Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Athens Bike Festival - ΣΚ 17/18 Σεπτεμβρίου

Φαντάζομαι γνωρίζετε οι περισσότεροι (αν όχι όλοι όσοι διαβάζετε αυτό το blog) ότι αυτό το ΣΚ έχει το Athens Bike Festival. Προσωπικά θα περάσω μάλλον το Σάββατο το απόγευμα εκεί...

Αυτό που επίσης πρέπει να γνωρίζουμε, είναι ότι φέτος έχει περίπτερο και η ΠΕΠΑ. Οπότε μια στάση στο περίπτερο των φίλων μας είναι απαραίτητη!

Hint: Θα μοιράζονται και κάποια "διαφημιστικά" για τα brevet. Μαντέψτε ποιος έγραψε το ωραίο κειμενάκι που θα διαβάσετε στο σχετικό διαφημιστικό ;-)

Στον προπονητικό τομέα, δεν έχω ακούσει κάποια πρόταση, οπότε τα πράγματα έχουν μείνει λίγο "στον αέρα". Προσωπικά, θα είμαι στο Κωπηλατοδρόμιο (Σχοινιά) το Σάββατο το μεσημέρι και την Κυριακή το πρωί, για το Πρωτάθλημα των μικρών κατηγοριών (τρέχει ο γιος ατομική χρονομέτρηση και αντοχή!). Ίσως προλάβω να κάνω κάτι γρήγορο το Σάββατο το πρωί... Αν κάποιοι θέλουν να κανονίσουν κάτι "μεγάλο", ας με ενημερώσουν για να βγάλω σχετική ανακοίνωση από εδώ.

6 σχόλια:

  1. Όχι μόνο να περάσουμε αλλα να καθίσουμε να μιλήσουμε με τους επισκέπτες για τα brevet και γενικά για το ποδήλατο . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο Περικλής. Αυτό εννοούσα.
    (Μόνο Περικλή, μην αρχίσεις να λες στους περαστικούς ότι έκανες 1230 χλμ. μαζεμένα γιατί θα "λαλήσουν" και θα φύγουν γρήγορα :-) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μήπως να πηγαίναμε παρεΐτσα?????????
    ψήνεται κανείς????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Φρανκι,να παρεις και μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει κανεις ορεξη για τιποτα αυριο το πρωι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή