Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Οι επίσημοι χρόνοι απο το brevet της Νεμέας

Οι χρόνοι των Μπλέδων από το επίσημο site της ΠΕΠΑ

ΒΕΛΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 09:59
ΒΙΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 09:01
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 09:12
ΓΚΙΟΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 09:26
ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 09:34
ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 09:50
ΚΟΣΜΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 09:02
ΜΑΝΩΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   12:26
ΠΙΣΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 10:05
ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 09:31
ΡΑΦΑΗΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 09:33
ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 09:28

13 σχόλια:

  1. Το σημαντικότερο βέβαια, είναι ότι η λίστα έχει ΕΝΤΕΚΑ άτομα και ότι ΕΝΤΕΚΑ ήμασταν όσοι πήραμε εκκίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης οφείλω μια τιμητική αναφορά στο φίλο Κώστα (Μιχόπουλο) που έμεινε μαζί μου σε όλο σχεδόν το brevet, παρόλο που ήταν εμφανές ότι ήθελε (και μπορούσε) να ακολουθήσει γρηγορότερο ρυθμό.

    Ήταν το 1ο του brevet, ήθελε να "εκμεταλλευθεί" την (όποια) εμπειρία μου, και νομίζω πως πέρασε πολύ καλά. Δυστυχώς, είχε την ατυχία να χάσει την κάρτα του κάπου μεταξύ 3ου control και τερματισμού και έτσι δεν περιλαμβάνεται στους επισήμως τερματίσαντες. (Η απειρία του να προσπαθείς να πιάσεις κάτι από την πίσω τσέπη με τα χοντρά, χειμερινά γάντια, του στοίχισε).

    Δεν τον πείραξε όμως γιατί ήθελε να ζήσει την εμπειρία και την έζησε!

    Κώστα ευχαριστώ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ΙΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ένας συμπαθων 12. Επειδη δεν ειχα χρονο να τρεχω σε γιατρους δεν δηλωθηκα και επομενως δεν θα με βρειτε στις λιστες.

    Παντως τα 200 ειναι πολλα, για τα 300 του επομενου μαλλον παω μονο μεχρι Ναυπλιο οποτε εαν υπαρχουν καποιοι μη τολμηροι καλο θα ειναι να οργανωθούμε (150 χλμ + ταβερνα + επιστροφή).

    Για την Νεμεα παντως, συγχαρητηρια σε όλους. Εισαστε απιθανη παρεα.

    Φιλικα
    Γιαννης Μηλιδακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννη κακως δεν γραφτηκες,στο ειπα και χτες το εχεις ανετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και 13ος καβαλαρης.
    πρωτη συμμετοχη σε brevet και πρωτος τερματισμος,μπορει να μην την πηγαμε μαζι την διαδρομη αλλα χαρηκα που σας ειδα ολους στην εκκινηση και τον περικλη καπου στα μεγαρα,μου ανεβασατε το ηθικο!
    πηγα παρα πολυ αργα με αλλα δυο παιδια,μονο πικ -νικ που δεν καναμε,εφαγα τα παντα ολα,αλλα το καταευχαριστηθηκα,ειχα και δυο λαστιχα.
    τερματισαμε για την ιστορια σε 12+ωρες σε παρα πολυ κατασταση,περασα super και εκανα και μια μικρη προσωπικη υπερβαση,μακαρι να μπορεσω να σας ακολουθησω στο επομενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρήστο (chris): Παράλειψή μας... Είναι Τουλογλου το επώνυμο; (Για να συμπληρώσουμε τη λίστα). Συγχαρητήρια. Ό,τι περιγράφεις είναι η πεμπτουσία των brevet!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρήστο δικό μου λάθος σε ξέχασα...θα επανορθωσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -μανωλιαδης ειναι φραγκισκο,σιγουρα τα συγχαρητηρια αξιζουν σε ολους οσους συμμετειχαν εμπειρους και μη
    -χαχαχα περικλη θα επανορθωσεις μονο αν παμε μαζι το 300αρι(λιγο δυσκολο βεβαια για μενα αλλα λεμε τωρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διορθώθηκε: 12 οι ... επίσημοι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο μας, στους ΜΠΛΕΔΕΣ.
    Μπράβο στο RAF, που έδειξε ομαδικότητα, μπράβο στο χρήστο, που δε μάσησε που έμεινε χωρίς τους άλλους μπλέδες και τερμάτισε στην πρώτη του προσπάθεια, μπράβο στο σκύλο μάνο, που τερμάτισε μέσα στις κράμπες, μπράβο στους tzeve και aloumina, που δεν αφήνουν αμφιβολία ότι το'χουν. Για τους παλιότερους δε λέω τίποτα. Τα brevet από καιρό έχουν αρχίσει να σας φοβούνται. Και μπράβο γιάννη μανωλιάδη. Βράχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο σε ολους παιδια...ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσω να ακολουθησω σε καποιο brevet..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιάννη Μηλιδάκη, εννοούσα. Βράχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο ρε παίδες ! Πάντα τέτοια..Πω πω.. Τι κρύο ήταν αυτό στη Νεμέα ρε αδερφάκι μου !!!
    Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά με Cosmo και πιάσαμε ,αμέσως μετά το Μελετάκι, ένα group που κόλλησε από πίσω μας..
    Ίσως έπρεπε να ακούσω τον Cosmo ο οποίος μου έλεγε να κάτσω και λίγο πίσω ..εγώ όμως προτιμούσα να τραβάω παρά να με τραβάνε, για να μην με βρέχουν οι μπροστινοί.. Στη συνέχεια πιάσαμε το group του Ραφαηλάκη , το οποίο τραβήξαμε για κάμποσο. Από την Ελευσίνα μέχρι τον Ισθμο ζήτημα να κάθισα κανένα 15 λεπτο πίσω.. Το βρήκα όμως μπροστά μου στο 170 χλμ , με κράμπες στους μηριαίους , οι οποίες είχαν αρχίσει να με προειδοποιούν από το Λέχαιο..Ευχαριστώ τον Ραφαηλάκη που υποδειγματικά έμεινε μαζί μου..από το 175χλμ να παλεύουμε οι δυό μας τον αέρα , μέχρι που όταν άρχισα να συνέρχομαι εκείνος άρχιζε να σουρώνει... Σταματήσαμε για νερό σε μια καντίνα , και στο ξεκίνημα με το που κουμπώνω τα πετάλια (με 3 χλμ την ώρα) νασου πάλι κράμπα..Που να ξεκουμπώσειτο πετάλι !! Το αγόρασα το οικόπεδο της καντίνας!! Δυστυχώς η σέλα μου σημαδεύτηκε !! όπως και το γόνατό μου..αλλά τίποτα σοβαρό ..
    Τέλος καλό όλα καλά ! Πάλι καλά την έβγαλα μετά από 50 ημέρες ημι-απραξίας λόγω σπάσιμο αγκώνα, αφού όλο αυτό το διάστημα έκανα μόνο μια βραδυνή, έναν προαστειακό και μια προπόνηση το προηγούμενο Σάββατο).
    Άντε και στο επόμενο !Πάμε γερά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή