Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΣΚ 3 & 4 Δεκεμβρίου

Φαντάζομαι ότι κάποιοι θα θελήσουν να κάνουν προπόνηση/βόλτα σε γκρουπ το Σάββατο το πρωί...
Ακούω προτάσεις και θα ενημερώσω το παρόν. Θα πρότεινα ώρα έναρξης 8:30 ή 9:00. (Αλλά επειδή δεν θα είμαι παρών, καλύτερα να καθορίσουν τις λεπτομέρειες οι άμεσα ενδιαφερόμενοι).

Για την Κυριακή το πρωί υπάρχει ΠροαCτιακός, ο οποίος μάλιστα θα εφαρμόσει το σχέδιο μοιράσματος σε δυο γκρουπ (σχέδιο το οποίο έχει συζητηθεί και για το BCC, για τις βραδινές Τετάρτης αλλά δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι τώρα). Αν δεν είχα τη (γνωστή) υποχρέωση να πάω τον υιό στην προπόνηση των Ακαδημιών της ΑΕΚ, θα ήθελα να είμαι σε αυτόν τον ΠροαCτιακό... Αν κάποιος/κάποιοι πάνε, θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις (για το πώς λειτούργησε το split).

Από την άλλη, αν κάποιος θέλει να κάνει μια στοχευμένη προπόνηση 90 - 120 λεπτών, τον περιμένω την Κυριακή το πρωί, στις 10:00, κάτω από την πεζο-γέφυρα του Αγ. Κοσμά ;-). Θα περάσουμε καλά!

42 σχόλια:

  1. Για να ακούσω προτάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώπα, κάποιος έκανε εμφάνιση.
    Περικλή περιμένουμε από εσένα πρόταση.
    Εμείς απλά θα ακολουθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πούμε στις 08.30 προς Σουνιο και βλέπουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3 Προτάσεις
    1.ΒLe - (Ανάβυσσο-Σούνιοο)-BLE
    2.Σμηνιτης-Χασια-Αγ.Μερκ -Χασιά
    Σταματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eγώ και ο Τάσος, είμαστε μέσα για βόλτα Σαββατιάτικη οπουδήποτε και οποτεδήποτε...
    Eπομένως μέσα στη πρόταση του Περικλή!
    Ραντεβού στο Ble?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πράσινος και εγώ.
    Σάββατο 8.30 στο ΜΠΛΕ, για Σούνιο και πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία η Χασιά, αλλά για αργότερα... Τώρα είπαμε: Ζώνη 2! Μαζεύουμε χιλιόμετρα στα πόδια, χωρίς να αυξάνουμε την ένταση ;-)

    Και ένα "προπονητικό hint": Προσπαθήστε (ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ) την ώρα που στροφάρετε να γίνετε όσο πιο ενεργειακά αποδοτικοί μπορείτε: δηλ. να βελτιώσετε το πεταλάρισμά σας ώστε να αυξάνεται η μ.ω.τ. χωρίς να ανεβαίνουν οι σφυγμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετα απο 2 μήνες αποχή απο το ποδήλατο η Χασια δεν είναι και η καλύτερη βόλτα για επανένταξη για μένα. . .

    Τα λέμε στις 08:30 στο ble

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8¨30 στο Βλε λοιπόν.
    Θα τα πούμε απο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τόσο εκλεκτή παρέα είναι αδύνατον να λείψω!!! Θα πιούμε καφε Σαρωνίδα στον γυρισμό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σας ζηλευω...δυστηχως ενα σεμιναριο δεν μου αφηνει χρονο...καλα να περασετε!
    @Περικλη σιδεροκεφαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κιεγω μεσα για 08:30 ble σαββατο για ηρεμη βολτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πραγματικα σας ζηλευω. Δεν θα τα καταφερω ενεκα επαγγελματικων υποχρεωσεων. Ο νους και η ψυχη παντα με την ομαδα. Καλη βολτα. Περικλη σιδερενιος, αλουμινενιος, ανθρακονηματινος...οτι αγαπας...καλη επανοδο και ευχομαι ολοψυχα να μην ξαναλειψεις για κανενα λογο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιδεροκέφαλος κι από μένα.
    Σάββατο θα είμαι Μονεμβάσια.
    Κυριακή ανάβαση Πάρνηθας (Φραγκίσκε μην αρχίσεις τις ζώνες, στην ζώνη 2 θα ανεβώ αφού θα συνοδεύσω τον νεόκοπο Δημήτρη στην 2η του ανηφόρα -πρώτη ήταν το Μελετάκι πάνω κάτω-).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παναγιώτη, εσυ είσαι ο Δάσκαλος των Ζωνών. Δεν ανησυχώ :-)

    Καλά να περάσουμε όλοι!

    Εγώ το αθλητικό ΣΚ το ξεκίνησα ήδη, με μια ώρα κυκλική προπόνηση σε βάρη, σήμερα το απόγευμα ;-) Η συνέχεια αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λόγω υποχρεώσεων έπρεπε να ήμουν πίσω νωρίς.. Οπότε 08:05 έκανα ήδη πετάλι για Σούνιο..Ευχάριστη έκπληξη που συναντηθήκαμε όταν επέστρεφα στην Καταφυγή..αν και μου φυγε λίγο η ψυχή με τις ταρζανιες του Ραφαηλάκη...Χα Χα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά χίλια συγνώμη για την αποχώρηση από τον όμιλο αλλα με περίμενε σπίτι ο μικρόςνα τον πάω για ψώνια. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα, μην νομίζετε ότι είναι και η καλύτερη μου να γυρνάω με την ψυχή στο στόμα.

    Ευχαριστώ για τον καφέ στην Σαρωνίδα που ήταν υπέροχος.

    Συγνώμη και πάλι και υπόσχομαι την επόμενη φορά να κάνω καλύτερη διαχείριση του χρόνου μου.

    Καλό ΣΚ

    Ο ψόφιος από κούραση μεταλλωρύχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 150 χιλιόμετρα μετα απο δυο μήνες απραξίας μου εκατσαν λίγο βαριά . . Δεν πειράζει όμως γιατί ήταν πολυ ωραία βόλτα με την καλύτερη παρέα και ο καφές super!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πράγματι απολαυστική η βόλτα, με καλό καιρό χωρίς αέρα, ρυθμό χωρίς καταπόνηση, σύντομες ανασυγκροτήσεις, αλλά το κυριότερο, ωραία και μεγάλη παρέα χωρίς καμία παραφωνία(σπάνιο στην εποχή μας)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πραγματι πολυ όμορφα σημερα!! αρκετα χιλιομετρα με πολυ ηρεμο ρυθμο, οτι πρεπει για αυτο που αναζητουσα κι εγω. 13 κατσαμε στο καφε της 'χαρας'. και καιρος σουπερ σημερα! μηνες ειχαμε να δουμε την παραλιακη χωρις αερα...!! χαρηκα που ειδα και τον περικλη μετα απο πολυ καιρο...!! καλη επανοδο!
    αυριο 09:30 με τον προαστιακο.... για τα μεγαλα παιδια..... οπως διεταξε ο cosmo...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρήστο, με βλέπω και μένα για αύριο.

    ΥΓ Μου έχει σπάσει η μύτη από τη παραλλαγή της τρομερής σου συνταγής(ενεργειακής μπάρας)!
    Νομίζω πως την κορύφωσα γευστικά!
    Καλά, απο ενεργειακό επίπεδο, είναι κάτι παραπάνω από τούρμπο...
    ...και από οικονομικής πλευράς γλυτώνεις ένα σκασμό λεφτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πέτρο, θα ειναι μεγαλη χαρα να μαζευτουμε μερικοι απο τους μπλε....
    ρε συ η συνταγή δεν ειναι δική μου.... τα παμε αυτά!! και παντως ειναι πραγματι εκτος απο οικονομική και πολυ θρεπτική και βεβαιως η παραλαγή σου ήταν γευστικώς απίθανη!!.. απλώς απίθανη..!!! θα την ανεβασουμε καποια στιγμή έτσι;...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περιμένω! Έχω υποσχεθεί ειδική σελίδα με συνταγές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τροχούς επειδή υπάρχει ενδιαφέρον και είναι πλέον δοκιμασμένοι : http://search.eim.ebay.gr/?esi=carbonspeedcycle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αντε Φραγκισκο ανοιξε το νημα.... υπάρχουν πολλοί κρυφοί μάγειρες εδώ μέσα....!! ισως να πρεπει να μπουν και λιγα λογια για τη διατροφη γενικοτερα πριν, πάνω και μετά το ποδηλατο. Νομιζω ότι ένας απο την παρέα σήμερα θα μπορούσε να χρησιμποποιήσει κάποιες συμβουλές για τη διατροφή πανω στο ποδήλατο.... Rafailaki θα το πεθάνεις το παιδί..!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρήστο, αύριο θα μεταφέρω τη συνταγή σου στη νέα ενότητα. (Τώρα είμαι από κινητό και είναι δυσκολο). Περιμένω και από τον Πέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παρελήφθησαν και οι υπόλοιπες μπλούζες. Επικοινωνήστε μαζί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. οκ για συνταγη,
    οκ για μπλουζες,
    για χθες τα ειπαμε,
    για σημερα ειχαμε Petros+Angela, Pit, Cosmo και μουα, (μηπως ξεχασα κανεναν;) στο Balux (πως γραφεται;) Πήγαμε Ανάβυσο (πως γραφεται;) ολοι μαζι με ρυθμό ''παλιάς Τετάρτης'' (κοντά 30 μέση!!) (Petro+Angela χαρά στο κουραγιο σας!!!) και στη συνεχεια ο Προαστιακος χωρίστηκε σε 3 (θα έλεγα) γκρουπ. Το 1 γυρισε Αθηνα το 2 πηγε για φούρνο στο Σουνιο και το 3 (του οποιου η τυχη αγνοειται!! μονο ο Cosmo πηγε βρίζοντας εμενα που δεν τον ακολουθησα (κανω 350-400 χλμ. την εβδομαδα τον τελευταιο μηνα και + δουλεια εχω τεντώσει!! φτανει!!).
    Νομιζω οτι ο διαχωρισμος ειχε να κανει μονο με τα προπονητικα σχεδια του Αιολου, και φυσικα με τους κανιβαλους εκτος απο τον Cosmo πρεπει να πηγαν αλλοι 2-3 κοινοι θνητοι!!
    Παντως ειναι σιγουρο οτι με αυτον τον τροπο ολοι ειχαν την ευκαιρια να ποδηλατισουν αναλογα με αυτο που ηθελαν να παθουν. Μην ξεχναμε οτι δεν ειναι ολα τα παδια του Αιολου της ιδιας δυναμικοτητας, αλλα ουτε και οι κοινοι θνητοι βεβαια.
    Αυτα και see you later......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριε χρήστο, σκέφτομαι να σε συγχωρήσω για το σημερινό σου ελιγμό.
    Έχω καλή διάθεση, γιατί αν δεν έκανα αυτό που είχα αποφασίσει για σήμερα, δε θα συγχωρούσα τον εαυτό μου.
    Οι αιολίτες κάνουν δουλειά. Ανεβήκαμε την πλάκα με συνεχόμενο ρολόι, με ταχύτητα που αλλιώς, ή με άλλη σύνθεση δε θα γινόταν. Και με τον τρόπο αυτόν, όλοι συμμετέχουν στην ανάβαση. Με πολύ καλή καθοδήγηση από τους επι κεφαλής. Εγώ είχα καιρό να δουλέψω για τόση ώρα κοντά στα κόκκινα, αλλά βγήκε στο τέλος όμορφα. Η ανάβαση κερατουβουνίου ήταν για μένα μοναχική υπόθεση βλέποντας τους αιολίτες από μακρυά. Αλλά και πάλι, είμαι ευχαριστημένος. Κοινός θνητός ήμουν μόνο εγώ και μοναδικός φέρων τη μπλούζα των θρυλικών μπλέδων ανάμεσα στους σκύλους αυτούς.
    Η επιστροφή, σβέλτη και χορταστική.
    Είδα και chris man πριν την ανάβυσσο, πηγαίνοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. μπραβο!!!! ωρε κλεφτοπουλο..... το άλωσες το κάστρο!!!....
    σε ειχαμε το νου μας με τον Pit και υποφεραμε μαζι σου (....τριχες....!!)
    κατσε να βαλουμε τις καινουργιες φανελες και να προπονηθουν ολοι οπως πρεπει και θα βλεπεις και δεν θα πιστευεις....!!! pro tour θα γινουμε...!!! (τι γραφω παλι ο ανθρωπος..;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το Σάββατο ήταν απλά ΣΟΥΠΕΡ. Και εγώ έμεινα με την απωρία για τον Περικλή, μετά από τόσο καιρό... ούτε κράμπες, ούτε ένα Αχ - Βαχ, ούτε τίποτα..... ΣΚΥΛΙ... ΑΡΧΗΓΟΣ.

    Για την Κυριακή, πονέσαμε και μας άρεσε. Για πρώτη φορά στα 2 χρόνια που tandem-αρουμε, είδαμε 30 ΜΩΤ....... Πάντως γυρίσαμε με ΧΑΜΟΓΕΛΑ και η Αγγέλα κατενθουσιασμένη, μάλιστα για πρώτη φορά την άκουσα να προτίνει και "βελτιώσεις" για το tandem, καθώς και πρώτη φορά την άκουσα: "πάτα, μην σταματάς στην κατηφόρα" και άλλα τέτοια.
    Τρελό γέλιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΠΟΡΙΑ... ΑΠΟΡΙΑ..... ΑΠΟΡΙΑ .... (Φράνκι, κάνε κάτι, ξεφτιλιζόμαστε σε καθημερινή βάση.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πέτρο για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ σε κατάλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Nα σημειώσω και ΄γω τα, κατ' εμέ, highlights της πολύ καλής χθεσινής βόλτας.
    Άπειρα ποδήλατα στη παραλιακή και εορταστικό κλίμα.
    Κινητή διαφήμιση της φανέλας των Ble, υψηλής ανταπόκρισης, με τη παρουσία βέβαια του ζεύγους Πέτρου (Rockarolla),όπου τράβαγανε τα βλέματα είτε ανέβαιναν με έκφραση πόνου την ανηφόρα, είτε έκαναν επίδειξη ταχύτητας και χάρης στην κατηφόρα...
    Την άξια εκπροσώπηση στο σκληρό γκρουπ της ανάβασης με τη παρουσία του Cosmo, όπου τη στιγμή του αποχαιρετισμού (ήμουν μαζι με το Χρήστο), τον διέκρινα από τη μοναχική μπλε φανέλα του περιτρυγιρισμένο απο πάμπολους σκουρόχρωμους Αιολίτες,σκηνή που μου δημιούργησε ανάμικτα συναισθήματα...
    Το ωραίο γκρουπάρισμα που είχαμε με τη 2η ομάδα προς Σούνιο (αρκετά σφιχτό και αυστηρά καθοδηγούμενο από τους έμπειρους, στους χρόνους αλλαγής και στην σταθερότητα των watt) , με τον εξαιρετικά ελεγχόμενο ρυθμό που επέβαλε (επιβάλαμε) όταν για 5 φορές ήμασταν με το Χρήστο στη κεφαλή του γκρουπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εννοεί ρε παιδιά ότι έκανε λάθος ορθογραφίας στην λέξη απορία. Και επειδή του έχει μείνει από την πρώτη δημοτικού που μας έβαζαν να τη γράψουμε τρεις φορές.....κλπ, κλπ, κλπ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. χαιρομαι που περασατε ομορφα,εγω δεν μπορεσα να βγω σαββατο και πηγαμε μια πολυ ωραια βολτα την κυριακη μεχρι καταφυγη με το Σωτηρη τον Ανδρεα τον Μαριο και το φιλο μου Σωτηροπουλο σε μια συναντηση που οργανωσε ο Σωτηρης μεσω f.b.Hταν super!
    Εφτιαξα και τις μπαρες με την συνταγη του Πετρου,οποτε την επομενη να ανταλλαξουμε και γαστρονομικες αποψεις επι του θεματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Νίκος (ώς μάχιμος μηχανικός) το 'πιασε....

    Γιάννη, οι μπλούζες ΜΠΛΕ+WnW, επί δύο συνεχόμενες μέρες, για 2ο ΣΚ στη σειρά...... κάνανε πολλά χλμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πέτρο,

    δηλώνω υπερήφανος sponsωr (και με τόσες επιταγές που μου σκάσανε στα χέρια το διήμερο σε λίγο απωρος σπονσωρ, ετσι για σου λυθει η απωρία).

    ΥΣ: Επειδή το μέλλον αβέβαιον και ζοφερόν, προτείνω ο ανεφοδιασμός στα brevets του 2012 να λαμβάνει χώρα λόγω κρίσεως έξω από κοιμητήρια οπου εκτός του σκιερού της υποθέσεως ίσως έχωμεν και την τύχη να ενδυναμωθώμεν με ολίγον βραστό σιτάρι (κοινώς κόλυβα) το οποίο δύναται να υποκαταστήσει επιτυχώς τας ενεργειακάς ράβδους τας οποίας και θα αδυνατώμε να προμηθευτώμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή