Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Επιστροφη.




Μόλις γυρίσαμε από την πολύ ωραία βόλτα-προπόνηση

Μαζευτήκαμε 16 ποδηλάτες στη Μαγούλα και μετά από το κλασικό ακαδημαϊκό τέταρτο καθυστέρησης ξεκινήσαμε για το Μελετάκι, η ανηφορα βγηκε σχετικα ευκολα και γρηγορα απο ολους στην καταβαση και στριβοντας για Μεγαρα 3 χαθηκαν αλλα μας βρηκαν πιο κατω στην Κινετα.

Φτανουμε στον Ισθμο, συντομη ανασυγκροτηση και φευγουμε με δυο απωλειες, που στον δρομο για Σολωμο εγιναν τρεις. Αρχιζουμε την αναβαση για Σολωμο, Χιλιομοδι,με σχετικα καλο και σφικτο ρυθμο μια μικρη σταση στο Χιλιομοδι στο γνωστο πλεον φουρνο για να ερθουν και οι πιο αργοι και ξεκινημα για το τελευταιο κομματι ανηφορας μεχρι την Αρχαια Νεμεα,αν φτασεις εκει μετα η διαδρομη ειναι σχετικα πιο ευκολη και πιο γρηγορη, αν εχεις τη διαθεση και τις δυναμεις να παιξεις, λιγο. Τα 19 χιλιομετρα βγηκαν με 35 μωτ. Φτανεις στα στενα του Βραχατιου πολυ γρηγορα,απο εκει αλλα 17 χιλομετρα και εχεις φτασει στον Προαστιακο.

θελω να ευχαριστησω και τους 16 που συν-ποδηλατησαμε μαζι, ηταν πολυ καλη παρεα και ειδικα οι οδηγιες του dim2565 μας βοηθησαν να παμε πιο γρηγορα και πιο ξεκουραστα.

μερικα στατιστικα

143,19 km
25,9 av.speed
77,00 max
159 av.heart rate
1335 elevation

2 σχόλια:

  1. Θελω και εγω απο εδω να ευχαριστησω για την καταπληκτικη βολτα. Δεν με νοιαζει που δεν αντεξα τον ρυθμο που ειχε το γρκουπ στο Σολωμο. Το σημαντικο ειναι οτι βρηκα την καλυτερη δυνατη παρεα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    90χλμ για εμενα, ΜΩΤ 24,8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν πράγματι ωραία η παρέα και πολύ καλή η προπόνηση! Ανέλπιστα (για μένα) πολύς κόσμος μαζεύτηκε στη Μαγούλα (16 άτομα) και η διαδρομή ήταν όμορφη και ενδιαφέρουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή