν στη Σαρωνίδα.

    Έτσι μείναμε λιγότεροι, πιο ορεξάτοι, που συνεχίσαμε μέχρι την Ανάβυσσο, συμπληρώντας 90 χλμ. όμορφης νυχτερινής προπόνησης.

    Γνωρίσαμε νέα πρόσωπα που έδειξαν να θέλουν να γίνουν μέλη της παρέας και (γιατί όχι) του club. Μέχρι και αλλοδαπός (Ασιάτης) ποδηλάτης, δυνατός κουρσάς, κάτοικος Αγίας Μαρίνας, "κόλλησε" στο group και ζήτησε πληροφορίες για το πώς θα μας βρίσκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή