Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Απογευματινή Τετάρτης

Ισχύει κανονικά: Συνάντηση στις 19:00, στο Ble.
Για ρυθμό, δε θα πω τίποτα.
Παραπέμπω όμως σε παλιότερο post μου για τους κανόνες και τα σημεία ανασυγκρότησης.
Αν είμαι παρών (θα εξαρτηθεί από το χέρι μου...) θα είμαι αυστηρός ως προς την τήρηση αυτών των κανόνων!

Δηλώστε συμμετοχές.

10 σχόλια:

  1. Όποιοι κύριοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία ένα τουλάχιστον από τα δύο προηγούμενα μπρεβέ, μπορούν να περάσουν από το κατάστημα του κυρίου Πλέγα στην ηφαίστου για να παραλάβουν τις σχετικές κίτρινες κάρτες, επικυρωμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρασινος,θα σας βρω καπου στη βουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρα και σημερα καναμε την βολτα μας,αρκετα ποδηλατα στο ble και πολλα στον δρομο..

    τα λεμε την αλλη Τεταρτη σιγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα Περικλή. Ελπίζω να πάμε το ίδιο "χαλαρά¨όπως χθές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφο απόγευμα, χορταστικό ηλιοβασίλεμα και σχετικά ευχάριστη θερμοκρασία, σε συνδυασμό με την καλή παρέα και διάθεση, συνέβαλαν σε άλλο ένα όμορφο sunset ride.

    Ο Χάρης (Πλέγας) φρόντισε για τη διατήρηση ΣΤΑΘΕΡΟΥ ρυθμού (αν και λίγο αυξημένου: 30+ ;-)), θυμίζοντας σε όλους ότι η σταθερότητα είναι το πιο σημαντικό!

    Ένα συγγνώμη στη Χαρούλα (με την οποία μίλησα σήμερα το πρωί και - ευτυχώς - ΔΕΝ μας κρατάει κακία), η οποία μας περίμενε στο Λαιμό, αλλά ο ρυθμός μας την ανάγκασε να συνεχίσει μόνη της.

    Σε προσωπικό επίπεδο, η φυσική μου κατάσταση επανέρχεται γρήγορα, μετά την κραιπάλη των καλοκαιρινών διακοπών, και ο αγκώνας (με το ρωγμώδες κάταγμα κερκίδος) δεν με ενόχλησε σχεδόν καθόλου (χρειάζεται βέβαια προσοχή για λίγο καιρό ακόμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και βέβαια, ένας παράξενος θόρυβος που άκουσα από τον πίσω τροχό στα 150 μέτρα πριν φτάσω σπίτι μου, αποδείχτηκε (στο σπίτι) ότι ήταν φούιτ! Τυχερός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γράψαμε και 540 χιλιομετράκια!!! Ωραία βόλτα πράγματι! Το ηλιοβασίλεμα του πήγαινε ήταν όλα τα λεφτά... Ηθελα να σταματήσω και απλά να κάθομαι να το χαζεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή