Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Απογευματινή Τετάρτης

Πρέπει κατ' αρχήν να πλύνω το ποδήλατό μου... Ντρέπομαι να το κυκλοφορήσω έτσι όπως το έχω κάνει το καημένο. Δε φτάνει που με πήγε αδιαμαρτύρητα, άνετα και γρήγορα τα 200 χλμ. του brevet της Λάρισας... Το είχα στη σχάρα οροφής και έχουν "αυτοκτονήσει" πάνω του (κυρίως στο "κούτελό" του) δεκάδες ζουζούνια... Του οφείλω μια σπέσιαλ περιποίηση. Ελπίζω να προλάβω σήμερα το απόγευμα.
Όπως και να'χει, η παρέα θα είναι στο Ble, στις 19:00, με... τις γνωστές προθέσεις :-) Σας περιμένουμε!

9 σχόλια:

  1. Παρόλο που τα δελτία καιρού μιλούν για μεταβολή του καιρού και πιθανές βροχές αύριο, φαίνεται ότι στα νότια θα έχουμε μόνο συννεφιά.

    Εγώ πάντως το Tarmac το γυάλισα και τώρα με κοιτάει χαρούμενο! Θα πάρω κι ένα αδιάβροχο μαζί καλού-κακού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστηχως μαυρισα και εγω,καλα να περασετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Tarmac μου ήταν πλυμένο και γυαλισμένο, όπως είχα υποσχεθεί (στον εαυτό μου)... Έτσι, με μπόλικη όρεξη για γρήγορα χιλιόμετρα και καλή παρέα, βρέθηκα στο Ble, τη γνωστή ώρα. Πολύς κόσμος μαζεμένος (έχουμε γίνει θεσμός πλέον!), τα γνωστά πειράγματα και ξεκινήσαμε για τη Σαρωνίδα.

    Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο θέμα "πειθαρχία και συμπεριφορά μέσα σε γκρούπ". ΔΕΝ έχουμε σοβαρά θέματα, αλλά μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Θα τα πούμε "δια ζώσης" την επόμενη φορά που θα βρεθούμε.

    Τονίζω ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, το έχουμε αποδείξει άλλωστε, και επ' ουδενί σκοπεύω να το "παίξω" "κάπως" ή "γνώστης" ή "δήθεν"... Νομίζω όμως ότι θα είναι ασφαλέστερο και απολαυστικότερο για όλους μας, αν τηρήσουμε κάποιες αρχές και κάποιους κανόνες.

    Η προπόνηση ήταν απολαυστική και τελείωσε με μ.ω.τ 28.5 km/h(για μένα). Θα τα πούμε για το ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απουσίασα, γιατί το έχω ρίξει στο τρέξιμο με την οικογένεια.
    Τρίτη τρέξιμο με την Χιονούλα, Τετάρτη τρέξιμο στο Τροκαντερό με την σύζυξ.

    Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη Τετάρτη.
    Μέχρι τότε μιά παρατήρηση : πάσχουμε από τον φόβο να μην χαρακτηρισθούμε εξυπνάκηδες και pro.
    Αυτό δεν βοηθά καθόλου την ασφάλεια που πρέπει να αισθανόμαστε μέσα στο γκρούπ. Και οι κανόνες συμπεριφοράς της ποδηλατικής ομάδας μαθαίνονται, δεν είναι έμφυτοι. Την προηγούμενη Τετάρτη σας βεβαιώ ότι πήγα μπροστά ψάχνοντας 'σίγουρες' ρόδες. Παρ' όλα αυτά αισθανόμουν ότι κινδυνεύω.
    Μετά την άσχημη -από την άποψη της οδηγικής συμπεριφοράς- εμπειρία στο PBP, που οδήγησε στην σπασμένη κλείδα του Σπύρου και σε πολλούς τρόμους εμένα, καθώς έβλεπα να με προσπερνούν από δεξιά ( !!!!! ) όταν απείχα μισό μέτρο από το δεξιό της ασφάλτου, θα έλεγα ότι καλύτερα είναι να μας παρεξηγούν καποια στιγμή, από το να προκληθεί ή να υποστούμε ένα ατύχημα.

    Πολλές φορές οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ, ρίξτε μια ματιά στη νέα σελίδα του blog (πάνω δεξιά) με τίτλο "Οδηγίες προς ναυτιλλομένους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή