Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Η μαγικη καρτα του brevet.


Επειδή πολλοί από εσάς θα έρθετε πρώτη φόρα σε κάποιο brevet, ίσως να έχετε την περιέργεια τι είναι, πως είναι, η κάρτα που πρέπει να έχετε μαζί σας από την αρχή και μέχρι το τέλος.

Είναι αυτό το κίτρινο χαρτί που βλέπετε αριστερά στην οθόνη σας και που σε κάθε κοντρόλ το δίνεται και γράφετε ο χρόνος σας.

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί να μην το χάσετε γιατί "χάσατε" και σε περίπτωση που βρέχει να είναι καλυμμένο σε κάποιο σακουλάκι ,ναι σε αυτό που φρόντισε να σας δώσει αυτός ο καλός άνθρωπος (Κος Πλεγας λέγεται)όταν γραφτήκατε η θα γραφτείτε.

Αλλά προσοχή οι εγγραφές τελειώνουν στις 25/01 ημέρα Δευτέρα στα γραφεία της ΠΕΠΑ
περισσότερες πληροφορίες εδώ www.pepa.gr


Τωρα αν τα καταφέρετε να τερματίσετε εντός χρόνου, που θα καταφέρετε είμαι σίγουρος, γιατί είστε όλοι καλά προπονημένοι και αφού το επιθυμητέ, μπορείτε να παραγγείλετε στον τερματισμό και το μετάλλιο σας πληρώνοντας το αντίστοιχο τίμημα.

Επειδή σας βλέπω πόσο καλά παιδιά είστε, αφού έχετε αφιερώσει λίγο από τον χρόνο σας, για να διαβάσετε όλα αυτά και στη λέξη μετάλλιο, κάτι χτύπησε μέσα σας, σε επόμενο ποστ θα σας δείξω ένα για να ξέρετε πως θα είναι και το δικό σας!!

2 σχόλια:

  1. Εγγραφή στο brevet και για μένα.

    Πήγα στο cyclist, γνώρισα επιτέλους από κοντά (και χωρίς κράνος!) κάποια από τα παιδιά του forum, έδωσα τα χαρτιά μου (ιατρική βεβαίωση και υπεύθυνη δήλωση) και θα μπορώ να παραλάβω την κάρτα μου από την Τρίτη και μετά (τα παιδιά του cyclist θα παραδώσουν όλες τις αιτήσεις που έχουν παραλάβει, τη Δευτέρα το βράδυ στην ΠΕΠΑ και θα πάρουν τις αντίστοιχες κάρτες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλο αυτο!!για καποιους που δεν μπορουν να πανε στα γραφεια της ΠΕΠΑ την Δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή