Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Αποχαιρετισμός Αυγούστου και υποδοχή Σεπτέμβρη!

Το Σάββατο λοιπόν 31/08 αποχαιρετάμε τον Αύγουστο (όχι όμως το καλοκαίρι!) ξεκινώντας στις 08.30 από Ble με κατεύθυνση Ανάβυσσο. Αν η παρέα επιθυμεί, εντάσσει στο πρόγραμμα καφέ ή τροποποιεί τη διαδρομή ανάλογα με τις ορέξεις.
Καιρός λίγο συννεφιασμένος με ελαφρύ ΒΑ αεράκι. (ότι πρέπει δλδ!)


Την Κυριακή υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβρη με το 2ο TuRistiK ράιντ
Το ραντεβού είναι στις 06.50. Φέρτε πετσέτες, μαγιό και όρεξη για βόλτα.
Λεπτομέρειες έχετε πάρει όλοι στα μέιλς σας.



28 σχόλια:

  1. Ελπιζω να ξυπνησω αυριο!Κυριακη θα περασει κανενας με αμαξι το "crossing" να του φορτωσω τσαντουλα να μην την εχω στην πλατη ή να ετοιμασω το ποδηλατο για 600αρι με μπαγκαζια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλε ρέι μια τσάντα στον ώμο!
    Κι εγώ κάπως έτσαι θα τα βολέψω...

    Αύριο θα δώσω το παρών στο Μπλε με max προορισμό το Λαγονήσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο οικογενιακος χαρακτηρας με παιδια γατια σκυλια που λεγαμε,θα παιξει ή θα παμε μονoι cowboys???

      Διαγραφή
    2. Εγώ μάλλον θα έρθω μόνος μου. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω...
      Κοίτα να ξυπνήσεις αύριο!!!

      Διαγραφή
  3. Αύριο κόβεται η έξοδός σας και τη δευτέρα αναφερόμενοι, διότι παραλίγο να ξεχάσουμε ότι σήμερα γιορτάζει ο αλέξανδρος.
    Αλέξανδρε, χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά μαραθωνοδρομε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hello, I am looking for the address to meet up tonight. All I was able to find was the intersection of leof. poseidonos and alimou. I was told something about a coffee shop. I look forward to riding with you all.

    χαρά, Ψάχνω για τη διεύθυνση για την έναρξη της βόλτα με το ποδήλατο απόψε. Έχω μόνο ήταν σε θέση να διαπιστώσει ότι είναι κοντά στην Ποσειδώνος και Αλίμου.

    Λυπάμαι για την κακή ελληνικά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός απροόπτου, θα βρεις τα παλικάρια μας στο σημείο που εντόπισες, λ.ποσειδώνος και αλίμου, στη στάση του λεωφορείου, την τετάρτη, ώρα 1900. Να παρακολουθείς τη σελίδα και θα μάθεις για σίγουρα.

      You will probably find the guys at the meeting point you have spotted, alimou and posidonos avenue, at the bus stop, wednesday, 7pm. Stay connected here and you will know for sure.

      Διαγραφή
    2. Hi Cody!

      Although we will continue to write in greek in this blog, please feel free to ask (just english - no neeed for google translator :-)) anything and you will get a personal response!

      Sunday's ride was "members only". This is not happening very often (just 2 such rides the whole summer period) but this was one of them!

      Next meeting will be on Wednesday, 19:00) at the spot you describe above (bus stop at the junction of Leof. Posidonos & Alimou). Stay tuned for next weekend's schedule!

      Διαγραφή
    3. @Cody (again)

      I think you were interested on Saturday's ride (31/8) - just realised that :-)

      That was indeed an open ride to all people. But it was at 8:30 am! Note that only Wednesday rides are scheduled on afternoon (19:00). All other rides are usually on the morning hours :-)

      Διαγραφή
  6. Μόλις επέστρεψα από τις διακοπές και ξεφόρτωσα το αμάξι.
    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, (τόσο μέσω του blog, όσο και για τις τηλεφωνικές) αλλά δυστυχώς στο χωριό μου το internet είναι δυσεύρετο (έως αδύνατο) και δεν μπορούσα να σας γράφω.
    Για αύριο, παρότι η καρδιά μου λέει να έρθω, η κούρασή μου και μια μικρή (ευτυχώς) θλάση στον δικέφαλο, που μου συνέβη μόλις χτες κατά την προπόνηση, με αναγκάζουν να μην δηλώσω και πάλι παρόν στο touristic ride. Βλέπετε την επόμενη Κυριακή έχω τον ημιμαραθώνιο του Μαραθώνα και προσπαθώ μήπως και μπορέσω να επανέλθω μέχρι τότε.
    Ελπίζω να με συγχωρέσετε και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τον διοργανωτή μας Ντιμ Ζαφ, για την υπέροχη βόλτα την οποία περίπου 15 από εμάς είχαμε την τύχη να ευχαριστηθούμε. Καιρός σούπερ, απρόοπτα μηδέν (ένα λαστιχάκι του Βαγγέλη, αστεία πράγματα...) και μπανάκι (για ορισμένους) και μεζεδάκι (για (σχεδόν) όλους..) και κάτι ανηφοράκια (έκπληξη!!!...) και όλη την Αίγινα προλάβαμε να δούμε και τι άλλο να ζητήσει κανείς;;
    Απλά υπέροχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξύ μας διευθυντή μου, γίνεται να περάσατε υπέροχα χωρίς τον τσίκι-τσίκι σας; Χλωμό..

      Διαγραφή
    2. αφού πασχίζεις να σε ξεχάσουμε.... θα σε ξεχάσουμε στο τέλος
      θα τα πούμε Νεμέα;;

      Διαγραφή
    3. Ήδη το κάνατε μία φορά.
      Ω, ναι. Είμαι μέσα για νεμέα.

      Διαγραφή
  8. Μία ξεχωριστή βόλτα που 14 τυχεροί απολαύσαμε.
    Τα είχε όλα σε μεγάλες δόσεις, πολλές εικόνες σε μικρό χρόνο, δυνατή προπόνηση, πολύ καλή παρέα, τέλεια οργάνωση (ευχαριστούμε Δημήτρη).
    Η ικανοποίηση και γλυκιά κούραση, μπερδεμένη από το "σπάσιμο" μου λόγω της κλοπής της φωτογραφικής μου μηχανής...
    Πάμε για άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε ρε Πετράν?
      Ομολογώ πως δεν πήρα χαμπάρι. Πότε έγινε αυτό?
      Τι στο καλό, πόσα ούζα είχα πιει και δεν κατάλαβα τίποτα?

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα τη μηχανή στο τιμόνι του ποδηλάτου στο γκαράζ του πλοίου...
      Ζήτησα να μου ανοίξουν το γκαράζ για να πάω να τη μαζέψω και δεν μου άνοιγαν για λόγους ασφαλείας.Στην έξοδο είδα τη θήκη στο ποδήλατο και ανακουφίστηκα,...αλλά δεν συνέβει το ίδιο στη θέα της κενής θήκης στο σπίτι μου.
      ...και όχι τίποτα άλλο, αλλά χάθηκαν και τα αρχεία...να πάρει...

      Διαγραφή
    3. Όχι ρε φούστη μου ρε γαμώτο. Κρίμα.

      Εσύ να 'σαι καλά.

      Διαγραφή
    4. Καλησπερα σε ολους. Χαιρομαι που περασατε καλα την Κυριακη. Οι περισσοτεροι δεν με γνωριζετε ή δεν με θυμαστε, πραγμα φυσιολογικο αφου εχω ερθει στις βολτες σας μονο δυο φορες τις τελευταιες δυο βδομαδες. Ελπιζω ομως οτι θα απο δω και στο εξης θα με βλεπετε συχνοτερα:)
      Στο θεμα μας τωρα. Διαβασα τα περι κλοπης της μηχανης και επειδη δουλευω στην αντιπροσωπεια της Canon, ισως μπορω να βοηθησω μηπως βρεθει καποιο μετ/νο ή εκθεσιακο μοντελο ή και καινουργιο, you never know... Πειτε μου παιδια, δεν ειναι κοπος...
      Τα λεμε!

      Διαγραφή
    5. Και βέβαια σου λέω Γιώργο ΝΑΙ και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
      Εάν θέλεις κάνε μου μία κλήση στο 693 6519362 και τα λέμε...
      Πέτρος

      Διαγραφή
  9. Καλή παρέα = Τέλεια βόλτα. Τέλος.

    Εγώ σας ευχαριστώ που εμπιστευθήκατε την ιδέα και ήρθατε. Έτσι, η βόλτα απέκτησε ψυχή και λόγους βεβαίως για να ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ ευχαριστώ τον Έκτορα για τα μετάλια που τα έδωσε στον Χρήστο και στον Χρήστο που μας τα κουβαλούσε για να μας τα δώσει!!!. Σπάστηκα με το διπλό κακό που βρήκε τον Πέτρο.. αυτό με την κάμερα ουτε εγώ το ήξερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλεια κατα τα άλλα η βόλτα όπως το περίμενα τέλεια τα θαλασσινά αν και δεν πεινούσα πολύ από το μπούκωμα της ζέστης αλλά έφαγα με ευχαρίστηση πολύ θέα.. ποτέ δεν την γύρισα έτσι όλη και τόσο σύντομα, απο παντού πήγαμε.Ευχαριστούμε για την ξενάγηση Dim Zaf !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο μητσάρα και από μένα, που δεν ήρθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή