Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου (15 και 16 Μαΐου)

Το Σάββατο (15/5)έχουμε ραντεβού στις 9:00 στο Σμηνίτη.
Πάμε για να επαναλάβουμε ό,τι κάναμε στις 20/3 (ανάβαση Χασιάς και Αγ. Μερκουρίου, κάτι λιγότερο από 100 χλμ.)

Δεν θα είμαστε πολλοί καθότι κάποιοι είναι στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για το 1000άρι brevet (Γύρος Πελοποννήσου) (καλή επιτυχία σε όλους και καλό δρόμο!)

Την Κυριακή έχει ΠροαCτιακό βαρβάτο (για όσους ενδιαφέρονται).

Προσωπικά θα είμαι (την Κυριακή) στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Αργυρούπολης με την οικογένεια (@RockaRolla: θα έρθεις;) καθότι είμαι και ιδρυτικό μέλος του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Αργυρούπολης μεταξύ άλλων!

9 σχόλια:

  1. Αυριο ειμαι μαυρος....

    Για Κυριακη θα ακολουθησω πιο χαλαρο προγραμμα,ισως ξεκινησω απο το σπιτι με το ποδηλατο θα ενσωματωθω στο group του προαιστιακου μεχρι Σαρωνιδα και πισω...

    τα λεμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ο περικλής ο μεγάλος, έχει στο πρόγραμμα άλλες καταστάσεις, που έρχονται σύντομα (καλή επιτυχία), καλά οι frankie - rockarolla που έχουν άλλα σχέδια. Αλλά τί, μόνος μου θα μας αντιπροσωπεύσω στον προαcτιακό; Μάλλον, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρεις αλλά λέοντες (Κωστής-Yarbird, Δημήτρης-φίλος, συνάδελφος και GBIer, και ο υπογράφων) συναντηθήκαμε στις 9:00 στο Σμηνίτη. Αγνοήσαμε τα απειλητικά μηνύματα του καιρού, μαζέψαμε μπόλικο νερό και λάσπη (αλλά μόνο σε κάποια μικρά κομμάτια της διαδρομής), και κάναμε 95 υπέροχα χιλιόμετρα (Τατόι-Λιόσια-Φυλή-Χασιά-Σκούρτα-Αυλώνα-Αγ.Μερκούριο-Κατσιμίδι-Βαρυμπόμππη-Τατόι).
    Το βουνό μας φιλοξένησε για άλλη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο και μας χόρτασε όμορφες εικόνες.
    Highlights της ημέρας:

    1. Συνάντηση με αντιθέτως διερχόμενα αυτοκίνητα αντίκες (από Beetle μέχρι GTO 250!) που προφανώς λάμβαναν μέρος σε κάποιο Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων. Ανταλλαγή χαιρετισμών και φιλοφρονήσεων!

    2. Σκασμένο λάστιχο του Δημήτρη που αλλάχτηκε ταχύτατα και φούσκωσε ακόμα πιο γρήγορα, χάρις στις αναντικατάστατες πλέον αμπούλες μου! Έγινε και ο Δημήτρης φαν της λύσης "αμπούλα"!

    3. Κουβέντα με τον ηλικιωμένο κύριο, επί παντός επιστητού, στην πηγή (Κιθάρα νομίζω;)

    Τέλεια προπόνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυριο
    periklis19,cosmo και εγω θα ειμαστε 08.30 στο ble.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kokkaliaris,Σπυρος,Αλεκος,και Ραφαιλακης θα ειναι στο τραινο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό σας στροφάρισμα! Όπως έχω ήδη πει, στις 10:30 θα είμαι μαζί με πολλούς ακόμα ποδηλάτες (πάνω από 1000 περιμένουμε) στην Πλ. Βάρναλη, στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Αργυρούπολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οχι και πολυ χαλαρα 92 χιλιομετρα μεχρι Σαρωνιδα και πισω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πεντελη - Προαcτιακος - Κερατσινι 198χλ.
    Την συγνωμη μου στο Δημητρη που τον αφησα στην επιστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ραφαηλάκη, σήμερα ολοκλήρωσες άτυπο αττικό brevet. Δεν τείθεται λόγος συγνώμης, γιατί η αναμονή που πρότεινα ήταν εκτός των συμφωνημένων και η ώρα είχε όντως περάσει. Απλώς, εγώ είχα την πολυτέλεια να μένω πιο κοντά από σένα.
    Στό γενικό απόηχο της ημέρας, σημειώνω ότι ήταν ένας λιγάκι πιο βάναυσος προαcτιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή